aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Burvegen 31!
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Burvegen 31!

FJERDINGBY Burvegen 31

Flott & påkostet enebolig i veletablert boligområde|Fin utsikt| Gode solforhold|Naturskjønne omgivelser ved Årnestangen

 • kr 6 490 000
 • BRA 183 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 490 000
 • Omkostningerkr 181 390
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 671 390
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1988
 • Soverom4
 • ArealP-rom 183 m²
 • Tomt538.5 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,00))   181 390,- (Omkostninger totalt)   6 671 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2.etasje.
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Burvegen 31. En flott og påkostet enebolig i et veletablert boligområde nær trivelige tur - og rekreasjonsområder ved Årnestangen. Boligen holder gjennomgående høy standard og har moderne farger - og materialvalg. Kjøkkenet har en smakfull og velutstyrt innredning med integrerte hvitevarer. Åpen og sosial løsning mellom stue, spisestue og kjøkken. Boligens hoveddel har 2 delikate baderom, 3 fine soverom og walk-in garderobe. U.etasjen er nyinnredet med kjøkken, stue, bad og 1 soverom (omsøkt bruksendring). Eiendommen har naturskjønn beliggenhet i Rælingen med nærhet til skoler, barnehager samt dagligvarehandel. Tomten er pent opparbeidet med plenareal, solrik terrasse og singlet gårdsplass med biloppstillingsplasser.
Plantegning hovedetasje.

Burvegen 31, Akershus

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  -1. underetasje: 65 kvm
  1. etasje: 80 kvm
  2. etasje: 38 kvm
  Primærrom
  -1. underetasje: 65 kvm Trapperom, gang, kjøkken, stue, soverom, bad, hobbyrom.
  1. etasje: 80 kvm Entré, kjøkken, stue, soverom, bad.
  2. etasje: 38 kvm Trapperom, gang, 2 soverom, bad.  Tomt
  538.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Flat og solrik tomt opparbeidet med stort plenareal og gruset gårdsplass.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et naturskjønt boligområde i Rælingen kommune. Kun 12 min kjøring fra Lillestrøm sentrum og 9,4 km fra Lillestrøm stasjon. I tillegg til sin beliggenhet har eiendommen nærhet til flotte turområde, du kan blant annet ta turen til Ramstadsjøen og DNT-hytta Huldreheim, Huldrekolonien og Tristillen på merkede turstier. Nærhet Marikollen idrettspark med alpinbakke, lysløyper, skøytebane, klubbhus, ny skatepark/aktivitetspark og flere fotballbaner. Her er det aktivitetstilbud for alle, både sommer og vinter. Marikollen og omkringliggende områder er i stadig utvikling. Det går merkede løyper fra Marikollen og opp til både Bjønnåsen og andre flotte destinasjoner. Bjønnåsen kan skilte med Østmarkas beste utsikt. På toppen er det en sikteskive som angir avstand og retning til stedene man ser derfra. Av noen av stedene kan nevnes Gaustatoppen (1881 moh), Holmenkollen (417 moh) og Tryvannshøgda (529 moh). En sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Myrdammen ligger også i nærheten, med flotte bade- og fiskemuligheter. Nærhet til flere barnehager bla. Smestadtoppen barnehage, Espira Tristilbakken (kunnskapsbarnehage), samt Hektneråsen FUS barnehage. Videre har du Smestad skole med 1-7 trinn og elever i ungdomstrinnene tilhører Marikollen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som bla. Rælingen, Skedsmo, og Lillestrøm videregående skole. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Fra Lillestrøm bruker toget ca. 12 min til Oslo S. Med bil fra Burvegen tar det ca. 12 min til Lillestrøm, 15 min til Strømmen, 36 min til Oslo S og 41 min til Oslo lufthavn. Fra boligen er det kort vei til Lillestrøm og Strømmen med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Rælingen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Aamodt-senteret et variert utvalg med bla. catering, frisør og apotek. Joker Hektnersletta er boligens nærmeste dagligvare og har åpningstider fra 06.00-23.00 på hverdager og kl. 09.00-23.00 på lørdag/søndag.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Enebolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag. Grunnmur i antatt Leca/murkonstruksjon og støpt såle i betong. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Laminat. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Overflater oppusset i 2021-2022 og fremstår med med liten bruksslitasje. Etasjeskille av trebjelker og er trolig med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflategulv.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Total renovering av badene ved BK-bygg&rehabilitering. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Ja, ny membran, sluk. Er arbeidet byggemeldt? - Ja. Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Ja, kun av faglært. Faglært godkjent firma VVS. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Total renovering av EL-anlegget. Utført av 24T Elektro AS. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? - Ja. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, kun av faglært. Byggfirma og min far som er faglært tømrer med lang erfaring. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? - Innredet kjelleretasje med stue, kjøkken, bad og soverom som bruksendres fra tilleggsdel til hoveddel. Vil pt. ikke kunne godkjennes som hybeldel i Rælingen kommune. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? - Ja, tilbygg og bruksendring av kjelleretasje. Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? - Tilbygg godkjent, venter på bruksendring av kjelleretasje fra tilleggsdel til hoveddel.

  Innhold
  Entré Boligen har et hyggelig og overbygd inngangsparti. Inne venter entré i tilknytning til gang. Entreen har fliser på gulv, gulvvarme og malte slette overflater. På den ene siden av entreen er det takhøye skyvedører med speil fronter. Garderoben benyttes som et walk-in closet. Stue Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og er malt i delikate farger. Stuen kan møbleres i 2 soner, med spisestue og tv-/sofakrok. Rommet har laminat på gulv, listefri himling og downlights. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse på ca. 45 kvm. Kjøkken Kjøkkeninnredningen fra Blum ble satt inn i 2021 og er hvit med slette fronter. Innredningen er montert i L-form og det er satt inn kjøkkenøy hvor det er nedfelt induksjonstopp. Over koketoppen er det en sort ventilator med mekanisk avtrekk. Videre har kjøkkenet integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/frys. Bad Boligen har to bad i hoveddel. Badet i første etasje ble pusset opp i 2021 og har et stilig uttrykk med mørke veggfliser og små fliser på gulv i dusjsonen. Øvrige vegger er malt i en dus blånyanse og det er lagt 60x60 fliser på gulv med varmekabler. Badet er innredet med servant på underskap, vegghengt toalett, dusjsone og speil med belysning. I himling er det montert downlights. Bad 2 Badet i andre etasje har fliser i treimitasjon på gulv, lyse fliser på vegg og hvitmalt himling med downlights. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, et delikat badekar og vegghengt skuffemøblement med servant. Over servanten er det speil med belysning og ved siden av har du et skap for ekstra lagring. Soverom Boligen har 3 soverom, 1 i første etasje og 2 i andre etasje. Soverommet i første etasje er malt i en beige tone åpen og godt med lysinnslipp. Rommet har god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Soverommene i andre etasje er romslige selv om det er skråtak. Hovedsoverommet har tilkomst til walk-in closet. Underetasje. Underetasjen i boligen har nylig blitt pusset opp og er i dag innredet med stue, bad, gang og rom omsøkt til soverom. Overflatene holder god standard med lyse, moderne laminatgulv og malte slette flater på vegg. Entré med fliser på gulv, kjøkken, stue, soverom og baderom med fliser på gulv og våtromsplater på vegg. I forbindelse med salget er underetasjen omsøkt bruksendret fra tilleggsdel til hoveddel og godkjenning av rom for varig opphold. Underetasjen inneholder videre trappegang og sportsbod/vaskerom som tilhører hoveddel.

  Standard
  Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Nedløp og beslag Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig > Radon Innvendig > Rom Under Terreng Innvendig > Krypkjeller Innvendig > Innvendige trapper Våtrom > Overflater Gulv > Bad Tomteforhold > Drenering Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Selger opplyser at alle integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger salget.

  Parkering
  Flere biloppstillingsplasser på singlet gårdsplass.

  Forsikringsselskap
  Eika Forsikring

  Polisenummer
  7158975

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,00))   181 390,- (Omkostninger totalt)   6 671 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen har gulvvarme i entré og 3 bad. Elektriske panelovner. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sikringsskapet har automatsikringer.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  17564

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr samt renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1077508

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3879029

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3027/93/66: 06.08.1987 - Dokumentnr: 105919 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3027 Gnr:93 Bnr:21 01.01.2020 - Dokumentnr: 633299 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0228 Gnr:93 Bnr:66 05.05.1987 - Dokumentnr: 103253 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3027 Gnr:93 Bnr:9 Rettighet hefter i: Knr:3027 Gnr:93 Bnr:11 Rettighet hefter i: Knr:3027 Gnr:93 Bnr:20 Rettighet hefter i: Knr:3027 Gnr:93 Bnr:21 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen datert 13.09.1988. Det er gitt igangsettingstillatelse for tilbygg datert 07.12.2020. Det er avvik på godkjente og byggemeldte tegninger med dagens bruk: - I 1.etasje er det bygd et tilbygg med entré (foreligger igangsettingstillatelse). - Det er tegnet inn et soverom i 1.etasje, denne veggen er revet for å lage større stue. - Vegg mellom kjøkken og stue er revet. - I 2.etasje er det revet vegg mot en bod for å lage større soverom. - I 2.etasje er vegg mot bod delvis revet for å utvide soverom og lage walk-in closet. - Tidligere kott har blitt implementert i bad. Boligens underetasje avviker fra originale byggetegninger. På de originale byggetegningene er underetasjen registrert med vaskerom, hobbyrom samt diverse boder for mat, klær, sport og redskap . Selger har parallelt med salget sendt bruksendring av underetasjen til kommunen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til offentlig vei, med privat vei som avkjøring. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Det gjøres spesielt oppmerksom på at utleid leilighet ikke er godkjent som egen bruksenhet. Hybelen leies ut som del av egen bolig. Selger har parallelt med salget sendt bruksendring til kommunen.  

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 490 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,00))   181 390,- (Omkostninger totalt)   6 671 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  181390

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 55 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger er inkludert. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev