aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere en stor og romslig 3-roms leilighet med en sentral beliggenhet på Flaktveit.
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere en stor og romslig 3-roms leilighet med en sentral beliggenhet på Flaktveit.

FLAKTVEIT Ulvedalen 1

Stor 3-roms leilighet med en populær beliggenhet. Garasjeplass. Oppussing bør påregnes.

 • kr 2 100 000
 • BRA 81 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 100 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 279 967
 • EierformAndel
 • Byggeår1 982
 • Soverom2
 • ArealP-rom 81 m²
 • Andel fellesgjeldkr 170 135
 • Felleskostnaderkr 5 520
 • Tomt9 566 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 100 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   2 100 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 109 832 (Totalpris inkl. omkostninger)
Planløsning.
Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere en stor og romslig 3-roms leilighet med en sentral beliggenhet på Flaktveit. Leiligheten er beliggende i et populært område hvor man har nærhet til "alt". Kort fortalt: - Varmtvann inkl. i felleskostn. - Høy 1.etasje - Trappefri adkomst - Garasjeplass - Balkong på 12,6 m² - God planløsning med store oppholdsrom - Vinduer fra 2004 - Laminatgulv fra 2021 - Varmepumpe - Ingen dok.avgift - Gangavstand til skoler, barnehager og dagligvarebutikker - Kort vei til flotte turterreng og treningsstudio Leiligheten holder en noe eldre standard og oppussing bør påregnes for å komme opp til dagens standard. Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!
Nytt laminatgulv i 2021.

Ulvedalen 1, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Bolig
  Bruksareal
  1. etasje: 81 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 81 kvm Gang(12,6m²), bad(3,6m²), vaskerom(3,5m²), soverom(9,5m²), soverom(12,4m²), stue og kjøkken(36,9m²)  Tomt
  9566m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral og populær beliggenhet, hvor det er kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole, Flaktveithallen/fotballbaner samt umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk og pizza restaurant. Busstopp like nedenfor boligen. For den spreke og aktive er det kort vei til flotte turer mot Hjortlandsdalen, samt flere treningsstudier. Leiligheten ligger sentralt til i et veletablert boligområde på Flaktveit. Flaktveit skole og barnehage ligger en kort spasertur unna boligen. Det er gangavstand til flere dagkugvarebutikker som f.eks Bunnpris Ulvedalen og Kiwi Nyborg. Det er også kort vei til det populære spisestedet Efes. For et utvidet butikk - og servicetilbud ligger Gullgruven, Horisont og Åsane senter er en liten kjøretur unna. Der finner du bl.a flere dagligvarebutikker, vinmonopol, apotek, restauranter og cafeer m.m. Det er flere turterreng i nærområdet, blant annet Hjortland og Vikinghytten. Det er også kort vei til fotballbane, skatepark og frisbeegolf bane. For den som liker å trene innendørs er det kort vei til Sky Fitness og Family Sports Club. Nærmeste bussholdeplass er Træsgrenda busstopp som ligger ca. 5 minutter å gå fra boligen. Herfra går blant annet linje 4 som tar deg inn til Bergen sentrum.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong, asfaltert i garasjeanlegget. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med papp. Taket er ikke besiktiget.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/Stian Jakobsen har gleden av å presentere en stor og romslig 3-roms leilighet med en sentral beliggenhet på Flaktveit. Leiligheten er beliggende i et populært område hvor man har nærhet til "alt". Entréen er romslig og har god plass til oppbevaring av yttertøy og sko i ønsket garderobeløsning. Fra entré har man tilgang til alle rom i leiligheten. Stuen er av den generøse størrelsen og har store vindusflater i front. Med en delvis åpen løsning mot kjøkken vil spise- og sittegruppe få en naturlig plassering. Fra stue er det utgang til en stor balkong på 12,6 m². Kjøkkenet er godt utnyttet og har mye skap- og benkeplass. Hvitevarer på kjøkken er frittstående og medfølgende handelen. Leiligheten har to romslige soverom med plass til stor seng, nattbord og garderobeløsning. Badet er helfliset og har varmekabler på gulv. Badet er av eldre dato. Vaskerommet ligger praktisk til vegg i vegg med badet. Tilhørende leiligheten er det en bod i samme etasje på 2,7m².

  Standard
  Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har laminatgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 & TG 3. Forhold som har fått TG2: VVS - Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Forhold som har fått TG3: Våtrom, overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-. Våtrom, overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-. Våtrom, Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Sluket er plassert bak forhøyet kant i dusjsonen. Eventuelt lekkasjevann vil ikke ledes direkte i sluket. Det bør lages åpning inn til sonen hvor sluket befinner seg. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

  Parkering
  Fast garasjeplass i felles garasjeanlegg.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Diverse
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges ved fullmektig da dette er dødsbo. Fullmaktshaver(e) (selger(e)) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 100 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   2 100 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 109 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler på badet, varmepumpe i stuen.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Formuesverdi primær
  791775

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3008746

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 66.240,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader, kommunale avgifter og eiendomsskatt.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  3

  Part.obl.nr.
  953359324

  Felleskostnader pr. mnd.
  5520

  Andel fellesgjeld
  170135

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  11789

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Ulvedal Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953359324

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Husbanken Lånenr.: 13546737 Lånebeskrivelse: Husbanken, fast rente tom 01.12.2027 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 3,91% Andel av saldo 135 507,08 Innfrielsesdato: 30.06.2032 Bank: Handelsbanken Lånenr.: 95267298085 Lånebeskrivelse: Refinansiering, samt energieffektiviserende tiltak Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,24% Andel av saldo 34 628,00 Innfrielsesdato: 30.06.2036 Total fellesgjeld for Ulvedal Borettslag pr. 01.06.2023: kr. 13 654 634,-

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Klare Finans AS. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  89218403

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/206/274: 09.02.1981 - Dokumentnr: 2952 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:206 Bnr:3
  26.11.1982 - Dokumentnr: 28009 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 727/1000
  Snr: 2
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 273/1000
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 002 SEKSJONER
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2020 - Dokumentnr: 378609 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:206 Bnr:274
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler. Adkomst via kommunal vei over i privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Åsane. Flaktveit Felt VI. PlanID: 5260000 Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Byfortettingssone 73,1%, Sentrumskjerne 18,2% og grønnstruktur 8,7%. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 206/465 - påbygg. Eiendom 206/5534 - påbygg. Andre opplysninger: Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 100 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   2 100 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   2 109 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

Stian Jakobsen

Megler

Stian Jakobsen

92 23 66 33

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev