aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Ternevegen 9!
Aktiv eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere Ternevegen 9!

FJERDINGBY Ternevegen 9

Pen & velholdt 1/2 av tomannsbolig i veletablert og barnevennlig boligområde - Nydelig utsikt - Garasje m/El-billader!

 • kr 4 950 000
 • BRA 103 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 950 000
 • Omkostningerkr 140 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 090 792
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 981
 • Soverom3
 • ArealP-rom 98 m²
 • Tomt312.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 950 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  123 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000))

  140 792 (Omkostninger totalt)

  5 090 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning hovedplan.
Aktiv eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Ternevegen 9! En flott 1/2 part av tomannsbolig over 2 plan. Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Fjerdingby med gangavstand til skoler, barnehager og dagligvare. Nærhet til skog og mark samt Marikollen idrettspark med mange gode fritidstilbud for barn og unge. Boligen har en familievennlig planløsning med entré, romslig stue, spisestue, et trivelig IKEA-kjøkken, wc-rom og vaskerom på hovedplan. I u.etasjen er alle 3 soverom praktisk samlet, og her finner du også baderom og garderoberom. Utenfor er det et herlig og lettstelt terrasseområde med omkransende veranda så man kan følge solen fra morgen til kveld. Parkering i enkelgarasje m/El-bil lader og biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
Kveldsstemning i Ternevegen 9 - Nyt middag med familie og venner ut i de sene nattetimer!

Ternevegen 9, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Tomannsbolig Ternevegen 9
  Bruksareal
  -1. underetasje: 49 kvm
  1. etasje: 54 kvm
  Primærrom
  -1. underetasje: 44 kvm Gang , Bad , Soverom , Soverom 2, Soverom 3
  1. etasje: 54 kvm Vindfang , Gang , Vaskerom , Toalettrom , Stue , Spisestue , Kjøkken  Tomt
  312.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten består av fine uteområder med terrasser i ulike nivå samt omkransende veranda på boligens øst, sør og vestside. Hageflekk med frukttre og bringebærbusker samt diverse beplantning i bed og plantekasser. Inngangspartiet har et gjennomført uteområde med trivelige sitteplasser i naturlige benker i trappefasade.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt område på Fjerdingby i Rælingen kommune. Stedet har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall og svømmehall med mer. Det er ca. 2,5 km til Marikollen idrettspark med alpinbakke, lysløyper, klubbhus, skatepark/aktivitetspark og flere fotballbaner. Her er det aktivitetstilbud for alle, både sommer og vinter. Rælingsåsen byr på flotte rekreasjonsmuligheter. Her finner du flere lysløyper, et mylder av turstier og mulighet for blant annet stolpejakt. Det går merkede løyper fra Marikollen og opp til både Bjønnåsen og andre flotte destinasjoner. Bjønnåsen kan skilte med Østmarkas beste utsikt. På toppen er det en sikteskive som angir avstand og retning til stedene man ser derfra. Av noen av stedene kan nevnes Gaustatoppen (1883 moh), Holmenkollen (417 moh) og Tryvannshøgda (529 moh). En sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs elva. Myrdammen ligger også i nærheten, med flotte bade- og fiskemuligheter. Ramstadsjøen kan også anbefales - et nydelig badevann omkranset av skog. Her er det gode turområder med merkede stier og skispor når isen er tykk nok på vinterstid. Vannet er også kjent for å være et av Østmarkas beste fiskevann. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Rælingen og søndagsåpne Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nær Lillestrøm sentrum. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog Storsenter/Triaden og Metro. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Med bil tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 8 min til Strømmen, 10 min til Lørenskog, 19 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Fra eiendommen er det gangavstand til nye Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen Videregående skole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærliggende områder. OsloMet - storbyuniversitetet, har avdeling på Kjeller. Fjerdingby sentrum begynner å ta form med Ravinen med bibliotek, kulturskole, ungdomsklubb, helsestasjon, Garcon kafe, legekontor og flere helsetjenester. Marikollen Torg med REMA-butikk, Vollaklinikken, apotek, frisør og pizzabakeren, Sushi restaurant og boliger. Sentrumsområdet har en miljøgate og er knyttet sammen med Marikollen idrettspark med langrennsløyper, fotballbaner, nærmiljøanlegg, alpinanlegg og hoppbakker som utvikles. Ny Fjerdingby skole med flerbrukshall er ferdigstilt.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Nærmeste barnehage er Tangen barnehage som befinner seg på Tangen Grendelag sitt område. Det er også kort vei til flere kommunale og private barnehager i området.

  Skolekrets
  Boligen sokner til nye Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen Videregående skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste busstopp er Aamodttoppen som ligger kun 4 min gange fra boligen og har avganger hvert tiende minutt i rushtiden i retning Lillestrøm.

  Byggemåte
  UTVENDIG Halvpart tomannsbolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i trebjelkelag. Grunnmur i antatt Leca eller betong og støpt såle i betong. Taktekking anses å ha sin tiltenkte funksjon uten negative avvik utfra alder tatt i betraktning. Kommende lokale utskiftinger av enkeltplater er påregnelig på sikt som normalt vedlikehold. Taktekke ble inspisert fra bakkenivå og fra takfot i stige. Taktekket er i hovedsak vurdert opp mot alder og gjenværende forventet levetid. Nedløp, renner og beslag fremstår med normal bruksslitasje. Det var oppholdsvær på befaringsdagen slik at renner- og nedløpsfunksjon er vanskelig å stadfeste. Renner og beslag ble besiktiget fra bakkeplan. Yttervegger i reisverk fra byggeår. Konstruksjonen framstår med tiltenkt funksjon der vurderingen blir gitt med grunnlag på visuell kontroll uten inngrep i konstruksjonen der det er ukjent for undertegnende vdr. videre forhold. Utvendige panel fremstår med tiltenkt funksjon men det gjøres oppmerksom på alder. Kommende lokale utskiftinger av enkeltbord kan ikke utelukkes på sikt. Fabrikkmalte trevinduer med 2-lags isolerglass fra 2015 og 2023. Vinduer fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon. Fabrikkmalt balkongdør med isolerglass fra 2015. Dør fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon. Fabrikkmalt slett ytterdør med glassfelt. Dør fra 2011. Dør fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon. Veranda med utgang fra stue på ca. 30 m². Trekonstruksjon fremstår med tiltenkt funksjon dog synlig slitasje. Rekkverkshøyde på ca. 90 cm. Terrasse i front og på siden av boligen på ca. 40 m². Trekonstruksjon fremstår med tiltenkt funksjon dog synlig slitasje. Rekkverkshøyde på ca. 90 cm. Terrasse på nedsiden av boligen på ca. 23 m². Trekonstruksjon fremstår med tiltenkt funksjon dog synlig slitasje. Terrasse på oversiden av boligen ved garasjen på ca. 20 m². Trekonstruksjon fremstår med tiltenkt funksjon dog synlig slitasje. Rekkverkshøyde på ca. 86 m². INNVENDIG Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Laminatgulv. Fliser på bad. Belegg på vaskerom. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Overflater med normal bruksslitasje. Ingen skadeavvik ble registrert på befaringsdagen. Etasjeskille av trebjelker og er trolig med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflate gulv.

  Innhold
  Pen vertikaldelt tomannsbolig med meget gode solforhold og fantastisk utsikt over Øyeren. Boligen har gjennomgått vesentlige påkostninger de siste år som bla. nytt tak, drenering, nytt bad, toalettrom, El-skap, rør-i-rør, vinduer. Utvidet med terrasse rundt hele boligen slik at solforholdene kan nytes til langt på kveld. Entré med garderobeskap og ny trapp til underetasjen. Wc-rom og vaskerom ligger i boligens hovedetasje sammen med kjøkken og stue. Trivelig IKEA-kjøkken med åpne vegghyller på endevegg, samt overskap på sidevegg, heltre benkeplate, ekstra bred koketopp og integrerte hvitevarer i børstet stål. Frittstående side-by-side kjøleskap. Pen peisovn fra Samsø avgir god varme på kalde dager og er montert med innsyn fra spisestuen som ligger i åpen løsning mellom kjøkken og stue. Boligen har gjennomgående moderne overflater og er malt i tidsriktige fargepaletter. Stemningsfull belysning ved utstrakt bruk av downlightsbelysning i boligen. Boligen har i underetasjen et lekkert baderom med tidløse flisvalg på gulv, mindre «rullesteinsfliser» i dusjsonen og innfellbare dusjvegger i herdet glass. Det er videre 3 romslige soverom, alle samlet i underetasjen og et praktisk garderoberom/bod for oppbevaring. Boligen har garasje, utebod, samt to biloppstillingsplasser på asfaltert gårdsplass. Det er montert ladeboks for El-bil på garasjens yttervegg.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Det er fra loft/kryploft påvist indikasjoner på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen. Det er påvist avvik rundt gjennomføringer i takflaten. Undertaket er misfarget. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000 Innvendig > Rom Under Terreng Det er avvik: Det ble påvist dampsperre i vegg som ligger mot rom under terreng. Dampsperre/plast i vegg under terreng er ikke anbefalt da kondens kan oppstå. Det var ikke tegn til kondens på befaringsdagen og har stått slik siden byggeår. Konstruksjon bør holdes under oppsikt evt. fjerning av dampsperre på sikt er påregnelig. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig > Veggkonstruksjon Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Pipe og ildsted Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. Innvendig > Innvendige trapper Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Stedvis slitasje på fronter. Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Tekniske installasjoner > Vannledninger - 2 Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.   Forhold som har fått TG3: Våtrom > Generell > Vaskerom Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger salget.

  Parkering
  Asfaltert gårdsplass med flere biloppstillingsplasser samt garasje med ladeboks for El-bil.

  Forsikringsselskap
  Eika forsikring

  Polisenummer
  4333925 og 4333938

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 950 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  123 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000))

  140 792 (Omkostninger totalt)

  5 090 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. Peisovn i stue.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  14077

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  1206488

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4343356

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Boligen er tilknyttet Tangen Grendelag BA med mnd. felleskostnader på kr. 1500,- som dekker bla. felles bygningsforsikring, brøyting, strøing og diverse vedlikehold på fellesarealer.

  Årlig velavgift
  18000

  Velforening
  Boligen har pliktig medlemsskap i Tangen Grendelag BA.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3027/102/247: 27.06.1988 - Dokumentnr: 105425 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i Tangen Grendelag.
  01.10.1987 - Dokumentnr: 107400 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3027 Gnr:102 Bnr:200
  01.01.2020 - Dokumentnr: 320688 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0228 Gnr:102 Bnr:247


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 11.11.1981.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område angitt for arealbruk boligbebyggelse, nåværende i kommuneplanens arealdel 2022-2033. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 950 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  123 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000))

  140 792 (Omkostninger totalt)

  5 090 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  140792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  16 000,- oppgjørshonorar kr  6500,- . Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 45 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 28 700,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev