aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Lislebyveien 156!
Velkommen til Lislebyveien 156!

FREDRIKSTAD Lislebyveien 156

3-roms selveierleilighet i 1. etasje | God mulighet for førstegangskjøpere | Felles parkering | Sentral beliggenhet

 • kr 1 375 000
 • BRA 74 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 375 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 375 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1860
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Felleskostnaderkr -
 • Tomt780.7 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 38 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 550 000,00))   51 992,- (Omkostninger totalt)   1 601 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Lislebyveien 156 seksjon 7 er en 3-roms leilighet beliggende i 1. etasje på Lisleby, Fredrikstad. Eiendommen ligger i et etablert boligområde med kort vei til barnehage, skole, idrettsanlegg, butikker og Fredrikstad sentrum med alle fasiliteter. Offentlig kommunikasjon i nærområde. Primærarealet er på 63 kvm over ett plan og inneholder: Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom. Oppholdsrommene stue/kjøkken har en åpen løsning hvor hvert av rommene har hver sin naturlige sone. Området er ettertraktet for førstegangskjøpere, par med eller uten barn, men også for den voksne kjøpegruppen som er i ferd med å kjøpe seg ned i boligstørrelse. Velkommen til visning!

Lislebyveien 156, Østfold

 • Tomt
  780.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Festet fellestomt. Det er gruset innkjøring og gårdsplass. Tomten er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Det er gode sol og lysforhold på tomten.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Lisleby i Fredrikstad kommune. Herfra er det kort vei til barnehage, skole, idrettsanlegg, butikker og Fredrikstad sentrum med alle fasiliteter. Offentlig kommunikasjon i nærområde.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Boligbygg med flere boenheter.

  Barnehage/skole/fritid
  ROSELIA BARNEHAGE: Roselia barnehage er en foreldredrevet barnehage med stabil økonomi - og foreldre er aktivt med og påvirker hva barnehagen skal bruke penger på. De ansatte ser hvert enkelt barn og ivaretar barnets behov. Barnehagen ønsker å være så fleksible som mulig i møte med foreldrenes behov - men vektlegger barnas behov først og fremst. Turer ut av barnehagen og opplevelser for barna blir prioritert, slik at de får felles erfaringer som knytter dem sammen - og de kan bruke det i leken. Det er fokus på bevisst kosthold og fysisk aktivitet. Barnehagen har en meget stabil personalgruppe med dyktige og erfarne ansatte. Åpningstider: 06:45 til 17:00. Adresse: Rosebuen 2, 1617 Fredrikstad. LEIE BARNEHAGE: Leie barnehage er en kommunal barnehage med 85 barn i alderen 0 til 6 år. To avdelinger i alderen 0 til 8 år og tre avdelinger i alderen 3 til 6 år. Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi jobber for å gi barna mange gode opplevelser hver eneste dag, og fokuserer derfor på vennskap og lek, utvikling av språk og relasjoner. Omtrent 40 % av våre ansatte menn - og alle ansatte har barnehagefaglig utdannelse: Halvparten er utdannet barne- og ungdomsarbeidere, halvparten er utdannet barnehagelærere. Barnehagen har en leke- og oppholdsareal på 368 kvm. Åpningstiden er 06:45 til 16:45. Adresse: Gamle Kirkevei 50, 1617 Fredrikstad. NØKLEBYSKOLE 1. TIL 7. KLASSE: Nøkleby skole er en barneskole med ca. 545 elever fordelt på 24 klasser og 62 ansatte. Skolen ligger sentralt på Lisleby og er blant de største barneskolene i kommunen. På skolen er det SFO fra 1. - 4. klasse. Adresse: Leiegata 17, 1617 Fredrikstad. HAUGEÅSEN UNGDOMSSKOLE 8. - 10. KLASSE: Haugeåsen ungdomsskole ligger på Rolvsøy i Fredrikstad. Skolen er bygd i 1969, men etter en brann i 1988 ble store deler av skolebygget gjenoppbygd. Skolen har i dag rundt 350 elever fordelt på 13 klasser og 60 ansatte. Adresse: Råkollveien 16, 1663 Fredrikstad. VIDEREGÅENDE SKOLE: Glemmen vgs - Lisleby. Visjonen skal sammen med våre 5 kjerneverdier bidra til læring og utvikling: Respekt, trivsel, glede, trygghet og lagånd. Adresse: Traraveien 13, 1605 Fredrikstad.

  Offentlig kommunikasjon
  Buss: ca. 6 minutter i gåavstand til Lisleby Snippen med linje 8, 110, 120, 162 og 185 Tog: ca. 5 minutter i kjøreavstand til Fredrikstad stasjon med linje R20 og R20x Fly: ca. 1 time og 55 min i kjøreavstand til Oslo Gardemoen.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Boligen er fundamentert på antatt fjell/faste, komprimerte masser. Grunnmur av stablesten/støpt mur. Yttervegger: Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk. Stående kledning. Takkonstruksjoner: Saltakkonstruksjon tekket med eldre tegl takstein, mindre del med betong takstein. Utbygg mot nord med dobbelt tak kledd med takpapp. Takrenner og nedløp av metall. Heldekkende beslag over pipe og luftehatter. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Dører/vinduer: Vinduer i tre med isolerglass. Ytterdør i tre med innfelt glassfelt. TILSTANDSGRAD 3 - STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. - Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig da våtsone ligger mot yttervegg. TILSTANDSGRAD 2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - Utvendig vinduer: Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Takvindu har sprukket. - Innvendig overflater: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Selv om gulv er skiftet er det stedvise avvik. - Innvendig etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. - Innvendig radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Innvendig andre innvendige forhold: Det har vært enkelte utfordringer med skadedyr. Anticimex har foretatt flere befaringer og utført enkelte tiltak. Tilstanden må overvåkes og det utelukkes ikke at det må gjøres ytterligere tiltak. - Kjøkken overflater og innredning stue/kjøkken: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninredning utover normal slitasjegrad. Rommet fungerer, dog har rommet stedvise avvik. - Kjøkken avtrekk stue/kjøkken: Høy alder. - Tekniske installasjoner vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. - Tekniske installasjoner avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. - Tekniske installasjoner varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Er tilkoblet stikkontakt. - Tekniske installasjoner elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer. 5 fordelerkurser på hhv. 16 og 20 ampere. Hovedkurs på 32 ampere. Basert på alder og enkelte observasjoner anbefaler takstmannen at det gjennomføres en el-kontroll. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

  Innhold
  Areal og fordeling pr. etasje: 1. etasje: 74 kvm BRA / 63 kvm P-ROM Boligen går over 1 plan og følgende rom er inkludert: 1. etasje:, Entrè, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom.

  Standard
  Lislebyveien 156 seksjon 7 er en 3-roms leilighet beliggende i 1. etasje på Lisleby, Fredrikstad. Eiendommen ligger i et etablert boligområde med kort vei til barnehage, skole, idrettsanlegg, butikker og Fredrikstad sentrum med alle fasiliteter. Offentlig kommunikasjon i nærområde. Primærarealet er på 63 kvm over ett plan og inneholder: Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom. Oppholdsrommene stue/kjøkken har en åpen løsning hvor hvert av rommene har hver sin naturlige sone. Området er ettertraktet for førstegangskjøpere, par med eller uten barn, men også for den voksne kjøpegruppen som er i ferd med å kjøpe seg ned i boligstørrelse. Flermannsbolig opprinnelig oppført i 1860. God og innholdsrik planløsning. Aktuell seksjon ligger i byggets 1. etasje. Standarden er normal, dog må det påregnes oppgraderinger for å bringe boligen opp til dagens standard og krav. Det understrekes følgende: Det er behov for vedlikehold, utskiftninger og påkostninger på den utvendige bygningsmassen (inkludert felles garasjebygg). Det anbefales at seksjonseiere går sammen og etablerer en felles vedlikeholdsplan for sameiet inkludert innbetaling av faste felleskostnader m.m. Takstmann har ikke utført undersøkelser av utvendige bygningsdeler som yttertak (inkludert loft), yttervegger, grunn og fundamenter, drenering, utvendige vann- og avløpsledninger m.m. Sameiet er per i dag ikke organisert og ifølge sameiets vedtekter bestemmer hver enkelt sameier over og tar seg av innvendig og utvendig vedlikehold av sin seksjon og har det fulle og hele forsikringsansvaret for seksjonen. Bilder i salgsoppgave og annonse med møblering er digitalt stylet. KJØKKEN Kjøkken med ukjent alder. Kjøkkenet har slette fronter og laminat benkeplate. Frittstående kjøl/fryseskap og komfyr, underbygget oppvaskmaskin. VÅTROM Bad/vaskerom med ukjent høy alder. Innredning med nedfelt servant, gulvfestet toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Felles parkering på felles tomt. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Diverse
  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. SEFRAK er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner. Bygninger som er SEFRAK- registrerte er ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registeringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før en eventuelt gir tillatelse til å rive, flytte eller endre bygningen. For bygninger som er eldre enn 1850, er det lovfestet jmf. Kulturminneloven §25 at en slik vurdering må gjøres før bygge- eller rivningssøknad blir godkjent. Det er likevel mulig for kommune å gi tillatelse til rivning selv om kulturminnemyndighetene (fylkeskommunen) tilrår at bygget bør vernes. I slike tilfeller må det også innhentes uttale fra Kultursjefen. Tekniske installasjoner: Vannrør av kobber og flexislange. Avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder på 120 liter med ukjent alder Sikringsskap med automatsikringer. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Sameie Eierseksjonssameiet består av 5 enheter og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette. Vedtekter er vedlagt. Alle enheter må gå sammen for å organisere sameie. Den enkelte seksjonseier har plikt til å dekke sin andel av sameiets utgifter. Disse omfatter utgifter i forbindelser med vedlikehold av fellesområder, samt eventuelle andre utgifter som ikke betales av den enkelte seksjon.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 38 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 550 000,00))   51 992,- (Omkostninger totalt)   1 601 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  12417

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Eiendomsskatt, vann, avløp, grunnleie/festeavgift, renovasjon Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt er beregnet til: 1.385,- per år.

  Info formuesverdi
  Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og 90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  76/329

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3004/206/139/7: 04.12.1877 - Dokumentnr: 917954 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Festetid: 200 år
  Årlig festeavgift: NOK 40
  Overført fra: Knr:3004 Gnr:206 Bnr:139 F
  Gjelder denne registerenheten med flere
  ----------
  Nye vilkår
  08.02.2022 - Dokumentnr: 150247 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 76/329


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da at bygget ikke er lovlig tatt bruk.  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 13. mars 2006. I byggetegninger er entre flyttet til rom definert som kjøkken-opphold og det er laget et soverom der hvor entre og oppholdsrom opprinnelig var tegnet. Kjøkken er flyttet til rom definert som opphold. Rommet som er definert som bod i tegninger er bygget som bad (boligens tilleggsdel - det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold). Rommet som er definert som lite soverom er i dag brukt som bod og har ikke vindu. Noen av takvinduene i leiligheten er tettet. Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold. Det er avvik på enkelte rom og inndelinger i bygget opp mot seksjonerte og byggemeldte tegninger. Rom som opprinnelig var tegnet til denne leiligheten som bad er i dag lagt til annen leilighet og er ikke inkludert i seksjon 7. Det understrekes at alle forhold knyttet til bruk, lovlighet, tilbygg m.m må undersøkes hos PBE i Fredrikstad kommune.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av: Kommuneplan, navn: Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032. Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg. Godkjent/vedtatt: 08.06.2020 Eiendommen er ikke regulert. Kopi av dokumenter er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse

  Adgang til utleie
  Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 38 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 550 000,00))   51 992,- (Omkostninger totalt)   1 601 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Jens August Larsen

Megler

Jens August Larsen

99 71 78 79

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev