aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Fjellstrand og nydelige Marikloppa 44A
Velkommen til Fjellstrand og nydelige Marikloppa 44A

FJELLSTRAND Marikloppa 44A

Sjarmerende kjedet enebolig med store, solrike uteplasser og hagedel - Carport - 3sov/2bad - Stille og barnevennlig

 • kr 5 300 000
 • BRA 96 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 300 000
 • Omkostningerkr 149 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 449 542
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2008
 • Soverom3
 • ArealP-rom 93 m²
 • Tomt279.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000,00))   149 542,- (Omkostninger totalt)   5 449 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
En optimal familiebolig med alt en skulle trenge - God planløsning med store, gode rom og herlige kvaliteter
-Kjedet enebolig i enderekke over to plan fra 2008 -Gjennomgående bolig med innflyttingsklar standard -Peis i stue/spisestue -Optimal planløsning -Store vindusflater med deilige lys og solforhold -Stor platting og uteplass mot vest og øst -Lettstelt hageflekk -Svært gode solforhold fra morgen til kveld -Egen carport -Tre gode soverom, hvorav ett med stor walk-in -To romslige bad (i hver etasje) -Grønt, frodig og landlig nærmiljø -Fantastiske oppvekstvilkår for barn -Trafikkstille, trygt og skjermet beliggende -Nærhet til offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager -Nærhet til bademuligheter og nydelige tur og treningsmuligheter -Butikk og spisested innen kort gangavstand
Lys bolig med store vindusflater som gir masse naturlig lys - Dag og kveldssol i stue mot vest

Marikloppa 44A, Viken

 • Tomt
  279.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Egen tomt utbygget med platting og hagedel. Det er også flotte interne stikkveier i boligfeltet til felles bruk, samt lekeplass for barn som nylig er oppgradert. Beliggende i grønne, frodige omgivelser.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et solrikt, landlig og barnevennlig boligområde på Fjellstrand. Sjarmerende tunløsning med fellesområde og lekeplass midt i Urtehagen. Kort gangavstand til barneskole, barnehager, idrettsbane og bussholdeplass. Dagligvareforretning, blomsterforretning, hyggelig kafé og frisør kun fem minutters gange unna. Fra eiendommen er det kort vei til nydelig natur, både ved sjøen og i skogen. Fjellstrand vel har en flott badeplass med sandstrand, svaberg, brygge, badeflåte og stupebrett. Kort vei til buss som korresponderer med båt til Aker Brygge (total reisetid ca. 60 min) og hurtigbåt til Lysaker (total reisetid ca. 40 min). Med bil til Oslo tar det ca. 45 minutter og til Vinterbro og Drøbak ca. 20 minutter. Her bor du i solrike og naturskjønne omgivelser i et svært barnevennlig boligfelt, samtidig som du har alt til det daglige innen kort avstand - Velkommen til Fjellstrand!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Fjellstrand skole (1-7 kl.): 0.5 km (sogner til Bakkeløkka Ungdomsskole på Fagerstrand) Salamanderskogen barnehage (1-5 år): 0.5 km Eplehagen barnehage (1-5 år): 0.6 km. Eplehagen barnehage flyttet inn i helt nye lokaler i oktober 2022. Interessenter må selv sjekke ledighet med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

  Offentlig kommunikasjon
  Bussholdeplass på Fjellstrand (ca. 250 meter gangavstand) med buss 570, 575 og 1671. Bussholdeplass på Fjellstrand skole med buss 570 og 1672 (ca. 200 meter gangavstand).

  Byggemåte
  -Grunnmur i støpt plate på mark. -Fasade med stående kledning -Kaldtloft -Salttak konstruksjon. Taktekking med betongstein -Etasjeskillere i trebjelkelag. Støpt gulv på grunn (Ovennevnte er kun et utdrag iht. vedlagte tilstandsrapport - Ikke uttømmende)

  Sammendrag selgers egenerklæring
  -Det hender det blir vond lukt i sluket på badet i annen etasje, under badekar. Antar dette kommer av sporadisk bruk. Pleier å gi seg ved gjennomskylling med vann. -Terrassedør bør settes på gløtt ved fyring i peis da det kan ryke noe ut ved oppfyring. Bakplate i peis har en sprekk. -Det har vært mus i taket på carport og bak en vedstabel på vinterstid. Sukkermaur har tatt seg inn på sommeren og blitt fjernet effektivt med maurbokser. -Det har vært en elsjekk på et tidspunkt, foretok kontroll av sikringsskap mm. Husker ikke om dette var arrangert av sameiet eller lokalt eltilsyn. -Vi har bygd platting på baksiden av huset selv. -Det er satt inn radonpumpe i boligen i likhet med de fleste andre enhetene i sameiet som ikke har radonmatte i grunnen. -Enkelte enheter hadde problem med vannlekkasje fra bad i 2 etasje en tid etter innflytting. Interessenter er pliktig til å sette seg inn i vedlagte egenerklæringsskjema til selger.

  Innhold
  1. etasje: Entré, stue/spisestue, kjøkken og bad. Utgang til brosteinsbelagt uteplass og hageflekk fra stue/spisestue. Utgang til stor terrasse fra kjøkken 2. etasje: Tre soverom, trapp og bad. Stor garderobe/bod med inngang fra hovedsoverom. I tillegg disponeres stor bod bak carporten.

  Standard
  Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate med nedfelt oppvaskkum av stål. Kjøkkenet har ikke komfyrvakt. Når det trekkes ny kurs til kjøkken skal det samtidig installeres komfyrvakt som et brannforebyggende tiltak. Frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad i første etasje med flislagte gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Gulvmontert toalett. Dusjhjørne. Servantskap med blandebatteri. Bad i andre etasje med flislagte gulv og vegger. Gulvmontert toalett. Badekar. Opplegg for vaskemaskin. Terrasse med utgang fra kjøkken med tregulv med trykkimpregnerte terrassebord etablert i 2020. Rekkverk av trevirke. Vinduer: 2-lags isolerglassvinduer i trekarmer fra byggeår. Balkongdør kjøkken fra 2021. Innerdører: Profilerte hvitmalte innerdører med porøs kjerne. Ytterdører: Isolert ytterdør. Div. teknisk: -Takrenner/nedløp i metall. Snøfanger. -Vedovn med pipe i stål. -Avløpsrør i plast. -Sikringsskapet er plassert i entré. Digital strømmåler og automatsikringer i sikringsskapet. -Varmtvannsbereder på 200 liter fra 2008 på gulv på bad. -Leiligheten har mekanisk avtrekk med styring fra bryter i 2.etg. (Ovennevnte er kun et utdrag iht. vedlagte tilstandsrapport - Ikke uttømmende)

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameiet er tilknyttet felles leverandør av kabel-tv og internett-tjenester som betjenes via de månedlige felleskostnadene.

  Parkering
  I tilknytning til boligen ligger det en carport med belegningsteinlagt dekke.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer
  88600381

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000,00))   149 542,- (Omkostninger totalt)   5 449 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, gulvvarme på begge baderom, supplert med peisovn i stue og stålpipe som går gjennom soverom.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  17138

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter blir fakturert per kvartal. Kommunale avgifter vil avregens mellom selger/kjøper ved overtakelse.

  Info om eiendomsskatt
  Det er ikke eiendomsskatt i Nesodden kommune per dags dato. Det gjøres oppmerksom på at dette kan innføres.

  Andre utgifter
  I tillegg til felleskostnader og kommunale avgifter må ny eier påregne kostnader for løpende vedlikehold, evt. økt kabel-tv pakke og internett-hastighet, samt innboforsikring.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 18.11.2008 - Dokumentnr: 937622 - Seksjonering. Opprettet seksjoner: Snr: 47. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning og grunn. Sameiebrøk: 96/4478

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligen datert 13.01.2009. Det fremgår i dokumentet at før ferdigattest utstedes, skal situasjonsplan fra rørlegger være oversendt kommunen i samsvar med opplysninger som fremkommer under punktet generelle bestemmelser i saksutredningen av tiltaket.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig tilkoblet via private stikkledninger og veier.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, felles parkeringsplass, felles grøntareal, felles lekeplass, felles lekeareal, kjørevei, turvei i henhold til reguleringsplan Persilengen/Marikloppa B22 datert 14.06.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelse. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse hos megler. Området utvikles og det settes opp boliger og bygg i nærområdet. Selger har ikke mottatt noen nabovarsel ifbm. bygningsarbeider per dags dato. Det holdes på å søke om midler for utarbeidelse av en aktivitetspark ca. 500 meter fra Marikloppa. Denne skal bygges på Nyborgjodet og skal på sikt bestå av padle-baner, skatepark, pumptrackbane, tuftepark og basketbane.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ingen bo eller driveplikt.

  Kommentar konsesjon
  Ingen konsesjon kreves.

  Kommentar odelsrett
  Ingen odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 300 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000,00))   149 542,- (Omkostninger totalt)   5 449 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  149542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Thor Hafnor

Megler

Thor Hafnor

97 02 24 32

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev