aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Kirkebykroken 3 på barnevennlige Kirkeby i Rælingen kommune.
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Kirkebykroken 3 på barnevennlige Kirkeby i Rælingen kommune.

FJERDINGBY Kirkebykroken 3

Flott 1/2 part av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet | 4 soverom |2 baderom | Solrike uteplasser og frodig hage!

 • kr 6 500 000
 • BRA 151 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 6 500 000
 • Omkostningerkr 179 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 679 542
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2014
 • Soverom4
 • ArealP-rom 135 m²
 • Tomt256.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 542,- (Omkostninger totalt)   6 679 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etasje og 2. etasje.
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere en flott tomannsbolig beliggende på Kirkeby i Rælingen kommune. Boligen har gode solforhold og ligger sentralt i forhold til skoler på alle trinn. Boligen går over 2 etasjer og 1. etasje inneholder entré, hovedsoverom, kjøkken, stue, bad, vaskerom. 2. Etasje finner du 3 soverom, kontor/musikkrom, utgang til balkong, bod og bad. Tidligere loftstue er ombygd til kontor/musikkrom. Boligen har flotte og solrike uteplasser med frodig hage, flere markterrasser, jacuzzi, redskapsboder og hundegård. Parkering på singlet gårdsplass med montert El-billader i tilknytning til inngangspartiet. Dette er en bolig for deg som ønsker en familievennlig hverdag med kort vei til det meste i «hjertet» av Rælingen! Husk visningspåmelding!
Velkommen inn i en lys entré med fliser på gulv med gulvvarme og skyvedørsgarderobe.

Kirkebykroken 3, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 78 kvm
  2. etasje: 73 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 67 kvm Entré, Trapperom, Soverom, Stue, Kjøkken, Baderom, Vaskerom.
  2. etasje: 68 kvm Trapperom, Stue, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4, Kontor, Baderom  Tomt
  256.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Forlenget terrasse rundt boligens sørvestvendte side, flott pergola, blomsterkasser og spilevegger samt oppført redskapsboder med overbygg og hundegård.

  Beliggenhet
  Boligen har en sentral, men rolig beliggenhet på Kirkeby i Rælingen kommune. Her bor du sentralt og med korte avstander til barnehager og skoler for alle trinn. Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen Videregående skole, som alle ligger i gangavstand fra boligen. Du har også kort vei til nærmeste dagligvarebutikk. Nærområdet er trygt, samtidig som du har god tilgjengelighet i hverdagen. Perfekt for barnefamilier! Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 100 Marikollen Torg, eller på Kiwi Rælingen. På Marikollen Torg finner du også apotek, frisør og pizzabakeren mm. For ytterliggere servicetilbud er det heller ikke lange turen inn til Lillestrøm Torv og Strømmen, hvor du blant annet finner Strømmen Storsenter. Et av Norges største kjøpesentre, som har alt du måtte behøve av butikker, spisesteder og andre servicetjenester. Området er også ypperlig for deg som er glad i sport og fritid med både organiserte aktiviteter og flott natur. Snaue 3 minutter i bil fra boligen finner du Marikollen Idrettspark, som har flere kunstgressbaner, skatepark, utendørs «Tufte-park» og et flott alpinanlegg. Alpinanlegget har to heiser og et skibånd. Det arbeides i disse dager med å utvide til fire nedfarter, i tillegg til et område for randonée og trasé for skicross. Rælingen har i tillegg flere flotte turdestinasjoner, sommer som vinter. Hva med en tur opp til Bjønnåsen eller en tur til Marikollslottet? Du som pendler har også valgt rett område! Nærmeste busstopp ligger kun en 5 minutters gange unna, og til Lillestrøm Stasjon er det kun 7 minutter i bil. Lillestrøm stasjon har hyppige avganger inn til Oslo S, som ellers også bare ligger i underkant av en 30 minutters kjøretur fra boligen. 35 minutter i bil til Gardermoen!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp Aktiv visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Boligen ligger i kort avstand fra skoler på alle årstrinn og sokner til Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen videregående skole.

  Byggemåte
  Bolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag. Grunnmur av støpt såle i betong.

  Innhold
  1. Etasje: Entré/gang, kjøkken, stue, bad, vaskerom, soverom. 2. Etasje: Stue, kontor/musikkrom, bad, soverom 2, soverom 3 og soverom 4. Oppført redskapsboder og innvendig oppbevaringsbod i 2. Etasje. ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i boligen er en romslig entré med god plass for å henge fra seg sko og yttertøy. Praktisk med fliser på gulv som også har gulvvarme. Godt med oppbevaring i skyvedørsgarderobe og mulighet for kontorplass under trapp. KJØKKEN Boligen har et klassisk Aubo kjøkken med hvite, høyglans fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl/frys. STUER Koselig stue i åpen løsning med spisestue og kjøkken. Peisovn Curve med stålpipe gir god varme på kalde dager. Stuen har godt med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. BAD/VASKEROM Boligen inneholder 2 baderom av god størrelse, begge bad er flislagt og har gulvvarme. Baderom i 1. etasje har dusjvegger i herdet glass som kan foldes inn i hjørnet. Separat vaskerom med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Baderom i 2 etasje har deilig badekar, heldekkende servant på moderne skuffeinnredning og klosett. SOVEROM Boligen rommer 4 romslige soverom. Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe benyttes pr. i dag som trimrom og ligger i boligens 1. etasje. Resterende soverom ligger familievennlig samlet i 2. etasje hvor det også er etablert et kontor/musikkrom fra tidligere stue.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Ingen bygningskonstruksjoner har fått TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Utvendig, veggkonstruksjon. - Innvendig, overflater, parkett i stue - Våtrom, sluk, membran og tettesjikt - Våtrom, sanitærutstyr og innredning - Våtrom, vaskerom, sluk, membran og tettesjikt Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgave for nærmere beskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Selger opplyser at samtlige hvitevarer på kjøkkenet kan medfølge, samt evt. fryseskap i bod i 2. etasje.

  TV/Internett/bredbånd
  Telia er dagens tilbyder av Tv og internett til boligen. Det er også tilrettelagt for fiber fra annen leverandør.

  Parkering
  Flere biloppstillingsplasser på singlet gårdsplass. Det er montert El-billader på yttervegg ved inngangsparti.

  Forsikringsselskap
  Trygg Forsikring.

  Polisenummer
  7850697

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 542,- (Omkostninger totalt)   6 679 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner, peisovn i stue og varmekabler i gulv på baderom og i entré/hall.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  14767

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene inkluderer avgifter til avløp, feiing, renovasjon og til vann. Boligen har installert vannmåler så kostnad vil variere med forbruk.

  Formuesverdi primær
  1829416

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  6585897

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Boligene i Kirkebykroken har privat avtale om brøyting/vedlikehold av Kirkebykroken hvor kostnadene fordeles etter eierbrøk. Kostnad brøyting ca. 1400,- for sesong 2023. Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett. Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3027/98/115/2: 27.02.1996 - Dokumentnr: 2626 - Bestemmelse om kloakkledn Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:98 Bnr:30 Bestemmelse om vedlikehold. Overført fra: Knr:3027 Gnr:98 Bnr:115 Gjelder denne registerenheten med flere 30.05.2014 - Dokumentnr: 435218 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Grunn Sameiebrøk: 1/2 19.05.2016 - Dokumentnr: 439599 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:3027 Gnr:98 Bnr:30 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:3027 Gnr:98 Bnr:30 Snr:2 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 10.09.2014.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen har adkomst via privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen er regulert i "Reguleringsplan for Kirkebyvegen og omkringliggende boligområde" datert 20.06.2012.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 500 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,00))   179 542,- (Omkostninger totalt)   6 679 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  179542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr 48 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- og oppgjørshonorar kr 6 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 2940,-. Utleggene omfatter innhenting av kommunale opplysninger og panterett med urådighet fra Statens Kartverk. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev