aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Florvågbakken 61 H!

Trivelig på ASKØY - Flott 4-roms toppleilighet med gode kvaliteter. Flott utsikt og egen altan.

 • 3 300 000
 • BRA 88 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 300 000
 • OMKOSTNINGER94 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 394 642
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 930
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 88 m²
 • ANDEL FELLESGJELD14 657
 • FELLESKOST./MND2 785
 • TOMT2 387 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 300 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  94 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 394 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Florvågbakken 61 H - Kanskje skal din boligdrøm gå i oppfyllelse akkurat her! Mange drømmer om større plass og en lettstelt leilighet, men det er vanskelig å finne den rette. Solrik beliggenhet i rolige om givelser, flott utsikt mot Bergen sentrum, nok soverom og fast parkering. Ja, listen er lang! Størrelsen skal helst være god og beliggenheten må være perfekt. Nærhet til butikk, offentlig kommunikasjon, barnehage og skoler. Kvalitetene bør helst være gode, slik at man kan flytte rett inn.

Vi i Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere et godt hjem. Høyt og solsikkert i nabolaget finner du leiligheten i øverste etasje. Boligen har en effektiv planløsning og flott utsikt. Den framstår med gode kvaliteter og er godt holdt. Leiligheten inneholder en romslig gang, 3 soverom, pent bad med boblebad og dusj og åpen stue-/kjøkkenløsninger. Ut fra stuen har du en herlig altan. Her kan du flytte rett inn.

Rom for rom:

Entré:
Det første som møter deg en er praktisk entré med plass til klær og sko. Her er det et skap ved gatedøren og et lenger inne i gangen. Gangen gir tilgang til hele leiligheten.

Stue:
Videre kommer man til en stor og lys stue. Man blir fort fanget av stuens flotte utsikt. På den ene veggen er det rikelig med vinduer som gir gode lysforhold. I stuen er det god plass til både spisebord, sofagruppe, tv-benk og go'stolen, og man forstår fort at det ikke er plassmangel for gjester. Med en smart åpen løsning er det nesten som leiligheten er laget for sosiale stunder med kjære og kjente. På veggen er det en bio-peis som gir varme og skaper god stemning.

Åpen kjøkkenløsning:
En åpen kjøkkenløsning bidrar til å øke den sosiale faktoren i stuen. Mens man disker opp middag til gjestene, er det lett å holde de med selskap tilbords. En barløsning skaper likevel en naturlig skille mellom stue og kjøkken og bidrar til mye arbeidsplass på benk og ekstra lagringsplass i skap. Her kan en også sitte og nyte en bedre frokost på barkrakken. Kjøkkenet har innredning fra kvalitetsmerket Norema med integrerte hvitevarer. Gasskomfyr med grill. Stekeovn og mikrobølgeovn i høyskap. Utgang til flott altan med plass til sittegruppe og grill.

Bad:
Badet ligger med tilkomst fra gangen og har det meste. Stor servant innredning som står fint til kjøkkenet. Her er det god lagringsplass. I ene hjørne er det dusjkabinett og det andre er det boblebadekar. Videre er det vegghengt toalett og varmekabler i gulvet. Her får du alt.

Hovedsoverom:
Hovedsoverommet er av god størrelse og ligger usjenert mot naturen. Plass til dobbeltseng med nattbord og garderobeskap.

Soverom 2:
Soverom to ligger på andre siden av gangen og har plass til seng, garderobeskap og pult. Dette rommet er i dag brukt som kontor.

Soverom 3:
Det siste soverommet ligger ved inngangsdøren. Her har du også plass til seng, pult og ulike skap-/hylleløsninger.
En åpen kjøkkenløsning bidrar til å øke den sosiale faktoren i stuen. Mens man disker opp middag til gjestene, er det lett å holde de med selskap tilbords

Florvågbakken 61 H, Vestland

 • Gangen har parkett på gulvet, malt strie på veggene og slette malte flater i taket. Garderobeskap i nisje.

  Stuen har parkett på gulvet, malt strie på veggene og slette malte flater i taket. Utgang til terrasse. Biopeis på veggen.

  Kjøkkenet har parkett på gulvet, malte strie på veggene og slette flater med spotter i taket. Kjøkkeninnredning fra Norema og integrerte hvitevarer. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplate med fliselagt overflate og nedfelt vask. Sugelist ved gulv. Integrerte hvitevarer, keramisk platetopp og gasselement, steikeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

  Badet har fliser på gulvet, fliser på veggene og slette flater med spotter i taket. Servant i møbel, vegghengt toalett, boblebad og dusjkabinett. Varmekabler i gulvet.

  Hovedsoverommet har parkett på gulvet, malt strie på veggene og slette malte flater i taket.

  Soverom 2 har parkett på gulvet, malt strie på veggene og slette malte flater i taket. Garderobeskap.

  Soverom 3 har parkett på gulvet, malt strie på veggene og slette malte flater i taket.

  Leiligheten har to boder på loft og en i kjeller.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.
  Forhold som har fått TG2:

  Varmtvannsbereder:
  Totalvurdering: Bereder er over 20 år gammel.
  Anbefalte tiltak: TG 2 pga alder: Anbefaler montering av waterguard eller tilsvarende.

  Bad:
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll i sluk. TG 2 pga alder.
  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: TG 2 pga alder: Videre bruk av dusjkabinett og badekar/boblebad anbefales.
 • Eiendommen har en sentral beliggenhet på Askøy, kun 3 minutter fra broen. Leiligheten ligger i en fredelig og barnevennlig gate uten gjennomgangstrafikk og har utsikt utover mot Bergen sentrum.

  Gangavstand til Kiwi Florvåg. Om du ønsker et større utvalg er det ikke langt til Kleppestø Senter med det du måtte ønske av servicetilbud bl.a. Vinmonopol, apotek, Meny, treningssenter m.m. Kort avstand til barnehager, Kleppestø ungdomsskole, Florvåg barneskole samt Askøy videregående skole. Gode bussforbindelser like i nærheten. Til Bergen Sentrum tar det ca. 15 minutter i bil.

  For den spreke og aktive er gode turmuligheter til Kolbeinsvarden med sti like ved. Dette er stedet å nyte en herlig panoramautsikt. Et mangfolda av idrettsanlegg og fritidstilbud som bl.a. Askøyhallene, Kleppestø Kunstgressbane og Bergheim Idrettsplass.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter.
 • Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.

  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunnmur av mur/betong. Yttervegger av trekonstruksjoner med trekledning i fasade. Etasjeskillere i trebjelkelag. Valmet takkonstruksjon tekket med betongtakstein.

  Se vedlagte rapport avholdt 13.09.2018 iht. NS3940 av Thomas Frøyen for teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • Bra/P-rom: 88/88 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue/kjøkken (35,7 m²), bad (7,4 m²), soverom 1 (7,9 m²), soverom 2 (11,2 m²), soverom 3 (7,4 m²) og gang/entré (13,3 m²).

  Takhøyde: I hovedsak 2,7m med unntak av bad og kjøkken som har nedsenket himling til 2,5m.

  Loftsbod 1 med målbart areal på ca 1,6 m² (skråtak) og gulvareal på ca 15 m². Loftsbod 2 (ikke målbar i hht måleregler) med gulvareal på ca 6 m².
  Bod i underetasje på 5,9 m².
 • Biopeis i stue. Ellers elektrisk oppvarming og varmekabler på bad. Balansert ventilasjonsanlegg.
 • Pen felles tomt.
 • Fast parkring på felles plass.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vei via privat vei.

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og valøp via private stikk- og felles ledninger.
 • Forretningsfører: BOB Eiendomsforvaltning
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Tryg Forsikring
  Polisenummer: 6602135
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).
 • 2.785 pr. mnd. Felles byggforsikring, felles strøm, og sparing.
 • Sameie har ingen fellesgjeld.
 • Sameie har ingen felles lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 13 707 pr. år

  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Renovasjon blir fakturert via BIR, telefon 81533030.
 • Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr 47 127,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt som følger: Felleskostnader og kommunale avgifter. I tillegg kommer strøm, innboforsikring olg.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 16.10.2003.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Plannummer:
  15 Plan 15-00-Kleppestø / florvåg 10.12.1959
  139 Florvågbakken 28.10.1999

  Reguleringsformål Offentlig bebyggelse felles avkjøprsel.
 • Gnr. 6 Bnr. 247 Snr. 8 i Askøy kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.
 • Dersom bud aksepteres i 2021, gjelder følgende:

  Eiendommen selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

  Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl. § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl. § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
  3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl. § 3-9.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 14 990,-, oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 2 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 49 900,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 25 594,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunal informasjon og tinglysing av pantesperre. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mia Kambestad Veland
  Tommy A. Borge Halvorsen
Morten Christoffer Tøsdal

Megler

Morten Christoffer Tøsdal

98 22 06 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev