aktiv-eiendomsmegling
Arkitekten Even Aursand har tegnet og tilpasset hyttene rundt om i feltet for best mulig utnyttelse av tomtene. Vi kan tilby 3 forksjellige hyttetyper. Her har du illustrert hytta Støla som er den største hyttetypen.

Flotte prosjekterte hytter beliggende i idylliske omgivelser i Nedstrand! Virkelig et ferieparadis for store og små!

 • 2 750 000
 • BRA 49 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING2 750 000
 • OMKOSTNINGER-
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 750 000
 • EIENDOMSTYPEProsjekter
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM2
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT235 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 2 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger

  --------------------------------------------------------
  2 750 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Hima bakside.

Nedstrand Fjordpark, Rogaland

 • DE 10 FØRSTE HYTTEKJØPERNE FÅR SESONGKORT TIL HELE FAMILIEN I KLATREPARKEN HØYT&LAVT I 2022 OG 2023!

  Det er en glede å kunne presentere Nedstrand Fjordpark i Hindervåg med 39 utsiktstomter over 2 byggetrinn, hvor du nå kan få oppfyllt hyttedrømmen som vi ønsker å kalle "mer enn en hytte" da området kan tilby så mye mer.

  Her har arkitekt Even Aursand AS utarbeidet et flott konsept for hyttefeltet med en gjennomført stil og definerte retningslinjer for fasadene på hyttene som kan bygges her. Alle hyttene får et moderne og tidløst design. Dette skaper en fin helhet og god harmoni for hele feltet med et stilrent og lekkert uttrykk samtidig som det gir rom for trivsel og glede. Hyttene er utformet og plassert på feltet med utgangspunkt i å sikre hver hytte en optimal utsikt. Tenk å kunne våkne opp midt i naturen mellom fjord og fjell, og bare nyte den storslåtte panoramautsikten man får ut vinduene. Lyden av fuglekvitter mens man koser seg i solveggen utenfor hytta kan gi sjelefred til alle og enhver. Hyttefeltet er sørvendt og solrikt med sol fra morgen til sent på kvelden om sommeren, hvor en har solen til rundt kl 22 midtsommers.

  Nedstrand Fjordpark er et nytt hyttefelt og en spennende satsing med tilsammen 39 selveiertomter. Det gir mulighet for at flere kan få oppfylle hyttedrømmen i naturskjønne omgivelser mellom fjord og fjell. Nestrand er et attraktivt område som kan tilby alt fra populær klatreparkt "Høyt og Lavt", til vannsport, Marina, fiske, Fjord retreat, Tveit skogen, Glamping og utallige turomårder som bla. populære "Himakånå", fotballbane, tennisbane, svømmehall, butikk (ca 7-8 minutters gange) osv i sentrum av Hinderåvåg. Så her vil en aldri kjede seg på hytta! Virkelig en skjult perle, omringet av det flotte fjordbassenget! Navnet på hyttene kommer av kjente steder i område som Hima tatt fra "Himakånå", Varga kommer fra den flotte stranden "Vargavika" kun 10 minutter gange fra hyttefeltet og Støla som kommer fra det høyeste fjellet her som heter Stølanuten.

  Det er også kjent som det beste klimaet i Rogaland, med en levende bygd med masse historie. Her er det også stort fokus på Miljø og Økologi.

  Alle hyttekjøperne får også tilgang til Resortens egen sandstrand med solsenger, badestamp, båtplass i marinaen, redskapsbod, egen gapahuk for selskaper, sosiale sammenkomster og et smart delings-konsept. Med delings-konseptet "Hytte+" kan en velge å bli med på en ordning der en har enkel og billig tilgang til EL-sykler, kanoer, SUP/paddleboards, kajakker, båt osv. For et par hundrelapper i måneden så vil en disponere mange kjekke og relevante ting som en ellers måtte kjøpe selv og gjerne ikke benytte så ofte. Dette mener vi også er miljøvennlig selvfølgelig - noe vi for øvrig vektlegger i alt i resorten.

  Det er også planlagt kafè/restaurant med sanitærfasoliteter på marinaen samt sauna.

  Det blir opparbeidet felles parkeringsplass i kort gåavstand til de fleste hyttene.

  Det vil bli tilgang til fiber tilkobling på alle hytter og det skal ses på muligheter for el-bil lading enten på hytta eller på felles parkeringsplass.

  Det vil også bli mulighet for å kjøpe båtplass i Marinaen:

  Marinaen har en flott beliggenhet i Hinderåvågen i Nedstrand. Den ligger beskyttet til i et flott og solrikt område med lett tilgang til fjordbassenget og Ryfylket. Hinderåvågen er en flott våg med bademuligheter og gode fiskemuligheter. Sandstrand ca 100 meter fra anlegget.Pris for båtplass er fra kr 140.000 pr. plass (3 meter). Det kan også tilbys 4 meter og 5 meters bredde. kr.46.000 pr. meter ekstra bredde. Redskapsbod på marianaen på størrelse 1.2x2.3 meter koster kr 60.000 for en egen del i de felles sjøbodene vi setter opp like ved marinaen ved sjøen. Båtplass og sjøbod blir avtalt direkte med selger som lager egen kontrakt på dette. Her er det også tilgang til strøm og vann på de største bryggene. Samt egen vei ned til marianen. Båtopptrekk finnes 3 minutters kjøring i fra marinaen. Det tar 5-6 minutter å gå ned til marinaen fra hyttefeltet.

  På feltet kan en velge mellom 3 ulike hyttemodeller:

  Hyttemodell 1 "HIMA"

  Inneholder:

  1.etasje: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad/vask, bod og hems.

  Hyttemodell 2 "VARGA 1 og 2"

  Inneholder:
  1.etasje: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad/vask og hems.

  Hyttemodell 3 "STØLA"

  Inneholder:
  1.etasje: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad/vask, bod, hems og et ekstra soverom/arbeidsrom/vinterhage.

  Dere kan lese mer om både hyttefeltet og Fjordresorten om hva de kan tilby via deres hjemmeside: https://www.nedstrandfjordresort.no/
 • Ettersom hyttene er bygget av elementer vil det bli rask byggetid, dvs hytten er tett på 3 dager og ferdiggjøres inne og ute innen normalt 2-2.5 måned. Derfor kan en ha klar hytten til den kommende sommeren/høsten (2022). Eneste forbehold er at leverandører ikke opplever logistikk-problemer pga "korona-situasjonen" e.a.

  Det vil bli satt opp 2 visnings hytter som etter planen være klare i juli.

  Se kommentar om forsinket fremdrift på punkt "Forbehold"
 • Nedstrand Fjordpark ligger nær sjøen i Hindervåg med en fantastisk utsikt fra de fleste tomtene og gode solforhold. Med nærhet til både sjø "vakre Ryfylkebassenget", fjell og skog har man rikelig med aktivitetsmuligheter med flotte turområde like utenfor døren.

  Hyttefeltet ligger ca 45 minutter fra Haugesund sentrum.

  Reisetid fra Stavanger er i underkant av 2 timer inkl. ferjeforbindelse Mortavika-Arsvågen.

  Reisetid til Røldal skisenter, ca.1 time og 40 min til både Sauda skisenter og Gullingen skitrekk.

  Med Rogfast ferdig om noen år vil det bli betraktelig raskere og mer fleksibel reisetid da det da blir ferjefritt fra Stavanger.
 • Fra Aksdal kjører du i retning Nedstrand på E39 i ca. 1 km før du tar til høyre i første avkjøring. Kjør inn på Skjoldastraumsvegen og kjør deretter ca. 11,5 km. Kjør rett frem inn på Nedstrandvegen i 22km. Ta til høyrei rundkjøringen fgørste avkjøring. Kjør inn på Hinderåvåg. Følg deretter vegen mot Høyt & Lavt klatrepark, du vil få tomtefeltet i høyden like til venstre for klatreparken.
 • Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1. Leveransebeskrivelse og romskjema ligger vedlagt i salgsbrosjyren.

  Alle tre hyttetypene har samme løsninger inne og samme fasadekledning ute, og for "HIMA" og "STØL" kan det brukes pulltak eller saltak ift delfeltet og situasjonsplan mv. Det som skiller "Støla" fra "Hima" er 12.9 m2 mer med et ekstra rom, dvs 4 sove/arbeidsrom inkl. hemsen. "Varga" har et annet design siden de er tilpasset visse tomter, ellers likt. Alle kan velge tilvalgsalternativene for å differensiere hytten fra standard. I tillegg er det inkludert inntil 10 timer med vår arkitekt for andre type endringer som kan tillates innen vårt utbyggingsformat (se mer om det senere). Det er viktig for oss og vår arkitekt at selv små tilpasninger kan gi dere som kjøper en hytte som godt tilpasset til dere. Vår arkitekt Even Aursand har jobbet i over 30 år med hyttefelt og har lang erfaring med denne type prosesser.

  Prosjektering av bærende konstruksjoner inngår i leveransen og blir utført i pre-aksepterte løsninger
  eller etter statiske beregninger.

  LEVERANSEBESKRIVELSE

  * Elektrisk:

  Elektrisk anlegg leveres av autorisert installatør etter NEK400/2014. Anlegget leveres som skjult anlegg med unntak på vegg/tak
  med lydvegg, brannvegg, uisolerte vegger og på eventuell betong.

  For bod i hytte VARGA V1 og V2, leveres boden med synlig opplegg.
  Plassering og endringer bestemmes av utbygger sammen med elektriker. Røropplegg/veggboks for TV/Radio leveres, men
  kjøper må selv besørge abonnement, tilkobling og nødvendige kabler/materiell for dette fra for eksempel Altibox eller andre
  leverandører. Nødvendig belysning inne og ute er med i leveransen, type og plassering åpent eller skjult utvendig bestemmes av utbygger.

  * Røropplegg:
  Røropplegg leveres etter gjeldende regler og forskrifter av godkjent rørlegger.
  Anlegget ligger generelt skjult med unntak på lydvegg, brannvegg, uisolerte vegger og på eventuell betong. Synlig jordingsklemme på hovedvanninntak. I henhold til reglene, vil det plasseres en inntaksboks for elektrisk enten på vegg eller frittstående.

  * Ventilasjon:
  Ventiler i vegger iht tegninger/type hytte, vifte med fuktsensor på bad.
  Ventilasjon fra kjøkkenvifte går i rør fra kjøkkenskap og ut langs bodveggen. Dette røret blir innkasset i boden.

  * Listverk innvendig:
  Noen rom med taklister/vindu og/eller dørlister noen kan være uten ift arkitektens løsninger. Gulvlister monteres ferdig.

  * Innvendige dører:
  Det leveres innerdører av type "Slett grå" fra Monter eller tilsvarende.
  Standard vridere med "rent uttrykk" og stålbørstet utenom på skyvedør. For hytter med universell utforming, er det ingen terskel.
  Dørstoppere er tilvalg.

  * Gulv:
  Parkett type Tarkett hvitpigmentert 3 stav. Fliser, hvite, på badet str 30x30 cm. Sklisikre fliser, mørke, i gangen ("Gang") og med eget nedfelt gummi matte-felt ved døren. Våtromsbelegg/vinyl (grått/mørkt) i boden.

  * Vegger innvendig:
  Alle vegger i oppholdsrom leveres ferdig. I alle rom utenom bad og bod er det bjørkefiner plater ca 120x240 cm.
  På badet er det fliser (hvite) 30 x 30 cm. I boden er det OSB-plater/stående panel.

  * Malerarbeider: Ingen malerarbeider pga platedekte vegger, men bjørkefiner platene innsettes med Tyrilin Interiørbeis.

  * Himling/Tak:
  Leveres med trepanel 120 mm. hvitlasert med Vfase.

  * Kjøkken:
  Det leveres standard kjøkken med høytrykkslaminat på overflatene på skapene, laminat benkeplate og integrerte hvitevarer;
  stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator fra anerkjente leverandører. Skapdører og skuffer uten håndtak, dvs åpnes når en trykker lett på de. Dette gjelder dog ikke tyngre dører for kjøleskap og oppvaskemaskin m.v der det vil finnes annen løsning. Stikkontakt på vegg, over sprutbeslag i glass, men kan plasseres av utbygger et annet sted eventuelt. Kan også bestemmes endelig når valg av benkeplate, for eksempel hvis granittplate, da velges vegg. Servant underlimt på benkeplaten. Produsent bestemmes av utbygger. Se for øvrig evt egne kjøkkentegninger. Tilvalgsmuligheter: kompositt eller granitt benkeplate og andre hvitevarer som passer ift størrelse.


  Produsent bestemmes av utbygger. Se forøvrig evt egne kjøkkentegninger.

  Tilvalgsmuligheter: kompositt eller granitt benkeplate og andre hvitevarer som passer ift størrelse.

  *Skaper og garderober:
  Dette fås som tilvalg om ønskelig.

  *Trapp:
  Hytten leveres med tilpasset innvendig ubehandlet trapp til hems.

  Tilvalg type grunning og maling.

  * Vinduer:
  Alle vinduer og foringer leveres malt (mørk grå/sortlig) fra fabrikk. Aluminiumsbeslåtte vinduer. Noe flikking må kunne påregnes. Bi-inngangsdører/balkongdører/skyvedører leveres sammen og i samme utførelse som leverandøren av vinduene. På tegningene anvises åpningsvinduer med dobbel strek.

  Stormbeslag/feste avvinduene er tilvalg.

  * Kledning:
  Utvendig kledning leveres som vertikal kledning type oxidisert lerk (oxidized larch). Forventet vedlikeholdsfritt i 10-20 år avhengig, men ingen garantier ut fra varierende klima og belastning mv. Skal ikke behandles uten samtykke fra utbygger.

  * Terrasser:
  Terrassegulv leveres i trykkimpregnert virke og størrelse iht tegning.

  * Rekkverk:
  Der høydeforskjell mellom terrasse og grunn er mer enn 0.5 m er det pålagt rekkverk og leveres i trevirke.

  Tilvalg: Glass-rekkverk eventuelt i kombinasjon med trevirke ut fra hensyn utsyn og insyn. Ikke inkludert trapp ned fra terrasse til terreng.

  * Tak:
  Taket er type Ruuki Classic 50+ plural matt (RAL7016) eller lignende typer. Takrenne og taknedløp ned til terreng, type "Ruuki-rennen" eller tilsvarende ubehandlet.

  * Ytterdører:
  Hovedinngangsdør (mørk grå) og isolert Bod-dør (utenom VARGA V1 og V2) (mørk grå) fra anerkjent leverandør som Monter eller lignende. Boddøren er innsatt med jernvitrol, dvs samme/tilnærmet farge som ytter-panelet.

  * Oppvarming:
  Det er varmekabler på baderom. Pipe/vedovn eller varmepumpe inngår ikke i leveransen. Dette er tilvalgsmuligheter og er relativt enkelt å sette opp senere, selv om det nok blir noe dyrere enn å ta det ifm bygging i starten.

  Hyttene er tilrettelagt for å kunne utvides i ulike retninger senere om en ønsker det, da alle tomtene har adgang til utvidelse senere evt fra starten om en ønsker en enda større hytte.

  Tilvalgsliste ligger vedlagt i salgsopgaven.

  Vi ber alle interessenter om å sette seg godt inn i prospektet og vedlagt leveransebeskrivelse.
 • Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

  Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert XX. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor boligens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

  Varga: 49 m2

  Hima: 54,1 m2.

  Støla: 67 m2
 • Eiet tomt fra 235 - 628kvm.

  Felt 1 (Øverste feltet):

  Delfelt - F7

  Tomt 1: 352 kvm
  Tomt 2: 505 kvm
  Tomt 3: 532 kvm

  Delfelt - F8:

  Tomt 4: 469 kvm
  Tomt 5: 555 kvm

  Delfelt - F9

  Tomt 6: 566 kvm "Visningshytte Varga"
  Tomt 7: 409 kvm
  Tomt 8: 346 kvm
  Tomt 9: 501 kvm "Visningshytte Støla"
  Tomt 10: 628 kvm

  Delfelt - F10

  Tomt 11: 416 kvm
  Tomt 12: 377 kvm
  Tomt 13: 533 kvm

  Delfelt - F11

  Tomt 14: 411 kvm
  Tomt 15: SOLGT
  Tomt 16: 438 kvm
  Tomt 17: 602 kvm
  Tomt 18: 609 kvm (RESERVERT)

  Delfelt - F12

  Tomt 19: 361 kvm
  Tomt: 20: 239 kvm

  Delfelt F13

  Tomt 21: 250 kvm
  Tomt 22: 330 kvm
 • På felles opparbeidet parkeringsplass.
 • Se vedlagt levereansebeskrivelse.
 • Mulighet for tilkobling til fiber.
 • Ventiler i vegger iht tegninger/type hytte, vifte med fuktsensor på bad. Ventilasjon fra kjøkkenvifte går i rør fra kjøkkenskap og ut
  langs bodveggen. Dette røret blir inn-kasset i boden.
 • Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

  Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin bolig gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

  Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

  Se egen tilvalgsliste i vedlagt leveransebeskrivelse.
 • Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.

  Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

  Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

  Gangvei fra vei/parkering leveres ferdig gruset. Ikke snuplass ved hytten. Prosjektet vektlegger minst mulig tomteinngrep.
  Parkering skjer på merkede parkeringsplasser langs vei eller på dedikert parkeringsplass på felles parkering, men av og påstigning eller avlevering av varer e.l kan gjøres frem til hytten for de fleste hyttene. Noen hytter med for stor høydeforskjell muliggjør ikke dette, men da er parkering ikke mange meter fra inngangen uansett. Men det er viktig at en ikke har parkeringsplasser andre steder enn på oppmerkede parkeringsplasser langs vei eller på fells parkeringsplass, da det er en viktig estetisk kvalitet å ikke ha parkering ved hyttene ut fra en helhetsvurdering for hele feltet mv.
 • Alle priser er inkludert mva og baserer seg på Nedstrand Fjordresort AS sin leveransebeskrivelse.

  Felt 1 (Øverste feltet):

  Delfelt - F7

  Tomt 1:
  Pris tomt: 400.000,- + omk.
  Pris m/Varga: 2 950 000,- + omk.

  Tomt 2:
  Pris tomt: 400.000,- + omk.
  Pris m/Hima: 3 100 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 300 000,- + omk.

  Tomt 3:
  Pris tomt: 400.000,- + omk.
  Pris m/Hima: 3 100 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 300 000,- + omk.

  Delfelt - F8:

  Tomt 4: 469 kvm
  Pris tomt: 350.000,- + omk.
  Pris m/Varga: 2 750 000,- + omk.

  Tomt 5: 555 kvm
  Pris tomt: 450.000,- + omk.
  Pris m/Varga: 2 825 000,- + omk.

  Delfelt - F9

  Tomt 6: 566 kvm "Visningshytte Varga"
  Pris: 3 025 000,- + omk.

  Tomt 7: 409 kvm
  Pris tomt: 600.000,- + omk.
  Pris m/Hima: 3 250 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 450 000,- + omk.

  Tomt 8: 346 kvm
  Pris tomt: 650.000,- + omk.
  Pris m/Hima: 3 250 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 450 000,- + omk.

  Tomt 9: 501 kvm "Visningshytte Støla"
  Pris: 3 350 000,- + omk.

  Tomt 10: 628 kvm
  Pris tomt: 450.000,- +omk
  Pris m/Hima: 3 200 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 400 000,- + omk.

  Delfelt - F10

  Tomt 11: 416 kvm
  Pris tomt: 600.000,- + omk.
  Pris m/Hima: 3 250 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 450 000,- + omk.

  Tomt 12: 377 kvm
  Pris tomt: 650.000,- + omk.
  Pris m/Hima: 3 250 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 450 000,- + omk.

  Tomt 13: 533 kvm
  Pris tomt: 600.000,- + omk.
  Pris m/Hima: 3 325 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 525 000,- + omk.

  Delfelt - F11

  Tomt 14: 411 kvm
  Pris tomt: 600.000,- + omk.
  Pris m/Varga : 3 075 000,- + omk.

  Tomt 15: SOLGT

  Tomt 16: 438 kvm
  Pris tomt: 500.000,- + omk.
  Pris m/Varga: 2 975 000,- + omk.

  Tomt 17: 602 kvm
  Pris tomt: 550.000,- + omk.
  Pris m/Hima: 3 150 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 375 000,- + omk.

  Tomt 18: 609 kvm
  Pris tomt: 500.000,- + omk.
  Pris m/Hima: 3 075 000,- + omk.
  Pris m/Støla: 3 300 000,- + omk.

  Delfelt - F12

  Tomt 19: 361 kvm (M/1.2etg. 98m2)
  Pris tomt: 650.000,- + omk.
  Pris m/Varga: 3 990 000,- + omk.

  Tomt: 20: 239 kvm (M/1.2etg. 98m2)
  Pris tomt: 650.000,- + omk.
  Pris m/Varga: 3 990 000,- + omk.

  Delfelt F13

  Tomt 21: 250 kvm
  Pris tomt: 650.000,- + omk.
  Pris m/Varga: 3 125 000,- + omk.

  Tomt 22: 330 kvm
  Pris tomt: 650.000,- + omk.
  Pris m/Varga: 3 125 000,- + omk.

  Prisene er pr 30.04.2022 og vil bli indeksregulert etter SSBI`s byggekostnadsindeks for bustad, hver 60.ene dag. Pris blir låst ved signering av kjøpekontrakt. Prisene blir fortløpende oppdatert på nett slik at prisene til hver tid skal være riktige.

  Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi kr 10.000,- ( eks. verdi av tomt kr.400.000)
  Tinglysningsgebyr skjøte kr. 585,-
  Tinglysningsgebyr pr pantobligasjon kr. 585,-
  Tilkoblingsavgift kommunalt Vann: kr.22.000,.
  Kjøper betaler tilkoblingsavgift strøm /Fagne. Beløpet er ukjent.

  Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyrer.

  BETALINGSBETINGELSER:

  Finansieringsbevis på hele kjøpesummen skal innleveres senest 14 dager etter signert Kjøpsbekreftelse.
  Selger har rett (men ikke plikt) til å annullere kontrakten dersom finansieringsbevis ikke innleveres innen fristen.
  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og kjøpsbetingelser uten forvarsel på usolgte leiligheter.
 • Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

  Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte tomt.
  Dette utgjør:

  Tomt 1: kr 10.000,-
  Tomt 2: kr 10.000,-
  Tomt 3: kr 10.000,-

  Tomt 4: kr 8.750,-
  Tomt 5: kr. 11.250,-.

  Tomt 6: kr. 16.350,-
  Tomt 7: kr 15.000,-
  Tomt 8: kr 16.350,-
  Tomt 9: kr. 13.750,-
  Tomt 10: kr 11.250,-

  Tomt 11: kr 15.000,-
  Tomt 12: kr 16.250,-
  Tomt 13: kr. 15.000,-

  Tomt 14: kr 15.000,-
  Tomt 16: kr 12.500,-
  Tomt 17: kr. 13.750,-
  Tomt 18: kr 12.500,-

  Tomt 19: kr 16.250,-
  Tomt 20: kr 16.250,-

  Tomt 21: kr. 16.250,-
  Tomt 22: kr 16.250,-

  I tillegg er det følgende omkostninger:

  Dokumnetavgift 2,5% av tomteverdi.
  Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
  Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
  Tilkoblingsavgift kommunalt vann: kr.22.000,-
  Tilkoblingsavgift Strøm - beløp ukjent.

  Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

  Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyre
 • Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Kommunale avgifter stipuleres til ca.kr. x,- pr. BRA for vann og avløp. Renovasjon pr. husstand stipuleres til ca. kr. x pr. mnd.

  Hytterenovasjon: kr 1 788,- pr.år.

  Ingen kommunale avgifter for avløp da dette er felles privat anlegg. Der vil det bli egne kostnader til dette for vedlikehold (avløp/vei/infrastruktur).

  Det er feiing og renovasjon som vil bli fakturert fra Tysvær kommune.
 • Tysvær kommune har pr. i dag ikke eiendomsskatt på bolig og fritid.
 • Første innbetaling utgjør betaling for tomt, omkostninger. Resterende vederlag for bolig deles opp i 4 rater i henhold til betalingsplan.

  Inbetaling for tomt + omkostninger ved kontraktinngåelse.

  Resterende kjøpesum blir fordel slik:

  20% med ferdig grunnmur
  30% med tettbygg
  20% oppstart tekniske fag
  20% klar for maling
  10 % med overlevering
 • Det vil bli etablert en velforening for hyttefeltet fra og med når første delfelt er bebygd.
 • Resorten kommer til å tilby utleie av hyttene i perioder, dersom det er ønskelig. De har i flere år tilbudt overnatting i resorten og det har vært en sterk vekst i etterspørselen og de mener at det bør være mulig å kunne leie ut for kr 20-40 000 pr år dersom en ønsker å stille hytten til disposisjon noen uker i året. Alt ift booking, renhold osv tas da av deres driftsselskap Nestrand Fjordresort.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført boligen. jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.
  Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Tomtene deles ut ifra Gnr. 165 Bnr. 35 i Tysvær kommune og vil få egne gårds og bruksnummer.

  Noe avvik på størrelse kan forekomme.
 • Privat vei og avløp.

  Offentlig vann.
  Kjøper betaler tilkoblingsavgift på kr.22.000,-

  Det blir faste årlige kostnader på vedlikehold av vei og avløps anlegg.
 • Eiendommen overtas med påhvilende servitutter mv. Kopi av grunnboken følger med som vedlegg. Utskrift av tinglyste servitutter kan fås ved henvendelse til megler. I tillegg aksepter kjøper at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
  Diverse servitutter fra hovedbruket vil bli stående på eiendommens grunnboksutskrift, men har ingen praktisk betydning for kjøper

  Hytten leveres fri for pengeheftelser.
  Det vil bli tinglyste forpliktelser og rettigheter på eiendommen:
  Vegrett frem til tomten
  Rett til å benytte eksisterende stier og gangveger i planområdet
  Rett til parkering på felles parkeringsplass ihht godkjent reguleringsplan
  Rett til å kjøpe båtplass
  Rett til å benytte allerede opparbeidet fellesanlegg ved sjøen, herunder toalett, grillplass, badeplass, lys og stier.
  Fortrinnsrett til kjøp av sjøbod

  Gjerdeplikt
  Pliktig medlemskap i Nedstrand Fjordpark velforening

  Plikt til å betale sin forholdsmessige andel av utgifter til drift, vedlikehold og fornyelse knyttet til veg, kloakk, bryggeanlegg og fellesanlegg ved sjø.
  Ved offentlig pålegg om å bygge anlegg i forbindelse med vann, avløp, renovasjon og strøm plikter tomteeier å betale en forholdsmessig andel av kostnadene.

  Rettighet for andre til å ha liggende nødvendige ledninger til vann, strøm ( evt fremtidig fiber) og kloakk dersom nødvendig.
 • Tomtene ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Se kart og reguleringsbestemmelser i salgsprospektet.

  NB! Det er 9 av 21 hytter på feltet som har en sales-/leaseback klasul i reguleringsplanen, dvs en må leie ut hytten minst 8 uker i året uansett når tid på året, men
  utbyggerselskapet har tatt ut dette i nytt forslag og foreslått ingen hytter med utleieklausul av disse 21 hyttene. Dette er under behandling nå og kommunen har godkjent det og vi avventer bare endelig behandling innen få uker".
 • Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
 • Det er ikke konsesjon på eiendommen.
 • Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova), heretter kalt buofl. Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.

  Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93 (avhendingsloven). Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen.

  Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

  Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.

  Kjøpesum og omkostninger innbetales til meglersklienkonto iht følgende betalingsplan:
 • Pr nå er det forbehold om at 80% av hyttene på hvert delfelt må være solgt før en kan begynne bygging av nytt delfelt. Dette er omsøkt endret slik at en kan selge og bygge på alle delfeltene uavhengig av rekkefølge. Vi forventer svar på denne søknaden innen kort tid. Utbygger planlegger at det må bygges ut to og to hytter, dvs minum to salg før igangsettelse, men kan fravike dette ved avtale om kjøper avhengig av hvor hytten skal være lokalisert på feltet osv.
 • Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen.

  Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligen som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

  Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

  Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

  Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

  Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
 • Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 25.000,- inkl. mva.

  Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.
 • Alle eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m2. Det er selger/utbyggers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for boligen, med en energiklassifisering på en skala fra A- G. Dersom utbygger/selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for boligen.
 • Det er avtalt fastpris provisjon kr.30.000,- eks. mva for hvert enkelt salg.
 • Ønsker du tilbud på finansiering av bolig?
  Kontakt en av våre rådgivere i Hjelmeland Sparebank for et tilbud på;
  oBoliglån
  oLivs- /gjeldsforsikring
  oForsikring
  oSparing
  Telefon: 51 75 44 00
  E-post: post@hjelmeland-sparebank.no
 • Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.
 • Nedstrand Fjordresort AS
Helene Byberg

Megler

Helene Byberg

90 62 32 72

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev