aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bergevik Panorama! Ny flott enebolig med nydelig utsikt og godkjent utleiedel.
Velkommen til Bergevik Panorama! Ny flott enebolig med nydelig utsikt og godkjent utleiedel.

FORSAND Kjeldebergvegen 12

Forsand - Ny og attraktiv bolig m/ godkjent utleiedel og garasje. Panoramautsikt og gode solforhold!

 • kr 5 995 000
 • BRA 246 m²
 • 5 soverom
 • Prisantydningkr 5 995 000
 • Omkostningerkr 166 917
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 161 917
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2019
 • Soverom5
 • ArealP-rom 225 m²
 • Tomt563.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 995 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 875,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 995 000,00))   166 917,- (Omkostninger totalt)   6 161 917,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etasje(Hoveddel)
Vi i Aktiv Eiendomsmegling v/Helene Byberg har nå gleden av å presentere en stor attraktiv og nyere bolig med godkjent utleiedel og dobbel garasje. Boligen ligger vestvendt og har en nydelig beliggenhet i hjerte av Forsand, med upåklagelig utsikt utover populære Lysefjorden. Kort veg til både sjø, bading, båtliv, matbutikk, barnehage, treningssenter, lekeplass, kirke, bedehus, kommunehus, ballbinge, skole, idrettsanlegg og kulturhus. Boligen ble ferdigstilt i 2019 og inneh: 1.etg: Entre, kjøkken/stue, soverom, vaskerom/bi-inngang, bad, wc. Underetasje hoveddel: Gang/trapp, 2 sov, bad. Leilighet: Entre, 2 sov, kjøkken/stue, bad, samt 2 boder i utleiedel og 1 bod i hoveddel Garasje på 38m2. Garantert leieboer som ønsker å fortsette leieforholdet videre om ønskelig! Velkommen på visning

Kjeldebergvegen 12, Rogaland

 • Tomt
  563.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomtens grunnareal: 563 kvm. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel inn til garasjen. Terrasseplatting tilhørende utleiedel og noe hage.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en nydelig og velplassert beliggenhet i et nyere boligfelt på Forsand. Fra boligen og tomta er det fantastisk utsikt utover Lysefjorden og over til Lauvik og Høle hvor du har Høgsfjorden, samt veldig gode solforhold. Eiendommen ligger kun i kort gange fra sjøen. Kort vei til sjøen hvor du har den lokale Joker butikken og flott båthavn, tillegg er det anlagt en flott tursti som starter like nedenfor boligen og går langs sjøen over til Bergekleiva boligfelt, hvor det er fin badeplass og lekeplass. Bergevik Panorama som er navnet på boligfeltet ligger omtrent 3 km fra skole og kulturhus unna. Kulturhuset kan tilby både idrettshall, ballbinge, idrettsanlegg, bibliotek, cafe', og badebasseng/ svømmehall, samt ungdomsklubb. Det er også bussholdeplass ikke langt fra boligen hvor skoleruten går forbi. Barnehage er ca. 1 km unna. Jørpeland, som er nærmeste by, finner man ca.15 minutter unna. Her finner du det meste av det du trenger. Her har du opptil flere matbutikker, klær, sport, sko, møbler, interiør, bank, eiendomsmegler, vinmonopol, etc. I tillegg er det café, restaurant, kino, golf og flere friluftsaktiviteter i samme område som en gjerne kan benytte seg av som bla. ny og populær skatepark, flott ny skole med uteområde som kan brukes på fritiden til glede for store og små, ny sykkelløype i Dalen.. Nå når Ryfasttunellen er åpnet, tar det ca. 40min med bil fra inngangsdøren til Stavanger sentrum. I tillegg kan Forsand by på spennende natur og fantastiske turområder i skog- og fjell. Her har man for eksempel området langs hele Lysefjorden og prekestolområdet. Kan også nevne turområder som Uburen, Bergefjellet like bak boligfeltet, Skåpet og videre inn til Røssdalen og vinddalen, som man finner ved å kjøre innover i Forsand og opp til Espedalen,

  Adkomst
  Fra Lysefjordbrua følger du Fossanvegen og svinger inn til høyre på 3 avkjørsel. Deretter første til høyre og så 2. til høyre. du vil da få boligen like foran deg nesten i enden av gaten. Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Grunnmur oppført i betong som ringmur og frostmur. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og kledd med trekledning. Taket har pult-taksform tekket papp. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med isolerglass.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1.etasje: Entre/gang, kjøkken/stue, soverom, vaskerom/bi-inngang, wc, bad. Underetasje hoveddel: Gang/trapp, 2 soverom, bad Underetasje leilighet: Entre/gang, 2 soverom, kjøkken/stue, bad I tillegg 2 boder i utleiedel og 1 bod i hoveddel

  Standard
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Innholdsrik enebolig fra 2019 med god standard og fremstår som velholdt. Boligen har flotte og moderne farge og interiørvalg. Boligen har godkjent utleie leilighet i underetasjen, i tillegg egen del i underetasjen tilhørende hoveddel. Boligen har malte plater på vegg og veggfliser på baderom. Gulv består av enstavs parkett, foruten baderom/vaskerom som har fliser/belegg. Tak består av malte plater og downlights i tak på alle rom foruten soverom og vaskerom. Hoveddel: Stue og kjøkken i åpen løsning. Stue har svært store vindusflater som slipper inn godt med naturlig dagslys og den flotte utsikten. Stuen har flott enstavs parkett på gulv og tidsriktige farger på vegg. Tak har downligths som gir rommet flott belysning. Videre er det god plass til både sofa- og sittegruppe og varmepumpe for god og jevn innetemperatur. Direkte utgang til overbygget terrasse med downligths i tak. Svært gode solforhold og nydelig utsikt. Kjøkkeninnredning med slette fronter med integrerte hvitevarer. Det er godt med skap og benkeplass og god plass til spisegruppe. Kjøkken i normal tilstand i henhold til alder. Noen rift/merker på dørfronter. Baderom er fliselagt på vegg og gulv og er utstyrt med badekar, vask i skuffeseksjon med speil og vegghengt toalett. Vaskerom/bi-inngang har belegg på gulv og malte veggoverflater og opplegg for vaskemaskin. WC- rom med vegghengt toalett og vask med speil. Gang med plass for oppheng av klær og sko. Utleiedel: Sokkelleilighet med gode lysforhold med store vindusflater som slipper inn naturlig dagslys. Kjøkken og stue i åpen løsning som gir rommet en god atmosfære og god romfølelse. Stuen har downligts i tak og parkett på gulv, foruten bad med fliser. Det er god plass til både sitte- og spisegruppe og med direkte utgang til romslig terrasse med gode solforhold. Kjøkkeninnredning med lyse slette fronter med integrerte hvitevarer. Laminat benkeplate og godt med skap og benkeplass. Kjøkken i normal tilstand i henhold til alder. Totalt 2 soverom med garderobeskap. Bad/vaskerom har våtromsplater på vegg og flis på gulv. Badet er utstyrt med vask i skuffeseksjon med speil, dusjhjørne og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Rommet har mekanisk ventilasjon. Gang med oppheng av klær. Garasje er oppført med støpt gulv og vegger oppført i bindingsverk med utvendig liggende panel. I tillegg 2 boder i utleiedel og 1 bod i hoveddel. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Boligen har ingen TG 2 eller 3.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i dobbel garasje, samt god biloppstillingsplass på egen tomt.

  Diverse
  Utstyr - Balansert ventilasjon - Fiber fra Telenor - Integrerte hvitevarer på kjøkken Hoveddel/Utleiedel. Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 995 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 875,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 995 000,00))   166 917,- (Omkostninger totalt)   6 161 917,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Vedovn, varmepumpe og elektrisk. Varmekabler i de fleste gulv i utleiedel.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  14162

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Offentlig vann og avløp. Privat vei frem til offentlig vei

  Formuesverdi primær
  1459848

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5255453

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1108/237/279: 12.11.2014 - Dokumentnr: 985549 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:1108 Gnr:237 Bnr:7
  Bestemmelse om småbåthavn
  Bestemmelse om veirett og rett til parkering
  Bestemmelse om anlegg av strøm-, vann- og avløpsledninger
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:1108 Gnr:237 Bnr:261
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.11.2014 - Dokumentnr: 985687 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:1108 Gnr:237 Bnr:7
  Bestemmelse om anlegg av vann- og avløpsledninger
  Overført fra: Knr:1108 Gnr:237 Bnr:261
  Gjelder denne registerenheten med flere
  09.12.2022 - Dokumentnr: 1404625 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Ryfylke Eiendomsmegling AS
  Org.nr: 987 031 204
  Elektronisk innsendt
  22.12.2017 - Dokumentnr: 1439515 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:1108 Gnr:237 Bnr:261
  01.01.2020 - Dokumentnr: 927940 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1129 Gnr:37 Bnr:279


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen

  Vei, vann og avløp
  Kr. 14 162,52 pr. år i kommunale avgifter. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Oppgitte kommunale avgifter er uten renovasjonsavgift. Renovasjonsavgift innkreves av IVAR renovasjon Ryfylke og varierer i pris etter hvilken ordning den enkelte velger. Renovasjonsavgiften koster fra kr. 3.997,- til kr. 4.796,- og kommer i tillegg til andre kommunale avgifter.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Leiligheten blir i dag utleid for kr.7.500,- i mnd. + strøm. I leieavtalen er det påpekt at hvis boligen blir solgt i leieperioden, forplikter ny eier seg å opprettholde denne leieavtalen i minimum 6 mnd. fra overtakelsestidspunkt. (når ny eier overtar bolig) Utover dette er det avtalt 3 mnd oppsigelstid. Nåværende leietaker ønsker gjerne å leie videre, så her er en garantert leieinntekter fra dag 1.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 995 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 875,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 995 000,00))   166 917,- (Omkostninger totalt)   6 161 917,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  166917

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,80% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  7200,- . Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 25.708,-. Utleggene omfatter bl.a. utlegg til markedsføring, bilder, kommunale opplysninger, trykking og utarbeidelse av prospekt. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Helene Byberg

Megler

Helene Byberg

90 62 32 72

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev