aktiv-eiendomsmegling
Velkomen til Straumsreset Strandhus, Kråko Sjøhytteområde - Presentert av Elisabeth Nonås Fylkesnes i Aktiv Eiendomsmegling Sunnhordland.
Velkomen til Straumsreset Strandhus, Kråko Sjøhytteområde - Presentert av Elisabeth Nonås Fylkesnes i Aktiv Eiendomsmegling Sunnhordland.

FITJAR Strandhus Straumsreset

Nyoppført standhus heilt i strandkanten på Straumsreset med nydelig utsikt, takterrasse og båtplass |

  • kr 4 900 000
  • BRA 101 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 4 900 000
  • Omkostningerkr 13 842
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 913 842
  • ObjektstypeFritidseiendom
  • EierformSelveier
  • Byggeår2022
  • Soverom3
  • ArealP-rom 101 m²
  • Tomt169 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 12 5000,- (Dokumentavgift (Tomteverdi 500 000,00))   13 842,- (Omkostninger totalt)   4 913 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Illustrert planteikning 1.etasje, avvik kan forekomme.
Velkomen til Straumsreset Strandhus! Strandhusa ligg så tett på sjøen som det er mogleg å koma. Her kan ein verkeleg nyte utsikta, og ikkje minst sola. Med eigen privat takterrasse kan ein både nyte utsikten og sola heile dagen. Strandhusa går over to plan og inneheld: 2.etg.: Gang, toalett, stove og kjøken. Det er ei utvendig bod ved inngangspartiet. 1.etg.: Gang, 3 soverom og bad. I tillegg er det sportsbod med inngang frå utsida. Verdt å merke seg - Fantastisk utsikt - Nyoppført - Gode solforhold, med sol til 20-tida på sommarstid - Båtplass - God planløysing - Heilt i sjøkanten - Eigen takterrasse Strandhus 4 Gnr. 61 Bnr. 699 i Fitjar kommune
Bilete frå Strandhus 2, det er eit anna kjøkken i Strandhus 4. Bilete er med for å vise utforming av rommet.

Strandhus Straumsreset, Vestland

  • Arealbeskrivelse
    Strandhus
    Bruksareal
    1. etasje: 50 kvm Gang: 4,97 m² Bad: 4,88 m² Soverom 1: 9,73 m² Soverom 2: 6,55 m² Soverom 3: 6,71 ²
    2. etasje: 51 kvm Estimerte areal: Kjøken: 22m Stove: 18,8 m² Gang: 4,56 m² Toalettrom: 2,91 m²
    Primærrom
    1. etasje: 50 kvm
    2. etasje: 51 kvm
    Sekundærrom
    1. etasje: 10 kvm Utvendig sportsbod
    2. etasje: 2,75 kvm Utvendig bod ved inngangsparti



    Tomt
    169m²

    Beskrivelse av tomt
    Sjølveigd tomt

    Beliggenhet
    Velkomen til Kråko Sjøhytteområde, mellom fjord og fjell i Fitjar kommune, på øya Stord. Kort reiseveg frå Stord, Haugesund, Bergen og Stavanger gjer Kråko sjøhytteområde til eit attraktivt val for familiar som ønskjer ein fritidsbustad som er rask å reise til og lett å koma fram til. Med køyreveg heilt fram til hytta og høve for båtplass rett i nærleiken. Drøymer du om det fine hyttelivet? Der du kan sitta å bare nyta utsikten eller lage god mat og invitere vener og familie på besøk? Gå på lange turar i den flotte naturen, eller dra ut med båten for å fiska ein vakker sommarkveld? I Kråko Sjøhytteområde finn du alt dette. Velkomen til Kråko Sjøhytteområde! Området Kråko Kråkohalvøya er på ca. 1 600 daa. Området er regulert til fritidsbustader av ulike slag. Det er vidare sett av areal for naust, båtplassar og diverse friareal. Dei fleste byggeområda gjev plass for 10-20 hytteeiningar. I gjennomsnitt er tomtene ca. 1 daa, men dette varierer ein del. Mellom byggjeområda er det sett av romslege areal som ikkje skal utbyggjast. Når området er ferdig utbygd, vil ca. 2/3 av samla areal verta verande ubøygd. Pr. mars 2018 er det bygd ut ca. 200 hytter/selde tomter i området. Kråko ligg i Fitjar kommune, og er ei vakker halvøy, utan nokon gjennomgangstrafikk. Området og den storslåtte naturen der byr på mange flotte opplevingar. Det er korte avstandar til Fitjar sentrum (10 min) og Leirvik sentrum på Stord (ca. 30 min). Næraste daglegvarebutikk er Spar i Fitjar sentrum, lokalkjent som Larsen. Kråko sjøhytteområde ligg ein køyretur frå fleire av dei store byane på Vestlandet. Det er ca. 30 min frå Stord, i overkant av ein time frå Haugesund og ca. 2,5 timar frå Stavanger. Det ligg i underkant av to timer frå Bergen, og frå Sandvikvåg ferjekai tar det ca. 15 min. Kråko har mange opplevingar å by på, for både store og små, enten ein vil sitte inne å lese ei god bok medan ein nyt roen og freden, eller ein vil ut å bade, fiske eller leite etter krabbar i strandkanten. Moglegheitene er mange, og det kan blant anna nemnast: Nokre av opplevingane Kråko har å by på - Turmoglegheiter på Kråko - Kort veg til Fitjarfjellet - Fiske i både sjø og ferskvatn - Båt og sjøliv - Kajakk - Fuglekikking - Flotte badestrender - Flotte fellesområder og felles samlingspunkt - Bryggjekafe på Port Steingard Velkomen til Kråko sjøhytteområde!

    Adkomst
    Frå Fitjar sentrum: Ta FV75 vestover mot Vestbøstad , passerer Skålevik -Kalveid-Vestbøstad. Etter ein har passert Vestbøstadtjørna på høgre side skal ein køyre ned til høgre ca 3km fra Fitjar sentrum Etter ca. 100 m ned bakken tar ein til høgre, her starter Kråkevegen, rett foran Fitjar camping. Følg vegen og ta til venstre etter ca. 500 meter. Følg vegen. Etter Port Steingard er det skildta til Straumsneset. Køyr heilt ned til sjøen. Strandhuset ligg heilt i sjøkanten.

    Bebyggelse
    Veletablert fritidsområde beståande av fritidseigedommar, rorbu og naust.

    Byggemåte
    Sjå vedlagt leveransebeskrivelse for komplett beskrivelse. 1.etasje: betong ringmur/hlgmur på deler av bygget 2. etasje: 19x 148 mm liggende kledning av jernvitrol behandlet kjernefuru. Gips/asfaltplater,vindduk og museband på utvendige vegger.150 + 50 mm glava i vegger,fuktsperre og malt gips på innvendige vegger

    Innhold
    Drøymer du om det fine hyttelivet? Der du kan sitta å bare nyta utsikten eller lage god mat og invitere vener og familie på besøk? Gå på lange turar i den flotte naturen, eller dra ut med båten for å fiska ein vakker sommarkveld? Velkomen til Straumsreset strandhus! Strandhusa ligg så tett på sjøen som det er mogleg å koma. Her kan ein verkeleg nyte utsikta, og ikkje minst sola. Med eigen privat takterrasse kan ein både nyte utsikten og sola heile dagen. Strandhusa går over to plan og inneheld: 2.etg.: Gang, toalett, stove og kjøken. Det er ei utvendig bod ved inngangspartiet. 1.etg.: Gang, 3 soverom og bad. I tillegg er det sportsbod med inngang frå utsida. Det er store vindaugsflater med utsikt mot sjøen i front av bygget, som gir ein god romfølelse med mykje lys og ei fantastisk utsikt. Framdrift Ta kontakt med meklar for konkret infor pr. strandhus. Velkomen inn! Lys og romsleg entré med plass til å henge frå seg yttertøy og sko. Frå entréen er det også inngang til det eine badet i strandhuset. Kjøkenet - kokkens territorium - Kjøkenet er innreia med eit lekkert og oppgradert kjøken. Det er god skap- og benkeplass, samt integrerte kvitevarer. Det er god plass til etestove på kjøkenet. STOVA Det er store vindaugsflater med utsikt mot sjøen i front av bygget, som gir ein god romfølelse med mykje lys og ei fantastisk utsikt. Det er god plass til sofakrok og ikkje minst gostolen framfor vindauga der ein kan nyte utsikten utover sjøen og fjella. BADENE Det er to bad i strandhuset, eit i kvar etasje. Det er fliser på golvet og baderomsplater på veggane. Det er varmekabler på badet og entréen. 1.ETASJE 1.etasje inneheld: Gang, 3 soverom og bad. I tillegg er det sportsbod med inngang frå utsida. Det er varmekablar i golvet på soverom, gang og bad Det er totalt 3 soverom i underetasjen. Det største soverommet har og ni walk-in garderobe med god oppbevaringsplass. TAKTERRASSE OG UTEPLASS Prikken over i-en i dette strandhuset er den fantastiske takterrassen der ein verkeleg kan nyte både utsikt og sol! Det er ein terrasseplatting ved inngangspartiet, samt ein uteplass på framsida av strandhuset. Ein har mange plassar ein kan ha både utemøblar, solstol og grill. På framsida av strandhuset eig ein fram til gjerde, og så er det gangmoglegheit på platået nedenfor. Det er også tillaga med badeplass i buen mellom strandhusa. Her ligg alt til rette for å kunne nyte hytta på Kråko! BÅTPLASS Det følger med båtplass i bryggjeanlegget rett bortenfor strandhusa Utvendige boder: Det er både sportsbod ved inngangsparti og i underetasjen.

    Standard
    1.etasje: betong ringmur/høgmur på deler av bygget. Støypt golv med 20 cm isopor og radonduk, varmekablar i soverom, gang og bad. Fliser i gang og bad, parkett i soverom. Kvitmalt gips på vegger og tak, baderomsplater på bad. Kvite formpressa dører til alle rom, kvitmalte 10 x58 mm karmlister/golvlister Listefrie vindauge og vegg til tak. Bod: støypt golv med golvbelegg, panel på trevegger, synleg betongvegg på tre sider. Trapp: leverast kvitmalte vangar, trinn i lakka eik 2.etasje: 19x 148 mm liggende kledning av jernvitrol behandla kjernefuru. Gips/asfaltplater, vindduk og museband på utvendige vegger. 150 + 50 mm glava i vegger, fuktsperre og malt gips på innvendige vegger Eikeparkett på golv i stove/ kjøken, fliser, varmekabler på toalett og vindfang. Baderomsplater på toalett. Kjøkken sjå vedlagt teikning Kjøkkenet er oppgradert i forhold til byggeteikningane. Sjå eigen skildring.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Det vert tinglyst ein parkeringsplass på grunneigar sin eigedom bak strandhusa.

    Diverse
    Båtplass. Årleg avgift på kr. 3244 dette er 2019 priser som indeksreguleres og faktureres 01.07 pr. år. Prisen kan regulerast pr. år. Varmekabler i golv på soverom, gang og bad i 1.etasje, samt varmekabler på toalett og vindfang. -- Alle nye hytter har innlagt røyr for tilknyting av fiber levert av Fitjar kraftlag. Fitjar kraftlag leverer ALTIBOX sine tenester for internett/TV. Eige abonnement for fritidsbustader. Sjå www.fitjar.kraftlag.no Straum tilkobling: Etter sal varslar seljar/Utbygger Haugaland Kraft, som sender faktura på anleggsbidrag for straum og målar/målartilkobling på ca. kr 26 500,- . Reguleringsføresegnene er tilgjengeleg hos meklarforetaket I matrikkelutskriften frå 11.06.2018 står det følgjende om kulturminne: Lokalitetsnr. 106350, funnsted Venretype: uavklart Kategori: Arkeologisk lokalitet Ta kontakt med meklar for meir informasjon. Kjøperen har rett og plikt til å koble seg til felles anlegg for vei, vann, kloakk, elektrisitet og breiband. Påkoblingsavgift til vei, vann og avløp inngår i kjøpesummen. Anleggsbidrag til Fagne er betalt av Thorland Bygg og Eigedom AS hytta er dermed strømsatt. Kjøperen er forpliktet til å betale en årlig avgift til drift og vedlikehold av fellesanlegget til selskapet Kråko Utvikling AS, som er eier av fellesanlegget. Dette er hovedanlegg for vei, vann og avløp som Kråko Utvikling AS har ansvar for. På sikt kan driftsansvaret overføres til annet driftsselskap. På eiendommen kan det tinglyses en sikkerhet for innbetaling av nevnte avgifter oppad begrenset til tilsvarende 0,5 G av folketrygdas grunnbeløp. Veiavgift til Kråko Utvikling AS betales fra overtagelse av eiendommen. Årsavgift for vann og avløp betales fra det tidspunkt fritidsboligen tas i bruk. Årsaviften kan reguleres årlig. Kjøperen er kjent med reguleringsbestemmelsene for området. Vedtatt reguleringsplan (kart og føresegner) er tilgjengelig på Fitjar kommune sine hjemmesider http://www.fitjar.kommune.no/kart-reguleringsplaner/ Plan ID: 200304 Kråko. Avløp i Kråko Sjøhytteområdet blir på enkelte strekninger transportert ved pumper fram til filtreringsanlegg. Kjøper har ansvar for at gjenstander som kan skade pumpene, ikke blir tilført avløpsnettet. Overflatevann fra tomten skal ikke tilkobles avløpsnettet. Kjøper har ansvar for eget anlegg for vann og avløp fram til og med påkoblingspunkt til fellesanlegg. Kråko Utvikling AS har ansvar for vedlikehold av felles vegnett. Kråkevegen blir prioritert ved behov for brøyting. Øvrige veger brøytes ved behov. Ingen tomteeier har krav på brøyting fram til egen innkjørsel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 12 5000,- (Dokumentavgift (Tomteverdi 500 000,00))   13 842,- (Omkostninger totalt)   4 913 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Energiklasse
    unknown

  • Info kommunale avgifter
    Veg, vatn og avlaup er privat, sjå "Faste løpande kostnader". Eigedomsskatt vil bli fakturert av Fitjar kommune etter at fritidseigedommen vert tatt i bruk.

    Info om eiendomsskatt
    Eigedomsskatt vil bli fakturert av Fitjar kommune etter at fritidseigedommen vert tatt i bruk.

    Info formuesverdi
    Likningsverdi vert fastsett etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vert fastsett med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærbustader (der bustadeigar er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærbustader (alle andre bustader ein eiger) vert fastsett etter forskjellige brøker. For meir informasjon sjå www.skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Estimert totale løpande kostnade er kr. 13721,- pr. år. Fordelinga er slik: Årsavgifta for veg, vatn, avlaup, drift og vedlikehald av fellesanlegget er kr. 8 717,- for 2023. Faktura vert sendt ut i april måned, og gjeld for heile året. Alle nye hytter har rett og plikt til å knyta seg til fellesanlegget. Denne prisen reguleres årleg. Gebyr for SIM si hytterenovasjonsordning for Fitjar er 1 488 kr (per år, pr. 2023) Båthamna kr. 3.516,- (pris pr 2023). Denne prisen reguleres årleg. Kråko Utvikling AS og utbyggjarane har bygd ut og eig felles infrastruktur (veg, vatn og avløp, inkludert renseanlegg) som gjeld heile området. Vederlag for tilknyting til dette er inkludert i tomteprisen. Drift og vedlikehald av infrastruktur vert utført av Kråko Utvikling AS. Dette inkluderer vegvedlikehald, snøbrøyting, drift av avløpspumper, og renseanlegg m.v. Hytterenovasjon: Det står fylgjande på sim.as sine nettsider: I kommunane Austevoll, Bømlo, Fitjar, Kvinnherad, Stord, Sveio og Tysnes er det tvungen kommunal renovasjonsordning. Det tyder at alle innbyggjarar i kommunen må vera med i ordninga. Hytteeigarar må vera med i hytterenovasjonsordninga. Renovasjonstilbodet til hyttefolk består i hyttekonteinarar, miljøsentralar og returpunkt for glas- og metallemballasje. Det er kun dei som betalar hytterenovasjonsabonnement som har lov til å bruka hyttekonteinarane.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    Det er tinglyst ei rekkje servituttar på eigedomen. Desse er i hovudsak knytt til det eldre hovedbruket. Samtlege servituttar er tilgjengeleg hos meklarforetaket På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4615/61/699: 20.09.2005 - Dokumentnr: 8723 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Rettshavar: KRÅKO UTVIKLING AS Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 20.09.2005 - Dokumentnr: 8723 - Rettighet Rettighetshaver: Kråko Utvikling AS Org.nr: 988 174 254 LEIEAVTALE Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 21.02.2006 - Dokumentnr: 1817 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:48 Bnr:31 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:84 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:206 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:261 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:268 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:278 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:370 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:384 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 21.02.2006 - Dokumentnr: 1817 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:53 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:59 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:61 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:88 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:195 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:202 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:209 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:274 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:380 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:382 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:385 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:390 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:391 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:392 Føresegn om vass-/kloakkleidning Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 15.11.2006 - Dokumentnr: 559810 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:400 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:401 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:402 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:403 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:404 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:405 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:406 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:407 Bestemmelse om vann og kloakkledning Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 10.05.2007 - Dokumentnr: 388007 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:48 Bnr:21 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:63 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:210 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 10.05.2007 - Dokumentnr: 388007 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:62 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:86 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:242 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:264 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:281 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:389 Bestemmelse om veg Bestemmelse om vann og kloakkledning Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 10.05.2007 - Dokumentnr: 388007 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:65 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:83 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:381 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:386 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:388 Bestemmelse om felles vannverk/ledning Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 10.05.2007 - Dokumentnr: 388007 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:261 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:384 Bestemmelse om vann og kloakkledning Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 22.05.2008 - Dokumentnr: 410556 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:454 Bestemmelse om parkering Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 17.09.2009 - Dokumentnr: 688729 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:45 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:66 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:85 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:196 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:245 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:262 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 17.09.2009 - Dokumentnr: 688729 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:48 Bnr:1 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:48 Bnr:5 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:48 Bnr:6 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:48 Bnr:24 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:48 Bnr:26 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:58 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:263 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:269 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:369 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:387 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:389 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:408 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:409 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:410 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:415 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:416 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:421 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:422 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:423 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:425 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:432 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:433 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:434 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:436 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:437 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:438 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:439 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:440 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:441 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:443 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:444 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:445 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:446 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:447 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:448 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:449 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:450 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:451 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:452 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:453 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:454 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:463 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:464 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:465 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:467 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:475 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:476 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:477 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:482 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:483 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:484 Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:485 Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 28.07.2010 - Dokumentnr: 563129 - Bestemmelse om båtplass Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:209 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 16.05.2011 - Dokumentnr: 372721 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:542 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.2015 - Dokumentnr: 107066 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:67 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.2015 - Dokumentnr: 107066 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:227 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.2015 - Dokumentnr: 107066 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:94 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.2015 - Dokumentnr: 107066 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:299 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.2015 - Dokumentnr: 107066 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:67 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.2015 - Dokumentnr: 107066 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:227 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.2015 - Dokumentnr: 107066 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:94 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 05.02.2015 - Dokumentnr: 107066 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:299 Overført fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Gjelder denne registerenheten med flere 29.05.2018 - Dokumentnr: 816684 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4615 Gnr:61 Bnr:398 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 231789 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1222 Gnr:61 Bnr:699

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Selger er ansvarlig for at foreligger bruksløyve/ferdigattest før overtakelse.

    Vei, vann og avløp
    Eigedomen er tilknytta privat veg, vatn og avlaup.

    Regulerings- og arealplanner
    Eigedomen ligg i eit område som er regulert til frittliggande hyttenaust/strandhus iht. Plan-ID 200304 "Kråko".

    Adgang til utleie
    Det foreligger ingen offentlegrettslege reglar som er til hinder for utleige av eigedommen.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

    Kommentar konsesjon
    Eigedommen er konsesjonsfri.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikkje odel på eigedommen.

  • Lovanvendelse
    Grunnlaget for kontrakt mellom selger og kjøper er bestemmelsene i bustadoppføringslova - alternativ avhendingslova - alt etter om kjøpet er foretatt i byggetiden eller etter ferdigstillelse. Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 585 (Tinglysningsgebyr skjøte) 585 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 172 (Panteattest kjøper) 12 5000,- (Dokumentavgift (Tomteverdi 500 000,00))   13 842,- (Omkostninger totalt)   4 913 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    13842

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Elisabeth Nonås Fylkesnes

Megler

Elisabeth Nonås Fylkesnes

97 06 16 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev