aktiv-eiendomsmegling
Utsiktsvegen 9 består av 2 prosjekterte halvpart tomannsboliger over to etasjeplan.

Flott tomannsbolig med garasje, carport og to balkonger under oppføring - barnevennlig område og kort vei til E6!

 • 5 800 000
 • BRA 97 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 800 000
 • OMKOSTNINGER53 146
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 853 146
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 97 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 065 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 800 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  585,- (Tinglysningsgebyr for skjøte)
  585,- (Tinglysningsgebyr for pantedokument)
  206,- (Gebyr for panteattest)
  5 000,- (Startkapital Vel)
  6 000,- (Etablering av Vel)
  6 500,- (Anleggsbidrag til kabel-tv/fiber)
  8 000,- (Seksjonering/oppmåling)
  9 500,- (Miljøavgift)
  16 770,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  53 146,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 853 146,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Illustasjon fasade.

Borgen Vest Utsiktsvegen 9 A og B, Viken

 • Borgen Vest er et utbyggingsområde som skal utvikles over flere byggetrinn.
  På tomt 13 (Utsiktsvegen 9 A og B) bygges en tomannsbolig av typen DUO fra Norgeshus.

  Utbyggere har her vært opptatt av å gjøre Borgen Vest til et allsidig og spennende nabolag, og det legges opp til forskjeller på boliger, størrelser og priser. Slik vil det bli et variert miljø, hvor mennesker i ulike aldre og livssituasjoner vil trives.

  Innhold:
  1. etasje: Gang, bad, vaskerom og 2 soverom.
  2. etasje: Stue, kjøkken og soverom.

  Det følger garasje, carport og sportsbod til hver bolig.
 • Boligene er forventet ferdigstilt 1. kvartal 2023.
 • Prosjektet ligger ved et landlig, trafikkstille og barnevennlig boligområde på Borgen i Ullensaker kommune, ca 6 kilometer øst for Kløfta sentrum. Det er et naturskjønt område med nærhet til Borgen barneskole og barnehager. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, skiløyper og idrettshall m.m. Borgen idrettslag har aktiviteter innen fotball, håndball, ski- og sykkelsport.

  Ungdomsskoleelever på Borgen tilhører Gystadmarka ungdomsskole på Jessheim. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder.

  Eiendommen ligger nær idylliske Borgenskogen med sine flotte tur- og friluftsområder, både sommer og vinter. Her finner du blant annet Stordammen, et herlig friområde med badeplass.

  Det er ca 6 km til Kløfta hvor du har mange gode servicetilbud med blant annet Romerikssenteret som har gode og varierte utvalg.

  På Kløfta finnes også Miklagard Golf, en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane. Golfbanen har vært rangert som en av de 20 beste i Europa.

  Det er også kort vei til Jessheim Storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, samt Ullensaker Kulturhus med kino og bibliotek. Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

  Det er togstasjon på Kløfta med god togforbindelse til Oslo, og det tar ca 33 min til/fra Oslo S. Gode parkeringsforhold for pendlere.

  Tid med bil ca:
  6 min til Kløfta
  16 min til Gardermoen
  12 min til Jessheim
  20 min til Lillestrøm
  25 min til Oslo

  For mer info se:
  www.borgenvest.no
  www.ullensaker.kommune.no, og søk Borgen.
 • Fra E6: Ta av ved Kløfta og ta så til høyre i rundkjøringen mot Kongsvinger (E16 Kongsvingervegen). Etter en stund tar du første avkjøring til høyre mot Borgen/Ingjersmyr. Følg så Gamle Kongsvingerveg og ta av på din 4. avkjøring på venstre side til Myrhusvegen. Etter ca 1 km vil du få det nye boligfeltet på din høyre hånd
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

  Overflater:
  Gulv: Det legges 12 mm Mammut laminat eller tilsvarende med tilhørende parkettunderlag på betonggulvet i alle tørre rom.
  Gulv i bad: Det legges flis av typen GLADE CINZA MATE RECT 60x60 cm gulv og GLADE CINZA MOSAICO MATT 5x5 cm i nedsenket dusjnisje eller tilsvarende.
  Gulv i entre 1. etg: Det legges flis av typen Grespor ALFA GREY MATT RECT 60x60cm eller tilsvarende på gulv. Innstøpte varmekabler.

  Vegger: Gipsvegger som blir sparklet og malt. På baderomsvegger blir det fliser av typen: GLADE CINZA MATE RECT 60x60 cm.

  Himlinger: 13 mm gips sparklet og malt i hvitt. Tak i våtrom leveres med våtromsmaling. Dowvlights bad, entre i 1. etg. Stue og kjøkken i 2. etg ihht. elektrotegning.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning leveres ihht. kjøkkentegning fra Aubo eller tilsvarende. Hvitevarer inngår ikke i leveransen.

  Bad:
  Flislagt bad med gulvvarme. Innredet med vegghengt toalett, servant i baderomsinnredning og dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Baderomsinnredning leveres ihht. tegning fra Aubo eller tilsvarende.

  Vaskerom/teknisk rom:
  På vaskerom blir det lagt fliser på gulv av typen GLADE CINZA MATE RECT 30X30 cm med sokkelflis opp mot malte gipsvegger. Innredet med 1. stk 200 liters varmtvannsbereder og 1 stk. vaskemaskinkran.

  Boligene leveres uten garderobeskap.

  Byggebeskrivelse Utsiktsvegen 9:
  Ringmur av isolerte og armerte EPS elementer. Isolert plate på mark med betong. Det isoleres med EPS 80 300mm kl.38. Radonduk i grunnen og radonbrønn med lufting over tak. Yttervegger med liggende dobbelfals og felter med steniplater/panel eller tilsvarende. Skråtak tekket med betongtakstein. Alle vinduer leveres i vakumimpregnert furu og fabrikkmalt. Vinduer leveres med beslag og belistning og tettes med fuge, samt 3 lags energiglass fra Nordan eller tilsvarende.

  Balkong/terrasse med impregnerte terrassebord i tre og rekkverk med glassfronter.
  Garasje og sportsbod utføres som uisolerte tak- og veggkonstruksjoner. Garasje og bod vil ha støpt betong på gulv og carport blir asfaltert.

  Kort fortalt:
  - Flotte halvpart tomannsboliger over to etasjeplan.
  - Stue og kjøkken i moderne åpen løsning.
  - Kjøkken med mye skap- og benkeplass.
  - Vedovn i stuen.
  - 3 gode soverom.
  - Pent flislagt bad.
  - Praktisk flislagt vaskerom.
  - Gang i 1. etg med flislagt gulv og gulvvarme.
  - Garasje og carport.
  - Sportsbod i bakkant av carporten.
  - Hagedel på baksiden av boligen.
  - Stikkontakt ute på terrasse/balkong.
  - Lys i garasje.
  - Ringeanlegg.
  - 2 stk røykvaslere.
  - Røropplegg for tv og data.
  - Balansert ventilasjon med varmegjennvinner.
  - Solide utbyggere fra området.
  - Kort vei ut til E6!
  - Ca 30 minutter med bil til Oslo!
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

  Areal Utsiktsvegen 9 A og B:
  97 Kvm. BRA.
  Garasje og Carport ca 38 kvm. BRA
 • Tomten er på ca 1065 kvm for begge enheter, og skal deles på to.
  Ideell andel av tomtestørrelser per enhet vil settes når eiendommen blir oppmålt/seksjonert.
 • Det vil følge garasje med 1 garasjeplass og 1 carportplass til hver boligseksjon. Det vil være forberedt for el-bil ladeopplegg med trekkrør.

  Betonggulv i garasje og asfaltert dekke i carporten.
 • Det følger praktisk sportsbod i bakkant av carport.
 • Det leveres komplett vedovn type Duo 5 fra Nordpeis eller tilsvarende, og ventilert stålpipe som standard.
 • Kabel/fiber er fremlagt fra sikringsskap til 1stk TV/Data punkt. Øvrige TV/data punkter bekostes av boligeier. Tilknytning til avtale med fiberselskap ordnes av kjøper.
 • Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner leveres fra Flexit og monteres i bod/vaskerom. Synlige kanaler kan forekomme i bod/vaskerom. Rørføringer i kasser og nedsenket himling kan forekomme.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og evt. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.
 • Utomhus vil tomten leveres grovplanert med stedlige masser.

  Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.
  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake kr 15.000,- dersom annet beløp ikke er avtalt.

  Eventuelle gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.
 • Utsiktsvegen 9 A kr. 5.850.000 ,- + omk.
  Utsiktsvegen 9 B kr. 5.800.000 ,- + omk.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av andel tomteverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være ca. NOK 671.000,-. Dette gir en dokumentavgift på ca. kr. 16.770,- pr. bolig. Det tas forbehold om endring i gebyrer, offentlige avgifter, tomteverdien og dokumentavgift på tinglysingstidspunktet. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende.

  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Gebyr for pantattest kr. 206,-
  Startkapital vel kr. 5 000,-
  Konstituering/etablering av Vel kr.6 000,-
  Anleggsbidrag kabel-tv/fiber kr. 6 500,-
  Seksjonering/oppmåling kr. 8 000,-
  Miljøavgift kr. 9.500 ,-

  Totale omkostninger kr. 53.146 ,-

  Kjøper skal betale forskudd på kr 150 000,- ved inngåelse av kjøpekontrakt når garantien er stilt.
 • Det er ikke månedlige felleskostnader på disse enhetene, men faste løpende kostnader som strøm, forsikringer, kommunale avgifter, m.m. må påregnes.
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Kommunale avgifter stipuleres etter boligene er tatt i bruk.
 • Det er pt. ikke eiendomsskatt i Ullensaker kommune. Interessenter gjøres oppmerksom på at eiendomsskatt reguleres av kommunen, og derfor kan tilkomme ved en senere anledning.
 • Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

  Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til boligen være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.
 • Utsiktsvegen 9 boligsameie vil bestå av tomannsboligene Utsiktsvegen 9 A og B.

  Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
 • Det er etablert Borgen Vest Vel som skal drifte interne veier med snømåking, lys og lekeområder på feltet. Det blir tinglyst pliktig medlemskap i vellet på alle boligenheter. Stipulert velavgift er pdd. 1.500 kr pr. år.
 • Utkast til vedtekter følger som vedlegg til salgsoppgaven.
 • Dyrehold er tillatt så lenge de ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
 • Hele boligen kan leies ut.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

  Til overtakelse må kjøper tegne egen bygningsforsikring på sin seksjon, samt innbo- og løsøreforsikring.
 • Boligen leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31.
 • Gnr. 47 Bnr. 218
  Seksjonene vil få hvert sitt sekjsonsnummer.
 • Privat stikkvei til Myrhusvegen som er en offentlig vei. Utsiktsvegen og øvrige stikkveier på feltet driftes av Vel.
  Eiendommen skal kobles til offentlig vann og avløp.
  Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
 • 2019/393415-2/200 Bestemmelse om veg 03.04.2019 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:213
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:214
  Overført fra: 3033-47/211
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/393415-3/200 Bestemmelse om vann/kloakk 03.04.2019 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:213
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:214
  Overført fra: 3033-47/211
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/393415-4/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler 03.04.2019 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:213
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:214
  Overført fra: 3033-47/211
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2019/393415-5/200 Bestemmelse om fiber-, data- og telekabel 03.04.2019 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:212
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:213
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:214
  Overført fra: 3033-47/211
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/510110-1/200 Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening 30.04.2021 21:00
  Rettighetshaver:BORGEN VEST VELFORENING
  Org.nr: 924967366
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/2709332-1/200 Bestemmelse om veg 07.07.2020 21:00
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:215
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:216
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:217
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:218
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:219
  rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:47 Bnr:220
  Rett til bruk av felles lek og turdrag
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Seksjonene overtas med påhvilende servitutter mv. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan for Borge Vest med feltbetegnelse BFS3. Det er gitt tillatelse fra kommunen til oppføring av vertikaldelt tomannsbolig og 2 stk frittstående garasje/carport.

  Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - fremtidig vedtatt 07.09.2015.
  Avsatt i kommunedelplanen for: Borgen til: boligbebyggelse - fremtidig vedtatt 05.12.2011.
 • Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen ved videresalg må godkjennes av selger. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 120 000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for leiligheten, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for leiligheten.
 • Trenger du finansiering, mellomfinansiering eller hjelp til å dekke forskuddsbeløpet?

  Vi samarbeider tett og godt med vår lokale sparebank og bankforbindelse; Aurskog Sparebank - Jessheim.

  Dette fordi Aurskog Sparebank har erfarne rådgivere som bistår deg ved finansiering av forskuddsbeløp, mellomfinansiering i forhold til eksisterende bolig, vanlig bolig finansiering, forsikring, pensjon og sparing. De kjenner også prosjektet og de ulike boligalternativ.

  Ta kontakt med oss dersom du ønsker tilbud om mellomfinansiering og/eller vanlig finansiering, så formidler vi kontakt med kunderådgiverne i banken.
  Finansieringsløsning er viktig å avklare, i forkant av beslutning om kjøp.
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • 3 ByggMester Eiendom AS
Ann Kristin Hoset

Megler

Ann Kristin Hoset

98 08 56 92

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev