aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Ulvhøyen 35.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Ulvhøyen 35.

FLAKTVEIT Ulvhøyen 35

Stor og pen 2-roms leilighet på Flaktveit med garasje og usjenert balkong. Butikk og buss like ved. Varmtvann inkl.

 • kr 2 190 000
 • BRA 60 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 190 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 354 467
 • EierformAndel
 • Byggeår1982
 • Soverom1
 • ArealP-rom 60 m²
 • Andel fellesgjeldkr 146 866
 • Felleskostnaderkr 4 813
 • Tomt9 566.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 190 000 (Prisantydning) 146 866 (Andel av fellesgjeld)   2 336 866 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 354 467 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Ulvhøyen 35. Dette er en meget romslig 2-roms leilighet med fast garasjeplass. Leiligheten er oppusset de senere år og fremstår som lys og pen. Praktisk kjøkkenløsning fra 2018. Stue med parkett på gulv, store vindusflater og utgang til romslig og usjenert balkong. Eldre helfliset bad med varme i gulv. Leiligheten har en populær beliggenhet på Flaktveit med Ulvedalen Torg i samme bygg, her har man tilgang på legesenter, frisør, restaurant og søndagsåpen dagligvarebutikk (Bunnpris). Kort gangavstand til buss med hyppige avganger. Kort oppsummert er dette en romslig 2-roms leilighet med god standard, garasje, balkong, umiddelbar nærhet til butikk og god beliggenhet. Varmtvann inkludert i felleskostnad.
Her kan man innrede med sittegruppe og annet terrassemøblement.

Ulvhøyen 35, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 60 kvm Entre Bad: 5,4 Gang: 5,1 Soverom: 10,9 Kjøkken: 4,7 Stue: 32,0
  Primærrom
  1. etasje: 60 kvm Entre Bad: 5,4 Gang: 5,1 Soverom: 10,9 Kjøkken: 4,7 Stue: 32,0  Tomt
  9566.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med tilkomstveier, uteområder og parkeringsløsning. Trivelige uteområder med bl.a peis og lekeplass.

  Beliggenhet
  Ulvhøyen 35 har en populær og attraktiv beliggenhet på Flaktveit. Boligen har en sentral beliggenhet med kort gangavstand til buss, butikk, SFO, skoler og barnehager. Busstoppet på Ulvhøyen ligger minuttet fra boligen - herfra er det hyppige avganger til Fyllingsdalen, via Bergen sentrum (4-er bussen). Ulvedalen Torg ligger i samme bygg, og her har man tilgang på legesenter, frisør, restaurant og søndagsåpen dagligvarebutikk (Bunnpris). Det er ellers et bredt servicetilbud i Åsane- med Åsane storsenter, Horisont, Gullgruven, IKEA m.m. Her finner man det man et godt utvalg av diverse butikker, spisesteder og mye mer. Flaktveit byr også på mange fritidstilbud til både barn og voksne. Det er kort vei til flere fotballbaner, volleyballbane, frisbeegolf og Flaktveit hallen med et stort utvalg av aktiviteter. For de turglade er det flotte turmuligheter i nærområdet, blant annet Hjortlandsdalen, Vikinghytten og Storsåta. Åsane Rideklubb finner man også i Hjortlandsdalen. Trives man best på treningssenter kan man benytte seg av S-Camp Åsane eller SKY Fitness Åsane som er de nærmeste treningssentrene.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra Flakteitvegen. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Boligbebyggelse.

  Offentlig kommunikasjon
  Buss like ved med hyppige avganger.

  Byggemåte
  Vinduer: Vinduer med isolerglass fra 2004. Dører: Ytterdør av god kvalitet. Terrassedør med glassfelt fra 2004. Malte innvendige dører. Etasjeskille: Etasjeskille i betong.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Fullmektig har ikke bodd i leiligheten, derfor henvises det til vedlagte takst for feil og mangler.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Jørn Tage Hereide har gleden av å presentere Ulvhøyen 35. Dette er en meget romslig 2-roms leilighet med en populær beliggenhet på Flaktveit. Leiligheten ligger sentralt til med gangavstand til buss og butikk, samt Ulvedalen torg med et noe bredere servicetilbud. Leiligheten er lys og trivelig og har god stand. Kjøkkenet ble oppusset i 2018 og de fleste innvendige overflater er oppusset i 2019 og 2023. Bad er eldre. Varmtvann inkludert i felleskostnad. Velkommen på visning! Stue: Lys stue med et romslig areal på 32,0 m2, med gode muligheter for innredning av sofaseksjon og spisebord. Rommet har store vindusflater med rikelig lysinnslipp. Fra stue er det utgang til herlig balkong av god størrelse. Her kan man innrede med sittegruppe og annet terrassemøblement, Parkett fra 2019 Kjøkken: Pent kjøkken i lys utførelse med profilerte fronter fra 2018, laminat benkeplate og hvitevarer. Av hvitevarer er det platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Parkett på gulv fra 2019 Soverom: Leilighetens soverom har et areal på 10,9 m2. Soverommet er romslig med plass til dobbeltseng, garderobe og annet soveromsmøblement. Soverommet er i lyse og stilrene farger, og med nytt gulv fra 2023. Bad: Bad med fliser på gulv og vegg, og varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjhjørne, toalett, opplegg for vaskemaskin, benkeskap med nedfelt servant og speil med belysning over. Entre: Førsteinntrykket til leiligheten er en romslig entré med plass for garderobeløsning for oppbevaring av yttertøy og sko. Nylagt gulv. Det følger med garasje og to boder på fellesareal. Ene boden er ved inngangsparti.

  Standard
  Innvendige overflater: Innvendige gulv med parkett i stue og kjøkken fra 2019. Gulv på soverom og gang fra 2023. Innvendige vegger og himling med malte overflater. Vegger og karmer oppusset i 2023. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Noe slitasje i overganger flis og fuger. Noe manglende finish ved opplegg for vaskemaskin Tiltak: Fungerer med dette avvik. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Jevnlig tilsyn anbefales. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tiltak: Installering av tett dusjkabinett anbefales. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tiltak: I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap plassert i fellesgang. Tiltak: Alle eldre anlegg bør med jevne mellomrom ha en utvidet uavhengig kontroll. Forhold som har fått TGIU: Utvendig > Andre utvendige forhold Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Hvitevarer på kjøkken følger med i salget.

  Moderninseringer og påkostninger
  Nytt kjøkken 2018. Ny parkett på gulv på kjøkken og stue i 2019. Nye fliser på balkong fra 2020, innvendige vegger og karmer oppusset i 2023 og nytt gulv i gang og på soverom fra 2023. Vinduer med isolerglass fra 2004. Terrassedør med glassfelt fra 2004.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og bredbånd inkludert i felleskostnadene.

  Parkering
  Parkering i felles garasje. Fast plass som følger leiligheten videre.

  Diverse
  Det er et fellesrom i borettslaget som er mulig å leie. Fra ordinær generalforsamling: Arbeid utført siste periode i borettslaget: - Den delen av varmtvannsrørene som er mulig å isolere, er isolert. Dette gir sparte strømutgifter og kortere tid å få frem varmtvann til de leilighetene som ligger lengst fra bereder rommet. - Avløpene ledningene er skiftet ut i garasjen der det har vært tilbakeslag av gråvann. Dette arbeidet ferdigstilt i 2022. - I slutten av året ble ventilasjonen renset og som skal gjøre ventilasjonen bedre og redusere strømkostnadene. - Styret har startet arbeidene med anbefalingene fra Energihuset om tiltak for å få ned strømforbruket. - Det er montert varmepumpe i Ulvehiet (fellesrommet på torget) - Alle lampene i gangene er skiftet til lamper med sensor og det blir montert nødlys, noe som frem til i dag har manglet. - Belysningen i garasjen har fått sensorstyring. - I de Utvendige trappene blir elektronikken og styring skiftet også for å få ned strømforbruket og at varmekablene kobler ut og inn. I dag står de på hele vinteren. - Det er montert nye avfuktere i bodene 1-47 og ny vift i tilfluktsrommet. Både avfukterne og viften var defekte. - Innkjørselen til borettslaget og garasjen er asfaltert. Her betaler borettslaget 14/64 deler av kostnaden, resten blir viderefakturert de andre brukerne. Borettslaget eier grunnen. - Brannvarslingsanlegget, der vi har hatt avtale med Futurehome, har fungert bra, men det har vært noe avvik. Styret har laget en fyldig og grundig rapport som er sendt Futurehome og som skal danner grunnlaget for en eventuell ny avtale. - Det er inngått ny avtale med husbanken og lånet vår, med 5.års binding. - Vi har byttet vaskebyrå og leverandør av matter. Saker under arbeid og planlegging: - Felleskostnader, strømkostnader og strømforbruket. - Styret har igangsatt innhentning av tilbud på varmegjenvinning av varmluften vi slipper ut på taket, for å bruke den til oppvarming av varmtvannet. - I følge kalkylen Energihuset har laget, skal dette tiltaket være svært lønnsomt med en innsparingstid på få år. - Vi håper også å kunne gi inngangspartiene og oppgangene et løft med maling / fornying m.m. Selger opplyser at det er ett fellesrom i borettsalget som beboerne kan leie. Dette rommet er under oppussing. Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 190 000 (Prisantydning) 146 866 (Andel av fellesgjeld)   2 336 866 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 354 467 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Varmtvann inkludert i fellesutgiftene.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  660981

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2379530

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  55

  Part.obl.nr.
  953359324

  Felleskostnader pr. mnd.
  4813

  Andel fellesgjeld
  146866

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-04T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  10177

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Ulvedal Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953359324

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. Vennligst se vedtekter og bob.no for regler rundt forkjøpsrett. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Styregodkjenning skal alltid sendes til styret.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Ta kontakt med megler for ønske om å få dette tilsendt.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Husbanken Lånenr.: 13546737 Lånebeskrivelse: Husbanken, fast rente tom 01.12.2027 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 3,91% Andel av saldo 116 974,05 Innfrielsesdato: 30.06.2032 Bank: Handelsbanken Lånenr.: 95267298085 Lånebeskrivelse: Refinansiering, samt energieffektiviserende tiltak Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,24% Andel av saldo 29 891,99 Innfrielsesdato: 30.06.2036 Total fellesgjeld for Ulvedal Borettslag pr. 05.06.2023: 13 654 634,00

  Sikringsordning fellesgjeld
  Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Klare Finans AS. Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  89218403

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Ta kontakt med megler for å få de tilsendt.

  Dyrehold
  Dyrehold må søkes til styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/206/274: 09.02.1981 - Dokumentnr: 2952 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4601 Gnr:206 Bnr:3 26.11.1982 - Dokumentnr: 28009 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 727/1000 Snr: 2 Formål: Næring Sameiebrøk: 273/1000 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 002 SEKSJONER Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2020 - Dokumentnr: 378609 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:206 Bnr:274 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for nybygg bolig/butikk/garasje datert 10.01.1984. Dokumenter mottatt fra kommunen: - Diverse bilder. - Søknad om byggetillatelse nybygg boligbygg, erverv og garasjeanlegg datert 17.12.1979. - Søknad om grave- og sprengningstillatelse for nevnte datert 11.01.1980, samt purring på tilbakemelding på søknad 14.02.1980. - Tilleggskommentarer til byggesøknad datert 17.07.1980. - Avslag på søknad om grave og sprngningstillatelse datert 08.02.1980. - Godkjenning tegninger m.m av tilfluktsrom datert 28.04.1980 og godkjenning etter befaring datert 21.12.1983. - Pålegg om å stanse arbeider datert 23.12.1980. - Klage på pålegg om stoppe anleggsarbeid datert 06.01.1981. - Uttalelse fra brannvesenet datert 06.01.1981. - Oversiktskart stemplet med godkjenning 18.02.1981. - Fasadetegninger stemplet med godkjenning 18.02.1981. - Tegninger stemplet med godkjenning 18.02.1981. - Byggetillatelse nybygg bolig/erverv/garasje datert 18.02.1981. - Brannvesenets uttalelse vedr midlertidig brukstillatelse datert 08.03.1982. - Byggetillatelse ervervebygg/boligg datert 21.04.1982. - Skriv vedr anmodning om sikring av veimur og fjellskrent datert 01.09.1983. - Oversiktskart datert 27.11.2001. - Søknad om tillatelse til tiltak, bruksendring datert 27.11.2001 med følgebrev. - Tillatelse til tiltak; bruksendring fra kontor/forretning/lager, til rullestolvennlige leiligheter datert 14.12.2001. - Tegninger stemplet 15.02.2002. - Søknad om endring at tillatelse datert 15.02.2002 med følgebrev. - Søknad om endring av tillatelse datert 03.05.2002. - Ferdigattest bruksendring fra kontor til leilighet datert 12.11.2002. - Søknad om rehabilitering av borettslaget datert 19.12.2002 samt endring av søknad datert 07.11.2003. - Situasjonskart datert 20.12.2002. - Skriv vedr rehabilitering av Ulvedalen borettslag datert 04.02.2003. - Tegninger nye boder stemplet 10.11.2003. - Tegninger og bilder, boder stemplet 10.11.2003. - Tegning garasjeplan, rehabilitering. Ny utforming med boder. - Basiskart datert 26.01.2004. - Søknad om tillatelse til tiltak, bruksendring - parkering til boder kjeller / riving frittstående boder datert 23.06.2004. - Tillatelse til enkle tiltak, bruksendring; rive frittstående boder og etablere nye i underetasjen datert 13.04.2004. - Ferdigattest bruksendring bolig datert 03.10.2005.

  Vei, vann og avløp
  Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Vei: Tilkomst via offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til kombinert bolig/forretning. Reguleringsplaner på grunnen: Planid: 5260000 Plannavn: ÅSANE. FLAKTVEIT FELT VI Ikrafttrådt: 27.02.1980 Dekningsgrad: 100,0 % - Eiendommen er regulert til kombinert bolig/forretning. Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom: Planid: 5260005 Plannavn: ÅSANE. FLAKTVEIT FELT VI, BOLIGAREAL C OG D, GRENDAHUS Ikrafttrådt: 28.10.1981 - Søknad om plassering av grendahus. Planid: 4290001 Plannavn: ÅSANE. FLAKTVEIT FELT III OG IV, BUSSLOMME Ikrafttrådt: 12.09.1978 - Endring av vei og busslomme. Planid: 5265200 Plannavn: ÅSANE. GNR 206 BNR 286, FLAKTVEIT FELT VI, ULVHØYEN, BOLIGAREAL H-J-K Saksnr: 190001842 Ikrafttrådt: 28.10.1981 - Mindre vesentlige reguleringsendringer; grensesjustering og omregulering fra bolig til fellesareal. Planid: 5265202 Plannavn: ÅSANE. GNR 206 BNR 286, FLAKTVEIT FELT VI, ENDRING BEBYGGELSESPLAN OMRÅDE J Saksnr: 190001842 Ikrafttrådt: 19.07.1984 - Grensesjusteringer Planid: 5265001 Plannavn: ÅSANE. FLAKTVEIT FELT VI, ENDRING Ikrafttrådt: 04.08.1981 - Søknad om utvidelse av parkeringsplass for senterbebyggelsen. Planid: 5260008 Plannavn: ÅSANE. GNR 206, FLAKTVEIT FELT VI, ULVEDAL SENTER, PARKERINGSPLASS Saksnr: 190001295 Ikrafttrådt: 14.11.1983 - Søknad om utvidelse av parkeringsplass for senterbebyggelsen, samt omlegging av offentlig gangvei. Planid: 5265000 Plannavn: ÅSANE. FLAKTVEIT FELT VI, PLAN FOR UTBYGGING Ikrafttrådt: 17.09.1980 - Søknad om omregulering fra friområde til felles lekeareal. Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % - Arealet er avsatt til sentrumsformål - byfortettingssone (73,1 %), sentrumsformål - sentrumskjerne (18,2 %) og grønnstruktur (8,7 %). Planer i nærheten av eiendommen: Planid: 4160000 Plannavn: ÅSANE. GNR 206, FLAKTVEIT, DEL AV SAMLEVEG B - Reguleringsplan for ny Flaktveitveg. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 206/465 Bygningsnr: 139886577-2 Endring: Påbygg Bygningstype: Rekkehus Status: Rammetillatelse Dato: 04.06.2018 Saksnr: 201808513 - Gjelder Ulvhøyen 56. Eiendom: 206/534 Bygningsnr: 139685407-2 Endring: Påbygg Bygningstype: Rekkehus Status: Igangsettingstillatelse Dato: 15.10.2019 Sasknr: 201822833 - Gjelder Ulvhøyen 21. Andre opplysninger: Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 190 000 (Prisantydning) 146 866 (Andel av fellesgjeld)   2 336 866 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 354 467 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt vederlag tilsvarende kr. 42 500,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke kommunale opplysninger utlegg opplysninger forretningsfører kr 3 750,-, kr 4 900,-, tilretteleggingsgebyr kr 14 900,-, markedsføringspakke kr 15 900,-, prospekter kr 1 500,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 3 750,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg og et rimelig vederlag stort kr 10 000,- for utført arbeid. Alle beløp er inkl. mva. 

Jørn Tage Hereide

Megler

Jørn Tage Hereide

99 25 14 65

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev