aktiv-eiendomsmegling
Solgt

FLISA Dr. Bjørnebys veg 37

Lys endeleilighet med potensiale i toppetasjen med fantastisk utsikt mot Glomma - Garasje i rekke.

 • kr 1 900 000
 • BRA 80 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 900 000
 • Omkostningerkr 60 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 960 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1989
 • Soverom2
 • ArealP-rom 80 m²
 • Felleskostnaderkr 2 950
 • Tomt3 832.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 900 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,00))   60 542,- (Omkostninger totalt)   1 960 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Denne praktiske og romslige 3-roms leiligheten i Dr. Bjørnebys veg 35 på Flobergsjordet kan nå bli din. Leiligheten ligger i 3. etasje med fantastisk utsikt mot Glomma, Myrmoen og de nærliggende områdene. I leiligheten har du entré/gang, stue med utgang til balkong, to romslige soverom, bad og kjøkken. Leiligheten trenger en hendig hånd eller to, men til tross for dette får du en god beliggenhet i enden av blokka. Her bor du i rolige og fine omgivelser med flott utsikt og med gangsavstand til sentrum av Flisa. Merk deg dette: - Lys leilighet med potensiale - Flott utsikt fra terrassen - Sentral beliggenhet på Flisa

Dr. Bjørnebys veg 37, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 80 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 80 kvm 4. etasje: Entré, stue, kjøkken, to soverom, bad og vaskerom.  Tomt
  3832.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt. Fellesarealene er ryddig og pent opparbeidet med asfalterte parkeringsområder og internveger samt noe plenarealer. Ifølge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 3 832,1 m² og et oppgitt areal på 3 833 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Dr. Bjørnebys veg 37 ligger fint til innerst i blindveien og dette er et rolig og barnevennlig område på det populære boligområdet Flobergsjordet med gangavstand til Flisa sentrum. Det er fin utsikt over Glomma, Flisa brua og landskapet rundt. Det er avkjørsel til Dr. Bjørnebys vei fra Kaffegata i Flisa sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til butikker, skoler, barnehager og andre servicefasiliteter. Flisa er kommunesenteret og er et svært hyggelig handelssted med et godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skole. Det er nylig vedtatt at det skal bygges storskole på Flisa som samler en større del av kommunen. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, lysløype, treningssenter og fysioterapi. I tillegg en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Anders Austad ved Øystein Opås Takstforretning AS. Bygning oppført i 1990. Vinduer med isolerglass fra byggeår. Tett entredør av tre. Verandadør med isolerglass fra byggeår. Balkong med steinheller på gulv. Rekkverk i malt utførelse. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Vinduer: Vinduer har passert halvparten av forventet brukstid. - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Slitasje på rekkverk. - Innvendige overflater: Oppsprekking i overganger mellom vegger og himlinger. Stedvis falming og misfarging. Slitasje på parkettgulv og gulvbelegg på soverom. - Pipe og ildsted: Det har vært utført reparasjon av sprekk i overflate på peis. Halvparten av forventet brukstid er passert. - Avtrekk - Kjøkken: Halvparten av forventet brukstid er passert. - Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. - Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. - Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Korrosjon på utvendige deler. - Elektrisk anlegg: Elektrisk anlegg fra byggeår i hovedsak. Varmekabler i gulv på bad og vaskerom. Sikringsskap i trappegang er ikke inspisert. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Generell - Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Innredninger har passert forventet brukstid. Det anbefales ikke dusjing direkte på overflater på et våtrom av denne alder. Stedvis misfarging i himlinger. Enkelte sprekker i overganger. Det er bom i fliser og stedvis antydning til riss i fuger. Det er ikke klemring i sluk. Dvs. at det ikke er tett overgang mellom sluk og eventuell membran. - Generell - Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Det er ikke klemring i sluk. Dvs. at det ikke er tett overgang mellom sluk og eventuell membran. Bom i fliser. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har arvet leiligheten og ikke bebodd den og derfor ikke fylt ut spørsmålene i egenerklæringsskjema.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 4. etasje: Entré, stue, kjøkken, to soverom, bad og vaskerom. I tillegg disponerer leiligheten egen garasjeplass, innebod og bod i kjelleren. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

  Standard
  Velkommen Her møtes du til en felles parkeringsplass. Inne er det en hyggelig entrè som tar deg til bod, soverom, bad eller stuen og kjøkkenet. Stue og kjøkken Stuen er ekstra lys med endevinduene mot Myrmoen. Fra alle vinduer har du utsikt av ulik natur og vann. Det er peis i rommet. Kjøkkenet har en vinkelinnredning med plass til frittstående hvitevarer og integrert stekeovn og koketopp. Det er flisfelt i benkeryggen. Bad og vaskerom Badet er flislagt med varmekabler i gulvet. Rommet er innredet med toalett, boblebad og servant i innredningen. Her er det masse potensiale. Soverom Soverommene ligger fint plassert like ved inngangen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  En garasjeplass medfølger leiligheten. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområde for sameiet.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 900 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,00))   60 542,- (Omkostninger totalt)   1 960 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Panelovner på enkelte rom. - Vedovn i stuen. - Varmekabler i gulv på bad

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Vann- og avløpsgebyrer, feiing samt renovasjon faktureres sameiet.

  Formuesverdi primær
  538096

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1937144

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  79/1980

  Felleskostnader pr. mnd
  2950

  Felleskostnader inkluderer
  Per 02.06.2023 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 2.950,-. I disse inngår vann, renovasjon, vaktmester, bygningsforsikring, TV/internett og strøm på/i fellesarealer samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  Andel fellesformue
  15199

  Andel fellesformue per dato
  2023-06-01T22:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet Elvsborg terrasse (org.nr. 971.294.876), bestående av totalt 24 eierseksjoner. Sameiet hadde et positivt årsresultat i 2022 på kr 3.452,-.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt forutsatt at dyret blir tatt godt vare på av eieren. Sørg for at dyret ikke er til sjenanse for naboer

  Eierskiftegebyr
  3000

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3418/109/379/24: 14.07.1989 - Dokumentnr: 1374 - Rettigheter iflg. skjøte Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: Knr:3418 Gnr:109 Bnr:379 Gjelder denne registerenheten med flere 29.05.1990 - Dokumentnr: 1776 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 24 Formål: Bolig Sameiebrøk: 79/1980 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 24 SEKSJONER

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for terrasseleiligheter i 1990. Det er i denne anmerket mangler i forhold til: - Piper tillates ikke benyttet før godkjenning fra brannmyndighetene foreligger. - Trapperom mangler kodelys, se betingelse i byggesaken. - Planlagt soverom i 1. etg uten vindu tillates kun nyttet som bod. - Rømningsveg fra leilighetene søkes godkjent adkomst fra terrasse. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Flisa del 3, fra 1984. Reguleringsformål for eiendommen er boliger, felles lekeareal og kjørevei. Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Gamle Flisa, fra 1982. Reguleringsformål for eiendommen er offentlig friområde. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Åsnes kommune (2019-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen omfattes av områderegulering for Flisa sentrum gjeldende miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur. Eiendommen omfattes av hensynssone H220_41 gul sone for støy iht. T-1442 og H560_27 bevaring naturmiljø.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 900 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,00))   60 542,- (Omkostninger totalt)   1 960 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  60542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 2,36 % av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev