aktiv-eiendomsmegling
Solgt

FLISA Frøyas gate 5

Lettstelt og pen 3-roms leilighet i 1. etasje med sentral og god beliggenhet - Garasjeplass

 • kr 2 500 000
 • BRA 78 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 500 000
 • Omkostningerkr 75 542
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 575 542
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2012
 • Soverom2
 • ArealP-rom 64 m²
 • Felleskostnaderkr 1 655
 • Tomt4 913.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 500 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   75 542,- (Omkostninger totalt)   2 575 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Ønsker du en leilighet sentralt på Flisa med alt på et plan og enkel adkomst fra bakkeplan? Vi har nemlig gleden av å presentere denne lyse og velholdte leiligheten i Frøyas gate 5. Leiligheten ligger på bakkeplan i midten i seksmannsbolig fra 2012 og holder en gjennomgående god standard. Den praktiske planløsningen gjør det enkelt å bo med entré/gang, to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og innvendig bod. Det er også en koselig, overbygd terrasse og steinlagt uteplass som vender mot sør. Fra leiligheten er det gangavstand til det du trenger i hverdagen med sentrum av Flisa kun en gåtur unna. Merk deg dette: - Praktisk og fin 3-roms leilighet - To gode soverom - Vannbåren gulvvarme - Sentral og attraktiv beliggenhet

Frøyas gate 5, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 78 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 64 kvm 1. etasje: Entré/gang, kjøkken/stue, bad, toalettrom og to soverom.  Tomt
  4913.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med asfalterte veger og noe plenarealer. Ifølge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 4 913,2 m² og et oppgitt areal på 4 928 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Leiligheten har sentral og usjenert beliggenhet like utenfor sentrumskjernen på Flisa hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Det er kort avstand til det meste og både skoler, barnehager og butikker ligger i gangavstand fra boligen. Området ligger på «kanten» nær hellingen mot Glomma. Det er under opparbeidelse gangsti på utsiden av området. Dette er et fint turområde og langs gangveien finner du blant annet flere sitte- og lekeplasser.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Anders Austad ved Øystein Opås Takstforretning AS. Vinduer med isolerglass fra byggeår. Verandadør av tre med isolerglass fra byggeår. Tett entredør av tre fra byggeår. Terrasse fundamentert på terreng. Tregulv belagt med teppe. Opprinnelig rekkverk av tre som er kledd og komplettert med glassfelter med skyvedører og skyvevinduer. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Radon: Det finnes ikke dokumentasjon på radonsperre eller utført radonmåling. - Overflater gulv - Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Bom i fliser i et større området mellom dør og servant. Bom i noen fliser i dusjsonen. - Sluk, membran og tettesjikt - Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Utførelsen av membran er ikke dokumentert. - Sanitærutstyr og innredning - Bad: Slitasje på fronter på innredning. Komponenter på innredninger har passert halvparten av forventet brukstid. - Overflater og konstruksjon - Toalettrom: Rommet er ikke bygget som våtrom. Det er utettheter i gjennomføringer i gulv. - Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Elektrisk anlegg: Skjult elektrisk anlegg fra byggeår. Sikringsskap på teknisk rom med hovedbryter og jordfeilsautomater. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Eiendommen selges via fullmektig. Fullmektigen har ikke bebodd eiendommen og har således ikke spesifikk kunnskap om denne. Egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt/besvart og interessenter oppfordres til å foreta nøye undersøkelser av eiendommen, helst med bistand av bygningskyndig, før bud gis.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 1. etasje: Entré/gang, kjøkken/stue, bad, toalettrom, to soverom, bod og vinterhage. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

  Standard
  Velkommen Det er trappefri adkomst til leiligheten og steinlagt område foran inngangsdøren. Du kommer inn til gang med praktisk, flislagt gulv hvor du enkelt kan innrede med garderobeløsning for yttertøyet. Stuen og kjøkkenet Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen og fin løsning. I stuedelen er det god plass for å kunne innrede med sofagruppe og TV-møblement. Det er utgang til sørvendt, innglasset terrasse og videre til steinlagt uteplass. Lys kjøkkeninnredning med glatte fronter og grå benkeplate. Dobbel kjøkkenkum med ett-greps blandebatteri. Avsatt plass til frittstående kjøle-/fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin. Ved vinduet er det plass til spisebord. Soverom Leiligheten har to soverom med fin størrelse hvor du har god plass til seng og nattbord. Begge rommene er innredet med garderobeskap. Fra hovedsoverommet er det adkomst til den innvendige boden. Bad Romslig, flislagt bad med varme i gulvet. Baderomsinnredning med lyse fronter, heldekkende servant og speil i overkant. Det er vegghengt toalett, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  En garasjeplass i felles garasjeanlegg følger leiligheten. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 500 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   75 542,- (Omkostninger totalt)   2 575 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i alle gulv med regulatorer i hvert rom, unntatt bod.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  13775

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 13.775,- i 2022. I disse inngikk eiendomsskatt, renovasjon samt vann- og avløpsgebyr. Avgiftene vil variere som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  Formuesverdi primær
  555850

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2001061

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  33/1045

  Felleskostnader pr. mnd
  1655

  Felleskostnader inkluderer
  Per 06.06.2023 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 1.655,-. I disse inngår TV og bredbånd, vaktmester, brøyting, strøing samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  Andel fellesformue
  11108

  Andel fellesformue per dato
  2023-06-05T22:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Frøya boligsameie (org.nr. 997.863.143), bestående av totalt 22 eierseksjoner. Sameiet hadde et årsresultat i 2022 på kr 81.683,-.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Anskaffelse av husdyr skal godkjennes av styret.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 30.05.2011 - Dokumentnr: 411897 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 33/1045

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for 22 boenheter, konsentrert småhusbebyggelse og for garasjeanlegg i 2012. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen av garasjeanlegg. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk. Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen av boligbygget. Man har derfor ikke kunnet kontrollere hvor vidt dagens bygninger og planløsning (herunder formål/bruk) er godkjent eller er i samsvar med eventuelle godkjente tegninger og tiltak. Dette betyr videre at det kan være rom som er inntatt som primærrom/-areal i tilstandsrapport, men som ikke er godkjent for varig opphold. Ovennevnte medfører at man ikke vet hvor vidt eiendommen har lovlighetsmangler eller ikke. Konsekvenser av lovlighetsmangler er at kommunen for eksempel kan gi pålegg om tilbakeføring. Kommunen kan også innkreve tvangsmulkt frem til manglene er brakt i orden. Kjøper overtar ansvar og risiko for nevnte forhold.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Kjølen Nede gnr. 96 bnr. 92, fra 2010. Reguleringsformål for eiendommen er garasjeanlegg for bolig-/fritidsbebyggelse, boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse, parkeringsplasser, lekeplass, annen veggrunn - grøntareal, renovasjonsanlegg og veg. Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Kjølen Nedre, fra 2001. Reguleringsformål for eiendommen er kjørevei og gang-/sykkelvei. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Åsnes kommune (2019-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen omfattes av område for Flisa sentrum for miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 500 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,00))   75 542,- (Omkostninger totalt)   2 575 542,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  75542

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på 2,5 % av salgssummen, minimum kr 49.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), oppgjørshonorar (kr 6.250,-), markedspakke (kr 16.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev