aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Træsgrenda 3.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Træsgrenda 3.

FLAKTVEIT Træsgrenda 3

Flaktveit | Fantastisk toppleilighet med praktfull utsikt og gode solforhold! Fast p-plass i lukket garasjeanlegg.

 • kr 2 390 000
 • BRA 64 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 390 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 715 715
 • EierformAndel
 • Byggeår1 984
 • Soverom1
 • ArealP-rom 61 m²
 • Andel fellesgjeldkr 325 715
 • Felleskostnaderkr 4 441
 • Tomt12 503 m²
 • Eierform tomtEiertomt
Plantegning | Træsgrenda 3
Velkommen til Træsgrenda 3. Leiligheten ligger i øverste etasje og har en solrik terrasse med flott utsikt. Leiligheten har hatt flere oppgraderinger de siste årene, og har en god standard. - TV og internett inkludert i felleskostnadene - Fast parkeringplass i lukket garasjeanlegg - Ingen dokumentavgift - Gode solforhold - God planløsning - Lite støy - Gode kollektivtilbud - Nærhet til skole og barnehage Borettslaget har en fin beliggenhet på Flaktveit med gang- og sykkelavstand til det meste man skulle behøve i hverdagen.
Moderne og stilrent kjøkken med god plass til flere kokker langs benken.

Træsgrenda 3, Vestland

 • Tomt
  12503m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles og opparbeidet med asfalterte veier samt grøntareal

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger sentralt til i et veletablert boligområde på Flaktveit. Flaktveit skole og barnehage ligger kun en 7 minutters spasertur unna boligen. Det er gåavstand til matbutikker som f.eks. Bunnpris Ulvedalen og det populære spisestedet Efes. Fra boligen er det er kort avstand til treningssentre. Gullgruven, Horisont og Åsane senter er en liten kjøretur unna, der finner du alle fasiliteter og servicetilbud. Det er flere turterreng i nærområdet, blant annet Hjortland og Vikinghytten. Det kort vei til fotballbane, skatepark og frisbeegolf bane. Træsgrenda busstopp er ca. 5 minutter å gå fra boligen, her går blant annet linje 4 som tar deg inn til Bergen sentrum.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jan Eirik Bjordal: Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: - Innvendig > Etasjeskille / gulv mot grunn Avvik: Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. -Innvendig > Innvendige dører Avvik: Noen merker og hakk. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Avvik: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Våtrom > Overflater Gulv > Bad Avvik: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Avvik: Tg 2 vurderes da det ikke er dokumentasjon på arbeid. Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom Avvik: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Tekniske installasjoner > Vannledninger Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Ventilasjon Avvik: Boligens ventilasjon tilfredsstiller ikke dagens forskrifter. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Avvik: Sikringsskap henger i entre. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innhold
  Areal og fordeling pr etasje 4.etg: 64 kvm BRA / 61 kvm P-rom Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 4.etg: entre: 4,3m2, gang: 2,5m2, kjøkken: 11,3m2, bad/wc: 3,6m2, vaskerom: 4,4m2, soverom: 10,8m2 og stue 23,8m2. I tillegg medfølger 1 stk innvendig bod på ca. 3,2 kvm samt 1 stk fast parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg.

  Standard
  Leiligheten ligger i øverste etasje og går over ett plan. Det har vært flere oppgraderinger de siste årene, med blant annet nytt gulv, oppusset bad, nytt kjøkken og nytt vaskerom. Leiligheten har en gjennomgående god standard og planløsningen er smart og godt utnyttet. Soverommet, stuen og kjøkken er gjort listefritt til tak. Innvendige overflater Gulv: Laminat Vegger: Malte plater Tak: Malt betong Kjøkken: Kjøkkenet har innredning fra Ikea med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn. Stue: Fra stuen er det utgang til flott balkong på ca. 12,2 kvm. Stuens utforming gjør det naturlig å dele den inn i flere soner. Bad: Bad ble pusset opp i 2020 med ny flis, membran og baderomsmøbler. Badet har innredning med nedfelt servant, toalett og dusjvegger/hjørne. Gulvet er flislagt og det er elektriske varmekabler. Vaskerom: Leiligheten har et stort og flott vaskerom som ble pusset opp i 2017. Her er det god plass til både tørk- og vaskemaskin, og god skapplass. Soverom: Soverommet er av god størrelse med plass til ønsket møblement. Andre opplysninger: - Boligen har naturlig ventilasjon - Varmtvannstank på ca. 194 liter - Avløpsrør av plast - Balkongdøren er fra 2013 - Innvendige vannledninger er av kobber

  Innbo og løsøre
  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Mulighet for montering av el-billader.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Selger har ikke papirer på arbeidet som ble gjort på badet i 2020. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

 • Oppvarming
  Varmekabler på bad Elektrisk oppvarming. Boligen har naturlig ventilasjon.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  529680

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1906848

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm og innboforsikring.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  28

  Part.obl.nr.
  953956233

  Felleskostnader pr. mnd.
  4441

  Andel fellesgjeld
  325715

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-10T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  38787

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Brekkene Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953956233

  Om borettslaget
  Navn: Brekkene borettslag. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Handelsbanken Lånenr.: 95217518491 Lånebeskrivelse: Handelsbanken, Annuitet, fastrente til 2031 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,50% Andel av saldo 352 715,32 Innfrielsesdato: 30.12.2042

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  8026329

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.  Ihht.vedtekter §5 punkt 3 står det at andelseier har ansvar for vedlikehold av altangulv, kledning lister og rekkverk. Ved vedlikehold på altansiden dekker borettslaget utgifter til maling gjennom felles innkjøp.

  Dyrehold
  Må søkes om til styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 25/07/1983.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig til privat vei, vann og avløp ifølge Bergen kommune. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Området er regulert til bolig ifølge Bergen kommune. Reguleringsplaner på grunnen PlanID: ÅSANE. FLAKTVEIT FELT VI Plannavn: 5260000 Dekningsgrad: 100% Kommuneplan PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål i kommuneplanen PlanID: 65270000 Arealformål: 1130 - Sentrumsformål Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Faresone i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H310_1 Dekningsgrad: 26,6% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H220_3 Dekningsgrad: 33,9% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen PlanID: 65270000 Hensynssonenavn: H210_3 Dekningsgrad: 8,6% Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 5830000 Plannavn: ÅSANE. GNR 206, FLAKTVEIT FELT VI PlanID: 5770001 Plannavn: ÅSANE. GNR 206, FLAKTVEIT FELT V Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen Eiendom: 206/335 Saksnr: 202119678 Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tommy Myrtvedt

Megler

Tommy Myrtvedt

98 08 63 25

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev