aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bæssmorgutua 31!

Flott og innholdsrik hytte med sentral beliggenhet - Kort vei til skiløyper og turstier - Stor og solrik tomt - 3 sov.

 • 7 000 000
 • BRA 117 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING7 000 000
 • OMKOSTNINGER193 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 193 142
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 000
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 112 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 034 m²
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • 7 000 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  175 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 000 000,-))
  2 000,- (Overdragelsesgebyr til bortfester)
  --------------------------------------------------------
  193 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 193 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Hytta inneholder:
1. etasje: Entré, gang, kjøkken, 2 stuer, bad, vaskerom, 3 soverom og bod
Info

Bæssmorgutua 31, Innlandet

 • Velkommen til fjells, og til Bæssmorgutua 31!
  Her har vi gleden av å presentere en fin og innholdsrik hytte med flott beliggenhet på Sjusjøen. Hytta har nærhet til milelange skiløyper, merkede turstier innover fjellet og Sjusjøen sentrum. Det er stor tomt og hytta ligger fint til, innerst i en blindvei. Hele hytta har varme i gulvet. Her kan man nyte flott utsyn og alt Sjusjøen har å by på. Hytta selges møblert.

  Velkommen inn
  Du ankommer en inngjerdet gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. Ved inngangspartiet finner du en utvendig bod. Inn døren kommer du til en entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg utesko. Herfra er det også enkel adkomst til bad og toalettrom.

  Todelt stue
  Hytta har to stuer. Den ytterste stuen har åpen himling og godt med med vindusflater slik at rommet fylles med naturlig dagslys. Her er det også en Jøtul peisovn Panorama. Den innerste stuen er perfekt som tv-stue. Begge stuene har plass til sofagruppe og sittegruppe.

  Fra stuen er det utgang til en stor vestvendt terrasse med fint utsyn og gode solforhold. Det er plass til flere sittegrupper og grill.

  Kjøkken
  Kjøkkenet har innredning i heltre, profilerte fronter og benkeplate i heltre. Det er flislagt over benkeplaten og dobbelt kjøkkenkum. Det er integrert kjøle/fryseskap og plass til komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Det er plass til et praktisk spisebord på kjøkkenet.

  Soverom
  Hytta har 3 soverom med tilsammen 7 sengeplasser. To av soverommene har plass til dobbeltseng, nattbord og oppbevaring. Det tredje rommet har plassbygget køyeseng.

  Bad og toalettrom
  Hytta har et bad og i tillegg et ekstra toalettrom.

  Badet har fliser på gulvet, vegger med tømmer og panel i taket. Det er varme i gulvet. Det er servant med underskap og speil med tilhørende
  belysning. Dusjkabinett og gulvmontert wc. Mekanisk avtrekk og tilluft i dør.

  Toalettrommet har også fliser på gulvet, vegger med tømmer og panel i taket, samt varme i gulvet. Det er servant, speil og gulvmontert wc. Her er det også opplegg for vaskemaskin. Naturlig avtrekk, ventil på vegg og tilluft i dør.

  Eksempler på materialer er:
  Gulv: Fliser, skifer og betong
  Vegger: Panel og tømmer
  Himling: Panel

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i sentrum av Sjusjøen og har utsikt ned mot det idylliske Sjusjø-vannet. Sjusjøen ligger ca. 800 moh og har et stabilt klima, med snørike vintre. Dette har medvirket til at Sjusjøen er et meget populært og attraktivt hytteområde. I flere år på rad har Sjusjøen blitt kåret til Norges beste langrennsdestinasjon, med et løypenett på ca. 300 km. På vinteren er det nypreparerte skiløyper rett ved hytta. Hytta har gode lys- og solforhold. Her har man naturen som nærmeste nabo, samtidig er det nærhet til sentrum med blant annet kiwibutikk, Sport 1 og restaurant.

  Sjusjøen Skisenter kan by på flere nedfarter, og ligger kun en kort kjøretur unna. Dette er et familievennlig alpinanlegg med fokus på gode opplevelser for både store og små. Der finner du også skiskytterarena, rulleskianlegg og sykkelpark. I sommerhalvåret er det flotte turmuligheter i fjellet, både til fots og på sykkelsetet. Det finnes også en egen terrengsykkelpark her. Sjusjøen byr på flere fine fiske-. og badeplasser.

  Det tar ca. 2 timer med bil inn til Oslo sentrum. Lillehammer ligger ca. 30 minutter unna, og her finner du alt av butikker og servicefasiliteter som familien trenger. Her finner du også kjøpesentere med et stort utvalg av butikker, kino, restauranter og kafeer.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Hytta ble bygget i år 2000. Normal standard og planløsning ut fra byggeår. Bygningen fremstår vedlikeholdt både utvendig og innvendig, noe
  påkostninger må allikevel påregnes.

  Støpt ringmur. Støpt dekke. Tak er tekket med torv. Utvendige takrenner og nedløpsrør i stål. Torvhalds-stokk i tre. Mønet skråtak i tre. Rundåser. Taksperrer. Lufting ved takraft. Yttervegg i tømmer. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass. Ytterdør i tre. Boddør i tre. Terrassedør i tre med 3-lags isolerglass. Terrasse mot Vest. Konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndløper i treverk. Støpt plate på mark. Elementpipe. Lukket peis. Peis innsats montert i 2019. Profilerte tredører.

  Malt utvendig 2017. Ukjent utførelse.
  Utbedret beslag rundt pipe i 2020-2021. Utført av firma.
  Malt rundt vinduer 2021. Utført ved egeninnsats.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Eirik Enge.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det ikke gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Nedløp og beslag: Det er registrert mose og tendens til råteskader på torvhaldstokk. (bord i framkant som holder torva oppe på taket)
  - Takkonstruksjon/Loft: Undertaket er misfarget
  - Overflater: Tømmervegg på vaskerom og soverom mot nord vest har skjolder etter tidligere fukt lekkasjer. Det er ikke målt unormale verdier å ikke tegn på aktiv lekkasje. Eier opplyser att skjolder på soverom kommer fra tidligere lekkasje rundt pipe som er rettet etter forsikringssak
  - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre
  - Innvendige dører: Det er påvist at enkelte dører er feilmontert/tar i karm e.l
  - Vaskerom: Rommet har kun naturlig ventilasjon

  Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: BRA: 117 m²/P-rom: 112 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. et: Entré, gang, kjøkken, 2 stuer, bad, vaskerom og 3 soverom

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • - Hytta selges med alt av møbler og utstyr, med unntak av noen private eiendeler
  - Telenor bredbånd klargjort for 5G

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen er varmet opp med strøm og ved.

  I hovedsak ved hjelp av ildsted og varme i gulv. Eier opplyser at alle rom har nedstøpt gulvvarme.
 • Festet tomt på ca. 1.034 m². Tomten er opparbeidet med plen og beplantning. Gårdsplassen er gruset.

  I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 1.034 m² og et oppgitt areal på 1.035 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende.

  Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Bortfester er Phil AS. Det er etablert festekontrakt for 80 år, gjeldende fra og med 2000. Årlig festeavgift utgjør kr 12.250,-. Årlig serviceavgift utgjør kr 830,-. Festeavgiften reguleres hvert 10. år. Neste regulering av festeavgiften vil skje 20.11.2028, i henhold til endringer i konsumprisindeksen. Dersom lov eller forskrift senere skulle gi anledning til det, reguleres i tillegg festeavgiften hvert 10. år etter endringer i markeds-/tomtepris for gjeldende periode. Maksimal festeavgift for 2022 er ca. kr 13.592,-.

  Det er ikke mulighet for innløsning av tomten på nåværende tidspunkt. Neste mulighet for innløsning blir 10.05.2030. Sun fastsettes på innløsningstidspunktet. Bortfester har forkjøpsrett, men denne vil ikke bli benyttet ved denne overdragelse. Bortfester skal godkjenne ny festehaver og krever et overdragelsesgebyr på kr. 2.000,-, som betales av kjøper.
 • Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Adkomst via almenningens vegnett. Bæssmorgutua 31 og Bæssmorgutua 34 har adkomstrett via opparbeidet vei over gnr. 527, bnr. 1 og fnr. 2816 i Ringsaker kommune.

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Selger har til nå hatt en avtale med Storåsen AS for brøytning av gårdsplassen. Her kan man bestille brøytning i en praktisk app og kan legge inn ankomst og avreise. For sesongen 2021/2022 har de betalt 5.880,-. I den prisen ligger også vedlikeholdsbrøyting av veien.
 • Formuesverdi kr 633 852 per
 • Kommunale satser 2022 i Ringsaker kommune (alle beløp er inkl. mva.):
  -Hytterenovasjon: 1.743,75
  -Abonnementsgebyr vann: Kr 1.953,77
  -Vann per m3 forbruk: Kr 31,42
  -Abonnementsgebyr avløp: Kr 1.872,88
  -Kloakk per m3 forbruk: Kr 50,38.
  -Feiing fritidsbolig hvert 15. år: Kr 40
  -Tilsyn fyringsanlegg fritidsbolig: Kr 152,5
  -Eiendomsskatt: Kr 8.156

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og "Tomten", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for hytte i september 2001.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2021, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2041.

  Det er registrert et ildsted med røykløp, men det er ikke kommentert når eller om det har blitt foretatt tilsyn eller feiing på avtalen.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Tinglyst festekontrakt (se også punktet "Tomten"). Bortfester/grunneier har bla. 1. prioritets panterett for forfalt festeavgift.

  Dagbok. nr. 2505198. Tinglyst den 26.05.2020. Gjelder bestemmelse om adkomstrett. Bæssmorgutua 31, gnr. 527, bnr. 1 og fnr. 2817 og Bæssmorgutua 34 gnr. 527, bnr. 1 og fnr. 514 har adkomstrett via opparbeidet vei over gnr. 527, bnr. 1 og fnr. 2816 i Ringsaker kommune.

  Kopi av festekontrakten er vedlagt i salgsoppgaven og alle interessenter plikter å gjøre seg kjent med denne. Eventuelle øvrige dokument kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av eldre reguleringsplan for Sjusjøen fra 1998. Reguleringsformål for eiendommen er fritidsbebyggelse. Denne planen er ikke digitalisert og vi har derfor ikke mer informasjon om denne planen.

  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel for Ringsaker kommune 2014-2025, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fritidsbebyggelse, nåværende. Området bak feltet med hytter er avsatt til landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR), nåværende.
 • Gnr. 527 Bnr. 1 Fnr. 2817 i Ringsaker kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.

  Hytta selges med alt av møbler og utstyr, med unntak av noen private eiendeler.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: Skadesak i 2019/2020 med vanninnsig ved pipa. Dette ble utbedret med rep av pipebeslag mot underpapp, ny
  pipehatt, Noen fuktmerker på vaskerom og noe på vegg bak garderobeskapet på hovedsoverom. Sistnevnte kom i forbindelse med skadesak pipe, som ble utbedret av Kaph Entreprenører. Mesnali Blikkenslager har montert ny pipehatt mars 2020. Kaph Entr har utbedret og tettet mellom beslag og undertak/knottplast 2020/2021. Kontroll av el-anlegg 8. juli, 2021. Utfort av Arild Innerdal fra Elvia Elsikkerhet Norge AS.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 0,75 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 13.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 6.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Sidsel Madshus
  Vigdis Berg
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev