aktiv-eiendomsmegling

Fritidsleilighet i Trysilfjellet uten utleieplikt! 8 sengeplasser - Ski inn/ut - Sykkelbane, golf og klatrepark rett ved

 • 3 790 000
 • BRA 64 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING3 790 000
 • OMKOSTNINGER111 517
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 901 517
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 998
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 60 m²
 • FELLESKOST./MND4 557
 • TOMT3 626 m²
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • 3 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-))
  625,- (Transportgebyr til Trysilfjell Utmarkslag)
  --------------------------------------------------------
  111 517,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 901 517,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Her kan vi presentere en fritidsleilighet med attraktiv og sentral beliggenhet i Trysilfjellet sør! Det er trepanel og flislagt gulv i alle rom, samt flislagt bad med badstu. Det er kort veg til alle fasiliteter i fjellet og et av Norges beste ski- og sykkelanlegg nærmest rett utenfor døra. Dette gjør at du enkelt kan benytte deg av alle friluftsmuligheter i fjellet. Det er også "tøffelavstand" til barer og restauranter, samt ca. 1,5 km til Innbygda med servicetilbud.

Merk deg dette:
Ingen utleieplikt
3 soverom med 8 sengeplasser
Ski inn/ut
Kort radius til sykkel/tur/golfområder
Parkering utenfor leiligheten

Leiligheten inneholder:
Entré, tørkerom, 3 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, gang og bad/vaskerom med badstu. Utvendig bod.

Alpinvegen 1, Innlandet

 • VELKOMMEN
  Eiendommen har adkomst med gruset innkjøring og parkering. Overbygd inngangsparti tilknyttet terrasse tar deg inn i éntreen. I éntreen er det panelvegger og flislagt gulv, som er gjennomgående i hele leiligheten. Plass til oppbevaring for jakker og sko. Herfra er det dør inn til bod og ett soverom, samt åpen løsning mot stue og kjøkken. Utvendig sportsbod i tilknytning til inngangsparti.

  ÅPEN STUE OG KJØKKENLØSNING
  Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir godt med innredningsmuligheter. Stua har plass for både sittegruppe og et spisebord nær kjøkkenet. Det er installert peisvedovn i rommet som gir ekstra varme når det trengs.

  Kjøkkeninnredningen har sporfreste fronter på over- og underskap, laminert benkeplate og fliser i benkerygg. Lys over kjøkkenbenken, samt ett overskap med vitrinedør. Innredningen har nisje for kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr med ventilator over.

  BAD
  Flislagt baderom. Baderomsinnredning med servant på underskap og speil med skap og belysning over. Dusjhjørne med glassdører, gulvstående toalett og opplegg for vaskemaskin. Dør inn til badstue med badstuovn og benker i trevirke.

  SOVEROM
  Leiligheten har tre soverom med plassbygde senger og hyller. To rom med familekøye, samt ett med køyeseng. Tilsammen 8 sengeplasser.


  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Sluk, membran og tettesjikt på bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  Vannledninger: Det er irr på rør.
  Drenering: Ikke observert grunnmursplast over terreng.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Dører: Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå.
  Andre utvendige forhold: Påvist enkelte fuktmerker på panel over glassfelt. Tørt ved befaring.
  Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "høy" eller "særlig høy" aktsomhetsgrad.
  Overflater vegger og himling på bad/vaskerom: Overflater er eldre enn normal levetid, oppgraderinger og utskiftninger må påregnes. Innerdør plassert i våtsonen. Dusjdører hindrer direkte vannsprut.
  Overflater gulv på bad/vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Ikke tett overgang ved flis/terskel. Sprekk i flis i dusjsonen. Muggsopp i flisfuger. Tett sokkel rundt dusjsone hindrer avrenning mot sluk fra baderommets restarealer, skal være et åpent felt. Eventuelt lekkasjevann utenfor sluksonen vil ikkerenne fritt til sluk.
  Sanitærutstyr og innredning på bad/vaskerom: Påvist fuktsvelling på baderomsinnredning.
  Overflater og innredning på stue/kjøkken: Slitasjemerker/hakk i benkeplate.
  Teknisk anlegg på badstue: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på badstuovn.
  Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.
  Grunnmur og fundamenter: Det er registrert skråriss som er symptom på setninger.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Leiligheten har en sentral og attraktiv plassering i Trysilfjellet sør. Her befinner du deg i nærheten av Radisson Blu Hotel med basseng, spa og restauranter. Kort veg til velkomstsenteret, matbutikk og Peppes Pizza. Innenfor en radius på 300-400 m har du blant annet Trysil Bike Arena, Trysil- Knut Arena, helårs klatrepark, Trysil golfbane og minigolf.

  Vinteraktiviteter:
  Trysilfjellet er en av norges mest populære skidestinasjoner og har stor variasjon i skianlegget. Her finner du også langrennsløyper og utbygde barneområder som gjør Trysilfjellet meget familievennlig. I tillegg til de flotte langrennsforhold som er like ved leiligheten har man også i Trysilfjellet førsteklasses og velpreparerte løyper i god tid før jul! Trysilfjellet operer med snøgaranti og skal være et snøsikkert område hvor skisesongen varer fra november til mai. Anlegget kan by på utfordringer for hele familien, med frikjøringsområder og løypetrasser for både nybegynnere og erfarne skikjørere. Det er et eget område i anlegget som har ypperlige skileksområder for barn med skiskole og Smotteklubb. Det er også et område tilrettelagt for skogskjøring ved Høgegga, som vil være med på å øke vinterskigleden for liten og stor. Trysilfjellet har en meget velpreparert og populær skipark med rails og hopp. Parken besøkes hyppig av kjente ski- og snowboardproffer - noe som sier litt om kvaliteten parken har. Alle disse skimulighetene gjør at Trysilfjellet kan by på vintersportsaktiviteter til stor glede for hele familien!

  Sommeraktiviteter:
  Trysilfellet og områdene rundt leiligheten er like attraktive på sommeren som på vinterstid med sine ypperlige fjellterreng for friluftsaktiviteter. Trysil har snille fjellområder som passer for både store og små med godt tilrettelagte familieturområder. Foruten flotte turområder like ved leiligheten kan man utfordre familien med en av de spennende fjellturene som er på "Topp 10". For sykkelentusiaster er det mange muligheter både på sti, grus og landevegssykling. Det er utbygd mange sykkelstier i området ved leiligheten og i Trysilfjellet. Det populære arrangementet Utflukt (som er arrangert her de tre siste årene) bør prøves - her kan man prøve sine downhill- og enduroferdigheter, eller få oversikt over flotte utgangspunkt for stisykling i området. Årets store sykkehelg for hele familien - Trysilrittet - arrangeres hvert år. Like nedenfor Trysilfjellet finner man også den populære 18 hulls golfbanen som yrer av aktiviteter på sommerstid. Klatreparken Høyt & Lavt finner du også i nærheten. Parken ligger sentralt ved Trysil Turistsenter, tett på Trysil Bike Arena og Trysilfjellet golfbane. Klatreparken har 5 baner i forskjellige vanskelighetsgrader, med totalt 64 klatrehinder og 9 zip-liner. Her er det noe for enhver smak!

  Er du interressert i jakt og fiske så bør det nevnes at Trysil er kjent for sine ypperlige jakt- og fiskeforhold og Trysilelva. Ønsker man seg sol og badeliv er det ca 25 min. kjøring til Osensjøen som har en av Innlandets fineste sandstrender med et yrende bade- og båtliv.
 • Byggegrunn med antatt jord - morenemasser. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Trebjelkelag i etasjeskiller, isolert med mineralull. Gulvflater med fliser. Boligyttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull. Yttervegg kledd med stående og liggende
  panel. Innvendige overflater med panel. Himlinger med panel. Saltakkonstruksjon. Takflatene er tekket med betongtakstein.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Sørlie Takst AS.
 • 1.etg: Bra 64/P-rom 60 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Entré, stue/kjøkken, 3 soverom, gang, bad/vaskerom, badstue.

  Utvendig bod på ca. 3 kvm.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Leiligheten selges møblert og utstyrt etter Skistars utstyrsliste. Se løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp med varmekabler i de fleste gulv. Vedfyring i stue.
 • Felles festetomt for sameiet på ca. 3 624 m². Fellesarealet er ryddig og opparbeidet med naturtomt og gruset parkeringsareal. Tilhørende uteområde med levegg mot nabo.

  Bortfester er Arnold Bakken Aasheim. Det er etablert festekontrakt for 40 år regnet fra og med 01.07.1996. Rett til fornyelse i 40 år på samme vilkår. Årlig festeavgift inngår i felleskostnader. Festeavgiften reguleres hvert år i samsvar med konsumprisindeksen. I tillegg kan bortfester, hvert tiende år, kreve festeavgiften regulert i samsvar med festeavgifter i området for øvrig og i andre sammenlignbare områder.
 • Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde.
 • Eiendommen har adkomst fra felles privat vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.
 • Styreleder: Arild Røstad.
  Forretningsfører: Askus AS.
 • Eierseksjonen hører til sameiet Solbjørnlia. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise 89211187 i Gjensidige. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi har ikke latt seg fremskaffe.
 • Per 25.03.2022 utgjør felleskostnadene kr 4 557,- pr kvartal. Felleskostnadene dekker forsikring, kabel-tv/internett, brøyting/grusing, felles strøm, festeavgift, utvendig vedlikehold og renovasjon.
 • Leiligheten har ikke fellesgjeld/fellesformue.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 15 660,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon inngår i felleskostnadene og faktureres direkte fra det interkommunale renovasjonsselskapet SØIR til sameiet. Feie- og tilsynsgebyr utgjør kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter" og "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, ved, innboforsikring, innvendig/utvendig vedlikehold.
 • Det ble utstedt ferdigattest for leilighetsbygget i 1998.
  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • Leiligheten har ikke utleieplikt.

  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen fritidsbolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det foreligger begrensninger ved korttidsutleie for eierseksjoner. I det tilfelle fritidsboligen ligger på festet grunn, kan det også foreligge begrensinger i festekontrakt. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 20__, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 20__.

  Feiing ble utført siste gang i 20__. Tilsyn ble sist gang utført i 20__, uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn. VENTER PÅ INFO.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Det er ellers ingen kjente, tinglyste heftelser (dokument) som skal følge med eierseksjonen.
  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen:
  Dagboknr. 4275-2/15, tinglyst den 19.08.1996. Gjelder "Festekontrakt-Vilkår".
  Dagboknr. 1697004-1/200, tinglyst den 17.12.2018. Gjelder "Nye vilkår-feste".
  Dagboknr. 285335-1/200, tinglyst den 16.06.2006. Gjelder "Seksjonering".

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Trysilfjell turistsenter, fra 2009. Reguleringsformål for eiendommen er herberger og bevertningsteder, samt idrettsanlegg (ikke offentlig tilgjengelig). Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel 2014-2025, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fritids- og turistformål.
 • Gnr. 37 Bnr. 686 Snr. 16 i Trysil kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  -En baderomsflis er sprekt.
  -Leiligheten har ikke vært brukt av selger, kun utleid gjennom SkiStar.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,5 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 4.500,- per stykk), markedspakke (kr 9.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Nye Sander AS
Line M. Strøm

Megler

Line M. Strøm

97 09 41 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev