aktiv-eiendomsmegling

FLISA Tetenvegen 1

Innbydende 3-roms leilighet i 1. etasje fra 2019 i sentrum av Flisa - Vannbåren varme - Plass i carport!

 • kr 2 450 000
 • BRA 59 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 450 000
 • Omkostningerkr 80 390
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 530 390
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2019
 • Soverom2
 • ArealP-rom 56 m²
 • Felleskostnaderkr 3 453
 • Tomt3 887.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,00))   80 390,- (Omkostninger totalt)   2 530 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Ser du etter en lettstelt leilighet på bakkeplan sentralt på Flisa? Da kan denne leiligheten i Tetenvegen 1 kanskje være noe for deg. Leiligheten er fra 2019 og fremstår godt ivaretatt med lite bruksslitasje. I leiligheten har du en lys entré og gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom, flislagt bad og bod. Det er utgang til koselig, steinlagt uteplass fra stuen som vender mot vest. Høres dette ut som en leilighet du kunne tenke deg? Så er du hjertelig velkommen på visning! Merk deg dette: - Praktisk og pen 3-roms leilighet i 1. etasje - Oppvarming med vannbåren varme - Carport og bod - Gangavstand til det aller meste

Tetenvegen 1, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Blokkleilighet
  Bruksareal
  1. etasje: 59 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 56 kvm Entré, gang, stue/kjøkken, bad og to soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Bod.  Tomt
  3887.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiertomt. Tomten er opparbeidet med gressplen og variert beplantning. Asfalterte veger ved bygget. I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 3 887,6 m² og et oppgitt areal på 951 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger nærmest midt i sentrum av Flisa med et utvalg av forretninger, kjøpesenter, cafeer og diverse servicetilbud i nærheten. I sentrum av Flisa ligger også Åsneshallen med ulike kulturaktiviteter og klatrevegg og treningssenter for den treningsglade. I samme område finner du også svømmehall og idrettsanlegg med kunstgressbane. Her finner du også barnehage og skoler. Fra leiligheten er det kort avstand til bade- og fiskeforhold både i Vermundsjøen, Glomma og Flisaelva. Friluftsområdet Myrmoen ligger like ved og fra eiendommen er det sykkelmuligheter mot Finnskogen. I tillegg ligger Kjølaberget i kort avstand fra leiligheten og her er det turstier hvor den mest populære turen tar deg opp til toppen hvor det er en utsikt over nærområdene. Ikke langt fra leiligheten er det også fine skiløyper på vinterstid.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Vegard Syversrud ved Syversrud takst AS. Leilighetsbygget er oppført i 2019 med prefabrikkerte moduler fra Moelven Byggmodul. Støpt isolert plate på mark med radonsperre. Støpte ringmurselementer. Yttervegger oppført i bindingsverk isolert med mineralull. Yttervegg kledd med liggende panel og fasadeplater. Innvendige vegger med bindingsverk, kledd med plater. Skillevegger antatt utført etter gjeldende brann - og lydkrav for byggeåret. Flat takkonstruksjon. Lakkerte ståltakrenner og nedløp. Vannbrettbeslag på vinduer. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det ikke gitt tilstandsgrad TG 2 (vesentlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. Det er heller ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Reklamasjonssak på ventilasjonsanlegg (bytte av lager) og reklamasjonssak på lysbryter over komfyr (defekt bryter). Arbeid utført av Jens Dahl AS. 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Kontroll av brannvarslingssystemet. Årlig kontroll av ventilasjonsanlegg og skifte av filter.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad, to soverom og bod. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

  Standard
  Velkommen Overbygget inngangsparti på bakkeplan som tar deg inn til lys entré. Stue Luftig og åpen stue med plass til sofagruppe og TV-møblement samt spisebord. Det er utgang til vestvendt uteplass som er steinlagt og overbygget med zip-screens som skjermer godt på de varme sommerdagene. Kjøkken Norema kjøkkeninnredning i åpen løsning med stuen med glatte fronter og laminert benkeplate. Integrert oppvaskmaskin og koketopp. Plass til frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Soverom Leilighetens to soverom er av god størrelse med plass til seng og nattbord. Garderobeløsning på begge soverommene. Bad Tidløst og flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Baderomsinnredning med skuffer, servant og speil i overkant. Dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkeringsplass i felles carportanlegg. For besøkende vises det til oppmerket parkeringsplass ved Bjørkheim.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,00))   80 390,- (Omkostninger totalt)   2 530 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Sentralvarmeanlegg med vannbårent spredenett ut til radiatorer og vannbåren gulvvarme på bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

  Energiklasse
  unknown

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 7.999,- for 2022. I denne inngikk eiendomsskatt. Eiendomsskatt faktureres direkte til seksjonseier, øvrige kommunale eiendomsavgifter blir fakturert sameiet. Selger opplyser om at hun har påklaget eiendomsskattegrunnlaget for 2023 og skatteetaten har tatt dette til etterretning og beregner ny eiendomsskatt ut fra eiendomsskattegrunnlaget på kr. 2.286.755. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  571689

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2058080

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet "Kommunale avgifter" og "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  58/1628

  Felleskostnader pr. mnd
  3453

  Felleskostnader inkluderer
  De månedlige fellesutgiftene dekker vaktmestertjenester, rengjøring av fellesareal, kommunale avgifter (unntatt eiendomsskatt), forsikring av bygget (ikke innbo), fiber- og tv-kostnader og strøm for fellesarealer, a-konto på vann, kaldt/varmt og fyring samt serviceavtaler på heis, ventilasjon og fjernvarme. Felleskostnadene skal også dekke avsetning til fond for vedlikehold.

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til eierseksjonssameiet Blomsterparken (org.nr. 922.015.945) som består av 24 boligseksjoner.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Eika Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

  Eierskiftegebyr
  5438

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen: - Dagboknr. 1, tinglyst den 15.10.1884. Gjelder bestemmelse om vannledning. - Dagboknr. 900040, tinglyst den 15.10.1884. Gjelder bestemmelse om vannledning. - Dagboknr. 900041, tinglyst den 15.10.1884. Gjelder bestemmelse om vannledning. - Dagboknr. 900153, tinglyst den 19.11.1925. Gjelder erklæring/avtale, bestemmelse om bebyggelse og gjerde samt forbud mot kino. - Dagboknr. 900166, tinglyst den 16.05.1931. Gjelder elektriske kraftlinjer. - Dagboknr. 136, tinglyst den 27.01.1947. Gjelder bestemmelse om gjerde, bebyggelse og wc samt forbud mot kino. - Dagboknr. 1001, tinglyst den 30.05.1956. Gjelder bestemmelse om veg. - Dagboknr. 2179, tinglyst den 05.09.2003. Gjelder elektriske kraftlinjer. - Dagboknr. 210982, tinglyst den 09.03.2015. Gjelder elektriske kraftlinjer. Det er tinglyst seksjonering på eiendommen med dagboknr. 1488616, den 01.11.2018. Dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for leilighetsbygg i 2019. Det er ikke mottatt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for carportanlegget. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 01.01.1998. Man kan dermed ikke søke om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da rent formelt at bygget ikke er lovlig tatt bruk. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eierne har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for områderegulering Flisa øst del 4, fra 2017. Reguleringsformål for eiendommen er bolig/forretning og veg. Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Kaffegata, fra 1997. Reguleringsformål for eiendommen er kjørevei. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Åsnes kommune (2019-2030), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til sentrumsformål og Flisa sentrum for miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur. Eiendommen omfattes av hensynssone H220_41 gul sone for støy iht. T-1442.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet. Salgsobjektet er per 01.12.2023 utleid. Det er etablert skriftlig leiekontrakt som løper til det blir sagt opp av én av partene med 2 måneders oppsigelsestid. Månedlige leieinntekter utgjør kr 13.000,-. Med mindre annet avtales, overtas salgsobjektet med de leieforhold som fortsatt er gjeldende per overtakelse. Selger og kjøper har i fellesskap ansvar for å endre disposisjonsrett til eventuelle depositumskonti og avregne leieinntekter seg imellom. Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleide deler. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 450 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,00))   80 390,- (Omkostninger totalt)   2 530 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80390

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  15.900,- og visninger kr  2.500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  49.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket innhenting av opplysninger, markedsføring og tilrettelegging.  Alle beløp er inkl. mva. 

Marielle Skoglund Skybakmoen

Megler

Marielle Skoglund Skybakmoen

95 43 47 87

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev