aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Øvre Flatåsveg 43d - Lekker 3-roms leilighet
Velkommen til Øvre Flatåsveg 43d - Lekker 3-roms leilighet

FLATÅSEN Øvre Flatåsveg 43D

Lekker og innbydende 3-roms med balkong | Oppgradert kjøkken og overflater | Eget vaskerom | Vestvendt | Nært marka

 • kr 3 050 000
 • BRA 87 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 050 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 158 223
 • EierformAndel
 • Byggeår1 976
 • Soverom2
 • ArealP-rom 85 m²
 • Andel fellesgjeldkr 90 622
 • Felleskostnaderkr 4 301
 • Tomt94 067 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 050 000 (Prisantydning) 90 622 (Andel av fellesgjeld)   3 140 622 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 158 223 (Totalpris inkl. omkostninger)
Floorplan letterhead - Øvre Flatåsveg 43 D - 2. Etasje - 2D Floor Plan.jpg
Delikat leilighet med fin vestvendt beliggenhet på Flatåsen. Borettslaget er veldrevet med fine fellesområder. Kvaliteter: - Fin plassering i feltet og 1.etg - Stor balkong med ettermiddag- og kveldssol - 3 boder samt ekstra bod på balkong - Flott uteområde og lekeplass - Lave fellesutgifter og fellesgjeld ("Alt" inkl. i felleskost) - Eget WC - Granåsen og marka i gangavstand - Familievennlig boområde - Kort og trygg vei til barnehage og skole. - Dagligvarebutikker like ved - Godt kollektivtilbud - Det er kun ca. 20 minutters kjøring inn til sentrum av Trondheim. Oppgraderingshistorikk: - Nye lakkerte fronter 2018 - Nytt gulv i kjøkken og stue 2019 - Ny benkeplate, vask og armatur 2018 - Malte flater 2023 på stue og vaskerom - Nytt dusjkabinett, speil, servant og armatur på bad i 2023
Stue sett fra spisegruppe på kjøkken

Øvre Flatåsveg 43D, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 87 kvm Gang, wc, bad, vaskerom, stue, kjøkken og to soverom. Bod
  Primærrom
  1. etasje: 85 kvm Gang, wc, bad, vaskerom, stue, kjøkken og to soverom.  Tomt
  94067m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for borettslaget. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger fint til i et trygt og rolig nabolag på Flatåsen, uten nevneverdig trafikk. Den gode plasseringen gir lys og lite innsyn. Området betegnes som skjermet og familievennlig. Granåsen med sine flotte skiløyper ligger få kilometer unna og man har fine turområder like i nærheten. Det er kort gangavstand til skiløyper som prepareres nesten daglig. Det er lekeplass på tunet, og det er fotballbane i fin gangavstand fra boligen. Ca. 100m fra boligen er det gode bussforbindelser til sentrum - buss nr. 40 (ca. hvert 10. minutt i rushtid og ca. hvert 15 minutt ellers). Øvre Flatåsveg 43d sokner til Flatåsen barne- og ungdomsskole. Øvre Flatåsen barnehage er den nærmeste barnehagen og hit tar det ca. 5 min å gå. Det er kun ca. 20 minutters kjøring inn til sentrum av Trondheim og ca. 10 minutters kjøring til City Syd. Til Flatåsen senter og flere dagligvarebutikker er det bare ca. 5 minutters gange. Her er det bl.a. Rema 1000 med post i butikk, Coop Extra, Europris, Frisør Karma og Restaurant Capri. Husebybadet og biblioteket nås på ca. 5 minutter med bil. På Flatåsen bor man i familievennlige omgivelser med de fleste servicefunksjoner i nærheten. Man er skjermet for byens travle gater, men likevel bare en kort kjøretur unna sentrum av Trondheim.

  Adkomst
  Se kart på finn.no Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

  Byggemåte
  Bygningen som er en boligblokk oppført i 1976 er på 4 etasjer + sokkel. Hovedkonstruksjonen er oppført i betong. Etasjeskillere av betong. Utvendige fasader er kledd med fasadeplater og teglsteinsforblending. Taket har halvvalmet takform og er tekket med betongstein. Vinduer med 2-lags glass. Dette i henhold til takstmann.

  Innhold
  Gang, wc, bad, vaskerom, stue, kjøkken og to soverom. Bod

  Standard
  Gang: Parkett på gulv, malt tapet på vegger og takplater i himling. Wc: Parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Vaskerom: Belegg på gulv, våtromstapet på vegger og slett malt himling. Innehar: Røropplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og utslagsvask. Bad: Flis på gulv og vegger. Takplater i himling. Innehar: Dusjkabinett og innredning med servant. Soverom 1: Belegg på gulv, malt strie på vegger slett malt himling. Soverom 2: Laminat på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Stue: Laminat på gulv, malt trepanel å vegger. Takplater i himling. Utgang til balkong. Kjøkken: Laminat på gulv, malt trepanel på vegger og takplater i himling. Over og underskap med laminert benkeplate. Flis på vegg over benkeplate. Integrerte hvitevarer: Micro, ventilator og frittstående oppvaskmaskin og komfyr. Konklusjon takstmann: Boligen fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Det gjøres oppmerksom på at enkelte elementer har passert normal forventet levetid, slik at vedlikehold/utbedring må påregnes i tiden som kommer. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten. Informasjon gitt av selger: Boligselger nevner om følgende oppgraderinger: - Oppgradert kjøkken i 2018. Lakkerte fronter på kjøkken, ny benkeplate, vask og armatur. - Nytt gulv på stue/kjøkken i 2019. - Malte flater på stue og vaskerom i 2023. - Nytt dusjkabinett, speil, servant og armatur på bad i 2023. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Bad -Vaskerom - WC - VVS

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun integrerte hvitevarer medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Parkering utenfor blokka. Det er ladestasjoner ute som er tilgjengelig mot betaling. Konferer megler. GARASJEPLASS: Borettslaget har 282 garasjeplasser i underjordiske fellesgarasjer. - Ledige garasjer tildeles av TOBB etter søknadsdato. - Borettslaget har garasjer i tre områder: - Tun B (Øvre Flatås vei 9-13): plasser 1-110 - Tun E (Øvre Flatås vei 35-39): plasser 111-196 - Tun G (Øvre Flatås vei 47-53): plasser 197-282 - Det betales ikke innskudd for garasjer i Kolstadhaugen Borettslag, men ved tildeling av garasje betales et tildelingsgebyr til TOBB. - Søknad om garasjeplass sendes TOBB PARKERING: Ny eier må registreres i smartoblat før ny eier kan parkere på parkeringsområdene på Kolstadhaugen Borettslag. Det vil bli sendt ut mail for registrering i smartoblat fra TOBB. Dersom ny eier ikke mottar mail for registrering, ta kontakt med TOBB. NB! Viktig at TOBB får beskjed ved endring av overtagelsesdato mht registreringen av overtagelsesdato i smartoblat. LADING AV ELBIL UTE OG INNE: For info vedr. lading sjekk borettslagets hjemmeside www.kolstadhaugen.no

  Radonmåling
  Denne boligen har ingen utleie og er derfor ikke radonmålt.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 050 000 (Prisantydning) 90 622 (Andel av fellesgjeld)   3 140 622 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 158 223 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet. Det er tillatt å montere varmepumper. Se ordensregler.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Energiattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

 • Formuesverdi primær
  736409

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2651071

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Orkla sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

  Andelsnummer
  338

  Part.obl.nr.
  848819662

  Felleskostnader pr. mnd.
  4301

  Andel fellesgjeld
  90622

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-10T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  825

  Rentekostnad fellesgjeld
  230

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnader per mnd.

  Borettslaget
  Kolstadhaugen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  848819662

  Om borettslaget
  Kolstadhaugen borettslag: Årsresultat 2022. 4.715.560,- Egenkapital 2022: 130.814.801,- Regnskap og innkalling/protokoll av generalforsamling ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 14614066010, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.05.2023: 2.96% pa. Antall terminer til innfrielse: 14 Saldo per 11.05.2023: 15 824 338 Andel av saldo: 33 017 Første termin/første avdrag: 31.12.2007 ( siste termin 31.12.2029 ) Fast rente 2,485 %, utløper 01.12.2022. Lånenummer: 14614066030, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.05.2023: 2.96% pa. Antall terminer til innfrielse: 16 Saldo per 11.05.2023: 2 011 840 Andel av saldo: 4 198 Første termin/første avdrag: 31.12.2007 ( siste termin 31.12.2030 ) Flytende rente Lånenummer: 14614066001, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.05.2023: 2.96% pa. Antall terminer til innfrielse: 15 Saldo per 11.05.2023: 8 787 771 Andel av saldo: 18 335 Første termin/første avdrag: 30.06.2008 ( siste termin 30.06.2030 ) Flytende rente Lånenummer: 14614066020, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.05.2023: 2.96% pa. Antall terminer til innfrielse: 15 Saldo per 11.05.2023: 8 669 638 Andel av saldo: 18 089 Første termin/første avdrag: 30.06.2008 ( siste termin 30.06.2030 ) Flytende rente Lånenummer: 90517302855, Handelsbanken Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.05.2023: 4.4% pa. Antall terminer til innfrielse: 37 Saldo per 11.05.2023: 8 140 270 Andel av saldo: 16 984 Første termin/første avdrag: 30.12.2021 ( siste termin 30.06.2041 ) Flytende rente FELLESGJELD: Det tas forbehold om at nylig varslede renteendringer er registrert. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er passert, betyr dette at det betales løpende avdrag på lånet. Datoen er ikke nødvendigvis tidspunktet for 1. avdrag. Hvis oppgitte dato for 1. termin avdrag er fram i tid tilsvarer dette tidspunktet for 1. avdrag etter en avdragsfri periode. Endringen i månedlige felleskostnader etter avdragsfri periode er beregnet med utgangspunkt i dagens rentenivå og nedbetalingsordning. Vi gjør oppmerksom på at økning av felleskostnadene pga av oppstart avdrag vanligvis starter noen mnd før forfall på avdraget så pengene er på konto når avdraget skal betales. Vi viser for øvrig til vedlagte regnskap for laget. NEDBETALING AV FELLESGJELD. Styret har fullmakt til å forhandle avtale med långiver om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  81328520

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets ordensregler. Disse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger godkjent byggemelding datert 1974. Byggegodkjente tegninger som samsvarer med dagens bruk foreligger datert 1972. Det er derimot verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på bygget. Det er ikke unormalt på eldre boliger i Trondheim kommune. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Konferer megler ved spørsmål.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i henhold til kommuneplanens arealdel 2012-2024 er avsatt til nåværende tettbebyggelse. Eiendommen ligger i et regulert område avsatt til boliger jf. gjeldende reguleringsplan med plan ID og navn: r1129 Reguleringsplan for Flatåsområdet omfattende eiendommene gnr.194/1 m. fl. (16.4.1974) Endring av adkomstveg til eiendommene Øvre Flatås veg nr.1 til nr. 21 (25.9.1979) Endring av en del av reguleringsplan for flatås, gnr. 194/1 m.fl. (15.2.1977) Flatåsenområdet på Heimdal (1.7.1975) Det gjøres oppmerksom på at det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som bører eiendommen med plan ID og navn: r0 Planprogram for Flatåsen lokalsenter. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 050 000 (Prisantydning) 90 622 (Andel av fellesgjeld)   3 140 622 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 158 223 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris vederlag kr 25.000 gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  14900,- oppgjørshonorar kr  4750,- og visninger kr 1990,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket direkte utlegg .  Alle beløp er inkl. mva. 

Megler

Tor Håkon Skogstad

90 40 31 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev