aktiv-eiendomsmegling
Tangerudvegen 1E er en lekker og svært innbydende 2-roms selveierleilighet fra mai 2022.

Fjerdingby Tangerudvegen 1E

Lekker og påkostet toppleilighet med heis og overbygd balkong. Vannbåren varme inkl. Mulighet for garasjeplass!

 • 3 950 000
 • BRA 54 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING3 950 000
 • OMKOSTNINGER110 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 060 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 54 m²
 • FELLESKOST./MND2 925
 • TOMT3 764 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 950 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-))
  --------------------------------------------------------
  110 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 060 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
- Lekker 2-roms selveier fra 2022. - Beliggende i femte etasje m/heis. - Mulighet for å kjøpe garasjeplass. - Overbygd balkong på ca. 11 kvm. - Utsikt mot slalombakkene. - Gulvvarme i hele leiligheten. - Stue med åpen kjøkkenløsning. - Integrerte hvitevarer på kjøkken. - Bad med vaskemaskinopplegg. - Elegant soverom m/garderobe. - Disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm. - Varmtvann fra fellesanlegg. - Sikringsskap med automatsikringer. Planløsning 5. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken og soverom. Annet: Disponibel kjellerbod.

Tangerudvegen 1E, Viken

 • Entré Leiligheten ligger i femte etasje og har inngang fra felles trappegang med heis. Inn i leiligheten ønskes du velkommen til en flott entré som gir godt førsteinntrykk. Entreen har enstavs eikeparkett, gråmalte vegger og himling med downlights. Det er god plass til garderobeskap i entreen. Stue Leiligheten har en lys og fin stue med store vindusflater og dør ut til balkongen. Stuen har åpen løsning til kjøkkenet, noe som gir plass for både sofamøblement og spisebord. Gulvet har enstavs eikeparkett og tak og vegger er malt i en lys gråfarge. Kjøkken Kjøkkenet har stilren Sigdal-innredning montert langs to vegger i L-form. Innredningen har hvite, slette fronter, og grå laminatbenkeplater med planlimt oppvaskkum og nedfelt induksjonstopp. Over kokesonen og vasken er det plater som beskytter veggen, og under overskapene er det belysning. Kjøkkenet har integrert stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Komfyrvakt er montert. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har et moderne bad med sorte detaljer som gir et eksklusivt preg. Badet har lyse gulvfliser, gulvvarme og delikate, gråbrune veggfliser. I himlingen er det downlights. Langs den ene veggen er det hvit benkeplate med nedfelt servant, og over er det stort speil med belysning. Under benken er det skap og nisje for vaskemaskin. Videre har badet vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører, regnfallsdusj og hånddusj. Soverom og garderobe Soverommets vegger og tak er malt i en mørk og elegant farge som gir et sofistikert uttrykk. Bak sengeplassen er det en lekker spilevegg med belysning, og på hver side er det vegghengte nattbord. Soverommet har også en stilig skyvedørsgarderobe med to sorte fronter og én speilfront. Gulvet har enstavs eikeparkett, og rommet har flere store vinduer som skaper en luftig følelse. I kjelleren er det en disponibel bod på ca. 5 kvm, felles sykkelbod og smørebod.
 • Marikollen Torg består av totalt 60 leiligheter fordelt på tre bygg, alt fra arealeffektive 2-roms leiligheter til luftige 4-roms. Alle leilighetene har balkong eller markterrasse. Under bygningene er det felles garasjekjeller. I bygningenes første etasje er det næringsdel, med bl.a. annet Rema 1000, Vitus Apotek, Interoptik, Pizzabakeren, Ikigai Sushi, Hairport Frisør mm. I høst åpner også Garson Kafe og Ravinen. Fjerdingby er sentrum i Rælingen kommune, og er et meget attraktivt og familievennlig tettsted. Det er ca. 5 km til Lillestrøm, og det er også kort vei til blant annet Lørenskog, Strømmen, Oslo sentrum og Oslo lufthavn. Stedet er med andre ord perfekt for pendlere. Fjerdingby er under stor utvikling og vekst, og det satses på alt fra næringsliv til skoler, kultur, idrettspark og nye boliger. I tillegg ligger Fjerdingby rett ved fantastiske Rælingsåsen og Østmarka, så her får du det beste av det meste. Offentlig kommunikasjon Bussholdeplass rett utenfor bygget i Øvre Rælingsveg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og det går tog fra Lillestrøm. Toget bruker ca. 10 minutter inn til Oslo S, og ca. 12 minutter til Oslo Lufthavn. Med bil tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 8 min til Strømmen, 10 min til Lørenskog, 20 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn. Barnehage/skole/fritid Barnehager: * Sannum barnehage (1,1 km) * Elgen barnehage (1,7 km) * Tangen andelsbarnehage (1,7 km) Skoler: * Fjerdingby skole (0,6 km) * Marikollen skole (0,1 km) * Rælingen VGS (0,6 km)
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong utvendig fasade kledd med panel, plater, puss og teglstein. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Bygningsmasse som sameiet ansees som ansvarlig for vil ikke bli gitt tilstandsgrad. For tilstand av sameiets bygningsmasse kan gis ved kontakt i styret og eventuelt utarbeidet vedlikeholdsrapport. Fabrikkmalte trevinduer med isolerglass fra byggeår. Vinduer fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon. Fabrikkmalt balkongdør med isolerglass fra byggeår. Dør fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon. Fabrikkmalt slett ytterdør B30/35 db fra byggeår. Dører fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon. Balkong med utgang fra stue på ca. 11 m². Betongdekke med treheller. Rekkverkshøyde på 122 cm. Tilstandsgrad på balkong er ikke satt da det ansees som sameiets ansvarsområdet. Balkongen fremstår for øvrig med tiltenkt funksjon uten å påvise nevneverdige avvik. Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad IU; ikke undersøkt: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Øvrige bygningsdeler har fått tilstandsgrad TG0 og TG1. For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.
 • Bra/P-rom: 54/54 m² 5. etasje: P-rom består av: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom. Tilhørende kjellerbod på ca. 5 m². Innvendig romhøyde på opptil 2,64 meter i stue.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Taklamper på kjøkkenet og soverommet medfølger ikke.
 • Leiligheten har oppvarming med vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av badet som har varmekabler. Varmt forbruksvann er fra felles anlegg. Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg, sikringsskap med automatsikringer og felles røykvarslingssystem med sprinkleranlegg.
 • Leiligheten har utgang fra stuen til en flott, overbygd balkong på ca. 11 kvm med utsikt mot slalombakkene. Balkongen har plass til sittegruppe og grill, og er et hyggelig sted å nyte varme sommerdager. At den er overbygd gjør at utvendig hygge også kan nytes på dager med yr i luften. Balkongen har dekke av treheller og rekkverket er i stålkonstruksjon. Felles tomteområde er parkmessig opparbeidet med steinlagte internveier, pen beplantning, lekestativ og terrasse med sittebenker.
 • Det er mulighet for å kjøpe garasjeplass med opplegg for elbillader i felles garasjekjeller. Garasjeplassen har ideel andel 1/93 i Knr: 3027 Gnr: 99 Bnr: 219 Fnr: 0 Snr: 0. Garasjeplassen kan kjøpes for et tillegg til kjøpesummen på kr 350 000,-. Om garasjeplass kjøpes med leiligheten tilkommer dokumentavgift på kr 8 750,- ved overskjøting og felleskostnader på kr 250,- per måned. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig tilknyttet.
 • Forretningsfører: USBL
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiets navn er Marikollen Torg sameie. Sameiet er opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 28.03.2022. Marikollen Torg Sameie er et kombinert eierseksjonssameie i eiendommen gnr. 99, bnr.218, i Rælingen kommune. Sameiet består av 61 seksjoner, hvorav 60 boligseksjoner (heretter i fellesskap omtalt som "bolig") samt 1 næringsseksjon (heretter i fellesskap omtalt som "næring"). Bruksenhetenes hoveddel består av klart avgrensede og sammenhengende deler av bebyggelsen på eiendommen slik som angitt i seksjoneringsbegjæringen. Parkeringsplassene ligger i garasjekjeller utskilt som en egen anleggseiendom. Garasjesameiets formål er å eie og forvalte fradelt anleggseiendom gnr./bnr. 99/219 i Rælingen kommune. Anleggseiendommen skal utelukkende nyttes til parkeringsformål for beboere og næringsaktører, både eiere og leietakere, i prosjektområdet «Marikollen Torg». Sameiet består av 93 parkeringsplasser, hvorav 5 HC-plasser, beliggende i anleggseiendom gnr./bnr. 99/219 i Rælingen kommune «Garasjeeiendommen». Til hver garasjeplass er det knyttet en eksklusiv og varig bruksrett, og er i henhold til vedtektene tildelt spesielle rettigheter og plikter.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Tillatt.
 • If Skadeforsikring NUF
  Polisenummer: SP0004011506
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • 2 925 pr. mnd. kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, a-konto fjernvarme (kr 648,-), kabel-tv/internett (kr 249,-) samt generell drift og vedlikehold av sameiet.
 • Andel fellesgjeld kr 0,- pr. 01.09.22. Andel fellesformue kr 0,- pr. 01.09.22.
 • Sameiet har ingen lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring. strøm elbil-lader og lignende. Listen er ikke uttømmende.
 • Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bolig og næring - Tangerudvegen 1 A - G datert 11.05.22.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon. Det er legalpant for kommunale avgifter. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen: 1944/101085-1/8 Skjønn 20.04.1944 Rettighetshaver:Rælingen Kommunale vannverk. Med flere bestemmelser Bestemmelse om vannledning Overført fra: 3027-99/218 Gjelder denne registerenheten med flere 1966/103794-1/8 Skjønn 29.09.1966 Bestemmelse om veg Overført fra: 3027-99/218 Gjelder denne registerenheten med flere 1994/6872-1/8 Erklæring/avtale 19.05.1994 Areal fradelt til veggrunn Overført fra: 3027-99/218 Gjelder denne registerenheten med flere Grunndata 2022/338795-1/200 Seksjonering 28.03.2022 21:00 opprettet seksjoner: snr: 53 formål: Bolig tillegsdel: Bygning sameiebrøk: 54/7776 For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten. Det er ingen tinglyste rettigheter i annen fast eiendom. Grunnbok kan ses hos megler.
 • Tomten er regulert til bolig- og næringsformål ihht områderegulering for Fjerdingby. Området er under utvikling slik at nye byggeprosjekter vil bli realisert i nærområdet til Marikollen Torg. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 99 Bnr. 218 Snr. 53 i Rælingen kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Meglers vederlag er avtalt til fastpris kr 35 000,-. I tillegg kommer kr 45 200,- og utlegg kr 13 728,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtalen. Alle priser er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Frøydis Granlund
Oda Øvergård Buvik

Megler

Oda Øvergård Buvik

40 01 88 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev