aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal og Torbjørn Folgerø har gleden av å presentere Austre Signalvegen 12b!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal og Torbjørn Folgerø har gleden av å presentere Austre Signalvegen 12b!

FJELL Austre Signalvegen 12B

Møvik|Lekker tomannsbolig med god standard. 4 soverom, vaskerom+ 2 bad. Hage med gode solforhold! Perfekt familiebolig.

 • kr 4 999 000
 • BRA 176 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 999 000
 • Omkostningerkr 141 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 140 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2017
 • Soverom4
 • ArealP-rom 171 m²
 • Tomt410.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 439 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2 etasje
Velkommen til Austre Signalvegen 12B! Dette er en flott tomannsbolig med gjennomgående gode standard og pent opparbeidet hage. Boligen ligger i et boligområde på Møvik som er perfekt for barnefamilier. I nærområdet er det flere gode tur- og bademuligheter. - 2 bad + eget vaskerom - Rør-i-rør, sentralstøvsuger, peisovn og balansert ventilasjon - Lekkert kjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer - Flott trapp med sorte trinn, integrerte downlights og glassgjerde - Fantastisk gode solforhold - 4 romslige soverom - Hovedsoverrom med walk-in-garderobe - Svært god planløsning - Flott opparbeidet hage - Montert elbil lader - Kort vei til skole, barnehage, butikk, og busstopp - Fantastisk turområde rett utenfor døren, populære Signalfjellet - Nærhet til sjøen
Delvis åpen stue-kjøkkenløsning. Store vinduer sikrer godt med lysinnslipp.

Austre Signalvegen 12B, Vestland

 • Tomt
  410.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en relativt flat tomt med treterrasser, beplantning, asfalt og plen.

  Beliggenhet
  Velkommen til Austre Signalvegen 12B! Dette er en tomannsbolig som ligger til i et flott område på Møvik med nærhet til det meste. Perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo hyggelig og barnevennlig nabolag litt utenfor bystøyet. Kiwi ligger rett ved boligen og er åpen 7-23 man-lør. Fra boligen er det to minutters gange til nærmeste busstopp. Kort vei til skole, barnehage og lekeplasser. Nærmeste barnehage ligger 7 minutters gange fra boligen. Ulveset barneskole ligger 9 minutters gange unna. En 11 minutters kjøretur unna ligger kjøpesenteret Sartor storsenter. Senteret består av 170 butikker og virksomheter som blant annet apotek, motebutikker, frisør og vinmonopol. Det er også flere spisesteder i området som blant annet iSushi, Egon og Milano Pizzeria for å nevne noen. Her finner man aktiviteter som bowling, go-kart, kino, Paintball m.m. I nærområdet er det mange gode tur- og bademuligheter. Kort gang fra boligen ligger det også flere badeplasser som Signalsvatnet. Ellers ligger Bergens flyplass Flesland rundt en 30 minutters kjøretur unna, samt 26 minutter til Bergen jernbanestasjon.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Byggegrunnen er av sprengsteinsfylling. Boligen står på støpt ringmur, og har bindingsverk i tre. Bindingsverk av tre oppført på grunnmur av betong, kledd med liggende, dobbeltfalset kledning. Takstoler i tre. Malte trevinduer med 2-lags glass. Gulv i 1. etasje er av støpt betong. Etasjeskille mellom 1. og 2. etasje er av bjelkelag i tre.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal og Torbjørn Folgerø har gleden av å presentere Austre Signalvegen 12B! En tomannsbolig over to plan med gjennomgående god standard bygget i 2017. Boligen har 4 soverom, 2 bad + et eget vaskerom og ligger i et flott boligområde på Møvik med mange barnefamilier. Tomten er pent opparbeidet med asfalt, terrasser og gressplen. 1. etasje består av tre soverom, bad, walk-in-garderobe, vaskerom, gang og tv-stue. Gang | Det første som møter deg er en romslig og flislagt gang med varmekabler på gulv. Her er det innredet med garderobeskap som har god plass til både sko og ytterjakker. Tv-stue | Videre kommer man i etasjens tv-stue. Her er det god plass til sofagruppe og ønsket møblement. Laminat på gulv, malte flater og varmekabler på gulv. Utgang til hage fra stuen. Bad | Helfliset og lekkert bad innredet med badekar, dusjhjørne, vegghengt wc og servantskap. Varmekabler på gulv og rør-i-rør. Vaskerom | Alle barnefamiliers drøm? Stort vaskerom med rikelig skap- og benkeplass. Vaskerommet er innredet med benkeskap, benkeplate med utslagsvask og overskap. Rommet har belegg med varmekabler på gulv. Her er husets varmtvannstank og sentralstøvsuger plassert. Soverom | Alle tre soverommene er av gode størrelse. To av soverommene er innredet som barnerom og har garderobeskap. Hovedsoverommet har egen walk-in-garderobe. 2. etasje består av stue/kjøkken, soverom, bad og gang. Stue/kjøkken| Stor åpen stue-kjøkkeløsning med god plass til både sofamøbler og spisebord. Stuen er innredet med rentbrennende vedovn. Lekkert kjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate i laminat. Her er det godt med skap-og benkeplass. Praktisk med matbod vegg-i-vegg med kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til solrik balkong. Bad 2. etasje | Helflliset bad med varmekabler på gulv. Badet er innredet med dusjhjørne, vegghengt wc og servantskap. Soverom | Stort soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Rommet er innredet med garderobeskap.

  Standard
  Veggene har malte plater og laminat på gulv. Hall og badene har fliser. Vaskerommet/boden har belegg på gulvet. Vedovnen er fra Termatech og har stålpipe. Innvendig trapp er en malt tretrapp med glassrekkverk. Innerdørene er malte glatte dører fra Sweedoor. Vaskerommet har malte plater på vegg og himling. På gulvet er det belegg. Bad har fliser på veggene og det er malte plater i himling. Gulvet har varmekabler og fliser. Kjøkkeninnredning har glatte fronter og benkeplate i laminat Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Forhold som har fått TG2:   Balkongdør 2.etg: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Andre innvendige forhold: Riss/sprekker innvendige hjørner på veggen. Resten av boligen har fått TG1.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Fiber fra Telenor.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på egen eiendom. Det er også parkeringsplasser rett nedenfor boligene.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  7828761

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 439 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Varmekabler på begge bad. Rentbrennende vedovn i stue. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  19686

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Øygarden kommune.

  Formuesverdi primær
  1030922

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3711317

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4626/10/241: 02.06.2016 - Dokumentnr: 490226 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Vallestad Reidar Byggmester AS
  Org.nr: 947 203 819
  Bestemmelse om byggeklausul for oppføring av blokkleilighet, rekkehus eller enebolig
  Bestemmelsen feilaktig registrert som urådighet. Rettet etter tingl. § 18. 28.06.2016 ÅAS
  Overført fra: Knr:4626 Gnr:10 Bnr:236
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.11.2017 - Dokumentnr: 1231428 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4626 Gnr:10 Bnr:236
  Elektronisk innsendt
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1399644 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1246 Gnr:10 Bnr:241


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 17.10.2019 vedrørende 3 stk tomannsbustader.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse i følge Øygarden kommune. Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt tilBoligbebyggelse ifølge Øygarden kommune.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at  er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Bygget kan ha vernestatus, men i mange tilfeller er de kun ført i registeret på grunn av alder. Kommunen har ikke opplyst om at bygget har noen vernestatus, men det kan likevel foreligge spesielle restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av eiendommen.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 290 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,00))   149 292,- (Omkostninger totalt)   5 439 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  141792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Fabian Haukedal

Megler

Fabian Haukedal

90 63 57 28

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev