aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Fosserveien 241!

Fosser Fosserveien 241

Pen halvpart av tomannsbolig m/alt på en flate. Garasje, stor, lettstelt hage og romslig terrasse. Nært butikk og buss.

 • 3 300 000
 • BRA 139 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 300 000
 • OMKOSTNINGER94 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 394 642
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 012
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 125 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 833 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 3 300 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,-))
  --------------------------------------------------------
  94 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 394 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Fosserveien 241 en pen halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Beliggenheten gir nærhet til turområder og kun to minutters gange til både bussholdeplass og søndagsåpen nærbutikk. Den flate tomten har steinlagt gårdsplass, stor lettstelt hage og solrike dager kan tilbringes på terrassen som strekker seg langs tre sider av boligen. Parkering er i halvpart av dobbelgarasje.

Boligen gir et lunt, trivelig inntrykk med god standard, planløsning med alt på en flate og duse fargevalg. Stuen er stor med både peis, vedovn og en tilknyttet spisestue. Kjøkkenet har takoppbygd innredning i klassisk stil og flere integrerte hvitevarer. Videre er det entré med gulvvarme, bad med dusjnisje, et ekstra toalettrom og et eget vaskerom. Boligen har tre soverom, hvorav hovedsoverom er tilknyttet egen garderobe.

Kort fortalt
- Pen halvpart av tomannsbolig.
- Planløsning gir alt på en flate.
- Halvpart av stor dobbelgarasje.
- Flat tomt med en lettstelt hage.
- Stor, steinbelagt gårdsplass.
- Terrasse på tre sider av bolig.
- Overbygd ved stue og kjøkken.
- Entré har gulvfliser og skap.
- Integrerte hvitevarer i kjøkken.
- Takhøy, klassisk innredning.
- Stue med tilknyttet spisestue.
- Både peis og vedovn i stuen.
- Flislagt bad med fin dusjnisje.
- Et ekstra toalettrom ved entré.
- Eget vaskerom med gulvvarme.
- Tre pene soverom i duse farger.
- Garderoberom med innredning.
- Balansert ventilasjonsanlegg.

Planløsning
1. etasje: Entré, bad/wc, vaskerom, wc, kjøkken, stue, spisestue, 3 soverom, bod og garderobe.

Entré
Det pene inngangspartiet ligger tilknyttet terrasse og har hvit inngangsdør med glasspartier og et langsgående glassfelt. Her er det inngang til entré med mørke gulvfliser, tapetserte veggflater, bredt listverk og gulvvarme. Yttertøyet kan lagres i et stort, hvitt garderobeskap med profilerte skapfronter og glatte skuffer.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom med takoppbygd innredning i klassisk stil. Med egen utgang til terrassen er det enkelt å nyte måltidene ute på godværsdager. Innredningen har hvite, profilerte fronter, vitrineskap med integrert belysning og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Deler av innredningen har benkeplate i heltre.

Over benken er det belysning og mosaikkfliser i bruntoner, i tillegg til ventilator over kokesonen. Integrert i innredningen har kjøkkenet ellers både kjølehjørne, induksjonstopp, stekeovn, mikroovn og oppvaskmaskin.

Stue og spisestue
Den store stuen gir et pent inntrykk med parkettgulv og tapetserte vegger i duse fargetoner. Vindusflater på tre sider av rommet gir rikelig med naturlig lys. I tillegg er det stor skyvedør ut til terrasse og hage. Stuen er utstyrt med både vedovn og peis for lun, behagelige varme. Mellom stue og kjøkken ligger en spisestue med plass for et større spisestuemøblement. I himling over spiseplassen er det montert takrosett.

Bad/wc
Mellom vaskerom og hovedsoverom ligger et bad med sandfargede fliser på gulv og vegger, gulvvarme, og avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Badet har veggmontert toalett, samt dusjnisje med dusjdør, dusjvegg av glassbyggerstein og godt fall til sluk. Innredningen er mørk med glatte skuffefronter, dobbel servant i heldekkende plate, matchende høyskap og stort speilskap med integrert belysning.

Toalettrom
Fra entreen er det adkomst til et separat toalettrom med flislagte overflater, gulvvarme og avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Toalettrommet har veggmontert toalett og servantskap.

Vaskerom
Boligen har i tillegg et romslig vaskerom med flislagte overflater og gulvvarme. Vaskerommet har hvit innredning med glatte fronter, mørk laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum i metall, overskap, samt egen plass for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannstanken er plassert under benken. Rommet ligger tilknyttet bod og har adkomst både via bad og entré.

Soverom og garderobe
Boligen har tre pene soverom. Det romslige hovedsoverommet ligger tilknyttet både bad og garderobe. Garderoben har godt med oppbevaringsplass i hvit innredning på to sider av rommet. Fra vaskerommet er det adkomst til en bod av god størrelse med flislagt gulv og rikelig med hylleinnredning. Det er også bod i tilknytning til garasjen. Sameiet har for øvrig et felles allrom mellom boenhetene.
Det pene inngangspartiet ligger tilknyttet terrasse og har hvit inngangsdør med glasspartier og et langsgående glassfelt.

Fosserveien 241, Viken

 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 20.07.2022 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten og selgers egenerklæring:

  Det er vesentlige og merkbare skjevheter på gulv i boligen som igjen har ført til skjevheter i bygningskonstruksjonen. Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser for å konstatere årsaken til skjevhetene i gulv/fundamentering. Utbedringer må påregnes. Det knyttes stor usikkerhet til utbedringskostnadene og dette må undersøkes nærmere.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Gulv er konstruert med betongdekke. Det ble gjort stikkprøvekontroll med nivellering av gulv i boligen. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er vesentlige og merkbare skjevheter på gulv i boligen. Totalt planavvik/skjevhet målt fra yttervegg stue til sokkel ved kjøkkeninnredning er ca. 200mm. på ca. 14 meters lengde. Totalt planavvik/skjevhet i stuebredde er ca. 30mm. på ca. 4,5 meters lengde. Det ble gjort målinger ved befaring den 18.05.22 og ved befaring den 20.07.22 og skjevhet/planavvik var det samme ved begge målinger. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring. Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser for å konstatere årsaken til skjevhetene i gulv/fundamentering. Utbedringer må påregnes.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc
  Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Gulv i dusjnisje har lokalt godt fall til sluk. Vurdering av avvik: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Målinger viser at det ikke er fall til sluk (motfall). Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Hovedgulvet har motfall (fall mot dør til soverom). Tiltak: Det bør etableres avrenning inn til sluk for hele våtrommet. Det må foretas utbedring av fallforhold. Overflater må utbedres eller skiftes. Vedr. bom (hulrom) i enkelte fliser: Det er ingen kjente riss/sprekker i fuger og ingen kjente løse fliser. Dersom det oppstår riss/sprekker er det fare for at flisene løsner.

  Tomteforhold > Byggegrunn
  Det er ukjent byggegrunn. Det er påvist andre avvik: Det er påvist vesentlige skjevheter i gulv/fundamentering som antas å skylde sviktende fundamentering/byggegrunn. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Ytterligere undersøkelser anbefales og utbedringer må påregnes.

  Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
  Ringmur med betong og betongdekke. Det er påvist andre avvik: Det er påvist vesentlige skjevheter i gulv/fundamentering som antas å skylde sviktende fundamentering/byggegrunn. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser for å konstatere årsaken til skjevhetene i gulv/fundamentering. Utbedringer må påregnes.

  Tomteforhold > Terrengforhold
  Flat tomt hovedsaklig rundt bygningen. Vurdering av avvik: Terreng faller inn mot bygning. På inngangssiden har terrenget fall mot bygningen og det samler seg vann på belegningsstein foran inngangspartiet. Andre tiltak: Fallforhold og avrenning til sluk/drenering bør utbedres.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Veggkonstruksjon
  Vegger er oppført med trebindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Vegger er utvendig kledd med stående trebordkledning. Trekledning er fra byggeåret og har normalt godt vedlikehold. Lufting/luftespalte i nedkant av kledning er ikke mulig å kontrollere pga. terrasse inntil kledningen rundt hele boligen. Vurdering av avvik: Konstruksjonene har skjevheter. På grunn av svikt i fundamentering/skjevhet i gulv har det oppstått skjevheter i vegger/bygningskonstruksjonen. Tiltak: Påviste skader må utbedres. Ytterligere undersøkelser anbefales og utbedringer må påregnes.

  Utvendig > Dører
  Entredør i malt formpresset utførelse med glassfelt. Terrassedør stue er skyvedør i malt trekonstruksjon med glassfelt med 3-lags glass. Terrassedør kjøkken i malt trekonstruksjon med glassfelt med 3-lags glass. Dørene er fra byggeåret og har normalt god funksjonalitet og standard.
  Vurdering av avvik: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det mangler utvendig tetting/terskelbeslag på alle 3 ytterdører. Tiltak: Det bør gjøres tiltak for å lukke avviket. Bør utbedres.

  Innvendig > Overflater
  Gulv: Fliser og parkett. Vegger: Tapet, malte flater/plater, panelplater og fliser. Himling: Malte slette flater/plater og himlingsplater. Gulv og overflater fra byggeåret med normalt god standard og normal bruksslitasje. Det er påvist andre avvik: Det er stedvis riss/sprekker i vegghjørner. Det er bom (løse fliser) i enkelte gulvfliser i entre og bod. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket.

  Innvendig > Radon
  Bygget er opplyst utført med radonsperre, men ingen dokumentasjon foreligger. Vurdering av avvik: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.
  Tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig.

  Innvendig > Pipe og ildsted
  Elementpipe. Tilkoblet vedovn og elementpeis i stue. Det er påvist andre avvik: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Ildstedene er ikke registrert hos feier-/brannvesen NRBR. Tiltak: Det er en anbefaling om at det bør monteres ildfast plate under luker på pipe. Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Ildstedene må meldes inn til feier-/brannvesen NRBR.

  Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom
  Gulv: Fliser. Oppvarming med elektriske varmekabler. Gulvet har fall til sluk. Totalt fall fra gulv ved dør mot gang og til topp slukrist er kun ca. 10 mm. og det er ingen membranoppkant ved dørterskel. Vurdering av avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Andre tiltak: Det bør etableres oppkant på membran ved dørterskel på dør mot gang.

  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/wc
  Bad/wc består av: Veggmont. wc. Dusjnisje med dusjdør og dusjvegg av glassbyggerstein. Baderomsinnredning med servantskap med 2 servanter, veggskap og speilskap. Ustyr og innredninger er fra byggeåret og har normalt god standard. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Tiltak: Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. Det må gjøres tiltak for å lukke avviket.

  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
  Kjøkkeninnredning består av: Benkeskap og overskap med folierte skrog og 1-speils hvite fronter. Laminat benkeplate med nedfelt vaskekum av metall. Heltre benkeplate på del av innredningen. Integrert kjølehjørne, induksjonstopp, stekeovn, mikroovn og oppvaskmaskin. Ventilator med avtrekk. Innredning av normalt god standard fra byggeåret med normal bruksslitasje. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Andre tiltak: Lekkasjedeteksjon med automatisk vannstoppesystem må etableres.

  Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc
  Wc består av: Veggmont. wc og servantskap. Gulv: Fliser. Vegger: Fliser. Oppvarming: El-gulvvarme. Ventilasjon: Avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Tiltak: Det må gjennomføres ytterligere undersøkelser. Det må gjøres tiltak for å lukke avviket.

  Tekniske installasjoner > Vannledninger
  Vannrør er plastrør (rør i rør). Vannrør er besiktiget i rørskap. Vurdering av avvik: Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system. Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Det er synlig drensrør fra rørskapet. Dog er det ikke kjent hvor drenering føres. Det mangler tettemuffer på vannrør i kjøkkenbenk og på wc. Tiltak: Det bør foretas tiltak på anlegget som sikrer bedre løsning på eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system. Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene. Ytterligere undersøkelser anbefales.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
  Varmtvannstanken er på ca. 120 liter og er plassert på vaskerom. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Iht. dagens forskrift skal varmtvannsbereder direktekobles (ikke med stikkontakt). Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Følgende er opplyst i selgers egenerklæring:
  3. Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Ja. Tømming av kommunens kummer.
 • Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Fosser i Aurskog-Høland kommune. Området har et godt utbygd nett av gang- og sykkelvei, og til barneskolen på Løken er det ca. 3,2 km. Videre ligger det kort vei til barnehage, bussholdeplass og gode servicetilbud, samt grendehus, fotballbane og nærbutikk i gangavstand fra boligen.

  På Løken er det blant annet lysløype og idrettshall. Idrettslaget er veldrevet og tilbyr en rekke aktiviteter med utgangspunkt i Hølandshallen. Høland Idrettslag har blant annet fotball, ski, sykkel og håndball på agendaen.

  Øst for tettstedet ligger Fosståskollen med mulighet for fine fotturer. Her finnes også rester av en gammel bygdeborg fra folkevandringstiden. Området har flere gode vann, bl.a. Bjørkelangensjøen, Botnersjøen og Fossersjøen.

  Det er ca. 10 minutter å kjøre til idylliske Damtjern, som ligger lett tilgjengelig i flotte omgivelser med gode parkeringsmuligheter. Vannet er godt besøkt av turgåere hele året og av badegjester om sommeren. På Aurskog finner du golfanlegg, mens Bjørkelangen har svømmeanlegg og en liten alpinbakke som er i drift på snørike vintre.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på søndagsåpne Joker som ligger ca. 2 min å gå fra boligen. I tillegg ligger Rema 1000 og Kiwi på Løken. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Løken og Bjørkelangen et bredt utvalg av servicetilbud. Det er ca. 40 minutter å kjøre til Mysen og Lillestrøm, og en drøy time til shopping i Töcksfors og Charlottenberg.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og nærmeste holdeplass er Fosser som ligger ca. 230 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Løken, 12 min til Bjørkelangen, 35 min til Fetsund, 40 min til Mysen og 44 min til Lillestrøm.

  Fra eiendommen er det for det meste gang- og sykkelvei til Løken barneskole. Det er også barnehage på Løken. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Bråte ungdomsskole. Det finnes to videregående skoler på Bjørkelangen, samt flere barnehager i kommunen.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 20.07.2022 av Petter Larsen. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG 2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning. Nedenfor følger et utdrag av takstrapporten for konstruksjon/byggemåte:

  Saltakskonstruksjoner av tre. Yttertaket er tekket med betongtakstein. Takrenner, nedløp og beslag av metall. Gulv er konstruert med betongdekke.
  Vegger er oppført med trebindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Vegger er utvendig kledd med stående trebordkledning. Malte trevinduer med 3-lags glass. Entredør i malt formpresset utførelse med glassfelt. Terrassedør stue er skyvedør i malt trekonstruksjon med glassfelt med 3-lags glass. Terrassedør kjøkken i malt trekonstruksjon med glassfelt med 3-lags glass. Terrasser i trekonstruksjon på punktfundamentering/mark. Spaltegulv av tre. Takoverbygd terrasse ved kjøkken og ved stue. Det er ukjent byggegrunn. Det antas å være drenering med drensrør rundt grunnmur. Ringmur av isolerte elementer med betong og betongdekke. Flat tomt hovedsaklig rundt bygningen. Utvendig avløpsrør av plast og vannledning av plast (PEL).
 • 1.et: 139 kvm Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etg.: Entre/gang, vaskerom, wc, bad/wc, 3 soverom, kjøkken, spisestue og stue.

  Kaldloft/kryploft har adkomst via utvendig loftsluke og loft har ikke måleverdig areal. Sameiet har felles allrom mellom boenhetene. Allrommet er ikke medtatt i bruksarealet.

  Lovlighet
  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger for tomannsboligen som stemmer med dagens bruk.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Boligen har balansert ventilasjonsanlegg. Sikringsskap og elektrisk anlegg er fra 2012. Varmtvannsbereder på 120 liter er plassert på vaskerom.

  Følgende opplysninger er mottatt fra Elverket Høland:
  Det elektriske anlegget ble kontrollert og godkjent i 2013.
 • Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i entré, wc, bad og vaskerom. I tillegg er det vedovn og peis i stuen.

  Følgende opplysninger er registrert hos Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen:
  Skorsteinsløp uten registrert ildsted i bygningen. Leca pipe. 1 løp. Sist feiet 15.10.2020.

  Ildstedene i boligen er ikke registrert hos Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen.
 • Den flotte markterrassen har spaltegulv og strekker seg langs tre sider av boligen. Store deler av terrassen er takoverbygd, så her kan det etableres sittegrupper både i sol og skygge. Terrassen har adkomst via stor skyvedør i stuen på den ene siden og fra kjøkkenet på den andre siden.

  Eiendommen er flat og pent opparbeidet med stor hage og steinbelagt gårdsplass. I sentrum av gårdsplassen er det etablert et blomsterbed med statue og utebelysning. Hagen er innrammet av hekker og har diverse beplantning, fjell i dagen og stor gressplen som gir rikelig med tumleplass for store og små.

  I følge matrikkelrapport mottatt fra kommunen har eiendommen et beregnet areal med ukjent grenseforløp og noen fiktive grenser. Ved en eventuell oppmåling må det derfor påregnes noe arealavvik.
 • Parkering er i halvpart av stor dobbelgarasje fra 2012. Garasjen har betongdekke, vegger med trepanel, gangdør og to leddporter i metall med motoriserte åpnere.
 • Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eiendommen har adkomst til kommunal vei over naboeiendommen 59/93.

  Gnr. 59 bnr. 6 har tinglyst veirett over gnr. 59 bnr. 63. Vedlikehold av vei fordeles med 50 % på hver.

  Det gjøres oppmerksom på at Aurskog-Høland kommune har vedtatt i hovedplan vann- og avløp 2022-2023 at alle nyoppførte boliger tilknyttet kommunal vannforsyning får installert vannmåler. Dette er starten på en langsiktig plan om gradvis innføring av vannmålere hos alle abonnenter i kommunen.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 085 404 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 907 454 per 31.12.21

  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.
 • Kr. 20 718 pr. år
  Eiendomsskatt utgjør kr. 4.870,- av de kommunale avgiftene.
 • Strøm, forsikring, oppvarming, kommunale avgifter, eiendomsskatt, nett/tv osv.
 • Det foreligger ferdigattest for 2-mannsbolig og garasje datert 09.12.2013.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.
 • Ikke aktuelt.
 • Ikke aktuelt.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 3026-59/93. Rettigheter i eiendomsrett.
  2013/2428-2/200. Bestemmelse om veg. 03.01.2013. Rettighetshaver: Knr: 3026 Gnr: 59 Bnr: 6.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 59 Bnr. 6 i Aurskog-Høland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr. 18.900,- og visninger kr. 2.500,- pr stk med representant fra Aktiv tilstede. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 49.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg og øvrige vederlag i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 26.000,-. Utleggene og øvrige vederlag omfatter markedsføring og innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 25.000,-. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Brit Wenche Braathen
Kenneth Sverre

Megler

Kenneth Sverre

93 02 96 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev