aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Sundenga 15!
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Sundenga 15!

FJERDINGBY Sundenga 15

Pen & romslig 2-roms i 2.etg.| Trivelig balkong| Nytt bad og kjøkken| Parkeringsmuligheter| Kort vei til Lillestrøm|

 • kr 3 182 500
 • BRA 55 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 182 500
 • Omkostningerkr 94 957
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 371 546
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1972
 • Soverom1
 • ArealP-rom 51 m²
 • Felleskostnaderkr 3 212
 • Tomt30 741.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 182 500,- (Prisantydning) 94 089,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 915,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 182 500,00))   94 957,- (Omkostninger totalt)   3 371 546,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Sundenga 15 er en pen 2-roms, beliggende i byggets andre etasje. Leiligheten har en god planløsning og inneholder entré med fliser på gulv, nyere kjøkken, et soverom av god størrelse med stor skyvedørsgarderobe og et delikat baderom som er ferdigstilt i juni 2023. Fra stuen er det utgang til en trivelig balkong på ca. 11 kvm. I tilknytning entreen har man en stor bod som kan benyttes til garderobe. Det medfølger en kjellerbod samt at sameiet disponerer felles sykkebod og treningsrom. Parkering gjøres på sameiets fellestomt, og det er mulighet for garasjeleie og leie av elbil-lader. Fra leiligheten er det kort vei til offentlig kommunikasjon, nærsenter, Lillestrøm by og fine rekreasjonsmuligheter. Kontakt megler Solveig mob. 951 519 83 for å avtale visning!
Leiligheten har en trivelig balkong hvor du kan nyte ettermiddagsolen.

Sundenga 15, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 55 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 51 kvm Entré, Stue, Kjøkken, Soverom, Bad  Tomt
  30741.3m²

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt område i Fjerdingby i Rælingen kommune. Stedet har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall og svømmehall med mer. Det er ca. 2,5 km til Marikollen idrettspark med alpinbakke, lysløyper, skøytebane, klubbhus, skatepark/aktivitetspark og flere fotballbaner. Her er det aktivitetstilbud for alle, både sommer og vinter. Rælingsåsen byr på flotte rekreasjonsmuligheter. Her finner du flere lysløyper, et mylder av turstier og mulighet for blant annet stolpejakt. Marikollen og omkringliggende områder er i stadig utvikling. Det går merkede løyper fra Marikollen og opp til både Bjønnåsen og andre flotte destinasjoner. Bjønnåsen kan skilte med Østmarkas beste utsikt. På toppen er det en sikteskive som angir avstand og retning til stedene man ser derfra. Av noen av stedene kan nevnes Gaustatoppen (1883 moh), Holmenkollen (417 moh) og Tryvannshøgda (529 moh). En sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Myrdammen ligger også i nærheten, med flotte bade- og fiskemuligheter. Videre finnes flere fine badeplasser i nærområdet, blant annet populære Myrdammen. Ramstadsjøen kan også anbefales - et nydelig badevann omkranset av skog. Her er det gode turområder med merkede stier og skispor når isen er tykk nok på vinterstid. Vannet er også kjent for å være et av Østmarkas beste fiskevann. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Rælingen og søndagsåpne Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nær Lillestrøm sentrum. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog Storsenter/Triaden og Metro.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Fra eiendommen er det gangavstand til Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen Videregående skole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærliggende områder. OsloMet - storbyuniversitetet, har avdeling på Kjeller.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Med bil tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 8 min til Strømmen, 10 min til Lørenskog, 19 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong utvendig fasade kledd med panel, plater, puss. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: laminat. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Overflater med normal bruksslitasje

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, badet er totalrenovert i juni 2023 i regi av sameiet. Utført av Orvei. Alle rør ble byttet, slik at badene ble revet helt ned og satt i stand igjen. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ladeboks kan leies av sameiet. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, alle terrasser ble utbedret og flislagt av faglærte for ca. 10 år siden. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? - Ja, etter at baderommene er ferdigstilt vil felleskostnadene øke. Tilleggskommentar: - Skade etter oppussing i regi av sameiet vil rettes før overtakelse. Skaden er flis i gangen og skade på vegg over vasken på kjøkkenet.

  Innhold
  Entré: Det første som møter deg er en lysmalt entré med fliser på gulv. Entreen er romslig og det er god plass til oppbevaringsmøblement og klesoppheng. I tilknytning er det en stor bod/walk-in closet. Kjøkken: Leilighetens kjøkken fremstår som stilig og moderne. Her har du takhøy innredning med slette fronter, laminat benkeplate og rikelig med skapplass og oppbevaring i skuffer. Kjøkkenet har frittstående hvitevarer, og komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger. Det er laget til praktisk kjøkkenøy som skiller kjøkkenet og stue. Stue: I forlengelse med kjøkkenet har du plass til spisestue for å samle venner og familie. Stuen byr på flere møbleringsmuligheter og du har god plass til sofahjørne. Stuen har store vindusflater for naturlig lysinnslipp og det er utgang til balkong. Balkongen har gode solforhold og det er plass til ulike sittegrupper. Soverom: Soverommet i boligen har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Det er satt inn en stor garderobe. Rommet er malt i to ulike nyanser av grå, noe som gir en lun stemning. Bad: Leilighetens bad er svært delikat og var ferdig renovert i juni 2023 i regi av sameiet. Badet er flislagt med varmekabler i gulv og er innredet med et deilig badekar med regnfallsdusj, vegghengt toalett, steinservant, underskap og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 2 kvm.

  Standard
  Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Utvendig > Vinduer Utvendig > Dører Innvendig > Overflater Innvendig > Radon Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering gjøres på sameiets fellesområde. Dersom man ønsker å leie garasjeplass kontakter man styret. Det er mulig å leie parkeringsplass med elbil-lader, pr.d.d koster dette 250,- pr. mnd.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 182 500,- (Prisantydning) 94 089,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 915,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 182 500,00))   94 957,- (Omkostninger totalt)   3 371 546,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  10808

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr og renovasjonsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  690355

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2485278

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  51/8039

  Felleskostnader pr. mnd
  3212

  Felleskostnader inkluderer
  Byggforsikring, nedbetaling andel fellesgjeld, vedlikehold, standardpakke tv/internett.

  Andel fellesgjeld
  94089

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-31T22:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 97 seksjoner. Av årsmøtet 2023 fremgår følgende: Styrets arbeid - Utført vårdugnad - Dugnad lille lekeplassen, revet gammelt råttent lekestativ - Dugnad store lekeplassen, revet huskestativ - Igangsatt prosjekt rør i blokka, et stort og kostbart prosjekt som ledes av Obos, videreføres til 2023. Valg av leverandør av rørprosjekt i blokka, beboermøte med Obos, Kommunen og Obos Prosjekt. - Erstattet gamle søppeldunker med nye fine søppelcontainere - Taksjekk rekkene, fortsatt ok - Revet det store lekeapparatet på store lekeplassen, råttent og måtte byttes ut - Vårdugnad med trimming av busker og trær - alle rekkene vil få tildelt hvilke områder de må rydde, fortsatt vanskelig å få folk til å bidra, møte opp på dugnader. - Revet gamle søppelskur - Satt opp nye postkassestativer - Toppe trær bak blokka, felt trær - Feid pipene i rekkehusene - Planlagt arbeid i 2023: - Oppstart, gjennomføring og ferdigstilling av bad/rørsystemer i blokka - Oppstart p-kontroll for å få bukt på parkeringproblematikk som har eskalert i løpet av høsten - Nytt lekestativ store lekeplassen - Pigge opp de gamle dekkene etter søppelskurene og opparbeide grøntområde? - Legge planer for lille lekeplassen når våtromsprosjekt er ferdigstilt (i tillfelle vi må bruke det til noe lagring) - Taksjekk rekkene - BrannHMS - Male innsiden av garasjeanlegg - Feie/spyle gulvet i garasjeanlegg - Div forefallent arbeid i «bomberommet» i garasjen - Ny vaktmester i blokka

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr.: OBOS01-98208082671 Type: Annuitet Restsaldo: 3 871 703 Restløpetid: 29 år og 11 mnd Terminer pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente pr. 06.06.23: 5,80% Lånenr.: 2OB986-98207362514 Type: Annuitet Restsaldo: 5 093 772 Restløpetid: 13 år og 6 mnd Terminer pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente pr. 06.06.23: 5,80% Lån 2OB986: Andel lån er fordelt etter fastlagt brøk mellom rekkehus-blokker og garasjer. Fordeles kun ved årsskiftet ( det vises derfor ikke i megleropplysninger).

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Styret mener at årsregnskapet gir et riktig bilde av sameiets eiendeler og gjeld, finansielle stilling og resultat. Informasjon om sameiets forventede økonomiske utvikling er omtalt i årsrapportens punkt om budsjett for 2023. Sameiet har negativ egenkapital i balansen (udekket tap). Driftskostnadene er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak konsulentarbeid i forbindelse med rørrehabilitering i blokken, avskrivninger, felling av trær, postkassestativ og opplegg gatebelysning. Finanskostnader er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak renteøkninger.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3027/101/2/82: 21.02.1917 - Dokumentnr: 901066 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver:Brøter Kraftstasjon
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.09.1922 - Dokumentnr: 901103 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver:Fet Everk
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.09.1930 - Dokumentnr: 900116 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver:Rælingen Everk
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.04.1935 - Dokumentnr: 901067 - Erklæring/avtale Grensegangssak
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.11.1956 - Dokumentnr: 104808 - Rettigheter iflg. skjøte Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:32
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.05.1971 - Dokumentnr: 102419 - Erklæring/avtale Bestemmelse om tilfluktsrom
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.04.1972 - Dokumentnr: 101840 - Erklæring/avtale Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
  av denne eiendom
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.09.1975 - Dokumentnr: 105605 - Skjønn Bestemmelse om veg
  Mappe 99/35
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.09.1978 - Dokumentnr: 105157 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:15
  Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:99
  Bestemmelse om kloakkledning
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.05.1982 - Dokumentnr: 102895 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:66
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.09.1985 - Dokumentnr: 107375 - Elektriske kraftlinjer Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Overført fra: Knr:3027 Gnr:101 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.08.1987 - Dokumentnr: 106514 - Erklæring/avtale PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
  FOR NOK 20,000
  MED PRIORITET 90% AV LÅNETAKST
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.08.1987 - Dokumentnr: 106514 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 82
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 51/8039
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 097 SEKSJONER


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 02.01-1973.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har avkjørsel fra offentlig vei, private internveier. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 182 500,- (Prisantydning) 94 089,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 915,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 182 500,00))   94 957,- (Omkostninger totalt)   3 371 546,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  94957

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjon kr. 33 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger er inkludert. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 540,-. Utleggene omfatter sikringsobligasjon. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev