aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Vestlivegen 15!
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Vestlivegen 15!

FJERDINGBY Vestlivegen 15

Eldre enebolig med renoveringsbehov - Stor tomt på over 1 mål - Sentral & barnevennlig beliggenhet innerst i blindvei!

 • kr 4 990 000
 • BRA 164 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 990 000
 • Omkostningerkr 141 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 131 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1964
 • Soverom3
 • ArealP-rom 78 m²
 • Tomt1 087.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning 1. etasje og kjeller.
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere en sjarmerende enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Fjerdingby. Stor tomt med utvidelsespotensiale! Boligen har renoveringsbehov og har en uinnredet underetasje med stort potensial for den nevenyttige! Hovedplan rommer 3 romslige soverom, baderom, kjøkken og stue. Fra stuen er det utgang til en stor veranda med pergola. Eiendommen er pent opparbeidet med plenareal, bærbusker, diverse prydbusker og beplantning. Eiendommen ligger i et veletablert boligområde i Marikollen på Fjerdingby i Rælingen kommune. Nærområdet er svært barnevennlig, kun et steinkast unna skoler på alle alderstrinn. Marikollen Torg byr på servicetilbud som Rema 1000, frisør, apotek, pizzabakeren, sushi mm. Husk påmelding til visning!
Velkommen inn! Boligen har standard fra byggeår, så her kan man flytte rett inn i en gjennomført retrostil.

Vestlivegen 15, Viken

 • Arealbeskrivelse
  Vestlivegen 15
  Bruksareal
  Kjeller: 86 kvm
  1. etasje: 78 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 78 kvm Entré, Gang, Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Stue, Kjøkken, Bad.
  Sekundærrom
  Kjeller: 86 kvm Lagerrom, Teknisk rom, Uinnredet kjellerrom, Verksted, Garasje.  Tomt
  1087.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med plen, hekk, prydbusker, blomsterbed, bærbusker og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Boligen har en sentral beliggenhet i Marikollen på Fjerdingby i Rælingen kommune. Her bor du sentralt med kort avstand til barnehager og kun et steinkast unna skoler på alle alderstrinn. Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen Videregående skole, som alle ligger i umiddelbar nærhet fra boligen. Du har også kort vei til nærmeste dagligvarebutikk. Nærområdet er trygt, samtidig som du har god tilgjengelighet til ulike servicetilbud i hverdagen. Perfekt for barnefamilier! Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 100 Marikollen Torg, eller på Kiwi Rælingen. På Marikollen Torg finner du også apotek, frisør og pizzabakeren mm. For ytterliggere servicetilbud er det heller ikke lange turen inn til Lillestrøm Torv og Strømmen, hvor du blant annet finner Strømmen Storsenter. Et av Norges største kjøpesentre, som har alt du måtte behøve av butikker, spisesteder og andre servicetjenester. Området er også ypperlig for deg som er glad i sport og fritid med både organiserte aktiviteter og flott natur. Snaue 2 minutters gangavstand fra boligen finner du Marikollen Idrettspark, som har flere kunstgressbaner, skatepark, utendørs «Tufte-park» og et flott alpinanlegg. Alpinanlegget har to heiser og et skibånd. Det arbeides i disse dager med å utvide til fire nedfarter, i tillegg til et område for randonée og trasé for skicross. Rælingen har i tillegg flere flotte turdestinasjoner, sommer som vinter. Hva med en tur opp til Bjønnåsen eller en tur til Marikollslottet? Du som pendler har også valgt rett område! Nærmeste busstopp ligger kun en 5 minutters gange unna, og til Lillestrøm Stasjon er det kun 6 minutter i bil. Lillestrøm stasjon har hyppige avganger inn til Oslo S, som ellers også bare ligger i underkant av en 26 minutters kjøretur fra boligen. 34 minutter i bil til Gardermoen!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Skolekrets
  Boligen ligger i umiddelbar nærhet fra skoler på alle årstrinn og sokner til Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen videregående skole.

  Byggemåte
  Enebolig med tekket saltak. Yttervegger i reisverk bekledd med panel. Etasjeskiller i betong. Grunnmur i antatt murkonstruksjon/betongblokker og støpt såle i betong. Betong takstein og pvc-tak over terrassen. Nedløp, renner og beslag fremstår med normal bruksslitasje. Malte vinduer med 2-lags enkelglass fra byggeår og 1989. Vinduer med synlig bruksslitasje men fremstår med tiltenkt funksjon. Fabrikkmalt balkongdør med isolerglass fra 2021. Terrasse med utgang fra stue på ca. 20 m². Betongkonstruksjon belagt med trelemmer. Rekkverkshøyde er på ca. 70 cm og er noe lavt. INNVENDIG Vegger: Malte flater. Belegg på bad. Gulv: Eikeparkett og belegg. Betonggulv i kjeller. Våtromsplater på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Eldre standard der oppussing generelt er påregnelig.

  Innhold
  Trivelig enebolig med eldre standard og renoveringsbehov. Romslig tomt sentralt beliggende i umiddelbar nærhet til Marikollen idrettspark, nye Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen Vgs. Boligen går over to plan med uinnredet kjelleretasje bestående av flere bodrom, disponibelt rom med uttak for ildsted og rom benyttet som børseverksted. Det er egen inngang til kjelleretasjen. Hovedplan består av vindfang, gang m/åpen garderobe for yttertøy, 3 soverom, baderom, kjøkken og stue. Boligen har gjennomgående standard fra byggeår, gulvbelegg i de fleste rom og teppegulv på ett soverom. Separat kjøkken med takhøy innredning med skyvedører og skap på en kortside samt benk og overskap på motsatt side. Frittstående hvitevarer og god plass til et trivelig kjøkkenbord. Romslig stue med sofakrok, Jøtul peisovn og plass til spisestue. Fra stuen er det utgang til solrik veranda med pergola. Hovedsoverom har innbygde garderobeskap på langvegg, soverom nr. 2 har garderobeskap og soverom nr. 3 plass til kommoder og annet oppbevaringsmøbel. Baderom med våtromsplater på vegg, dusj i kar m/dusjforheng, klosett og servant på baderomsinnredning.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Innvendig > Rom Under Terreng Det er registrert fuktskjolder/fuktskader på overflater. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er avvik: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Det er registrert skråriss som er symptom på setninger. Grunnmuren har sprekkdannelser. AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Utvendig > Taktekking Utvendig > Nedløp og beslag Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Utvendig > Vinduer Utvendig > Dører - 2 Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Utvendig > Utvendige trapper - 2 Innvendig > Overflater Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig > Radon Innvendig > Pipe og ildsted Innvendig > Innvendige trapper Innvendig > Innvendige dører Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Tomteforhold > Drenering Tomteforhold > Terrengforhold Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Forhold som har fått TG3: STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Våtrom > Generell > Bad Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i frittstående enkelgarasje. Flere biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Det er også en eldre integrert enkelgarasje i tilknytning til boligens underetasje.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner. Varmepumpe og peisovn i stue. Det er montert ildsted i kjeller, men arvinger opplyser at denne ovnen ikke er benyttet på mange år og at tilstand er ukjent.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  17710

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1213159

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4367372

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3027/100/9: 29.09.1966 - Dokumentnr: 103794 - Skjønn Bestemmelse om veg Gjelder denne registerenheten med flere 01.02.1967 - Dokumentnr: 100506 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Rælingen kommunale E-verk Gjelder denne registerenheten med flere 06.10.1970 - Dokumentnr: 105211 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning 30.06.1976 - Dokumentnr: 103709 - Skjønn Bestemmelse om veg Gjelder denne registerenheten med flere 23.08.1977 - Dokumentnr: 104717 - Best. om vann/kloakkledn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. 03.07.1958 - Dokumentnr: 3139 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3027 Gnr:100 Bnr:2 12.06.1979 - Dokumentnr: 103447 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:0228 Gnr:100 Bnr:26 03.04.1984 - Dokumentnr: 908842 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: gnr 100 bnr 31 01.01.2020 - Dokumentnr: 766289 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0228 Gnr:100 Bnr:9

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Det er imidlertid mottatt godkjente byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen følger kommuneplan med formål boligbebyggelse, nåværende. Eldre reguleringsplan, Bjørnholthagan mm. Alt B Ikrafttredelse 26.06.1990 Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,00))   141 792,- (Omkostninger totalt)   5 131 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  141792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev