aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Rosenlund 2A
Velkommen til Rosenlund 2A

FREDRIKSTAD Rosenlund 2A

Leie - Lys 3-roms endeleilighet i rolige omgivelser - For deg som er 50 +

 • kr 2 800 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 800 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 835 195
 • EierformAndel
 • Byggeår2005
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Andel fellesgjeldkr 25 363
 • Felleskostnaderkr 3 743
 • Tomt5 295 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 800 000 (Prisantydning) 25 363 (Andel av fellesgjeld)   2 825 363 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 6 215 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 455 (Omkostninger totalt)   2 842 818 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Rosenlund 2A er en pen nymalt 3-roms endeleilighet beliggende i 1. etasje i en 6-mannsbolig. Leiligheten er godt tilrettelagt for å være et hjem man kan bli gammel i. Det er en svært praktisk planløsning hvor man har alt på ett plan. Fra fellesområdet er det trappefri adkomst til en romslig entrè. Leiligheten inneholder: Entrè, stue/kjøkken, bad/vaskerom, walk in closet og to soverom. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse på cirka 10 kvm og videre nedgang til hage. Leiligheten disponerer en utvendig sportsbod i felles rekke. I Blomsterlia borettsalg er det kun andelseiere i boligbyggelaget, og bare fysiske personer (enkeltpersoner) over 50 år, som kan være andelseiere. Velkommen til visning!
Boligen fremstår med lyse og tidsriktige overflater

Rosenlund 2A, Østfold

 • Tomt
  5295m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er felles for borettslaget. Området er opparbeidet med gressplen, busker, div. beplantning og trær. Asfalterte parkeringsplasser og adkomstveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et etablert boligområde på Lisleby som anses å være rolig og barnevennlig med kort vei til barnehage og skoler. Dagligvare på Snippen (Lisleby sentrum) ligger i nærområdet og det er kort vei til Wilbergjordet med post i butikk, Meny, frisørsalong, Nille og apotek m.m. Det er sykkelavstand til både Fredrikstad sentrum og Dikeveien handelssenter. Det er ca. 4-5 km til Fredrikstad sentrum som kan by på de fleste bymessige fasiliteter som kjøpesenter, gågate med butikker, restauranter, kafeer og servicetilbud. Bryggepromenaden kan by på flere restauranter og utesteder. Høgskole og fagskolen er beliggende på Kråkerøy rett på andre siden av elva for bryggepromenaden. Fredrikstad har byferga som er gratis og frakter deg mellom Gamlebyen, Isegran, Sentrum og Gressvik. Det er forholdsvis kort vei til Fredrikstad marka som byr på et variert turterreng sommer som vinter. Området går for å være et populært boligområde.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Andelsleilighet i flermannsbolig. Bebyggelsen i området er hovedsakelig bestående av flermanns- og eneboliger.

  Byggemåte
  Andelsleilighet bygget i 2005. Bygningen antas fundamentert på betong til stedlige masser. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med liggende kledning. Takkonstruksjon med sperrer av tre, saltak takform, tekket med takstein (ikke besiktiget). Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Tilstandsgrad 2: Bygningsdelen har vesentlige avvik. Vinduer og dører: Tilstandsgrad 2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt. Den enkelte andelseier skal vedlikeholde slikt som vinduer. Vedlikeholdsplikten omfatter også utbedring av tilfeldig skade, herunder skade påført ved innbrudd og uvær. Borettslaget vedlikeholdsplikt omfatter også utvendig vedlikehold av vinduer. Borettslagets vedlikeholdsplikt omfatter også utskifting av vinduer, herunder nødvendig utskiftning av termoruter, og ytterdører til boligen. Varmtvannsbereder: Det bør settes inn fast tilkoblingspunkt for EL fra varmtvannsbereder for å få bedre tilstandsgrad. Anbefaler at dette installeres, samt waterguard e.l. Våtrom: Totalvurdering overflater: Tilstandsgrad 2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt, skadet flis og silikonfugene. Anbefaler og installere lukket dusjkabinett som ett strakstiltak. Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Det anses ikke være noen strakstiltak nødvendig, men man bør vurdere å sette inn dusjkabinett på sikt. Man kan også forsegle fugene i dusjsonen. Tilstandsgrad 2 settes av hensyn til at mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.

  Innhold
  Entré, kjøkken/stue, 2 soverom og bad/vaskerom. S-rom: Walk in closet.

  Standard
  Rosenlund 2 A er en pen 3-roms endeleilighet beliggende i 1. etasje i en 6-mannsbolig. Leiligheten er godt tilrettelagt for å være et hjem man kan bli gammel i. Det er en svært praktisk planløsning, man har alt på ett plan. Fra fellesområdet er det trappefri adkomst til en romslig entré/mellomgang. For oppbevaring av yttertøy er det plass for å kunne sette inn et garderobeskap dersom man ønsker det. Fra gangen er det inngang til både hovedsoverommet, soverom nr. to og baderommet. Å ha baderom i tilknytning til gangen og soverommene er svært praktisk både i hverdagen og når man har gjester på besøk. Baderommet er pent flislagt, har gulvvarme og plass for både vaskemaskin og tørketrommel. Mellom gang og stuen kan man sette inn en dør dersom man ønsker å skape en rolig sone i leiligheten ved å skille soverommene fra stue/kjøkken. Oppholdsrommene stue og kjøkken har en delvis åpen løsning og gir leiligheten et sosialt allrom. Rommet varmes opp av en varmepumpe. Kjøkkenet er plassert i en L-formasjon noe som vil gi deg en god arbeidsflyt når måltidene skal tilberedes. Kjøkkenet har opplegg for vaskemaskin. Det er plass til et spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en overbygd terrasse som om sommeren blir en naturlig forlengelse av oppholdsrommet. Fra terrassen kan man videre tusle ut i gresset, og ta seg en tur i det grønne fellesområdet. Leiligheten disponerer en utvendig sportsbod. Innenfor hovedsoverommet er det en liten bod/walk in closet. I Blomsterlia borettsalg er det kun andelseiere i boligbyggelaget, og bare fysiske personer (enkeltpersoner) over 50 år, som kan være andelseiere. Dette er med andre ord et velfungerende og rolig borettslag. Vi ønsker velkommen til visning til en leilighet som passer utmerket for deg som ønsker å bo i et rolig bo-område som har nærhet til både marka og sentrum. Eiendommen ble bygget i 2005. Boligen fremstår med lyse og tidsriktige overflater. Kjøkken: Kjøkkeninnredningen er plassert i en L-formasjon og har hvite, glatte fronter. Benkeplaten er av laminat med nedfelt vaskekum og har fliser og belysning over. Hvitevarene er frittstående og medfølger ikke i salget utenom en eldre oppvaskmaskin. Ved kokesonen er det en ventilator. Bad: Baderommet er flislagt og ligger i tilknytning til boligens gang. Det er varme i gulvet noe som gir en behagelig start på dagen. Innredningen består av klosett, servant på nyere innredning og dusjhjørne. Det er opplegg for vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på fellesparkering.

  Radonmåling
  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Diverse
  Tekniske installasjoner: Naturlig ventilering via spalteventil i vindu og mekanisk avtrekk på våtrom og kjøkken. Varmtvannsbereder på 200 liter er plassert i teknisk rom/bod/walk in closet. Årstall: 2005. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 800 000 (Prisantydning) 25 363 (Andel av fellesgjeld)   2 825 363 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 6 215 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 455 (Omkostninger totalt)   2 842 818 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmepumpe i stue/kjøkken og gulvarme på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Det foreligger ikke noe energimerking/energiattest for boligen i forbindelse med salget.

 • Formuesverdi primær
  829599

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2986555

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  1

  Part.obl.nr.
  986963286

  Felleskostnader pr. mnd.
  3743

  Andel fellesgjeld
  25363

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-05-25T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  19124

  Andel fellesformue per dato
  2023-05-25T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Blomsterlia Borettslag

  Borettslagets org.nr
  986963286

  Om borettslaget
  Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall, men på grunn av fastrenteavtale t.o.m. 01.02.2023 er ikke nye betingelser for nedbetaling mottatt fra Husbanken. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

  Gebyr forkjøpsrett
  6215

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. For hver enkelt bolig blir det ved salg fastsatt en egen frist for å melde bruk av forkjøpsretten (meldefrist). Medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, tar kontakt med OBOS for å få oppgitt e-postadresse som kan benyttes. Meldingen må være mottatt av OBOS innen den fastsatte fristen. Meldefristen vil være normalt 5 virkedager etter at boligen er kunngjort i OBOS-annonse i Aftenposten og/eller på www.obos.no. Hvis OBOS mottar din melding om forkjøp etter at fristen er gått ut, kan du ikke kreve å få overta boligen på grunnlag av forkjøpsretten. Gjør du bruk av forkjøpsretten, trer du inn i en allerede inngått avtale og kjøper boligen til den avtalte pris på avtalte vilkår. Finansieringen må være i orden, og den må i sin helhet dokumenteres skriftlig. Er det flere medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, får den med lengst ansiennitet fortrinnsrett. Andelseiere i det borettslaget boligen tilhører går foran øvrige medlemmer i OBOS. Dersom flere i borettslaget vil benytte forkjøpsretten, blir normalt botiden i borettslaget avgjørende.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr.: HUS601-114959778 Restgjeld: Kr. 3.447.376,- Andel av restgjeld: Kr. 0,- Restløpetid: 12 år og 8 mnd. Rente: 1,83% Flytende Går over til flytende rente fra 01.02.23, rentesats 4%. Lånenr.: OBBK01-98207615072 Restgjeld: Kr. 653.594,- Andel av restgjeld: Kr. 25.363,- Restløpetid: 9 år og 2 mnd. Rente: 4,95% Flytende

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS Facoring AS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  891770

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Andelseiere som ønsker å holde hund eller utegående katt skal på forhånd søke om styrets godkjenning av dyreholdet. Se mer informasjon og vedlegg 1 til husordensregler i Blomsterlia borettslag Hundehold og hold av utegående katt med gjeldende bestemmelser, vedlagt i salgsoppgaven.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 14.10.2005 for nybygg 3 stk. 6-mannsboliger og 2 stk. 4-mannsboliger (seniorboliger). Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 29.01.04 . Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av: Kommuneplan, navn: Kommuneplan Fredrikstad 2020- 2032 Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg og 710 - Båndlegging, regulering pbl, H710. Godkjent/vedtatt: 18.06.2020. Eiendommen omfattes av: Reguleringsplan, navn: 206 - Rosenlund. Formål: 140 - Industri Godkjent/vedtatt: 09.05.1985 Eiendommen omfattes av Kommuneplanområde: Plannavn: Kommunedelplan for dobbeltspor Seut-Rolvsøy og rv. 110 Simo-St.Croix. Vedtatt dato: 11.05.2020. Opplysning fra Bane NOR angående intern city: Området innenfor sonen som eiendommen ligger innenfor er båndlagt for videre planlegging. I dette området er dobbeltsporet planlagt i tunnel og det er derfor lite begrensninger for eiendommen. Det anbefales ikke dyp p-kjeller eller energibrønn. Videre planlegging er ikke avklart pt. Arealplaner under arbeid i nærområdet: 1202 Leiegata. Arbeid med å etablere en sammenhengende gang- og sykkelvei langs Leiegata og den østligste delen av Sølands vei på Lisleby i Fredrikstad kommune.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 800 000 (Prisantydning) 25 363 (Andel av fellesgjeld)   2 825 363 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 6 215 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 455 (Omkostninger totalt)   2 842 818 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 12 950 ,- oppgjørshonorar kr  8 280,- og visninger kr  2 800, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  ,-. Utleggene omfatter... Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr   ,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr    ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Jens August Larsen

Megler

Jens August Larsen

99 71 78 79

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev