aktiv-eiendomsmegling

FLISA Frøyas gate 21

Innbydende og lekker leilighet fra 2022 med flott utsikt, livsløpsstandard og vannbåren gulvvarme - Overbygget terrasse!

 • kr 2 500 000
 • BRA 54 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 500 000
 • Omkostningerkr 76 940
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 576 940
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom1
 • ArealP-rom 52 m²
 • Felleskostnaderkr 1 170
 • Tomt5 274.3 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 500 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   76 940,- (Omkostninger totalt)   2 576 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til denne strøkne leiligheten i Frøyas gate 21 på Flisa! Vi har gleden av å presentere denne fine 2-roms leiligheten, oppført i 2022 med livsløpsstandard og med praktisk beliggenhet på bakkeplan. Leiligheten har en gjennomgående lys og stilren standard. I leiligheten har du entré/gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, et soverom, bad og innvendig bod. Det er oppvarming med vannbåren gulvvarme og det er balansert ventilasjon i bygget. Dette er en pen leilighet hvor du bor enkelt og fint til med gangavstand til sentrum av Flisa hvor du har det du trenger i hverdagen. Merk deg dette: - Praktisk planløsning og pen standard - Vannbåren gulvvarme - Egen biloppstillingsplass og utebod - Sentral og attraktiv beliggenhet på Flisa

Frøyas gate 21, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet i 4-mannsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 54 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 52 kvm Entré, gang, stue/kjøkken, soverom og bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 2 kvm Bod.  Tomt
  5274.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet på ca. 5 274,3 m². Tomten er opparbeidet med gress og hekk. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Leiligheten har sentral og usjenert beliggenhet like utenfor sentrumskjernen på Flisa hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Det er kort avstand til det meste og både skoler, barnehager og butikker ligger i gangavstand fra boligen. Området ligger på «kanten» nær hellingen mot Glomma. Det er under opparbeidelse gangsti på utsiden av området. Dette er et fint turområde og langs gangveien finner du blant annet flere sitte- og lekeplasser.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Anders Austad ved Øystein Opås takstforretning AS. 4-mannsbolig oppført i 2022. Vinduer av tre med isolerglass fra byggeår. Tett entredør og verandadør med isolerglass fra byggeår. Terrasse av trekonstruksjoner. Dekket av snø på befaring. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. - Bad - Overflater gulv: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Det er stedvis bom i fliser. Stedvis tegn til små avskalinger og riss i fuger. Krav til fall på gulv i dusjsonen er tilfredsstilt. Det som medfører avvik er at hovedgulvet ikke har et fall på minimum 1:100 og heller ikke en vanntett oppkant mot dør på minimum 15 mm. Hensikten til dette kravet er å sikre at alt potensielt lekkasjevann i rommet skal renne til sluk. - Bad - Ventilasjon: Spalte for tilluft er ikke tilstrekkelig stor for at kravet til kapasitet for forsert avtrekk tilfredsstilles. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Mulig kompassbygg har benyttet annet firma under seg. Dokumenter er bedt om fra dem. Arbeid utført av Kompassbygg. 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Ja, nyoppført i 2022. 2.2 Er arbeidet byggemeldt? - Ja, nyoppført i 2022.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, soverom, bad og bod. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

  Standard
  VELKOMMEN Leiligheten har egen inngang med terrasse i tilknytning til inngangspartiet. Entré med downlights og plass til oppbevaring av yttertøy og sko. STUE Leiligheten har en åpen og lys stue med store vindusflater som sørger for godt med dagslys. Du kan innrede med sofagruppe og TV-møblement, og skape en koselig stuekrok. Fra stuen er det utgang til delvis overbygd terrasse. KJØKKEN Pent kjøkken med innredning som består av over- og underskap samt skuffer med glatte fronter. Laminert benkeplate og vask i sort kompositt. Det er integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. SOVEROM Soverommet har stort vindu og god plass til dobbeltseng. Soverommet varmes opp med panelovn. BAD Badet er flislagt med vannbåren gulvvarme. Innredning med servant, opplegg til vaskemaskin, vegghengt toalett og åpen dusjløsning med dusjvegger.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering på tilhørende biloppstillingsplass.

  Diverse
  Garderobeskap i leiligheten medfølger ikke i handelen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 500 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   76 940,- (Omkostninger totalt)   2 576 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme (fjernvarme) i alle rom unntatt soverom og bad, elektriske varmekabler i gulv på bad og panelovn på soverom. Forbruksvann varmes også opp via fjernvarme, og boligen har derfor ingen varmtvannsbereder

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  2628

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 2.628,- for 2022. I disse inngikk renovasjon samt vann- og avløpsgebyrer. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten har en beregnet årsprognose for 2023 på kr 3.326,-. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne noe registrert formuesverdi på eiendommen (årsak er uviss). Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader" og "Kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/14

  Felleskostnader pr. mnd
  1170

  Felleskostnader inkluderer
  Per 02.11.2023 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 1.170,-. Disse dekker bl.a. husforsikring samt honorar til styret, forretningsfører og revisor. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan variere over tid som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøte.

  Andel fellesformue
  7657

  Andel fellesformue per dato
  2023-09-29T22:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet Nedre Kjølen Panorama 1, bestående av totalt 14 eierseksjoner. Sameiet hadde et årsresultat i 2022 på kr 84.878,-. De disponible midlene var per 31.12.2022 kr 87.128,- og viser sameiets likviditet.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.

  Sameiets forsikringsselskap
  Fremtind

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. mottatte opplysninger fra forretningsfører.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3418/96/106/4: 05.09.1812 - Dokumentnr: 900006 - Fredningsvedtak Overført fra: Knr:3418 Gnr:96 Bnr:106 Gjelder denne registerenheten med flere 12.02.1972 - Dokumentnr: 449 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v. Overført fra: Knr:3418 Gnr:96 Bnr:106 Gjelder denne registerenheten med flere 10.04.1990 - Dokumentnr: 1341 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3418 Gnr:96 Bnr:106 Gjelder denne registerenheten med flere 13.07.2020 - Dokumentnr: 2740020 - Forkjøpsrett Rettighetshaver: Åsnes Kommune Org.nr: 964 948 232 Uteglemt registrert Rettet etter tingl. §18 23.09.2020. Arkivref. 20/50911-2 Overført fra: Knr:3418 Gnr:96 Bnr:106 Gjelder denne registerenheten med flere 04.10.2021 - Dokumentnr: 1230425 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/14

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for 4-mannsbolig i 2021. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Kjølen nedre, fra 2017. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse, turveg, kjøreveg og gang-/sykkelveg. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Åsnes kommune (2019-2030), hvor eiendommen omfattes av bestemmelsesområde for Flisa sentrum og hensynssone 43 om at reguleringsplan fortsatt skal gjelde.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 500 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   76 940,- (Omkostninger totalt)   2 576 940,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  76940

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 14.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 2 % av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev