aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til flotte Torshovgata 15B, presentert av Ruben A W Gullie (91673702)

Flott, lys og gjennomgående toroms med separat kjøkken. Internett, varmtvann og fyring inkl. Kort vei til Torshovparken!

 • 4 400 000
 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING4 400 000
 • OMKOSTNINGER20 420
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 517 420
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMAksje
 • BYGGEÅR1 939
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 52 m²
 • ANDEL FELLESGJELD97 000
 • FELLESKOST./MND4 204
 • TOMT6 697 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 400 000,- (Prisantydning)
  97 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 497 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  12 620,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
  --------------------------------------------------------
  20 420,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 517 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi viser deg en romslig toromsleilighet med separat kjøkken, og en gjennomgående planløsning. Lysinnslippet er helt supert! Du har grønne omgivelser i begge ender av leiligheten, og du er skjermet fra direkte innsyn.

Leiligheten utnytter alle kvadratmeterne godt. Entré med oppbevaring. Separat kjøkken av god størrelse med plass til spisebord. Romslig soverom med plass til garderobeskap og dobbeltseng. Badet er pusset opp i regi av aksjelaget i 2003/2004. Lys stue med plass til sofagruppe og spisebord. Bakgården er velholdt og vakker, med benker og bord

Beliggenheten er populær grunnet nærhet til bl.a. Torshovparken, bredt kollektivtilbud, spennende serveringssteder og nærhet til Grünerløkka, Sagene og Storo.

Boligen disponerer to boder
Nyereoppussede overflater
Helsparklet og malt vegger i 2021
Mulig balkongutbygging i aksjelaget
Varmtvann, oppvarming, tv/internett ink
Lave kjøpsomkostninger, ingen dokavgift
Flott usjenert beliggenhet med ingen gjenboere. Her kan både mennesker og dyr nyte utsikten. (Dyrehold er tillatt i aksjelaget)

Torshovgata 15B, Oslo

 • Entré:
  Bak inngangsdøren møtes du av en lys og innbydende leilighet. Entréen er romslig med god plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Entréen fører videre til kjøkkenet, badet, soverommet og stuen. Ytterdøra har spionøye - like ved er callinganlegget med døråpner.
  Helsparklet og malt vegger i 2021, og laminatgulv på gulv.

  Soverom:
  Fint, lunt og lyst soverom av god størrelse som ble overflatebehandlet i 2020 med veggfornyer (lady minerals). Rommet har en luftig planløsning som gir en god atmosfære, og det er godt med plass til å innrede med en stor dobbeltseng og nattbord. Ny garderobeløsning 2020, ikea pax sørger for rikelig med oppbevaringsplass. For de som trenger hjemmekontorløsning, kan man fint innrede med kontorpult på soverommet. Radiator festet på vegg under vindu.
  Malte flater og himling, og laminat på gulv.

  Delikat flislagt bad Bad:
  Badet har plass til dusjhjørne med innfellbare dører, pen servant, toalett og opplegg til vaskemaskin. I ca. 2003 rehabiliterte aksjelaget badene, med nytt overskap i 2018.
  Malt himling. Fliser på vegg og gulv.

  Pent separat kjøkken:
  Boligen byr på et moderne separat kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet ble oppgradert i 2014 med nye underskap, ny benkeplate og oppvaskmaskin, samt malt overskap på kjøkkenet samt slipt og oljet benkeplaten i 2021. Her kan hobbykokken virkelig boltre seg! Kjøkkeninnredningen består av malte fronter, benkeplater i tre, oppvaskkum, samt ventilator. Hyggelig sone som egner seg godt for frokostbord for å nyte frokosten med et pent utsyn. Radiator festet på vegg under vindu.
  Helsparklet og malt vegger i 2021, og laminatgulv på gulv.

  Stue:
  Flott og lys stue som er av god størrelse - her er mulighetene mange til å innrede etter eget ønske. Leiligheten har store vindusflater og usjenert utsyn, dette sikrer godt med naturlig lysinnslipp og bidrar til en svært god atmosfære. I stuen er det god plass til spisebord, her kan det dekkes på til hele familien eller venneflokken. Radiator festet på vegg under vindu.
  Helsparklet og malt vegger i 2021, og laminatgulv på gulv.

  Mulighet for balkong. Det skal stemmes over spesifikt forslag om å igangsette balkongbygging på generalforsamling 16.06.22.

  Boligen disponerer to boder.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Det er notert 5 stk. TG 2 - forhold som kan kreve tiltak i tilstandsrapporten.

  1. Innvendig > Overflater Innvendige gulvoverflater med laminatgulv.
  Innvendige veggoverflater med malte flater. Innvendige takflater med malte flater.
  Vurdering av avvik:
  Det er avvik:
  Glipper i laminatgulv. Stedvis noe skjolder/hakk/riper i overflater.
  Tiltak:
  Lokale utbedringer.

  2. Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Fliselagte gulvoverflater. Elektriske varmekabler.
  Vurdering av avvik:
  Det er avvik:
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på bad/våtrom.
  Tiltak:
  Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må bad/våtrom oppusses/moderniseres, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  3. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Det er plastsluk og membran med ukjent utførelse .
  Vurdering av avvik:
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
  Gulvsluk ikke sentrert i våtsone/dusj.
  Tiltak
  Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  4. Tekniske installasjoner > Vannledninger
  Vannledninger i kobberrør og noe plast. Waterguard i benkeskap på kjøkken. Stoppekraner bak inspeksjonsluke på bad.
  Vurdering av avvik:
  Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er
  oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
  Tiltak
  Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må røranlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at røranlegget dokumenteres av fagperson.

  5. Tekniske installasjoner > Avløpsrør
  Det er avløpsrør av plast.
  Vurdering av avvik:
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tiltak
  Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak ut ifra at anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  Det er notert 2 stk. TG 2 - TG2: Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak.

  1. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
  Fliselagte veggoverflater og malte flater i tak.
  Vurdering av avvik:
  Det er avvik:
  Flisbom i dusjsone. Mer enn halvparten av forventet brukstid er
  oppbrukt på bad/våtrom.
  Tiltak:
  Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må bad/våtrom oppusses/moderniseres, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  2. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
  Ikea malt kjøkkeninnredning med benkeplate i tre. Flisfelt. Int. platetopp/jkomfyr/oppvaskmaskin. Oppvaskkum på kjøkken.
  Vurdering av avvik:
  Det er avvik:
  Eldre og nyere (2014) kjøkken innredning, med dertil bruksslitasje.
 • Leiligheten ligger på populære Torshov.

  Torshov er et strøk i bydel Sagene, kjent for sin avslappede atmosfære, med nærhet til parker og grønne lunger. I Torshovgata 15B bor du like ved kafeer og serveringssteder, parker og kollektivtilbud. Søndagsåpne Bunnpris holder til like ved.

  Torshov er et attraktivt sted å bo, og de som først flytter hit, flytter sjeldent til andre steder. Her bor man roligere til, men med livlige bydeler som Grünerløkka innen kort avstand. Hopp på trikken, eller tusle ned til Birkelunden på ca. 11 minutter. Om man hopper på sykkelen (det er flere Bysykkel-stativ i området), er man på øvre Grünerløkka på ca. 4 minutter. Sagene og Storo er også innen kort avstand. Velkommen til et trivelig sted å bo!

  Torshovparken ligger i umiddelbar nærhet. Fra Torshovparkens høyeste punkt har du utsikt over Oslo by. Her arrangeres også konserter i paviljongen. Like ved parken kan du spille minigolf eller sandvolleyball. Nå som det nærmer seg varmere tider er det herlig å kunne slå seg ned i gresset, med noe kaldt i glasset og gjerne medbragt ta-med-mat fra en av de lokale restaurantene.
  Torshovdalen med sine 180 mål står for parkliv fra vår til tidlig høst, turmuligheter hele året og preparerte skiløyper vinterstid.

  Populære "vannhull" i området er nabolagsbaren Bruun-Larsen, med biljard, suppe og øl. I fjor høst åpnet vinbaren Lasarett. Bar Albatross står for spennende cocktails, god vin og stemning. Er man sulten finnes det mange muligheter, enten man vil sitte ned eller ta med. Caminito tilbyr pizza og panini, nabolagsrestauranten Tyren ved Soria Moria har et bredt europeisk utvalg, og hos Mr Fish finner du god sushi. Både Trikkestallen og Grisen har solrik uteservering og godt utvalg på menyen. Ønsker du kaffe eller bakevarer kan du i umiddelbar nærhet velge fra blant annet Kaffebrenneriet, Espressohouse, Backstube og Baker Hansen. På Torshov er det også et rikt kulturelt tilbud, med Soria Moria, Det Andre Teateret og Trikkestallen, i tillegg til jevnlige popup-arrangementer.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi i Vogts gate, Coop Extra i Vossegata eller de mange andre matbutikkene i umiddelbar nærhet. På Torshov Torg har du en stor Rema 1000-butikk med hyggelig betjening og post i butikk. Sandaker Senter har blomsterbutikk, Coop Mega og Vinmonopolet, i tillegg til frisør, bibliotek og diverse tilbud. Legendariske slakter Strøm-Larsen er kjent for sin kvalitet og service. Strøm-Larsen leverer også kjøtt til lokale bedrifter (som for eksempel Godt Brød, i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka). Veien er også kort ned til Ringnes Park og Grünerløkka, med alt det kan tilby av butikker. Drar man i motsatt retning er man raskt på Storo med Oslos største kjøpesenter og en rekke større varehus.

  Mustang Sally er en koselig, selvstendig butikk som selger bl.a. jeans og snittblomster, i tillegg til grønne planter og tilbehør. Konstabel er en hyggelig interiørbutikk, med tidsriktige merkevarer, sko og barneklær.

  Treningssenter i området er bl.a. Myrens Treningssenter og Klatreverket, med gruppetimer, squashbane og klatrevegger. SATS Ringnes Park er kun en kort tur unna. Det er så klart flere andre alternativer å velge i. Dersom du foretrekker å legge treningsøkten ute, er Akerselva ideell. Her er det flotte grøntområder og turstier, som gir hyggelige turopplevelser gjennom hele året. Følg elva helt opp til Maridalen og Nordmarka. Følger du elva nedover, når du til slutt Bjørvika og Sørenga sjøbad.

  Godt utvalg av kollektivtrafikk i nærheten:
  Fra Torshov trikkestopp i Vogts gate:
  Trikk 11: Majorstuen-Stortorvet-Kjelsås
  Trikk 12: Majorstuen-Aker brygge-Kjelsås
  Trikk 18: Rikshospitalet-Stortorvet-Grefsen stasjon

  Fra Torshovparken/ Hegermanns gate:
  Buss 20: Galgeberg/Skøyen
  Buss 30: Nydalen T/Bygdøy

  Fra Københavngata:
  Buss 21: Tjuvholmen/Helsfyr
  Buss 28: Fornebu/Økern
  Buss 33: Filipstad/Ellingsrudåsen

  Torshov er et attraktivt sted å bo, og de som først flytter hit, flytter sjeldent til andre steder. Her bor man rolig og idyllisk til, men med livlige byområder som Grünerløkka og Storo/Nydalen eller Sagene innen kort avstand. Hopp på trikken, bussen, eller rusle til disse områdene på ca. 5-15 minutter. Om man hopper på sykkelen (det er flere Bysykkel-stativ i området), er man på øvre Grünerløkka på ca. 3 minutter. Velkommen til et trivelig sted å bo!
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Adkomst fra Torshovgata eller Presidentgata. Det vil bli satt opp visningsskilt under oppsatte fellesvisninger.
 • Boligblokk fra 1939 oppført med bærende konstruksjoner i betong/mur og etasjeskiller av armert betong. Saltakskonstruksjon av tre, tekket med takstein/plater. Fasade av pusset, malt mur og spekket teglstein.
 • 5. Etg
  P-rom: 52
  BRA: 52

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Bad, Entré, Soverom, Kjøkken, Stue

  Følgende rom inngår i sekundærareal (S-ROM):
  Bod
 • Dette følger ikke boligen:

  - kjøleskap
  - string-hylle i gang
  - speil i gang
  - hylle over pulten på soverom
  - hangboard på soverom
  - pendellampe på soverom og i stue
  - vaskemaskin

  Ved ønske om noe av dette skal følge, må dette spesifiseres under forbehold ved bud.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk varme i gulv på bad. Radiator (fjernvarme) i øvrige rom.
 • Pent opparbeidet felles gårdsrom med sittegrupper, belysning, sykkelstativer, gressplen, trær, beplantning, heller og belegningsstein. Arealet for eiendommen, med til- og framålinger ført i eiendomsregisteret i Oslo, er 6697m².
 • Gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i bydel Sagene. Den årlige prisen for å parkere i sonen, etter søknad hos kommunen, er kr 5400,- for bensin-/dieselbil, og kr 900,- for elbil (helelektrisk).

  Det nærmeste punktet for lading av elbil finner du i Oskar Braatens gate. Se https://www.ladestasjoner.no/ for ytterligere informasjon
 • Offentlig vei, vann og avløp til tomtegrense.
 • Et veldrevet aksjelag med styre som tar tak i ting raskt og effektivt. Aksjeselskapet består av 110 leiligheter knyttet til aksjer.
  Torshovgata 15 AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 821584752, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse:

  - Torshovgata 15 A-H

  Gårds- og bruksnummer : 225 300
  Aksjeselskapets formål er å gi aksjonærene enerett til bruk av egen bolig eller annen bruksenhet i eiendommen.

  Styret kan kontaktes per mail; styret.torshovgata15@borettslag.net. Se boligselskapets hjemmeside på www.torshovgata15.no for ytterligere informasjon. Torshovgata 15 er også på Facebook, søk etter gruppen "Torshovgata 15" eller følg link på nettsiden.

  Vaktmestertjeneste
  Boligaksjeselskapet har avtale om vaktmestertjeneste med Rudolfsen Vaktmesterservice.

  Renhold
  Boligaksjeselskapet har avtale med Frode Gran Service AS (tidligere:Bjerkan Renhold AS)
  om renhold av Boligaksjeselskapets fellesarealer.

  Vaskeri
  Fellesvaskeriet ligger i kjelleren og skal brukes i henhold til gjeldene regler. Bruk av vaskeri er inkludert i husleien, og du reserverer tid i vaskeriet ved å skrive navn og leilighetsnummer på de digitale vaskelistene. Vaskelistene finnes digitalt og lenke til listene henger på oppslagstavlene i oppgangene og i vaskeriene. Vaskeri i langblokka A/B fases ut i samsvar med tidligere vedtak i GF.

  Kabel-TV og bredbånd
  Telia (Get) er boligaksjeselskapets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. OBOS har fremforhandlet en kollektiv avtale med Telia som gir alle beboere forvaltet av OBOS rabatt på digital-TV, telefoni og bredbåndstjenester. Spørsmål knyttet til dette rettes til Telia kundetjeneste på telefon 92405050, eller deres hjemmeside www.telia.no.

  Avtale om leveranse av elektrisk kraft
  Selskapet har avtale med Hafslund.

  Avtale om fjernvarme
  Selskapet er tilknyttet Fortum Oslo Varme´s fjernvarmenett som leverer varme til radiatorer og tappevann.

  Motorkjøretøy kan stå i gården kun for av- og pålessing. Ulovlig parkerte kjøretøy kan fjernes for eiers regning og risiko. Det finnes sykkelstativer til parkering av sykkel.

  Styrets arbeid:
  Under ekstraordinær generalforsamling i 2021 ble det vedtatt at aksjelaget skal bruke OBOS Prosjekt, Enerhaugen arkitektkontor, Multiconsult og Norconsult for å gjøre et forprosjekt i forbindelse med balkongutbygging og utskifting av alle vinduer.

  Det er lagt til grunn et samarbeid med Enerhaugen Arkitektkontor AS (ARK) som utarbeider skisser/løsningsforslag for balkonger, og med Multiconsult (RIBBr) som vurderer brannkrav til balkonger. ARK har gitt et tilbud på kr. 233 500,- eks. mva. RIBBr har gitt et tilbud på kr. 16 200,- eks. mva.

  Styret vil under årets generalforsamling legge frem en plan for aksjeeierne samtidig som at det vil stemmes over om prosjektet skal igangsettes eller ikke. Interessenter gjøres oppmerksom på at balkongutbygging vil medføre økt fellesgjeld og økte felleskostnader, eller ved ekstraordinær innbetaling.

  Det vurderes også skifte av inngangsdører og vinduer, samt skifte av låssystem til en sky-basert chipløsning. Dette diskuteres nærmere på neste generalforsamling. For mer informasjon, se årsberetning for 2019.

  Vedlikeholdshistorikk i Torshovgata 15 AS:
  2020-2020 Skifte av vannrør, varmerør og branndører
  2017 - 2017 Radiatorsystem/stigelednings optimaliser. Radiatorsystem/stigelednings
  optimalisering, enkelte nye termostater og radiatorer
  2017 - 2017 El-system i fyrrommet oppgradert m.m. El-system i fyrrommet oppgradert til
  dagens standard
  2017 - 2017 Nytt nedgravd søppelsystem
  2017 - 2017 Fibernett tilkobling
  2016 - 2016 Fjernvarmetilkobling med mer. Fjernvarmetilkobling, rensesystem varmeanlegg, sanering gammelt anlegg
  2015 - 2015 Oppgradering av oppganger. Oppgradering av oppganger, overflater,
  skader på rekkverk
  2015 - 2015 Nye LED belysningsarmatur i oppganger
  2006 - 2006 Tak og fasaderehabilitering med mer. Vinduer/balkonger overflatebehandlet
  2003 - 2004 Rør og våtromsrehabilitering
  2002 - 2003 Varmtvannsanlegg. Utskifting av felles varmtvannsanlegg og reparasjon av fyrkjele.
  1997 - 1997 Div. etterarbeider. Skiftet blant annet gelender på balkongene.
  1996 - 1996 Fasader og balkonger med mer Galvsvegger teglforblendet og tilleggsisolert
  1985 - 1985 Skiftet vinduer. Det er skiftet vinduer noen i 1985, andre i 1993 og 1999

  Det opplyses i årsberetning for 2019 at styret har blitt informert av beboer om at det er funnet asbest i gulvbelegg i en leilighet. Gulvbelegget lå under gulvet og ble oppdaget i forbindelse med oppussing. Styret informerer i denne anledning beboere om at det kan finnes asbest i bygningsmassen og ber beboerne om å være oppmerksom på dette ved oppussing.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i aksjelagets styre og/eller generalforsamling.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i boligaksjeselskapet.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Man kan ha hund, katt eller andre husdyr så lenge det ikke er til sjenanse for de andre beboerne med bråk og lukt. Lufting av dyr skal ikke skje i gårdsrommet og plenene tilknyttet gården. Eier må fjerne avføring. Medfører husdyrholdet støy og luktproblemer utover rimelighetens grenser for de andre beboerne kan dette medføre vurdering av husdyrholdet.
 • Boligaksjeselskapets eiendommer er forsikret i Gjensidige Skadeforsikring med polisenummer 87300840. Forsikringen dekker bygningene, fellesareal og boliger med veggfast utstyr. Den enkelte aksjonær må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1.063.296 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3.827.866,- per 31.12.20
 • Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.204,- pr. md.

  Felleskostnader dekker vaktmester, varmtvann, oppvarming, trappevask, forretningsførsel, kommunale avgifter, forsikring og generell drift av aksjelaget. Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader. For ytterligere spesifikasjon, vennligst se regnskapet i årsrapporten.

  Organisering som aksjelag innebærer at en aksjeeier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre aksjeeiere ikke betaler. Enkelte aksjelag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer aksjelagets risiko for tap på grunn av aksjeeiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesformue pr 31.12.21 er kr. 39.876, -
  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 97.000, - (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.04.2022
 • Torshovgata 15 AS har tre lån i OBOS bank.

  Lånenr: OBOS01-98207570044
  Type: A
  Restsaldo: 1.606.452
  Restløpetid: 15 år
  Term: 12
  Avdr.frihet til og med:
  Type Rente: Flyt
  Rente pr (26.04.22): 3,10%

  Lånenr: OBOS02-98207878154
  Type: A
  Restsaldo: 4.405.739
  Restløpetid: 28 år og 2md
  Term: 12
  Avdr.frihet til og med:
  Type Rente: Flyt
  Rente pr (26.04.22): 3,10%

  Lånenr: 1OB928-98207366048
  Type: A
  Restsaldo: 3.896.259
  Restløpetid: 4 år og 3 md.
  Term: 12
  Avdr.frihet til og med:
  Type Rente: Flyt
  Rente pr (26.04.22): 3,10%

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 97.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.04.2022

  Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
 • Aksjelaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Strøm, felleskostnader og innboforsikring.

  Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Det betales i dag ikke eiendomsskatt på denne boligen, men ved en endring i formuesverdien kan det utløse eiendomsskatt. Vi gjør oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.
 • Det foreligger ikke ferdigattest, men ekspedisjonsdokument for våningshus. Normalt sett er ekspedisjonsdokument forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være ferdigattestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50. I dette tilfellet foreligger uattestert ekspedisjonsdokument.

  Det foreligger ferdigattest på fasadebekledning fra 1991 og rehabilitering av bygård fra 1997.

  Det foreligger også ferdigattest på Torshovgata 15A-H, rehabilitering av 110 bad datert 2004.
 • Bruksoverlating krever styrets samtykke ref. vedtektenes pkt. 3-2 (1). Blir godkjenning gitt, plikter aksjeeieren å gjøre sine leietakere kjent med selskapets vedtekter og husordensregler.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • I følge forskrift om brannforebyggende tiltak og branntilsyn skal alle boliger ha minst en godkjent røykvarsler, samt manuelt slokkeutstyr i form av pulverapparat eller brannslange. Det er boligaksjeselskapets ansvar å anskaffe og montere utstyret, mens det er aksjonærs ansvar å sørge for tilsyn og kontrollere at utstyret er i orden. Dersom utstyret er defekt, meldes dette til styret.

  Det skal ikke monteres avtrekksvifte på bad eller kjøkken. På kjøkken kan det monteres kullfiltervifte. Ved installasjon av vannpumper skal det installeres waterguard/lekkasjesikring. Man skal følge hensiktsmessig vedlikehold av apparatet. Hvis man ved eventuell skade kan dokumentere at dette har blitt fulgt vil det bli gitt en rabatt på egenandelen på 50%.

  Markiser skal ikke monteres. Skulle man ha særskilte behov må man søke styret.

  Spesielt ved salg av eiendom uten tinglysning: Kjøper må selv sende en kopi av salgskontrakten til Skatteetaten slik at Skatteetaten kan registrere overdragelsen. Kopien kan sendes inn via skatteetaten.no/epost. Se ytterligere informasjon på hjemmesiden til Skatteetaten.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1939/404482-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  21.06.1939
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  1939/404483-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  21.06.1939
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  1940/403401-1/105 Rettighet
  30.05.1940
  Rettighetshaver: Torshov Invest AS
  Org.nr: 852705752
  LEIEAVTALE
  FESTEKONTRAKT
  LEIE-TID: 50 ÅR
  AVGIFT NOK
  281,2 M2
  ANFØRT PRIORITET:
  FOR BYGGELÅN OG PANTELÅN BEGRENSET OPPAD TIL NOK 70000
  BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  MED FLERE BESTEMMELSER

  2012/748837-2/200 ** Nye vilkår
  12.09.2012
  gjelder: RETTIGHET 1940/403401-1/105
  Bestemmelse om forlengelse

  2012/748837-3/200 ** Transport av rettighet
  12.09.2012
  gjelder: RETTIGHET 1940/403401-1/105
  Fra: Torshov Butikkene As
  Lnr: 1172703
  Til: Torshov Invest AS
  Org.nr: 852705752

  2016/1145840-1/200 ** Nye vilkår
  09.12.2016
  gjelder: RETTIGHET 1940/403401-1/105
  Bestemmelse om forlengelse
  Årlig festeavgift fra 01.01.2017 er 130 000 kroner
  Bestemmelse om regulering av festeavgiften
  Eiendommen kan ikke bebygges/utvikles uten bortfesters samtykke
  Med flere bestemmelser


  2018/570144-1/200 ** Pant i rettighet
  21.03.2018 21:00
  BELØP: NOK 12.300.000
  gjelder: RETTIGHET 1940/403401-1/105
  Panthaver: HANDELSBANKEN
  Org.nr: 971171324

  1999/53727-1/105 Erklæring/avtale
  27.09.1999
  Bestemmelse om benyttelse
  bestemmelse om parkering.
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved
  direktøren for bolig- og eiendomsetaten.

  2006/391913-1/200 Pantedokument
  21.08.2006
  BELØP: NOK 21.600.000
  Panthaver: OBOS BBL
  Org.nr: 937052766

  2016/1089689-1/200 Pantedokument
  24.11.2016
  BELØP: NOK 2.000.000
  Panthaver: OBOS-BANKEN AS
  Org.nr: 911986884
  Uomsettelig
  Elektronisk innsendt

  2020/2518433-1/200 Pantedokument
  28.05.2020 15:21
  BELØP: NOK 4.500.000
  Panthaver: OBOS-BANKEN AS
  Org.nr: 911986884
  Elektronisk innsendt

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Aksjelaget har lovbestemt pant for aksjehavers forpliktelser overfor aksjelaget. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger, jf. reguleringsplan S-2255 vedtatt 28.07.1977. Planen er delvis opphevet etter bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

  Kommunedelplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Planen består av mål, plankart (i fire deler: for indre Oslo, og indre by vest, øst og syd), og bestemmelser og retningslinjer. Området tilhører reguleringsplan S-4179 datert 26.10.2005 og er regulert til boliger med tilhørende anlegg.

  Reguleringsplan S-178GO vedtatt 06.11.1942. Reguleringsplanen gjelder for Østre bydel IV.

  Kommunedelplan for Akerselva miljøpark (KDP-4) vedtatt 28.11.1990. Planen sikrer et gjennomgående parkdrag og bevaring av verneverdig bebyggelse langs elva fra Maridalsvannet til Vaterland. Det stilles krav til utforming av ny bebyggelse.

  I Vossegata 15 -35, Johan Selmers gate 3 - 5 og Tverrbakken 4 foreligger plansak med bestilling av oppstartsmøte - Torshaug. Planforslaget skal oppfylle Oslo kommunes norm for Blågrønn faktor for tett by og har som intensjon om en økning av de blå, og blågrønne strukturene på tomten med åpen overvannshåndtering. Dette inkluderer bl.a. bygging av nye boliger, videregående skole og barnehage. I mars 2020 stoppet PBE planinitiativet for videre behandling. Det foreligger nå ny anmodning om oppstart med revidert planskisse. Saken har saksnummer 202101999, mottatt 22.01.2021.
  Mer informasjon om saken finnes på Oslo plan og bygg sine hjemmesider.
  Mer informasjon om saken finnes på Oslo plan og bygg sine hjemmesider.

  I Rosenlundgata 9 B foreligger byggesak om påbygg og etablering av 15 boenheter. Eksisterende bygningsskall bevares. Saken er mottatt 14.02.2020 og har saksnummer 202002741. Status er at Igangsettingstillatelse gitt.
 • Aksjebrevnr. 29 Orgnr. 821584752 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag på 0,95% av salgssummen,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12.990-, oppgjørshonorar kr 5.000,- og visninger kr 2.000,- Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 25.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Camilla Henden
  Jesper André Sagen
Ruben Winther Gullie

Megler

Ruben Winther Gullie

91 67 37 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev