aktiv-eiendomsmegling

FLISA Frøyas gate 21

Ny, strøken og innflyttingsklar leilighet på bakkeplan! Sentrumsnært.

 • kr 2 590 000
 • BRA 54 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 81 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 671 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 022
 • Soverom1
 • ArealP-rom 52 m²
 • Felleskostnaderkr 770
 • Tomt5 274.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000))

  81 792 (Omkostninger totalt)

  2 671 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Nedre Kjølen Panorama! Vi har herved gleden av å presentere denne nyoppførte og ubrukte leiligheten i Frøyas gate 21. Området er mye omtalt som Flisas "indrefilet", har unik beliggenhet og praktfull utsikt. Boligbygget har moderne funkis-stil og ligger i umiddelbar nærhet til Kaffegata og de servicetilbud Flisa har å by på. Merk deg dette: - Ferdigstilt i april 2022 - Livsløpsstandard - Unik beliggenhet - Praktfull utsikt - Ekstraordinær takhøyde (ca. 2.70 m) - Gulvvarme på alle rom unntatt soverom - Balansert ventilasjon - 2 Terrasser - Biloppstillingsplass

Frøyas gate 21, Innlandet

 • Tomt
  5274.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på ca. 4.653 m² som eies og driftes av sameiet. Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonering, sameievedtekter og eventuelle fremtidige fastsatte ordensregler. Tomten er opparbeidet med gress og hekk. Alle kjøreveger vil bli asfaltert. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Leiligheten har sentral og usjenert beliggenhet like utenfor sentrumskjernen på Flisa hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Det er kort avstand til det meste og både skoler, barnehager og butikker ligger i gangavstand fra boligen. Området ligger på «kanten» nær hellingen mot Glomma. Det er under opparbeidelse gangsti på utsiden av området. Dette er et fint turområde og langs gangveien finner du blant annet flere sitte- og lekeplasser.

  Adkomst
  Felles innkjøring fra Frøyas gate. Se forøvrig vedlagte kart/nabolagsprofil i salgsoppgaven for områdebeskrivelse.

  Byggemåte
  Boligen er bygget etter teknisk forskrift, TEK 17. Yttervegger: Trepanel med kledning som er systembehandlet 2 strøk. Støpt gulv i 1. etasje. Bjelkelag til 2. etasje. Utvendige vegger av tre levert som elementer fra fabrikk. Isolerte vegger 13 mm gipsplater på alle vegger. Plastfoie, bindingsverk, 100 mm isolasjon, vindtett plate, vindsperre, utlekting og utvendig kledning. Boligen har flat takkonstruksjon, tekket med papp.

  Innhold
  1. etg: Entre, bod, gang, bad/vaskerom, soverom, samt stue/kjøkken med utgang til terrasse. I tillegg medfølger sportsbod i felles uthus.

  Standard
  VELKOMMEN Leiligheten har egen inngang med terrasse i tilknytning til inngangspartiet. Entre med downlights og plass til klesoppbevaring. Tak og vegger i leiligheten er av malt gips med listfri overgang. Gulvene er i 1-stavs Berry Alloc laminat. Leiligheten har videre ekstraordinær takhøyde (ca. 2.70 m) som gir luftig og god romfølelse. Leiligheten har livsløpsstandard. STUE/SPISESTUE Leiligheten har åpne og praktiske romløsninger som gir fleksibilitet i hverdagen. Store vindusflater fyller rommene med dagslys og gir god utsikt til grøntarealene. Det er behagelig vannbåren varme i gulvet. Fra stuen er det utgang til delvis overbygd terrasse. KJØKKEN Kjøkkeninnredning i moderne stil fra Sigdal/Atico. Innredningen har praktiske løsninger med romslige skuffer og skap, og benkeplate som er enkel å holde ren, samt integrert kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Frontene er stilrene. BAD/VASKEROM Flislagt bad/vaskerom med varmekabler i gulv. Rommet har vegghengt toalett, servant i innredning på 100cm med speiskap over, samt to-hodet dusj med glassdører. SOVEROM Soverom med stort vindu og plass til dobbeltseng. Soverommet varmes opp med panelovn.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på tilhørende biloppstillingsplass.

  Diverse
  Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett. Her legges all FDV-dokumentasjon. Denne er da også tilgjengelig for nye eiere ved et salg. Det er tomrørsopplegg for tv-antenne med ett stk ferdig uttakspunkt i stue. Tomrørsopplegget er klargjort for bredbånd og med ett stk inntakspunkt. Selger utreder muligheten for signallevereanse. Idet tilfellet fremføring av signal betinger tilkobling for samtlige boliger, plikter kjøper å medvirke til dette. Det må her påregnes etablerings-/tilkoblingskostnader samt abbonnement etter eget ønske/behov. Priser og vilkåer er ikke avklart enda. Trebaserte materialer påvirkes av fuktighet og uttørking. Det kan oppstå sprekker pga bevegelser i materialene og som følge av kalde og varme årstider, samt tørr og fuktig luft. Selger påtar seg ikke reklamasjonsansvar for dette etter overtakelsen. Kjøper må videre påregne synlige svinn-/tørresprekker i overgang mellom ulike materialer, konstruksjoner, sammenføyninger og hjørner etter at boligen er tatt i bruk. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000))

  81 792 (Omkostninger totalt)

  2 671 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme (fjernvarme) i alle rom unntatt soverom og bad, elektriske varmekabler i gulv på bad, samt panelovn på soverom. Forbruksvann varmes også opp via fjernvarme, og boligen har derfor ingen varmtvannsbereder.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inngår ikke i fellesutgiftene og er forutsatt belastet hver enkelt seksjonseier direkte fra Elverum kommune og signalleverandør. Kommunale avgifter og eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. Vann, avløp og renovasjon er ikke inkludert i de budsjetterte felleskostnadene og vil bli fakturert hver seksjonseier direkte fra Elverum kommune. Satsene for de kommunale avgiftene var for 2022: For boliger med vannmåler: Vann: kr. 16,09 pr. m3 målt vannforbruk Avløp: kr. 22,96 pr. m3 målt vannforbruk For boliger uten vannmåler: Vann pr. m2 beregnet areal kr. 25,74 Avløp pr. m2 beregnet areal kr. 36,74 Renovasjon: Grunngebyr pr husstand kr. 1 675,- pr. år Volumgebyr for 140 l. dunk pr. år: Restavfall: Kr. 1 907,50,- Papirbeholder: Kr. 160,- Glass og metall: Kr. 160,- Eiendomsskatt vil utgjøre 5 promille av seksjonens skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen benyttes som primær- eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetatens boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. For ytterligere informasjon oppfordres interessenter å ta kontakt med Skatteetaten.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  770

  Felleskostnader inkluderer
  Kr. 770,- pr. mnd. Av felleskostnadene igår kr 600,- til sparing og kr 170,- til felles husforsikring.

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet Nedre Kjølen Panorama 1. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan variere over tid som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøte. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld, felleskostnader og forpliktelser for seksjonseierne kan bli endret som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i eierseksjonssameiets styre og/eller årsmøte. Budsjettering av felleskostnader for kommende år foretas gjerne mot slutten av inneværende år og ofte med ikrafttredelse fra og med 01.01 kommende år. Årsmøter avholdes som regel i perioden mars-mai. Det kan dermed foreligge endringer, være fremmet forslag til tiltak og/eller eksistere vedtak om tiltak som ikke fremgår av opplysninger mottatt fra forretningsfører (grunnlag for opplysninger i denne salgsoppgaven).

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. mottatte opplysninger fra forretningsfører.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3418/96/106/3: 05.09.1812 - Dokumentnr: 900006 - Fredningsvedtak Overført fra: Knr:3418 Gnr:96 Bnr:106
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.02.1972 - Dokumentnr: 449 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket
  Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
  Overført fra: Knr:3418 Gnr:96 Bnr:106
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.04.1990 - Dokumentnr: 1341 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3418 Gnr:96 Bnr:106
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.07.2020 - Dokumentnr: 2740020 - Forkjøpsrett Rettighetshaver: Åsnes Kommune
  Org.nr: 964 948 232
  Uteglemt registrert
  Rettet etter tingl. §18
  23.09.2020. Arkivref. 20/50911-2
  Overført fra: Knr:3418 Gnr:96 Bnr:106
  Gjelder denne registerenheten med flere
  04.10.2021 - Dokumentnr: 1230425 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/14


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for firemannsboligen fra mars 2022. Det er i denne anmerket mangler i forhold til asfaltering og plenarbeider. Ferdigattest vil bli rekvirert når asfaltering og plenarbeider er utført. Det vil også bli rekvirert ferdigattest for felles uthus. Ved overtagelse skal boligen i utgangspunktet ha ferdigattest. Eventuelt tilbakehold av forholdsmessig del av kjøpesum må vurderes av kjøper i tillfelle nevnte mangler ikke er utbedret til overtagelse.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene. Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler og betales etter satser satt av Elverum kommune.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Kjølen Nedre (fra 2017), planid 0425 2016005. Planområdet er regulert til bebyggelse og anlegg, grønnstruktur, hensynssoner, samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur. Det er videre planer om utbygging av samme området utover disse boligene, men dette er ikke ferdig planlagt enda. Det er tanken om rekkehus/leiligheter. Kontakt meglerforetaket for ytterligere informasjon eller ved spørsmål.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000))

  81 792 (Omkostninger totalt)

  2 671 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  81792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på kr 50.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 25.000,-), visningshonorar (kr 1.000,- per stykk), samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 5.000,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Dokumenter

Espen Strøm

Megler

Espen Strøm

41 56 05 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev