aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kjeldebergvegen 12

Forsand Kjeldebergvegen 12

Forsand - Ny og attraktiv bolig m/ godkjent utleiedel og garasje. Panoramautsikt og gode solforhold!

 • 6 490 000
 • BRA 246 m²
 • 5 soverom
 • PRISANTYDNING6 490 000
 • OMKOSTNINGER178 220
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 668 220
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 019
 • SOVEROM5
 • AREALP-rom 225 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT563 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 6 490 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-))
  --------------------------------------------------------
  178 220,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 668 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen inneholder:
1.etasje: Entre/gang, kjøkken/stue, soverom, vaskerom/bi-inngang, wc, bad.
Underetasje hoveddel: Gang/trapp, 2 soverom, bad
Underetasje leilighet: Entre/gang, 2 soverom, kjøkken/stue, bad

I tillegg 2 boder i utleiedel og 1 bod i hoveddel

Garasje på 38m2

Kjeldebergvegen 12, Rogaland

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Innholdsrik enebolig fra 2019 med god standard og fremstår som velholdt. Boligen har flotte og moderne farge og interiørvalg. Boligen har godkjent utleie leilighet i underetasjen, i tillegg egen del i underetasjen tilhørende hoveddel.
  Boligen har malte plater på vegg og veggfliser på baderom. Gulv består av enstavs parkett, foruten baderom/vaskerom som har fliser/belegg. Tak består av malte plater og downlights i tak på alle rom foruten soverom og vaskerom.

  Hoveddel:
  Stue og kjøkken i åpen løsning. Stue har svært store vindusflater som slipper inn godt med naturlig dagslys og den flotte utsikten. Stuen har flott enstavs parkett på gulv og tidsriktige farger på vegg. Tak har downligths som gir rommet flott belysning. Videre er det god plass til både sofa- og sittegruppe og varmepumpe for god og jevn innetemperatur. Direkte utgang til overbygget terrasse med downligths i tak. Svært gode solforhold og nydelig utsikt.

  Kjøkkeninnredning med slette fronter med integrerte hvitevarer. Det er godt med skap og benkeplass og god plass til spisegruppe. Kjøkken i normal tilstand i henhold til alder. Noen rift/merker på dørfronter.

  Baderom er fliselagt på vegg og gulv og er utstyrt med badekar, vask i skuffeseksjon med speil og vegghengt toalett.

  Vaskerom/bi-inngang har belegg på gulv og malte veggoverflater og opplegg for vaskemaskin.

  WC- rom med vegghengt toalett og vask med speil.

  Gang med plass for oppheng av klær og sko.


  Utleiedel:
  Sokkelleilighet med gode lysforhold med store vindusflater som slipper inn naturlig dagslys.

  Kjøkken og stue i åpen løsning som gir rommet en god atmosfære og god romfølelse. Stuen har downligts i tak og parkett på gulv, foruten bad med fliser. Det er god plass til både sitte- og spisegruppe og med direkte utgang til romslig terrasse med gode solforhold.

  Kjøkkeninnredning med lyse slette fronter med integrerte hvitevarer. Laminat benkeplate og godt med skap og benkeplass. Kjøkken i normal tilstand i henhold til alder.

  Totalt 2 soverom med garderobeskap.

  Bad/vaskerom har våtromsplater på vegg og flis på gulv. Badet er utstyrt med vask i skuffeseksjon med speil, dusjhjørne og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har mekanisk ventilasjon.

  Gang med oppheng av klær.


  Garasje er oppført med støpt gulv og vegger oppført i bindingsverk med utvendig liggende panel.

  I tillegg 2 boder i utleiedel og 1 bod i hoveddel.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Boligen har ingen TG 2 eller 3.
 • Eiendommen har en nydelig og velplassert beliggenhet i et nyere boligfelt på Forsand. Fra boligen og tomta er det fantastisk utsikt utover Lysefjorden og over til Lauvik og Høle hvor du har Høgsfjorden, samt veldig gode solforhold. Eiendommen ligger kun i kort gange fra sjøen.

  Kort vei til sjøen hvor du har den lokale Joker butikken og flott båthavn, tillegg er det anlagt en flott tursti som starter like nedenfor boligen og går langs sjøen over til Bergekleiva boligfelt, hvor det er fin badeplass og lekeplass.


  Bergevik Panorama som er navnet på boligfeltet ligger omtrent 3 km fra skole og kulturhus unna. Kulturhuset kan tilby både idrettshall, ballbinge, idrettsanlegg, bibliotek, cafe', og badebasseng/ svømmehall, samt ungdomsklubb. Det er også bussholdeplass ikke langt fra boligen hvor skoleruten går forbi. Barnehage er ca. 1 km unna.

  Jørpeland, som er nærmeste by, finner man ca.15 minutter unna. Her finner du det meste av det du trenger. Her har du opptil flere matbutikker, klær, sport, sko, møbler, interiør, bank, eiendomsmegler, vinmonopol, etc. I tillegg er det café, restaurant, kino, golf og flere friluftsaktiviteter i samme område som en gjerne kan benytte seg av som bla. ny og populær skatepark, flott ny skole med uteområde som kan brukes på fritiden til glede for store og små, ny sykkelløype i Dalen..

  Nå når Ryfasttunellen er åpnet, tar det ca. 40min med bil fra inngangsdøren til Stavanger sentrum.

  I tillegg kan Forsand by på spennende natur og fantastiske turområder i skog- og fjell. Her har man for eksempel området langs hele Lysefjorden og prekestolområdet. Kan også nevne turområder som Uburen, Bergefjellet like bak boligfeltet, Skåpet og videre inn til Røssdalen og vinddalen, som man finner ved å kjøre innover i Forsand og opp til Espedalen,
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Fra Lysefjordbrua følger du Fossanvegen og svinger inn til høyre på 3 avkjørsel. Deretter første til høyre og så 2. til høyre. du vil da få boligen like foran deg nesten i enden av gaten.

  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Grunnmur oppført i betong som ringmur og frostmur. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og kledd med trekledning. Taket har pult-taksform
  tekket papp. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med isolerglass.
 • 1.et: 113 Bra
  U.et hoveddel: 57 Bra
  U.et leilighet: 76 Bra

  Garasje på 38m2
  To boder i underetasje utleiedel på 8 kvm
  En bod i underetasjen hoveddel på 13 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etasje: Entre/gang, kjøkken/stue, soverom, vaskerom/bi-inngang
  Underetasje hoveddel: Gang/trapp, 2 soverom, bad
  Underetasje leilighet: Entre/gang, 2 soverom, kjøkken/stue, bad
 • - Balansert ventilasjon
  - Fiber fra Telenor
  - Integrerte hvitevarer på kjøkken Hoveddel/Utleiedel.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vedovn, varmepumpe og elektrisk. Varmekabler i de fleste gulv i utleiedel.
 • Tomtens grunnareal: 563 kvm.

  Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel inn til garasjen. Terrasseplatting tilhørende utleiedel og noe hage.
 • Parkering i dobbel garasje, samt god biloppstillingsplass på egen tomt.
 • Offentlig vann og avløp.
  Privat vei frem til offentlig vei.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 459 848 per 21.12.31
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 255 453 per 21.12.31
 • Kr. 14 162,52 pr. år i kommunale avgifter.

  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Oppgitte kommunale avgifter er uten renovasjonsavgift. Renovasjonsavgift innkreves av IVAR renovasjon Ryfylke og varierer i pris etter hvilken ordning den enkelte velger. Renovasjonsavgiften koster fra kr. 3.997,- til kr. 4.796,- og kommer i tillegg til andre kommunale avgifter.
 • Det vil påløpe vanlige løpende kostnader til forsikring, strøm, internett, tv, veg, vann, brøyting, renovasjon etc.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Leiligheten blir i dag utleid for kr.7.500,- i mnd. + strøm.

  I leieavtalen er det påpekt at hvis boligen blir solgt i leieperioden, forplikter ny eier seg å opprettholde denne leieavtalen i minimum 6 mnd. fra overtakelsestidspunkt. (når ny eier overtar bolig)

  Utover dette er det avtalt 3 mnd oppsigelstid.

  Nåværende leietaker ønsker gjerne å leie videre, så her er en garantert leieinntekter fra dag 1.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Erklæring/avtale tinglyst 12.11.2014, rett for gnr.37 bnr 7 å fremføre ledninger for vann- og avløp fra koblingspunkt på gnr 37 bnr 261 frem til "privat småbåtanlegg" på gnr 37 bnr 7. Og rett for gnr 37 bnr 7 fnr.1 til å fremføre ledninger for vann og strøm fra koblingspunkt på gnr 37 bnr 261 og frem til gnr 37 bnr 7 fnr.1

  Erklæring/avtale tinglyst 12.11.2014, rettigheten gjelder rett til utbygging og drift av småbåthavn og det som står i den forbindelse fra strandlinjen på gnr 37 bnr 261 og så langt ut som tillates av offentlige myndigheter. Omfatter også rett til parkering på areal merket som parkeringsplass på kart, samt veirett frem til offentlig vei. Det gis også rett til å legge strøm-, vann- og avløpsledninger fra småbåthavnen til felles rør/ledninger for boligfelt under etablering.
  Hele rettighetene er vedlagt prospektet.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 237 Bnr. 279 i Sandnes kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum og omkostninger innbetales til megler innen avtalt overtakelsestidspunkt.
  Kjøper innbetaler i forbindelse med oppgjør et akonto beløp på kr. 5000,- for avregning av kommunale avgifter/renovasjon/fellesutgifter/festeavgift.
  Ved innbetaling av for mye, blir tilgodehavende tilbakeført kjøpers konto.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Fremgangsmåte ved budgivning: Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen. Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan. Bekreft at innholdet i bud er korrekt ved å signere elektronisk. Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert. Budforhøyelser kan gjøres enten ved å logge inn på nytt med BankID eller du kan sende svar til SMS-kvitteringen. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS. For bud som inngis skriftlig ved hjelp av budskjema, må budgiver ha legitimert seg overfor megler. Legitimeringen bør ikke skje ved oversendelse av kopi av bankkort. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Alle bud bør derfor ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
  Ønsker du tilbud på finansiering av bolig?
  Kontakt en av våre rådgivere i Hjelmeland Sparebank for et tilbud på;
  oBoliglån
  oLivs- /gjeldsforsikring
  oForsikring
  oSparing

  Telefon: 51 75 44 00
  E-post: post@hjelmeland-sparebank.no
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,80% av salgssum for gjennomføring av salgsoppdraget. Minimumsprovisjon kr 45.000,-. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10.900-, . Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 25.708,-. Utleggene omfatter markedsføring, prospekter, fotograf, webmegler, sikringsobligasjon og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Hilde Oaland
Helene Byberg

Megler

Helene Byberg

90 62 32 72

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev