aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Tamburløkka 2 Flott lys og luftig hjørneleilighet i 3 etasje. Bilde er en illustrasjon av hus som bygges nå med ferdigstilles august 2022 .

Flott 3-roms hjørneleilighet i Tamburløkka II ved Ski sentrum - Ferdigstilles august 2022 Garasje - Heis - Høy standard

 • 4 900 000
 • BRA 62 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING4 900 000
 • OMKOSTNINGER94 012
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 994 012
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 62 m²
 • FELLESKOST./MND3 304
 • TOMT4 850 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 900 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  17 670,- (Dokumentavgift)
  75 000,- (Transaksjonskostnad kjøper)
  --------------------------------------------------------
  94 012,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 994 012,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Hagen Johansens vei - Dette er en ny, flott 3-roms hjørneleilighet med stor balkong og garasjeplass i kjelleren. Leiligheten kommer at holde en høy standard med ferdigstillelse i august 2022 .


Fra entré har man tilgang til to soverom, begge med god plass til garderobeskap. På det delikate badet er det avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på hver side av servanten. Leiligheten får en egen kjøkken med store vinduer og plass til spisebord. Den store stuen har skyvedør med direkte utgang til en praktisk balkong på 13 kvm.

Verdt å vite !
• Høy Standard
• Modern innredning
• Parkeringsplass
• Balkong
• Landlig,men samtidig sentralt
• Meget barnevennlig


Kjøkken
Det leveres Bonavakjøkken med slette fronter i malt klassisk hvit og håndtak i stål på skuffer og push top open på dører. Benkeplaten er i grå laminat med rett kant. Kjøkkenoverskap fores til tak. Det føres ventilasjonsrør fra kjøkkenhette over overskap.
Det leveres stekeovn, keramisk platetopp, frittstående oppvaskmaskin og frittstående kombiskap fra Bosch eller tilsvarende leverandør.
Kjøkkeninnredning leveres i henhold til egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet. Endringer fra salgstegninger kan forekomme.

Bad
Bad leveres hovedsakelig som ferdige kabiner som produseres på fabrikk og fraktes til byggeplass. Det leveres veggmontert toalett i hvit porselen med innebygget sisterne. Det monteres dusjvegger i glass, som er innfellbare iht.salgstegninger. Det leveres baderomsinnredning med skuffer i hvit utførelse og heldekkende servant i porselen. Over servant leveres speil med innebygd belysning og stikkontakt. Det leveres lyse fliser i størrelse 30x60 på vegg og grå fliser i størrelse 30x30 på gulv og 10x10 i dusjsonen. Badet har rør-i-rør system med rørskap i tekniske føringer. Det vil
bli levert Unopax paneler bak toalett hvor innbyggingssisternen til toalettet og vann- og varmefordelingen til boligene er plasset.
(Se unopax.no for nærmere informasjon). Det er avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel på bad.

Bod
Leiligheter over 50 m2 får en sportsbod på 5 m2, og leiligheterunder 50 m2 får en sportsbod på 2,5 m2 i kjeller. Det er tilkomstvia heis til bodene fra alle boligetasjer. Mellom bodene er det nettingvegg, mens mot korridor er det tette stålplater i høyde 2 meter og dør. Gulv i boder og tilhørende fellesarealer er i betong. Sportsbodene er ventilert, men ikke oppvarmet.

Balkonger/terasser
Balkonggulv er i betong eller impregnert tre. Himling på balkong er i ubehandlet betong. Det leveres sort spilerekkverk på balkonger. Skjermvegger og hekk leveres iht. salgstegninger. Balkonger uten overliggende balkong får takutstikk som vist på salgstegning. Privat terrasser på terreng og over butikk har tremmegulv i impregnert tre. Balkongdekker og takterrasse er som en utvendig konstruksjon å anse, og mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå. Balkonger leveres med svakt fall utover, og vann vil renne fritt over kanten. Drypp fra overliggende balkong, rekkverk og
konstruksjoner må påregnes.
Stue

Hagen Johansens vei, Viken

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
  boligen er et nybygg.
 • Nå er et helt nytt boligprosjekt ute for salg sentralt i Ås kommune. Her bor du landlig, samtidig som du har kort vei til Ski sentrum. Etter bare 7 minutter på sykkelsetet eller 10 minutter med busskjøring er du i sentrum.

  Når Follobanen åpner i 2022 har du kun 20 minutter fra din egen ytterdør inn til Oslo sentrum. Tamburløkka er derfor også perfekt for pendlere som ønsker å bo i rolige omgivelser.
  Nabolaget Tamburløkka vil få flotte fellesområder med ulike soner for ulike aktiviteter. Her kommer det til å bli rom både for å møte naboer og å trekke seg tilbake og nyte eget selskap og ro. I parkeringsanlegget i kjelleren er det også felles sykkelverksted og smørebod, slik at alt ligger tilrette for at du kan ha en sporty hverdag.
  Ski er et satsningsområde hvor både private og offentlige aktører skal i gang med mange spennende utbyggingsprosjekter. Områdeplanen for Ski sentrum styrer denne utviklingen, og i tillegg har kommunen mange planer for utbygging av gater, torg og møteplasser som får god kvalitet og som ivaretar miljøet. Her kan du bli en del av et spennende område i utvikling.
  I Finstadskogen og Holstadmarka, noen minutters gange fra Tamburløkka, venter fantastiske turområder med stier og veier tilrettelagt for både barnevogn og syklende. Vinterstid kjører Skiforeningen opp løyper i området.Det er rundt 300 meter til nye Solberg skole (1.-7. trinn). I tilknytning til eiendommen planlegger Ås kommune en stor barnehage som vil være perfekt for familier i etableringsfasen.
 • - Bygget er fundamentert til fjell. Bærekonstruksjon er i betong ogstål.
  - Etasjeskiller i betong.Yttervegger bygges i isolert bindingsverk. Utvendig er fasade kledd med luftet puss-system i lys farge og stående trekledning
  - Takkonstruksjon er i betong eller lettak med isolasjon og tekking. Det leveres sedum på tak over boligene i 4. etasje.

  Innvendige gulv
  Soverom, stue, entre, kjøkken, gang, kontor, bod og walk-incloset får 14 mm 3-stavs hvit mattlakkert eikeparkett, og gulvlister fabrikkmalt i farge NCS S 0500-N, klassisk hvit.

  Innvedige vegger
  Innvendige vegger utføres i stenderverk kledd med gipsplater eller betong. Vegger sparkles og males i en lys farge med grå undertone (NCS S1000-N, Jotun Skumring).

  Innveding himling
  Leiligheten leveres sparklet og malt himling av prefabrikkerte betongelementer med synlige v-fuger. Entre og gang vil få nedsenket himling.
  Innvendig takhøyde er ca. 2,5 meter.

  Vinduer/balkongdører
  Det leveres trevinduer som utvendig blir mantlet med lakkert aluminium som er en tilnærmet vedlikeholdsfri løsning. Vinduene har energiglass iht. isolasjonskrav. Innvendige karmer og utforinger leveres ferdig malt fra fabrikk. Slagdører til balkonger og terrasser leveres iht. kontraktstegning. Balkongdører og vinduer er fabrikkmalt i fargen klassisk hvit, innvendig i leiligheten.

  Dører
  Innerdører er hvite og glatte, med hvitmalte karmer og utforinger. Det leveres dør med glassfelt mellom entre og stue. Dørene leveres med dørvridere i børstet stål.Innvendige slagdører får terskel i eik. Entredør leveres i samme farge utvendig og innvendig, med FGgodkjent lås.
  Dører, karmer og utforinger leveres fabrikkmalt i farge NCS S 0500-N, klassisk hvit.
  Innvendige dører har spalte mot terskel av hensyn til luftgjennomstrømning.

  Ventilasjon
  Det blir montert balansert ventilasjon med varmegjenvinner i hver leilighet. Plasseringen av ventilasjonsaggregatet er vist på salgstegning, og endelig plassering avklares i detaljprosjektering. For leiligheter med ventilasjonsaggregat i himling kan plassering bli på bad, entre, gang, kontor eller bod.

  Elektrisk anlegg
  Elektrisk anlegg leveres i henhold til kravene i norm for tekniske installasjoner (NEK 400). Krav til antall strømuttak er her definert ut i fra rommenes størrelse. Det utarbeides punktplaner for elektro. Elektrisk anlegg ligger skjult i leiligheten. For lys i tak leveres stikkontakt på vegg i overgang mot himling. Det leveres belysning i bod. På bad leveres det LED downlights i himling med dimmer, og belysning ved speil. LED lyslist leveres under alle overskap på kjøkken. Det leveres downlights med dimmer i gang Det leveres stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel iht. kontraktstegning. Det leveres en dobbel stikkontakt ved vask på bad. Det monteres dobbel stikkontakt og utelampe på balkong/terrasse.

  Varmt vann og oppvarming
  Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i bad, gang, stue og kjøkken. Hvert rom får separat reguleringsmulighet. Varmen leveres fra sentralt varmeanlegg eller fjernvarme. På soverom leveres stikk til panelovn. Boligene får målere på varmt tappevann og oppvarming. Varmt tappevann og oppvarming faktureres etter forbruk. Energimerking av boligen utføres av selger og vil foreligge ved overtakelse eller innen rimelig tid etter overtakelse.

  Fiber /Internett
  Fiberkabel legges til hver leilighet i stuen. Selger kommer i en tidlig fase til, på vegne av sameiet, å inngå en kontrakt med bredbåndsleverandør for fremføring, installasjon og drift av en komplett bredbånds installasjon. Bindingstiden på slike avtaler er typisk 3-5 år. Den enkelte kjøper kan etter overtakelse av leiligheten selv ta kontakt med aktuell bredbåndleverandør og om nødvendig oppgradere ytelser ut over det som fremkommer av
  felleskostnadene mot et tillegg i pris.
 • 3.etg: Bra 62 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal:
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i bad, gang, stue og kjøkken. Hvert rom får separat reguleringsmulighet. Varmen leveres fra sentralt varmeanlegg eller fjernvarme. På soverom leveres stikk til panelovn. Boligene får målere på varmt tappevann og oppvarming. Varmt tappevann og oppvarming faktureres etter forbruk. Energimerking av boligen utføres av selger og vil foreligge ved overtakelse eller innen rimelig tid etter overtakelse.
 • Eiendommen ligger i Ås kommune, på grensen til Nordre Follo kommune. Tomten for Tamburløkka II og III er på ca. 4 850 kvm.

  Fullstendig ferdigstillelse av fellesarealer innenfor sameiets eiendom kan ikke påregnes utført samtidig med innflytting. Selgeren
  forplikter seg imidlertid til å ferdigstille disse arbeidene så snart årstiden og andre forhold tilsier det.
  Kvartalslekeplassene og øvrig grøntstruktur ferdigstilles i takt med utviklingen og ferdigstillelsen av hele boligutviklingsområdet.
  Velforeningen, som Tamburløkka II skal være medlem av, plikter å overta drift og vedlikehold av disse arealene etter hvert som de
  ferdigstilles etappevis.
 • P-plasser i garasjeanlegg
  - Gulvet blir i asfalt eller støpt betong. Biloppstillingsplassene merkes. Vegger og himling males hvite. Underlaget er ubehandlet,og porer vil forekomme.
  - Garasjeanlegget blir avtrekksventilert uten oppvarming.
  Ved innkjøring til garasjeanlegget monteres garasjeport med
  motordrift, nøkkelbryter og portåpner.
  - En fjernbetjent portåpner
  leveres til hver parkeringsplass, alternativt leveres mobilbasert
  åpningssystem.
  - Det kommer 3 gjesteparkeringsplasser i parkeringskjeller som kan
  benyttes av rundt 115 leiligheter.

  Sykkelparkering
  - Det blir etablert sykkelparkering ute og innvendig i kjeller.
  - Det blir det satt av 13 m2 oppvarmet og ventilert felles sykkelverksted. - Det etableres sluk i gulvet og uttak for kaldt og varmt vann.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS
  Selger vil engasjere OBOS Eiendomsforvaltning AS som forretningsfører
  for sameiet. Avtalen har en oppsigelsestid på 6 mnd
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
  Tamburløkka II og III vil utgjøre ett eierseksjonssameie, Tamburløkka II eierseksjonssameie, som vil bestå av 84 boligseksjoner. Sameiet
  vil få felles parkeringsanlegg under bakken med Tamburløkka I eierseksjonssameie som består av 31 boligseksjoner. Parkeringsanlegget med bla. parkeringsplasser, boder og tekniske rom planlegges organisert som en egen underjordisk eiendom under bakken (anleggseiendom) hvor sameierne i begge eierseksjonssameiene vil ha en eierandel i anlegget.

  Selger tar forbehold om alternativ organisering av eiendommen og boligene, herunder parkeringsanlegget, uteareal, boder og innendørs
  fellesrom.
  Det vil si:
  -at selger vil kunne organisere og bygge færre eller flere boliger,sameier eller borettslag enn beskrevet over
  -at eiendommen vil kunne bli oppdelt på en annen måte at parkeringsanlegget vil kunne bli organisert som en næringsseksjon hvor eier av p-plass eier en ideell andel og blir del av eget garasjesameie, eller hvor boder og p-plasser i kjeller planlegges organisert som tilleggsdeler til boligseksjonene, eller som fellesareal med tinglyst rettighet eller annen form for organisering.
  Eventuelle endringer skal varsles kjøper så snart som mulig.

  Sameiets tomt
  Hjemmelshaver til eiendommen er Solberg Øst Tomteutvikling AS. Dette tomteselskapet eies 50/50 av Bonava Oslo AS og OBOS Block Watne AS. Bonava Oslo AS er utbygger og selger for Tamburløkka II. Sameiets tomt er en eiertomt med gnr. 102 bnr. 431 i Ås kommune. Eiendommen er en eiertomt med samlet areal i overkant av 80 dekar. Tomten for Tamburløkka II og III er på ca. 4 851 kvm. Eiendomsgrensene blir tilpasset etter situasjonsplan. Det tas forbehold om endelig tomtegrenser, tomtestørrelse og organisering. Herunder tas det forbehold om justering av eiendomsgrensene ved fradeling på bakgrunn av krav fra offentlige myndigheter og fradelinger som følge av en annen organisering. Nærmere beskrivelse av felles utomhusareal for prosjektet fremgår av leveransebeskrivelsen og av
  salgsoppgaven. Kostnadene for drift, vedlikehold, utbedring og tjenesteleverandører for felles utomhusareal
  fordeles mellom sameierne iht. vedtektene.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.
 • byggeperioden er eiendommen fullverdiforsikret av selgeren.
  Sameiet skal tegne egen forsikring fra og med overtagelsen. Forretningsfører besørger dette på vegne av sameiet.
  Forbrukeren må selv tegne innbo- og løsøreforsikring fra og med overtakelsestidspunktet.
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • Felleskost: 2.108,-
  Vannbåren oppvarming a konto: 496,-
  Kostnad fiber/bredband stipulert: 300,-
  Vedlikehold kvartalslekeplasser: 100,-
  Garasjeplass gebyr: 300,-


  Felleskostnader er stipulert på foreløpig budsjett. Felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og er stipulert til kr. 34,- pr. kvm. BRA pr. mnd. første driftsår. Dette inkluderer bl.a. bygningsforsikring, strøm for fellesarealer, drift og vedlikehold, kommunale avgifter og honorarer til forretningsfører.
  Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
  Kostnad til bredbånd/fiber er stipulert til kr 300,- pr. seksjon pr. mnd.
  TV-abonnement inngås individuelt og faktureres direkte til den enkelte beboer. Kostnad for vannbåren oppvarming som beskrevet og varmt vann faktureres etter faktisk forbruk. Forretningsfører har stipulert kostnad til ca. kr 8,- pr. kvm BRA pr. mnd. I tillegg kommer kostnader til måling og avlesing. Endelig fastsettelse av felleskostnader vil bli en oppgave for sameiets styre. Eier av garasjeplass må beregne kr 300 pr. mnd. i felleskostnader i tillegg.
  Fordelingsnøkkelen for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet vil i vedtektene fastsettes til lik fordeling på alle seksjoner, eller fordeling basert på nytte/bruk. Kostnader til drift og vedlikehold mv. av felles kvartalslekeplasser og grøntstruktur som skal driftes av velforeningen er kr 100.- pr. mnd. som betales inn samtidig med felleskostnadene, jf. utkast til budsjett.

  Forretningsfører vil fakturere alle seksjonseiere for kr 6 000,- i forbindelse med innflyttingen, som skal være sameiets oppstartskapital. Denne oppstartskapitalen er ikke å anse som et forskudd som vil bli avregnet mot månedlige felleskostnader og vil heller ikke bli tilbakebetalt ved ev. videresalg av boligen.
  Forbruker er kjent med at felleskostnadene vil bli påvirket av sameiets vedlikeholdsbehov og egne vedtak mv. Det tas forbehold om at selger kan justere felleskostnadene som følge av endringer i budsjettpostene mv.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Utleie av boligene er tillatt i medhold av eierseksjonsloven og utkast til vedtekter. Styret skal underrettes skriftlig før innflytting om hvem som er leietaker.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Forbruker har mottatt ubekreftet grunnboksutskrift for gnr. 102 bnr. 431 i Ås kommune datert 05.11.20 og har
  gjort seg kjent med innholdet av denne, jf. vedlegg 5. Forbruker er gjort kjent med at utskriften gjelder helekjøper(e) Initialer selger
  eiendommen før sammenslåing/deling/seksjonering.
  Tinglyste forpliktelser og rettigheter: Følgende servitutt(er) er p.t. tinglyst på eiendommen:
  forpliktelser og rettigheter: Følgende servitutt(er) er p.t. tinglyst på eiendommen:
  - 1952/905972-1/6 - 29.07.1952 - ELEKTRISKE KRAFTLINJER
  - 152/203575-1/6 - 20.08.1952 - SKJØNN
  - 1952/203577-1/6 20.08.1952 SKJØNN
  - 1952/990009-1/6 - 18.02.1959 ELEKTRISKE KRAFTLINJER
  - 1967/202112-1/6 - 05.05.1967 - ERKLÆRING/AVTALE
  - 1971/205027-1/6 - 29.07.1971 - ELEKTRISKE KRAFTLINJER
  - 1981/201509-1/6 - 18.02.1981 - BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
  - 1986/203046-1/6 - 17.03.1986 - BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
  - 2017/416181-1/200 - 21.04.2017 - BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT
  - 2017/416181-2/200 - 21.04.2017 - BESTEMMELSE OM ELEKTRISKE LEDNINGER/KABLER
  - 2017/416181-3/200 - 21.04.2017 - BESTEMMELSE OM FIBER-,DATA- OG TELEKABEL
  - 2017/416181-4/200 - 21.04.2017 - BESTEMMELSE OM VANNLEDNING
  - 2017/416181-5/200 - 21.04.2017 - BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDNING
  - 2017/416181/6/200 - 21.04.2017 - ERKLÆRING/AVTALE
  - 2017/1029655-1/200 - 20.09.2017 - PANTEDOKUMENT
  - 2018/472966-1/200 - 23.02.2018 - PRIORITETSBESTEMMELSE VEKET FOR: PANTEDOKUMENT
  2018/474540-1/200 - 07.02.2018 - PANTEDOKUMENT
  - 2018/575575-1/200 - 22.03.2018 - UTBYGGINGSAVTALE

  Forbruker overtar eierseksjonen med de heftelser som fremgår av grunnboksutskriften, med mindre annet
  fremgår særskilt nedenfor.Boligen vil bli overlevert fri for pengeheftelser med unntak av sameiets lovbestemte pant i hver seksjon jf.
  eierseksjonsloven § 31. Dessuten har kommunen lovbestemt pant for eiendomsskatt og enkelte eiendomsavgifter og gebyrer, jf. lov om pant av 8. februar 1980 nr. 2 (panteloven) § 6-1.På eiendommen hefter, eller vil hefte, en panterett med urådighetserklæring til oppgjørsmegler for et beløp tilsvarende det samlede vederlaget tillagt 10% for samtlige eierseksjoner i prosjektet. Pantedokumentene inneholder også urådighetserklæringer som hindrer at det kan tinglyses nye, frivillige heftelser på eiendommen uten oppgjørsmeglers samtykke. Pantedokumentet tinglyses som en heftelse på eiendommen, og tjener som sikkerhet for partenes rettigheter og plikter etter kontrakten. Oppgjørsmegler skal vederlagsfritt besørge pantedokumentet slettet når oppgjør mellom partene er avsluttet og skjøtet er tinglyst i avtalt stand. Forbruker er gjort kjent med at dette kan ta noe tid.

  Selgeren skal levere boligen, fellesarealer og arbeider på tomten iht. buofl. § 7 hvor det fremgår at arbeidet
  skal utføres på faglig godt vis. Materialer forutsettes av vanlig god kvalitet.I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det understrekes at sprekker i materialoverganger og mellom tak og
  vegg og i hjørner ikke utgjør en mangel og dermed ikke gir krav på utbedring el. andre mangelsbeføyelser, så
  lenge det ikke innebærer avvik fra buofl. § 7.  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Gnr. 102 Bnr. 431 i Nordre Follo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Senest 10 uker før ferdigstillelse vil selger skriftlig varsle kjøper om endelig overtagelsestidspunkt, som tidligst kan være 4 måneder før overtagelsesfristen, men senest på overtagelsesfristen. Dette varslede overtagelsestidspunktet gjelder som partenes endelige avtalte overtagelsestidspunkt. Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for boligen.Ved overtagelse skal boligen leveres fra selger i byggerengjort.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Dersom bud aksepteres i 2021, gjelder følgende:

  Eiendommen selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

  Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl. § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl. § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
  3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl. § 3-9.

  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ofelia Angelica Avagian
  Pehr Alexander Engdahl
Christian Amcoff

Megler

Christian Amcoff

98 69 09 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev