aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Nordbygrenda 52. Et attraktivt og barnevennlig boområde med gode oppvekstsvilkår for både store og små.

Nyere rekkehus med familievennlig beliggenhet - 4 soverom & 2 baderom - carport - Flere solrike uteplasser!

 • BRA 116 m²
 • 4 soverom
 • OMKOSTNINGER16 531
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 070 479
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR2 016
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 109 m²
 • ANDEL FELLESGJELD63 948
 • FELLESKOST./MND4 007
 • TOMT24 426 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 5 990 000,- (Prisantydning)
  63 948,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 053 948,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  7 599,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  16 531,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 070 479,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Entré: Det første som møter dere er en lysmalt entré med praktisk garderobeløsning Fra entreen er det tilkomst til bad og stue.

Kjøkken: Boligens kjøkken fremstår som delikat og er av god størrelse. Kjøkkenet har godt med lysinnslipp og utsyn utover uteplassen. Videre har kjøkkenet lyse slette fronter og godt med både skap - og benkeplass. God plass til en trivelig spisegruppe.

Stue: Stuen har gode møbleringsmuligheter og har et fint skille mellom spisestue og stue for sofaseksjon. På kaldere dager kan man fyre opp i vedovnen. Fra stuen er det utgang til stor og solrik markterrasse.

Soverom: I andre etasje finner dere boligens fire soverom - alle av god størrelse. Rommene har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Fra hovedsoverommet er det utgang til solrik balkong. Tre av soverommene har garderobeløsninger som medfølger handelen.

Bad: Boligen har to flislagte bad, ett i hver etasje. Badet i første etasje har fliser i tidløse farger og er innredet med servant på skuffeinnredning, vegghengt toalett og dusjhjørne. Begge baderom har opplegg for vaskemaskin. Badet i andre etasje er flislagt og har tilsvarende innredning som badet i første etasje. Det er varmekabler i gulv på begge bad.

Boligen har to innvendige boder av god størrelse - en i hver etasje.
Velkommen inn!

Nordbygrenda 52, Viken

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter. Fra eiendommen er det kort vei til Fjellhamardammen miljøpark, Vesletjernet med flytebrygge og Langvannet med blant annet fin langgrunn badeplass. Lørenskog Hus kan absolutt anbefales et besøk. Her finnes det blant annet kino, konserter, et flott bibliotek og kulturskole.

  Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, aktivitetspark på Sørlihavna, svømmehall og tennisbane ved Kjenn.

  Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for tur-/skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.

  Verdens største og mest avanserte skihall, SNØ, bygges ved Lørenskog stasjon. Åpner i 2020. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Nordbyhagen og Coop Kurland. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Bårlibakken og Vittenberg som ligger ca. 2-3 minutters gange fra boligen med ekspressbuss til Oslo. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Fjellhamar tar det ca. 4 min til Strømmen Storsenter, 6 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

  Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Fra eiendommen er det gangavstand til både Fjellhamar og Kurland barneskole, Fjellsrud ungdomsskole og Lørenskog videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager. Ahus-barnehagen er en av de nærmeste. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.
 • Området består hovedsaklig av rekkehusbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp Aktiv visningsskilt ved fellesvisninger
 • 1.etasje: 58 Bra
  2.etasje: 58 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Entré, Bad/vaskerom, Stue, Kjøkken.
  2. etasje: Trapperom , Bad, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Rekkehuset oppvarmes via vannbåren gulvvarme i alle rom - med unntak av badene som har elektriske varmekabler. I tillegg er det en peisovn i stuen. Rekkehuset har et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, og det er mekanisk avtrekk fra badene.

  Boligene i Nordbygrenda blir forsynt med et solfangeranlegg på takene. Dette anlegget tilfører energi til det vannbårne varmeanlegget og oppvarming av varmtvann i hver bolig. Energien for dette tilsvarer en del av årsbehovet, resten varmes i el-kjele med tilførsel fra strømleverandør. Avhengig av temperaturen og solinnstrålingen slår systemet av eller på pumper, og sørge for at energien fra taket transporteres ned til tanken. Forbruk av energi fra solfangeranlegget beregnes ved måleravlesning og betales pr kwh til leverandøren av anlegget.
 • Tomten er pent opparbeidet med beleggningstein på fremsiden av boligen og plen på baksiden. Eiendommen har solrike uteområder på begge sider av boligen samt en balkong med utgang fra soverom i 2.etasje.

  Det er gode solforhold på eiendommen, så på uteplassene kan man virkelig nyte varme dager til fulle. Borettslagets fellestomt er opparbeidet med plenarealer, busker, trær og diverse beplantning. Det er sykkelparkering, lekeplass, sittegruppe og asfalterte internveier. Til barnas store glede er det flere lekeplasser i nærheten. Omgivelsene er solrike og barnevennlige, og rett over veien er det skiløyper vinterstid.
 • Det er carportanlegg med elbil-lader. Det er én carportplass med tilhørende bod knyttet til hver andel. Plassene er fordelt iht. plan vedlagt vedtektene. Parkeringsplassen med bod er tilknyttet og følger andelen ved salg. Borettslaget har også 36 utendørs parkeringsplasser.
 • Offentlig tilknyttet. Eiendommen har privat felles adkomst fra kommunal vei.
 • Forretningsfører: USBL Oslo
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler.
  Dyrehold som sjenerer øvrige beboere i betydelig grad, og som ikke avvikles eller omlegges etter klage, vil være et vesentlig mislighold som kan gi grunnlag for salgspålegg. Dyreeiere må påse at deres dyr ikke skaper problemer for andre beboere.
 • If Skadeforsikring NUF
  Polisenummer: SP1417814
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 612 926 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 806 533 per 31.12.20
 • 4 007 pr. mnd. Fellesutgifter:
  Felleskostnader 2 521,-
  Renter 125,-
  Avdrag 761,-
  Tilleggsytelser: A-konto vann/avløp 600,-

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 63 948,- pr. 14.07.22.
  Andel fellesformue kr 12 260,- pr. 14.07.22.
 • Lånenummer: 12137569068, DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 14.07.2022: 2.3% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 26
  Saldo per 14.07.2022: 4 792 001
  Andel av saldo: 63 948
  Første termin/første avdrag: 30.03.2019 ( siste termin 30.12.2028 )
 • Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Felleskostnader
  Innboforsikring
  Strøm
  Listen er ikke uttømmende.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen, datert 01.03.2019.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  2015/830887-1/200 Bestemmelse om veg
  10.09.2015
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:81 Bnr:7
  Rett til gang- og kjøreadkomst.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  2015/830887-2/200 Best. om vann/kloakkledn.
  10.09.2015
  rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:81 Bnr:7
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Andelsnr. 23 Orgnr. 916609469 i Lørenskog kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Provisjon kr. 44 900,-
  Tilrettelegging kr. 16 000,-
  Markedsføringspakke kr. 15 000,-
  Oppgjør kr. 6 500,-
  Inneståelsesgebyr kr. 6 000 ,-
  Elektronisk grunnbok kr. 300,-
  Utlegg kommunale opplysninger kr. 2 080,-
  Utlegg forretningsfører kr. 4 274,-
  Panterett med urådighet - Statens Kartverk kr. 440,-
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Vidar Wilhelmsen
Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev