aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/Siv Ødegaard har gleden av å ønske dere velkommen til Kildeveien 16. En tiltalende og sjarmerende enebolig med attraktiv beliggenhet.
Aktiv v/Siv Ødegaard har gleden av å ønske dere velkommen til Kildeveien 16. En tiltalende og sjarmerende enebolig med attraktiv beliggenhet.

FJELLHAMAR Kildeveien 16

Tiltalende enebolig på ett plan med solrik hage. Garasje. Kort vei til servicetilbud, marka, barnehager og skoler

 • kr 5 650 000
 • BRA 107 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 650 000
 • Omkostningerkr 142 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 792 592
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1966
 • Soverom2
 • ArealP-rom 106 m²
 • Tomt768.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 141 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 650 000,00))   142 592,- (Omkostninger totalt) 5 792 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Kildeveien 16. En tiltalende og sjarmerende enebolig med attraktiv beliggenhet. Boligen har en praktisk planløsning med alt på ett plan. En stor, lys stue med klebersteinsovn og flott utsyn, samt et pent kjøkken med tilhørende spiseplass. Videre er det to svært romslige soverom, bad, vaskerom, samt en hyggelig entre. Direkte utgang til en flott overbygget terrasse, samt frodig, skjermet og solrik hage. God plass til parkering på egen tomt. - Tiltalende enebolig på ett plan - God planløsning med store rom - Ildsted - Stort bad og eget vaskerom. Mulighet for ekstra gjestetoalett - God takhøyde - Idyllisk hage med gode solforhold - Gode lagringsmuligheter - Kort vei til servicetilbud, marka, barnehager, skoler og nye Fjellhamar Arena (svømmehall/idrettshall) Velkommen!
Direkte utgang til en flott overbygget terrasse, samt frodig, skjermet og solrik hage.

Kildeveien 16, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 107 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 106 kvm Entré, Stue, Kjøkken, Spisestue, Soverom, Soverom 2, Bad, Vaskerom, Våtrom med vask, Gang
  Sekundærrom
  1. etasje: 1 kvm Toalettrom  Tomt
  768.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 768,6 kvm. Tomten er opparbeidet med gressplen, beplanting, hekk og gjerde. Byggegrunn av fjell.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et populært og barnevennlig område på Fjellhamar, i Lørenskog kommune. Boligen ligger i en rolig gate og er godt skjermet for trafikk og støy. Nærhet til barnehager, skoler, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Videre har eiendommen kort vei til flotte turområder og skiløyper, fotballbane, treningssenter og SNØ, Norges råeste helårsarena for snøopplevelser. For den aktive golfspilleren ligger Losby golfklubb ca. 15 minutter unna med bil. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Coop Mega eller Kiwi på Fjellhamar. Her finner du også blomsterbutikk, apotek og Europris. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde. For den turglade er det kort avstand til populære steder slik som Bråteåsen, Bråteskogen og Svarttjern. Fjellhamardammen Miljøpark og Langvannet med badeplass er også populære steder. Lørenskog har ikke skolekretser, men det er definert «veiledende inntaksområder» for hver skole. Boligen har gangavstand ned til nye Fjellhamar barneskole og Fjellsrud ungdomsskole. Det ligger også flere barnehager i området, alle innen kort avstand. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Fjellhamar togstasjon som ligger ca. 12 minutter gange unna boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehager Grønlia barnehage (1-5 år) 0.6 km Tre Troll barnehage (1-5 år) 1.2 km Fjellhamar barnehage (1-5 år)1.4 km Skoler Nye Fjellhamar skole (1-7 kl.) 2 km Luhr skole (1-7 kl.) 3 km Fjellsrud skole (8-10 kl.) 1.9 km Wang Ung Romerike (8-10 kl.) 3.6 km Lørenskog videregående skole 2.9 km Strømmen videregående skole 4.4 km Se også nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Byggemåte
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen. Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass fra 1996. Siporex etasjeskiller. Bygningen har betong grunnmur fundamentert på fjell. Drenering fra 1966. Varmtvannstank på ca 200 liter, plassert i krypkjeller. Tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Nedløp og beslag Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. - Utvendig > Veggkonstruksjon Det er avvik: Kledning fra byggeåret. Noen bord har blitt byttet. TG2 gis på grunn av alder. - Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendig > Pipe og ildsted Det er avvik: Pipeløp spisestue er ikke godkjent av feievesenet på grunn av defekt feieluke. Vedovn er ikke i bruk og må repareres. - Vaskerom Rommet har kun naturlig ventilasjon. - Våtrom med vask Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsning og membranløsningen. - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Tilstandsgrad 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Utvendig > Taktekking Det er avvik: Mose på flere områder på taktekking. - Bad Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. - Vaskerom Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsning og membranløsningen. Ikke undersøkt: - Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad og Vaskerom Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

  Innhold
  BRA 1. etasje: 107 m². P-rom 1. etasje: 106 m². Entré, Stue, Kjøkken, Spisestue, Soverom, Soverom 2, Bad, Vaskerom, Våtrom med vask, Gang S-rom 1. etasje: 1 m². Toalettrom Loft og krypkjeller er ikke målbart areal. Garasje 18 m²

  Standard
  Entré/gang Boligen har et flott og praktisk overbygget inngangsparti. Videre kommer du til en hyggelig entré/gang med plass til klesavheng, samt garderobeskap for oppbevaring. Varmekabler i yttergang. Stue Stuen fremstår lys og luftig med takhøyde på ca. 2,90 på det høyeste. Det er god plass til sofa, tv-seksjon m.m. Store vinduer gir flott utsyn! Stuen har også en stilig klebersteinsovn for god stemning og ekstra varme. Kjøkken Lyst og pent kjøkken i åpen løsning mot spisestuen. Downlights i tak. Kjøkkenet har en praktisk plassering i boligen med tilknytning til overbygd terrasse. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter, benkeplate av heltre. Opplegg for oppvaskmaskin. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. I tilknytning til kjøkkenet er det god plass til spisestue. Hvitevarer, samt lampe over spisestuen medfølger ikke. Bad Stort og delikat flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i tak. Innredning med nedfelt servant, toalett og dusjvegger/hjørne. Elektrisk styrt vifte. Tilbygg og endring/innredning av bad/vaskerom ble foretatt i 1999-2000. Vaskerom Flislagt vaskerom med opplegg for vask og tørk. Naturlig ventilasjon. Våtrom med vask Flislagt våtrom med vask. Varmekabler i gulv. I tilknytning er det også et tidligere gjestetoalett som i dag benyttes til bod. Soverom: Boligen har to store soverom med god plass til dobbeltseng. Garderobe for oppbevaring på et soverom.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på egen eiendom. Ellers er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 141 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 650 000,00))   142 592,- (Omkostninger totalt) 5 792 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming og vedovn.

  Info strømforbruk
  Nåværende eier har første halvår 2023 hatt et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20 500,- / 11.500 kWh.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  18593

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Årsprognose for 2023 er pr 01.08.23 på kr 21 301,21,-.

  Formuesverdi primær
  1752292

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  6308251

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi for 2021 var kr 1 752 292,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig). Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 6 308 251,-. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 12.03.1945 - Dokumentnr: 709 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:664 Bestemmelse om utvidelse av børstefabrikk Gjelder denne registerenheten med flere 06.09.1960 - Dokumentnr: 2630 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger 07.03.1988 - Dokumentnr: 2239 - Best. om adkomstrett Nordre og nordvestre parsel skal ha rett til adkomst i 6m bredde over søndre parsell langs dennes østre grense. Nordvestre parsell skal ha rett til adkomstvei i 6 m bredde med 3 m på hver side av grensen mellom nordre og søndre parsell. 28.03.1989 - Dokumentnr: 2621 - Erklæring/avtale Kartforretning holdt 8.7.1988 Areal 769.02 m2 01.01.2020 - Dokumentnr: 1058828 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0230 Gnr:107 Bnr:806 06.09.1960 - Dokumentnr: 2630 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:280 Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:805 Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger Gjelder denne registerenheten med flere 06.09.1960 - Dokumentnr: 2630 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:3029 Gnr:107 Bnr:664 Bestemmelse om vedlikehold

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger byggetillatelse, men det er ikke blitt gitt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for boligen. Ifølge Lørenskog kommune var det ikke uvanlig at byggesaker fra 60-tallet ikke hadde midlertidig brukstillatelse/ferdigattest. Godkjente, eldre tegninger for ombygging/tilbygg av eldre hytte datert 1961 er innhentet fra kommunen og er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak søkt om før 1998. Det er ikke kjent at det foreligger byggemelding for garasje. Godkjente tegninger foreligger fra 1960. Tilbygg bolig/utvidelse av bad: Foreligger bekreftelse fra kommunen på melding om tiltak datert 20.06.2000. Det er ikke sendt inn ferdigmelding på tiltaket. I forbindelse med overnevnte forhold vil kjøper overta risikoen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Private stikkledninger. Utvendige avløpsrør og vannledninger av ukjent type. Adkomst til boligen via privat vei. Nærmeste naboer benytter seg av samme adkomst. Det foreligger pt. ingen avtale med naboene vedr. vedlikehold av veien.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Grønlia II datert 19.10.1979, samt kommuneplan datert 15.03.2023. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt Lørenskog kommune eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med Lørenskog kommune sin kartportal: https://kommunekart.com/klient/lorenskog/grunnkartklient.

  Adgang til utleie
  Eiendommen har ingen utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Fra 1. januar 2014 stilles det krav til forsvarlige radonnivåer i utleieboliger. Er det ikke gitt opplysninger om at selger har kunnskap om eiendommens randonnivå, vil kjøper overta risikoen for radonnivået i boligen/utleieenheten. For mer informasjon se http://www.nrpa.no.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 650 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 141 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 650 000,00))   142 592,- (Omkostninger totalt) 5 792 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 

  Omk. kjøper beløp
  142592

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr  65 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  19 900,- oppgjørshonorar kr  6 500,- og visninger kr  2 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Siv Ødegaard

Megler

Siv Ødegaard

48 21 57 67

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev