aktiv-eiendomsmegling
Det er garasjeplass i felles garasjeanlegg med bod i bakkant.
Det er garasjeplass i felles garasjeanlegg med bod i bakkant.

FLISA Sundmoen 40A

Innbydende og lettstelt leilighet i 1. etasje med livsløpstandard og innglasset balkong - Sentrumsnær beliggenhet

 • kr 2 490 000
 • BRA 84 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 490 000
 • Omkostningerkr 75 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 565 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2007
 • Soverom2
 • ArealP-rom 70 m²
 • Felleskostnaderkr 2 000
 • Tomt1 949 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   75 292,- (Omkostninger totalt)   2 565 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Denne lettstelte og fine leiligheten i Sundmoen 40A sentralt på Flisa kan nå bli din. Vi har gleden av å presentere denne velholdte leiligheten fra 2007 som ligger i 1. etasje og passer for alle aldre. Leiligheten har en gjennomgående pen standard med tidsriktige fargevalg og inneholder gang, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til innglasset balkong, to soverom, bad og bod. Med leiligheten følger også garasje med bod i bakkant. Her bor du like utenfor sentrumskjernen på Flisa med kun en liten spasertur til handlegata med forretninger, kafeer, offentlige kontorer, flere servicetilbud og et godt utvalg av aktivitetsmuligheter. Merk deg dette: - Pen 3-roms leilighet - Første etasje - Garasjeplass med bod i bakkant - Sentral og god beliggenhet på Flisa
Gangen leder deg til alle boligens rom og har praktisk skyvedørsgarderobe.

Sundmoen 40A, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 84 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 70 kvm Gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 14 kvm Teknisk rom og innglasset balkong.  Tomt
  1949m²

  Beskrivelse av tomt
  Tilnærmet flat fellestomt med asfaltert adkomst og hage opparbeidet med plen mot sør.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger fint til i et hyggelig område like utenfor sentrumskjernen på Flisa. Det er kun en kort spasertur til Kaffegata hvor du finner et variert utvalg av forretninger, samt kjøpesenter, cafeer og diverse servicetilbud. I sentrum på Flisa finner du kino og Åsneshallen med ulike aktivitetsmuligheter. For deg som liker å holde deg i aktivitet er det både klatrevegg og treningssenter. I samme område finner du også svømmenhall, bowling og et populært idrettsanlegg med kunstgressbane, tennisbane og volleyballbane for aktive barn og unge. Fra leiligheten er det under 1 km til skoler, barnehage og ulike aktivitetstilbud for både voksne og barn. Myrmoen som er et populært friluftsområde ligger rett nedenfor leiligheten. Her kan du gå lysløypa på ca. 2,5 km og stier på kryss og tvers både sommer og vinter. Terrenget er i hovedsak flatt og går på skogbunn som gjør at både rullestoler og barnevogner kommer seg fram langs Flisaelva. Nytt på Myrmoen er en utendørs treningspark med forskjellige treningsapparater, som kanskje gjør treningen litt morsommere. I tillegg ligger Kjølaberget i kort avstand fra leiligheten og her er det fine turstier hvor den mest populære turen tar deg opp til toppen hvor det er en flott utsikt over nærområdene. Ikke langt fra leiligheten er det også fine skiløyper på vinterstid. Det anbefales også å ta turen til Vermundsjøen, Glomma eller Flisaelva på sommerstid hvor du finner fine bade- og fiskemuligheter eller hva med en kjøretur til Finnskogen som er kjent for sitt rike dyreliv og med mange muligheter for villmarksopplevelser og opplevelsesrike fotturer.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i 2007. Det er malte trevinduer med 2-lags isolerglass med utenpåliggende sprosser, en malt hovedytterdør og en malt balkongdør av tre med midtpost og utenpåliggende sprosser og 2-lags isolerglassfelt. Leiligheten har en innglasset balkong med tregulv og teppet og et balkonggulv med rekkverk og port til hage. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 14.09.2023 av teknisk beskrivelse av eiendommen.  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Jan Martin Rønning. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Våtrom/oveflater vegger og himling/bad: Det er påvist sprekker i fliser. Sprekkes skyldes trolig setning. - Våtrom/sluk, membran og tettesjikt/bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det er ikke fremvist dokumentasjon for løsninger og materialvalg på våtrommet. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Innvendig/radon. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon. Eiendommen ligger i et område som i NGU radon aktsomhetskart er definert med moderat til lav aktsomhetsgrad. - Innvendig/pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. - Våtrom/sanitærutstyr og innredning: Det er påvist skader på innredning. Det er påvist svellskader på skapdør. - Tekniske installasjoner/varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Tekniske installasjoner/el-anlegg: Leiligheten har skjult elektrisk anlegg m ed både jordede og ujordede stikkontakter og sikringsskap med jordfeilsautomater og hovedbryter plassert på teknisk rom. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik). For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring og i forbindelse med denne utfylt egenerklæringsskjema.

  Innhold
  1. etg.: Gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

  Standard
  Velkommen Du ønskes velkommen via en felles parkeringsplass. Inne er det fellesareal og du møter deretter en gang som tar deg til alle boligens rom og som har en praktisk skyvedørsgarderobe. Stue og kjøkken Det er åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet med hyggelig vedovn. Fra stuen er det også utgang til innglasset balkong med port ut til hagen og varmeovner. Innredning i vinkel med malte slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt rustfri servant med sidefelt. Det er overskap over innredning og vannavvisende plater med flismønster mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenventilator tilkoblet balansert ventilasjonsanlegg. Det er frittstående hvitevarer som medfølger i handelen. Bad Badet har flislagte gulv med varmekabler og flislagte vegger. Det har innredning med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Avtrekk fra balansert ventilasjonsanlegg og tilluft via spalte under dør. Soverom Leiligheten har to soverom plassert ved siden av hverandre. Garasje i felles garasjeanlegg med bod i bakkant.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er innlagt fiber til seksmannsboligen.

  Parkering
  Garasje i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Det er sentralstøvsuger i leiligheten. Elektrisk markise og persienner.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   75 292,- (Omkostninger totalt)   2 565 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med panelovner og vedovn.

  Energiklasse
  unknown

 • Kommunale avgifter
  10727

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr samt eiendomsskatt Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  588420

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2118310

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  1/6

  Felleskostnader pr. mnd
  2000

  Felleskostnader inkluderer
  Søppel, snømåking, gressklipping og utestrøm

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3418/98/151/1: 21.04.1954 - Dokumentnr: 1036 - Forbud mot næringsvirks. MED FLERE BESTEMMELSER
  Overført fra: Knr:3418 Gnr:98 Bnr:151
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.01.2007 - Dokumentnr: 145270 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 77/488


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 01.10.2007. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Det er privat vei til eiendommen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan er avsatt til bolig, miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur og gul sone iht. T-1442. Eiendommen ligger i et område regulert til boliger i Keiserud-Bjørkeng. Eiendommen ligger i et område hvor det er en reguleringsplan under arbeid for Flisa - riksvei 2.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 490 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,00))   75 292,- (Omkostninger totalt)   2 565 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  75292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  15.900,- oppgjørshonorar kr 6.250 ,- og visninger kr  2.500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  25.900,-. Utleggene omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger.  Alle beløp er inkl. mva. 

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev