aktiv-eiendomsmegling
Bad wc.jpg

FLATANGER Kjærsundet 35

Fritidsleielighet over 2 plan med bla. 5 sov og 2 bad. Båtplass i felles flytebryggeanlegg.

 • kr 1 950 000
 • BRA 97 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 1 950 000
 • Omkostningerkr 64 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 014 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 013
 • Soverom5
 • ArealP-rom 95 m²
 • Felleskostnaderkr 2 237
 • Tomt3 086 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 48 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 950 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 892,- (Omkostninger totalt) 2 014 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
1 av 3 ledige fritidsleiligheter i sameie på totalt 6 leiligheter tilknyttet flytebryggeanlegg. Hver leilighet disponerer én båtplass hver på marinaen som ligger på sameiets fellesareal. Kjærsundet rorbuer ligger i Kjærsundvågen i Flatanger. Lett tilgjengelig hele året. Kun ca. 4 km fra Lauvsnes med butikk m.m. Her er en unik sjanse for å få seg et fritidshus helt i sjøkanten. Noen meter fra den store terrassen kan båten ligge klar til å ta deg ut på fisketur. Denne leiligheten over to plan ligger midt i bygget. Inneholder bod/teknisk rom, 2 bad, 5 soverom og kjøkken/stue. Utgang til egen terrasse fra stuen. I tillegg har denne leiligheten en balkong i 2 etasje. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat eller avtale om visning.

Kjærsundet 35, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 52 kvm
  2. etasje: 45 kvm Loftsetasje: Målbart areal utgjør 45 m2. Reelt gulvareal er ca 52 m2. Dette pga takstbransjens retningslinjer for arealmåling ved skråhimlinger og lav takhøyde.
  Primærrom
  1. etasje: 50 kvm
  2. etasje: 45 kvm  Tomt
  3086m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt for sameiet på Ca. 3.086 kvm ifølge matrikkelrapport fra kommunen.

  Beliggenhet
  Velkommen til Kjærsundet Rorbuer i Flatanger! 3 ledige fritidsleiligheter i sameie på totalt 6 leiligheter tilknyttet flytebryggeanlegg med utvendig sløyeplass m.m. Hver leilighet disponerer én båtplass hver på marinaen som ligger på sameiets fellesareal. Kjærsundet rorbuer ligger idyllisk til i Kjærsundvågen i Flatanger. Lett tilgjengelig hele året. Kun ca. 4 km fra Lauvsnes med butikk m.m. Her er en unik sjanse for å få seg et fritidshus helt i sjøkanten. Noen meter fra den store terrassen kan båten ligge klar til å ta deg ut på fisketur. Her kan bare spasere rett ned til båten og noen minutter senere senker du pilken i havet. Etter turen nyter du en bedre fiskemiddag på terrassen med noe godt i glasset mens solen går ned. Flotte friluftsområder i umiddelbar nærhet. Hanshelleren, kjent som et av verdens beste steder å klatre, og er hjem til en av verdens vanskeligste klatreruter ligger like i nærheten. Denne store hula/helleren er et majestetisk skue til fots og har en fantastisk utsikt mot havet. Denne leiligheten over to plan ligger midt i bygget. Inneholder bod/teknisk rom, 2 bad, 5 soverom og kjøkken/stue. Utgang til egen terrasse fra stuen. I tillegg har denne leiligheten en balkong i 2 etasje. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat eller avtale om visning.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Sameie

  Byggemåte
  Se Tilstandsrapport fra Norconsult som følger som vedlegg til salgsoppgaven

  Innhold
  1.etasje: P-rom: Gang, bad, stue/kjøkken og soverom. S-rom: Bod/teknisk rom. 2. etasje: P-rom: Gang, bad og 4 stk soverom

  Standard
  Takstmannens konklusjon: I følge tilstandsrapport utført av Norconsult AS har følgende avvik/anmerkninger fått TG2: - Vinduer/Dører - Kjøkken - Trapp - Bad 1. etasje - Bad 2. etasje Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport utført av Norconsult AS. For nærmere informasjon om hver enkelt bygningsdel henvises til nevnte tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på sameiets grunn.

  Diverse
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Krav om at radon skal være målt trår i kraft fra og med 01.01.2014. Målt årsmiddelverdien skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. Plassering av den enkeltes leilighet båtplass i flytebrygge på Sameiets eiendom tildeles av selger. Pliktig medlemskap i Sameiet. Hvitevarer medfølger ikke i handelen dersom ikke annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Det oppfordres til en grundig gjennomgang av utarbeidet salgsoppgave som inneholder bla. tilstandsrapport, kommunal info, budsjett for sameiet, vedtekter, tegninger m.m. Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om objektet, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene. Selgers egenoppgave er derfor ikke utfylt. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk fagkyndig. Det gjøres oppmerksom på at interiørtegningene som ligger vedlagt prospektet er skissetegninger utarbeidet av fotograf og viser hvordan boligen er benyttet i dag. Tegningene er ikke målsatt eller juridisk bindende men kun ment som veiledende interiørtegninger. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 48 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 950 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 892,- (Omkostninger totalt) 2 014 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med strøm

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Den enkelte seksjonseier må påregne årlige kostnader til Lauvsnes vannverk på ca. 3.500,- og ca. kr. 2.386,- til avløpsanlegg. Renovasjon og eiendomsskatt er medtatt i felleskostnadene og dekkes i fellesskap av sameiet.

  Andre utgifter
  Eventuelle renter og avdrag på lån, månedlige felleskostnader, vann og avløp, strøm til egen leilighet, innboforsikring, TV/Internett, løpende vedlikehold på egen leilighet m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  2237

  Felleskostnader inkluderer
  Dette dekker: Dekker: Administrasjonskostnader, Forsikring, Energikostnader, Snørydding/strøing, Årskontroll tekniske anlegg, Diverse driftsmateriell og løpende vedlikehold, Eiendomsskatt, Renovasjon og Avsetning fremtidig vedlikehold. Foreslåtte budsjettposter er estimert og baserer seg på mottatt informasjon og tegninger av eiendommen fra utbygger på utarbeidelsestidspunktet. Endringer i prosjekteringen og endringer i eierbrøk/arealer vil medføre endringer i budsjettposter og fordelte felleskostnader. Det forutsettes at seksjonseierne løser oppgavene med stell av utomhusarealer og båthavn. Vann- og avløpskostnad kommer i tillegg til Lauvsnes Vannverk.

  Om sameiet
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og budsjett som følger som vedlegg til salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling. Sameiet består av 1bygning med til sammen 6 leiligheter. Det gjøres oppmerksom på at det pr i dag ikke er budsjettert forretningsfører for dette Sameiet. Det forutsettes derfor at styret i Sameiet selv fører forretningsførselen. Skulle styret ønske å sette bort dette til ekstern leverandør, må man forvente en økning i månedlig felleskostnad. Dagens styre fratrer etter overtagelse av leilighetene til kjøpere. Ekstraordinær generalforsamling må da gjennomføres med valg av nytt styre. Følgende fremgår i vedtektene: Sameiet skal ha et styret som bestå av en leder og 2-5 styremedlemmer. Det kan velges inntil 2 varamedlemmer. Kun fysiske personer kan være styremedlemmer.

  Styregodkjennelse
  Nei. Ved salg eller utleie av bruksenheter skal styret skriftlig underrettes med navn og kontaktinformasjon til ny seksjonseier eller leietaker.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til budsjett og vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, seksjonering og stiftelse av sameiet, og/eller ved sameiernes felles enighet ved stiftelse av sameiet.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5049/21/88/3: 25.11.2022 - Dokumentnr: 1342348 - Bestemmelse om vann/kloakk Gjensidig rett
  Bestemmelse om stikkledninger
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder fremtidig utbygging på gnr. 21 bnr. 69
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.11.2022 - Dokumentnr: 1342348 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Gjensidig rett
  Bestemmelse om stikkledninger
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder også fremtidig utbygging på gnr. 21 bnr. 69
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.11.2022 - Dokumentnr: 1342348 - Bestemmelse om fiber-/data-/telekabel Rettighetshaver: Knr:5049 Gnr:21 Bnr:20
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.11.2022 - Dokumentnr: 1342348 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighetshaver: Knr:5049 Gnr:21 Bnr:20
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.12.2021 - Dokumentnr: 1625142 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 96/382
  25.11.2022 - Dokumentnr: 1342348 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:5049 Gnr:21 Bnr:20
  Gjelder også fremtidig utbygging på gnr. 21 bnr. 69
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  25.11.2022 - Dokumentnr: 1342348 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighet hefter i: Knr:5049 Gnr:21 Bnr:20
  Gjelder også fremtidig utbygging på gnr. 21 bnr. 69
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  25.11.2022 - Dokumentnr: 1342348 - Bestemmelse om vannledning Rettighet hefter i: Knr:5049 Gnr:21 Bnr:20
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  25.11.2022 - Dokumentnr: 1342348 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Rettighet hefter i: Knr:5049 Gnr:21 Bnr:20
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  16.02.2023 - Dokumentnr: 174027 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:5049 Gnr:21 Bnr:20


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Foreligger kun midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiv. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven. Kjøpers risiko og ansvar.

  Vei, vann og avløp
  Privat veg. Privat tilknyttet vann og avløp. Tinglyst vegrett over naboeiendommer frem til sameiets grunn. Påregnes vedlikeholdskostnader i forbindelse med drift av vegen i fellesskap. Tilknyttet Lauvsnes Vannverk. Privat avløpsanlegg som må driftes av sameiet.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger regulert under reguleringsplan Fritidsboliger Kjersundet i Flatanger datert 08.07.2008. Eiendommen er regulert til fritidsformål. Reguleringsplan og bestemmer følger som vedlegg til salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at det er regulert en tilsvarende eiendom på nabotomten mot Lauvsnes. Om denne blir bygd/realisert vites ikke.

  Adgang til utleie
  Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 48 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 950 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 892,- (Omkostninger totalt) 2 014 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  64892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 15 000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr  4 750,-  Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Anders Borgsø

Megler

Anders Borgsø

92 89 29 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev