aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Tulipanveien 36!
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Tulipanveien 36!

FINSTADJORDET Tulipanveien 36

Velholdt 2-roms med et stilrent uttrykk. Overflateoppusset i 2022, bad fra 2017, terrasse på ca. 15 kvm og fast p-plass.

 • kr 3 100 000
 • BRA 50 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 100 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 288 244
 • EierformAndel
 • Byggeår1976
 • Soverom1
 • ArealP-rom 50 m²
 • Andel fellesgjeldkr 170 643
 • Felleskostnaderkr 4 104
 • Tomt20 075 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 100 000 (Prisantydning) 170 643 (Andel av fellesgjeld)   3 270 643 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 288 244 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Dette er en velholdt 2-roms leilighet med et lyst og stilrent uttrykk. Leiligheten ligger i byggets underetasje og ble overflateoppusset i 2022. I tillegg ble badet modernisert i 2017 med et flott resultat. Det bys på en overbygget markterrasse på ca. 15 kvm og fast parkeringsplass med mulighet for elbillader. Beliggenheten er landlig og fredfull, men likevel svært sentral ? ca. 20 min kjøring fra Oslo sentrum. Stuen har plass til spisebord og skaper en hyggelig møteplass. Kjøkkenet ligger i egen sone og har en innholdsrik innredning med integrerte hvitevarer. Videre er det flislagt bad/vaskerom med gulvvarme, et romslig soverom med garderobeskap og en smart utnyttet entré med flere garderobeskap. Det er ytterligere oppbevaringsplass i en kjellerbod på ca. 5,2 kvm og i en felles sykkelbod
Innvendige gulv, vegger, himlinger og gulvlister i oppholdsrommene ble pusset opp og fornyet i 2022 med et stilrent resultat.

Tulipanveien 36, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  -1. underetasje: 50 kvm
  Primærrom
  -1. underetasje: 50 kvm Entré, kjøkken, stue, soverom, bad/vaskerom  Tomt
  20075m²

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiendommen har gode solforhold, og det er pent opparbeidet med store plenareal, hekk, trær og frodige prydbusker. Lekeplasser og felles sittebenker skaper trivsel for beboerne. Det er asfalterte internveier, gangveier og parkeringsplasser. Stuen har utgang til en sydvendt markterrasse på ca. 15 kvm med overbygg og belysning. Denne har god plass til sittegruppe, grilling, kos og sosiale sammenkomster. Overbygget gjør at utvendig hygge også kan nytes på varme dager med regn i luften ? og belysning bidrar til at hyggen kan vedvare til langt inn i sene kveldstimer.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i veletablerte og landlige omgivelser på Finstadjordet i Lørenskog kommune. Området har en fredfull atmosfære, samtidig som det er kun en halvtimes kjøring inn til Oslo sentrum. Fra boligen er det kort vei til offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter. Mellom sentrum og Finstadjordet er Skårerbyen i spennende utvikling. Her kommer det en fantastisk bypark på 1500 kvm med flere ballplasser. Ikke minst blir Skårersletta bygd om til en attraktiv bygate. Med butikker og kafeer på gateplan får man en urban kobling mot grønne lunger, parker, torg og sosiale møtepunkter. I tilknytning til bussterminalen og Metro kjøpesenter ligger Lørenskog Hus med blant annet kino, bibliotek, aktivitetshus, scener, kafé og restaurant. I tillegg er det musikk- og kulturskole, kunstsal og galleri med mer. Lørenskog har et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Få minutters gange fra boligen er det fine turmuligheter innover i marka. Fra Røykås kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med 9- og 18-hulls golfbane. I området ved Lørenskog stasjon finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser ? SNØ. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump. Det er langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy! Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Extra Finstadjordet, Rema 1000 Løkenhagen og Meny Triaden. Lørenskog Storsenter Triaden går igjennom en større ut- og ombygging, og vil stå helt ferdig i 2023. Her blir det lagt vekt på spennende spisesteder, og flere av disse vil nyte godt av ettermiddagssolen ut mot parken og Skårer vest. Strømmen Storsenter med 200 butikker, Lillestrøm sentrum og Oslo sentrum ligger også godt innenfor rekkevidde. Nærmeste bussholdeplass er Finstadlia som ligger ca. 3-4 min gange fra boligen og det er ca. 5 min inn til Lørenskog sentrum bussterminal. Terminalen fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Finstadjordet tar det ca. 5 min til bussterminalen, 10 min til Strømmen Storsenter, 12 min til Lillestrøm, 20 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn. Det er ca. 15 min kjøring til OsloMet ? storbyuniversitetet på Kjeller.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets bebyggelse i området.

  Byggemåte
  Bygningen er en sammenhengende blokkbebyggelse. Bygningen er oppført med bærekonstruksjoner i betong og stål. Etasjeskiller i betong og betongelementer. Takkonstruksjon i betong eller betongelementer utvendig isolert og tekket med folie eller papp. Fasader består hovedsakelig av fasadeplater, puss, trepanel og beslag. Tg2 - Avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Overflater Innvendig > Radon Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Innhold
  - Lys 2-roms med et stilrent uttrykk. - Overflateoppusset i 2022. - P-plass med mulighet for elbillader. - Sydvendt terrasse på ca. 10 kvm. - Pent, velstelt og solfylt fellesareal. - Rommelig entré med garderobe. - Kjøkken med integrerte hvitevarer. - Lys stue med plass til spisebord. - Flott bad fra 2017 med gulvvarme. - Opplegg for vaskemaskin på bad. - Romslig soverom med garderobe. - Soveromsvinduet ble skiftet i 2020. - Disponibel kjellerbod på ca. 5,2 kvm. - Sikringsskap med automatsikringer. - Tilknyttet felles callinganlegg.

  Standard
  Entré Fra inngangspartiet går det felles trappeløp til alle etasjeplan i bygget. Leiligheten er i underetasjen, så enklere blir det nesten ikke. Innenfor døren gir entreen et meget godt førsteinntrykk og en liten smakebit på den gjennomførte stilen. Innvendige gulv, vegger, himlinger og gulvlister i oppholdsrommene ble pusset opp og fornyet i 2022 med et stilrent resultat. Listefri overgang mellom vegger og himling forsterker det moderne preget. Entreen har laminatgulv, slette vegger malt i en lys farge og innfelte spotter i himlingen. En garderoberekke med speilfronter tar seg av klær og sko. Kjøkken Kjøkkenet ligger i egen sone, og har en velutstyrt innredning med sporfreste fronter, vitrineskap, belysning, laminerte benkeplater og en underlimt oppvaskkum i rustfritt stål. Det er integrert stekeovn, koketopp og en kullfilterventilator. I tillegg er det opplegg til oppvaskmaskin og en nisje med plass til kjøl/frys. Kjøkkensonen har laminatgulv og lysmalte vegger. Stue Stuen har plass til spisebord, slik at det hele blir en hyggelig møteplass. Vinduene sørger for godt dagslys og det er utgang til en overbygget terrasse. Terrassen gir en fin forlengelse av rommet på varme sommerdager. Stuen har laminatgulv og lysmalte vegger, hvorav sistnevnte gjør det lettere å sette sitt personlige preg på rommet gjennom pynt og interiør. Bad/wc/vaskerom Badet ble modernisert i 2017, og har pene fliser på gulv og vegg, varme i gulvet, innfelte spotter i himlingen og mekanisk avtrekk. Videre er det speilskap med integrert LED-belysning, heldekkende servant på hvitt skuffemøblement og to matchende høyskap. Badet har vegghengt toalett, og et nedsenket dusjhjørne med mosaikkfliser, innsvingbar glassvegg, hånddusj og deilig regnfallsdusj. Dessuten er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverom og garderobe Leiligheten har et romslig soverom med laminatgulv, malte vegger og et vindu som var nytt i 2020. Den romslige utformingen gir plass til nattbord på begge sider av sengeplassen, og det er satt inn en praktisk garderobeløsning. Det er ytterligere oppbevaringsplass i entreen og i en disponibel kjellerbod på ca. 5,2 kvm. I tillegg er det en felles sykkelbod.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger fast biloppstillingsplass med mulighet for elbillader. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 100 000 (Prisantydning) 170 643 (Andel av fellesgjeld)   3 270 643 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 288 244 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen varmes opp med elektrisitet i form av stedvis panelovner og gulvvarme på badet. luftbehandling skjer via mekanisk ventilasjon. Det er rør-i-rør system med fordelerskap på badet og varmtvannsbereder på 120 liter er plassert i benken. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i felles gang. Leiligheten har vesentlig skjult anlegg med nyere punkter.

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  752610

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2709394

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  58

  Part.obl.nr.
  950190639

  Felleskostnader pr. mnd.
  4104

  Andel fellesgjeld
  170643

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-07-30T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Løken 2 Borettslaget

  Borettslagets org.nr
  950190639

  Om borettslaget
  Borettslaget består av 228 boenheter. Borettslaget har hjemmeside: www.loken2.no Borettslaget har eierandel i Løken Felles Sameie og har ansvar for sin andel av sameiets gjeld. Samlet gjeld fremkommer kun på tredjepartsopplysninger som er en gang i året. Vedlikeholdshistorikk Vasket alle terrasser og inngangspartier på solsiden 2018 Fjernet gamle bærbusker og plantet nye tujaer i den fleste u.etg 2018 Byttet 10 stk. ventilasjonsluker til kjellerboder 2018 Bytter årlig inntil 15 gml.varmtvannsberedere m/aquasafe 2018 Power Clean ventilasjon AS gj.ført ventilasjonsrens av alle leil. 2019 Beiset alle sittegrupper ute, og spikret løse deler. 2019 Vasket blokkene utvendig og spikret fast løse plater 2019 Oppgradert lekeplassen med nye lekeapparater 2019 Byttet 20 stk.gml. varmtvannsberedere m/aquasafe 2019 Byttet til nye soverumsvinduer i alle leiligheter 2020 Byttet ut alle gml. Lamper i alle oppganger til LED lamper 2020 Byttet til nye hengsler på alle utg.dørene oppe og nede 2020 Byttet ut 6 gml. Viftemotorer på ventilasjonen på takene 2020 Rørfornying utført i hele borettslaget fra okt. 2020 ? januar 2022 20/22 Byttet 16 gml. Varmtvannsberedere m/aquasafe 2022

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Handelsbanken Rente: 4,990% Type lån: Annuitet Terminer pr. år: 12 Løpetid: 30.09.20-30.09.40 Restgjeld: 47 582 850

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Protector Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  2492039.1-1

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Styret gir generell tillatelse til å ha hund i borettslag. Det er ikke tillatt å ha ute-katt.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 07.06.1991.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 100 000 (Prisantydning) 170 643 (Andel av fellesgjeld)   3 270 643 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 288 244 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 29 000 ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr  2 500,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev