aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Feltspatvegen 41!

FJERDINGBY Feltspatvegen 41

Flott & påkostet enebolig i populært og meget barnevennlig område - Fantastisk utsikt fra usjenert uteplass - Garasje!

 • kr 8 350 000
 • BRA 181 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 8 350 000
 • Omkostningerkr 225 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 375 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 990
 • Soverom3
 • ArealP-rom 154 m²
 • Tomt306.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 8 350 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  208 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 350 000))

  225 792 (Omkostninger totalt)

  8 575 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Feltspatvegen 41, en innholdsrik og påkostet enebolig over to plan med familievennlig planløsning. Boligen har gjennomgående lyse og tidsriktige overflater i tillegg til utstrakt bruk av downlightsbelysning. 1. etasje rommer entré, wc-rom, vaskerom, stue/spisestue og moderne kjøkken fra Kvik. 2. etasje har loftstue, 3 store soverom, hovedsoverom m/walk-in og bad med både dusj & deilig badekar - perfekt for barnefamilien! Området er utpreget barnevennlig og byr på det beste fra to verdener, med nærhet til idylliske marka og kort vei til alle bymessige fasiliteter i Lillestrøm. Boligen ligger høyt i terrenget med flotte utsiktsforhold. Fra stuen er det utgang til en usjenert markterrasse med en fantastisk utsikt!

Feltspatvegen 41, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 92 kvm
  2. etasje: 84 kvm
  3. etasje: 5 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 65 kvm Entré, kjøkken, spisestue, stue, toalettrom, vaskerom
  2. etasje: 84 kvm Trapperom, stue, 3 soverom, bad, omkledningsrom
  3. etasje: 5 kvm Hems  Tomt
  306.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en flat tomt opparbeidet med asfaltert innkjørsel, plenareal og markterrasser.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde i Rælingen kommune. Området ligger mellom Fjerdingby og Lillestrøm, kun 6 min kjøring fra Lillestrøm sentrum og under 4 km fra Lillestrøm stasjon. Det er ca. 2,8 km til Marikollen idrettspark med alpinbakke, lysløyper, skøytebane, klubbhus, ny skatepark/aktivitetspark og flere fotballbaner. Her er det aktivitetstilbud for alle, både sommer og vinter. Marikollen og omkringliggende områder er i stadig utvikling og er videre et glimrende utgangspunkt for flotte turer innover marka. Fra Marikollen kan du blant annet ta turen opp til Bjønnåsen, med Østmarkas beste utsikt. På toppen er det en sikteskive som angir avstand og retning til stedene man ser derfra. Av noen av stedene kan nevnes Gaustatoppen (1881 moh), Holmenkollen (417 moh) og Tryvannshøgda (529 moh). En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Myrdammen ligger også i nærheten, med flotte bade- og fiskemuligheter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Øgardshøgda som ligger ca. 3-4 min fra boligen og har avganger ca. hver halvtime og hyppigere i rushtrafikken. Fra Lillestrøm bruker toget ca. 12 min til Oslo S. Med bil fra tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 9 min til Strømmen, 25 min til Oslo sentralstasjon og 33 min til Oslo lufthavn. Fra boligen er det kort vei til Lillestrøm med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Strømmen Storsenter, Metro og Triaden på Lørenskog ligger også godt innen rekkevidde. Dagligvarehandelen kan bla. gjøres ved Kiwi eller Joker Rælingen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Aamodtsenteret et variert utvalg med bla. kafé, catering, frisør og apotek. Langs Øvre Rælingsveg finner man også Kiwi Slynga, Extra Buholen samt Europris Rælingen. Stallbakken har bla. legesenter, frisør, fotterapi og hudpleie.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Feltspatvegen 41 sokner til Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen videregående skole.

  Byggemåte
  Utvendig: Enebolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag. Grunnmur av støpt såle i betong. Balkong med utgang fra stue i 2.etg: Trekonstruksjon fra 2020 iht. eiers opplysninger. Rekkverkshøyde på ca. 100 cm. Terrasse med utgang fra stue: Ca. 48 m². Trekonstruksjon fra 2020 iht. eiers opplysninger. Enkel garasje med støpt dekke. Yttervegger i reisverk bekledd med panel og innvendig bekledd med gips. Garasjeport med elektrisk portåpner. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Laminat. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Etasjeskille av trebjelker og er trolig med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflategulv.

  Innhold
  Entré: Det første som møter deg i boligen er en lysmalt entré med fliser på gulv og downlights i himling. Det er lagt varmefolie i gulv i hele 1.etasje. Entreen har en fin skyvedørsgarderobe med speilfronter fra Garderobemannen, slik at du har god plass til klesoppbevaring. Kjøkken: Kjøkkenet i boligen har en moderne og takhøy innredning fra Kvik med hvite/slette fronter, heltre benkeplate og nedfelt benkebeslag. Kjøkkenet har godt med benkeplass samt oppbevaring i skap og skuffer. Det er blandt annet noen fine løsninger med uttrekkbare tørrvareskuffer/hyller i høyskap og rundeller i hjørneskap. Av hvitevarer er det integrert induksjonstopp, stekeovn, dampovn og oppvaskmaskin. Stue: Boligens stue fremstår som lys og luftig med gode møbleringsmuligheter. Allrommet har totalrenoverte veggflater og 1-stavs laminatgulv. I dag er stuen innredet med en spisestue i forlengning av kjøkkenet og en tv-stue. På kaldere dager kan man fyre i peisovnen. Fra stuen er det utgang til en flott terrasse hvor man kan følge solen gjennom dagen i tillegg til at den får en liten smak av kveldssola før den forsvinner over åsen. Stemningsfull belysning med "uplights" på terrasse kaster lys på en vakker kveldshimmel. Toalettrom: I tilknytning til entreen har du tilkomst til boligens toalettrom. Rommet har flotte historiske fliser på gulv og malte veggflater. Toalettrommet er innredet med vegghengt toalett og servant på underskap med skuffer. Vaskerom: Separat vaskerom fra 2019 med fliser på gulv og malte overflater. Vaskerommet har pen innredning fra Ikea med slette fronter og laminat benkeplate. Det er tilkomst til rommet fra gang samt via sluse fra garasje. Soverom: Boligen har 3 soverom i 2.etasje. Soverom nr. 1 er meget romslig og har gjennomgående lys fra vinduer i begge ender av boligen, rommet benyttes i dag til hobbyrom og det er tilkomst til hems hvor det er plass til gjesteseng. Soverom 2&3 er også av god størrelse hvorav hovedsoverom er innredet med walk-in garderobe. Loftstue: Pen loftstue med utgang til balkong med fint utsyn. Bad: I 2. etasje finner man også baderommet som har store, moderne og tidløse flisvalg i tillegg til mindre mosaikkfliser i dusjsone samt ved boblebad. Badet har deilig boblebad og dusjnisje med sotet glassbyggerstein og dusjdør i herdet glass, dobbelservant på baderomsinnredning og speil med belysning. Ytterligere oppbevaring kan gjøres i utebod, garasje samt lagringsloft i boligen.

  Standard
  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig > Veggkonstruksjon TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Taktekking Utvendig > Nedløp og beslag - 2 Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Innvendig > Radon Innvendig > Pipe og ildsted Innvendig > Innvendige trapper Innvendig > Garasje innvendig Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Våtrom > Overflater Gulv > Bad Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tomteforhold > Drenering Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Integrert garasje og biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Det er lagt opp for elbil-lading.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  91135551

  Diverse
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. - Påbygd inngangsparti - Innredet bod i 1.etasje til toalettrom - Byttet innredning på bad i 1.etasje slik at det er vaskerom i dag - Flyttet kjøkken i 1.etasje - Omkledningsrom/walk-in er opprinnelig en bod men er blitt skjønnsmessig vurdert og betegnet grunnet rommets fremtreden av bruk og rommets overflater på befaringsdagen iht. NS 3940. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  8 350 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  208 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 350 000))

  225 792 (Omkostninger totalt)

  8 575 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Peisovn i stue. Varmefolie i gulv 1.etasje. Varmekabler i gulv: bad og vaskerom

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  9760

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Boligen har installert vannmåler. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1815317

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  6535140

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter Forsikring Strøm Tv- og internett Normalt vedlikehold Listen er ikke uttømmende

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3027/103/500: 23.03.1990 - Dokumentnr: 102706 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Elektriske kraftlinjer
  Pliktig medlemskap i velforening m.v.
  Med flere bestemmelser
  21.08.1989 - Dokumentnr: 107749 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3027 Gnr:103 Bnr:298
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1602885 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0228 Gnr:103 Bnr:500


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse, nåværende.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  8 350 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  208 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 350 000))

  225 792 (Omkostninger totalt)

  8 575 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  225792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16 000,- oppgjørshonorar kr  6 500,- og markedspakke kr  20 000,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  65 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 2 940,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev