aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Viki hyttefelt - Idyllisk område med utsikt over Krøderfjorden
Velkommen til Viki hyttefelt - Idyllisk område med utsikt over Krøderfjorden

FLÅ Viki 43

Flå - Krøderen. Hytte med fin beliggenhet og gode solforhold. Flott utsikt over fjorden. Turmuligheter sommer/vinter

 • kr 1 850 000
 • BRA 57 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 1 850 000
 • Omkostningerkr 62 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 912 392
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2000
 • Soverom3
 • ArealP-rom 55 m²
 • Tomt707.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 850 000,- (Prisantydning) -------------------------- Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 46 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000,-)) -------------------------- 62 392,- (Omkostninger totalt) -------------------------- 1 912 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Frittliggende fritidsbolig med flott beliggenhet i Viki hyttefelt. Terrassen har fin utsikt over Krøderfjorden. Gode solforhold, og ligger fritt over nærliggende terreng i syd/vest. Hytta inneholder et velholdt kjøkken i heltrefuru med profilerte fronter. Pen nybeiset stue med flere møbleringsmuligheter og utgang til overbygd terrasse. Tilhørende praktisk fritt liggende bod på eiendommen. Vaskerom (ikke våtrom) med dusjkabinett, vask, opplegg for vaskemaskin og Cinderella forbrenningtoalett. Hytta har innlagt vann via borehull. Utslipp for gråvann via spredegrøft (ikke gitt utslippstillatelse). Felles avløpsanlegg er utarbeidet, og vil være et fremtidig krav for tilknytning. Et koselig og idyllisk område som bør oppleves - Ta kontakt for visning!
Åpen stue/kjøkken-løsning

Viki 43, Viken

 • Tomt
  707.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 707 m². Naturtomt, opparbeidet delvis med plen og biloppstillingsplasser.

  Beliggenhet
  Frittliggende fritidsbolig med flott beliggenhet i Viki hyttefelt. Terrassen har fin utsikt over Krøderfjorden. Gode solforhold, og ligger fritt over nærliggende terreng i syd/vest. Bademulighet med kort gangavstand til fjorden. Eiendommen har tinglyst rett til båtplass på hovedbruket, og Krøderen byr på båtliv om sommeren. Området byr på gå- og sykkelturer med variert terreng. Kort avstand til snaufjellsterreng på over 1000 m.o.h. Flå og omkringliggende områder er et flott utgangspunkt for mange forskjellige aktiviteter og fine turmuligheter - hele året. Kun ca. 15min til alpin- og langrennsmuligheter på Høgevarde. Snaufjellsområdet byr også på gode forhold for stisykling og gåturer i vakker natur. Flå sentrum ca. 15 minutter med bil. Her finner du Bjørneparken kjøpesenter med flere butikker, dagligvarer, vinmonopol, hotel og kafé. Populære Bjørneparken ligger rett ved Flå sentrum. Avstander med bil; Langrennsløype - Høgevarde: ca. 15 min Norefjell alpinsenter: ca 35 min Turufjell alpinsenter: ca. 25 min Nesfjellet alpinsenter: ca. 1 time Norefjell Golf: ca 30 min Nesfjellet Golf: ca. 1 time Ringerike Golfklubb: ca. 1 time og 10 min Bjørneparken: ca. 15 min Langedrag Naturpark: ca. 1 time og 15 min Oslo: ca. 1 time og 30 min Drammen: ca. 1 time og 35 min

  Adkomst
  Helårsvei: Ta av til venstre ved Rv7 inn på Vetervegen, følg denne veien i ca. 4,6 km. Sving til venstre inn på Viki i ca. 450 meter. Eiendommen ligger nå på høyre side. Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.

  Byggemåte
  Fritidsbolig: Byggeår: 2000 Forskrift: TEK97 Byggegrunn: fjell Grunnmur: betonggrunnmur. Såleblokk under grunnmur av blokker. Pilarer av støpt betong for del av terrassen. Krypkjeller har tilgang via luke. Vegg: bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har stående bordkledning. Tak: saltakskonstruksjon. Delvis med kaldtloft over himling, uten inspeksjonsluke. Taket er tekket med shingel. Nedløp: takrenner, nedløp og beslag i lakkert stål. Vinduer: malte trevinduer med 2- lags glass. Pipe: elementpipe. Bod: Byggeår: 1999 Forskrift: TEK97 Byggegrunn: fjell Grunnmur: fundamenter av betong Vegg: bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har stående panel. Tak: saltakskonstruksjon tekket med A-takplater. Se vedlagte tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Fritidsbolig: Entré. gang, 3 soverom, bod, stue/kjøkken, vask og bod. Frittliggende bod. Fritidsbolig: BRA 57m² P-rom 55m² Følgende rom inngår i primærareal: Entre, gang, soverom 1, soverom 2, soverom 3, stue/kjøkken og vask. Gjør oppmerksom på at soverom 2 og 3 ikke er godkjent som soverom pga. manglende areal/størrelse. Bod: BRA 13m²

  Standard
  Fritidsbolig bygget i 2000 med frittstående bod, eiendommen er godt vedlikehold og stue/kjøkken er nylig blitt beiset på vegger og i tak. Pent kjøkken i furu med profilerte fronter. Avtrekk over koketopp og stål oppvaskkum. Avsatt plass til komfyr. Pen stue med flere møbleringsmuligheter og utgang til terrasse med overbygg og flott utsikt. Tre fine soverom med plass til seng og oppbevaringsplass. Bad med dusj, vask og montert Cinderella forbrenningtoalett, samt opplegg til vaskemaskin. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. ______________________ Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG3 store eller alvorlige avvik: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen. Det er noe lokale råteskader i dekkbord på søyler og dekkbord ned mot platting. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Råteskadede konstruksjoner må ________ Forhold som har fått TG IU (konstruksjoner som ikke er undersøkt): Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Det mangler luke for inspeksjon. Tiltak: Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. Det må etableres tilgang til loftet for inspeksjon. ________ Forhold som har fått TG2 avvik som kan kreve tiltak: Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på brønnvannet. Kun avløp for gråvann. Det er ikke påvist lukt eller annen reduksjon av vannkvalitet. Det er installert forbrenningstoalett fra Cinderella, og gråvannet går direkte til grunn med spredegrøfter. Tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig. Lokal utbedring må utføres. Avløpet skal tilkobles nytt renseanlegg på sikt. ________ Forhold som har fått TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Les vedlagt tilstansrapport fra takstmann for mer informasjon!

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  På egen grunn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 850 000,- (Prisantydning) -------------------------- Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 46 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000,-)) -------------------------- 62 392,- (Omkostninger totalt) -------------------------- 1 912 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Elektrisitet (panelovner) og vedfyring (vedovn).

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  4422

  Info kommunale avgifter
  Kr. 4 422 pr. år Renovasjon kr. 2 310,- Eiendomsskatt kr. 1 662,- Feiing fritidsbolig kr. 450,-

  Formuesverdi sekundær
  253699

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold, bruk/vedlikehold av vei og brøyting. Ved tilknytning til felles avløpsanlegg vil faste kostnader for bruk, drift og vedlikehold påløpe.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon. Selges fri for pengeheftelser. Eiendommen har tinglyst rett til båtplass og veirett på hovedbruket.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for fritidsboligen og boden. Kommunen opplyser at fritidsboligen er lovlig oppført. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 30.04.1999, vedlagt bygesøknaden. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet privat vei. Eiendommen er tilknyttet privat vann via brønn. Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten. Eiendommen er tilknyttet privat utslipp til grunn med spredegrøfter. Utslippet er ikke godkjent i dag. Det vil komme et fremtidig krav om tilkobling til felles avløpsanlegg da det er ferdigstilt. Tilkoblingsavgiften er estimert til ca kr. 250 000,-.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse, og ligger i område avsatt til fritidsbebyggelse. Det er avsatt til fritidsbebyggelse i kommunedelplan for et område ca. 50-100m fra eiendommen. Ukjent når/om området blir regulert og eventuelt blir utviklet/bebygget.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Flå kommune har nedsatt konsesjonsgrense. Kjøper må bekrefte bruken av hytta i egenerklæring om konsesjonsfrihet som skal registreres hos kommunen før skjøtet kan tinglyses.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 850 000,- (Prisantydning) -------------------------- Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 46 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000,-)) -------------------------- 62 392,- (Omkostninger totalt) -------------------------- 1 912 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Omk. kjøper beløp
  62392

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Dokumenter

Ludvig Hungerholdt

Megler

Ludvig Hungerholdt

90 88 64 42

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev