aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Dueveien 3!
Velkommen til Dueveien 3!

FROGNER Dueveien 3

Stor 2-roms for syke og aldrende, med god planløsning og mulighet for leie av garasjeplass. Balkong, heis og fin utsikt.

 • kr 1 700 000
 • BRA 67 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 700 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 836 134
 • EierformAndel
 • Byggeår2001
 • Soverom1
 • ArealP-rom 62 m²
 • Andel fellesgjeldkr 126 302
 • Felleskostnaderkr 4 960
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 1 700 000 (Prisantydning) 126 302 (Andel av fellesgjeld)   1 826 302 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 836 134 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Dueveien 3 er en stor 2-roms andelsleilighet for eldre og syke, med god og praktisk planløsning uten gulvlister. Her bor man sentralt til på Frogner, med gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Bygget har legekontor, og rett over veien er det Kiwi-butikk. Leiligheten ligger i 2. etasje, med heisadkomst, fin utsikt og en overbygd balkong utenfor stuen. Borettslaget har et pent fellesareal, og om ønskelig er det mulighet for å leie garasjeplass. Stuen og kjøkkenet utgjør et allrom med flere soner, og kjøkkenet byr på god skapplass. Badet er tilrettelagt for rullestolbrukere, og er utstyrt med gulvvarme. Soverommet ligger i tilknytning til badet, og her er det to garderobeskap. Yttertøyet ryddes enkelt bort i to store skap i gangen, og en disponibel kjellerbod gir ekstra lagringsplass.
Balkong med praktisk markise for solskjerming.

Dueveien 3, Viken

 • Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Beliggenheten er svært sentral, med gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Like utenfor døra er det tog, busstopp, dagligvare og apotek. Leiligheten ligger i samme bygg som både et legekontor og Frogner Medisinske Institutt. Fra stuen er det utgang til en overbygd balkong på ca. 6 kvm, med markise og fin utsikt over nærområdet. Balkongen innbyr til både stille stunder og lange, sosiale kvelder. Fellesområdet er pent opparbeidet med grøntarealer, trær, busker, sittegrupper, diverse beplantning og asfalterte internveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt boligområde på Frogner i Lillestrøm kommune, i tilknytning til Frognerlegene og Frogner Medisinske Institutt. Rett over veien finner du Kiwi, apoteket og spisestedet Frauna. Fra leiligheten er det også kort avstand til flere butikker og et godt kollektivtilbud. Ved skolen er det friområder med lekeplass, idrettsplass, fotballbane, skateramp og svømmehall. Frogner IL har et toppmoderne idrettsanlegg med flerbrukshall og kunstgressbane, som ble ferdigstilt høsten 2017. Her finner du både klatrevegg, buldrevegg og treningsrom. Leiligheten har også nærhet til flotte friluftsområder langs Leira, med gode fiskemuligheter, samt relativt kort avstand til turområder i Romeriksåsen og på Vilbergfjellet. Området har også et godt utbygd nett av gang- og sykkelstier. Golf kan du spille på Hauger golfbane, eller ved Lillestrøm by. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Frogner og Kiwi Fjellbo. Førstnevnte ligger rett over veien. Alt du trenger i hverdagen fa°r du i Frogner sentrum, med lege, tannlege, apotek, bibliotek, bensinstasjon og diverse forretninger. Romerikssenteret på Kløfta, Skedsmo Senter og Strømmen Storsenter har et rikt utvalg. Sistnevnte fremstår som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Frogner har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Frogner sentrum, som ligger rett utenfor døra. Videre er det ca. 4 minutters gange til Frogner stasjon, og herfra går det tog hver halvtime i retning Oslo/Drammen og Dal/Jessheim. Med bil fra Frogner tar det ca. 7 min til Skedsmokorset, 12 min til Lillestrøm by, 14 min til Strømmen, 15 min til Oslo Lufthavn og 21 min til Oslo S.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av leiligheter, eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Bygget er ført opp av bindingsverk i tre. Sadlet tak tekket med takstein. Utvendige fasader stående trekledning. Ringmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Malte trevinduer og terrassedør med 3-lags glass. Punkter med tilstandsgrad 3 - Store eller alvorlige avvik Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Det er påvist andre avvik: Det er hull i underliggende plate inne i bod som er med teppe. Det måler fukt i underliggende plate. Våtrom > Generell > Bad/vaskerom Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Badet har blitt oppgradert med fliser, påstøp og varmekabel. Nyere innredning. Det er ikke kjent når badet ble oppgradert. Det er synlig vinylbelegg fra byggeår under påstøp og det er ikke kjent hva som er gjort av membran under fliser. Det er etablert innredning med heldekkende servant. Toalett og innfeltbare dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin. Ut fra underliggende membran i gulv og medgått brukstid anbefales dusjkabinett eller renovering av badet. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Skap plassert i gang. Tg er gitt på grunnlag av besvarte kontrollspørsmål i samsvar med selger og må ikke forveksles med en el-kontroll. Det elektriske anlegget er ikke vurdert utover en generell visuell kontroll der el-kontroll må utføres for faktisk tilstand på anlegget. Antatt normal levetid for el-anlegg 20 - 40 år Tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak Innvendig > Overflater Det er avvik: Skade på hjørnelist i entre. Det er lagt belegg og 2 laminatgul oppå hverandre. Det er kun opprinnelig belegg under der komfyr skal stå. Laminat er lagt rundt kjøkkeninnredning og ikke under. Innvendig > Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendig > Pipe og ildsted Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er påvist at overflater har noe skader. Noe skade på folie er synlig. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er avvik: Kjøkkenvifte er ikke original og er ikke egnet for å styre avtrekk fra bad som tiltenkt. Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Det er øvrig nyere rør enn byggeår på bad. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Ventilasjon Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det er ikke tilfredsstillende avtrekk på bad. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport med rapport dato 21.08.2023 utarbeidet av takstingeniør Øyvind Nåmo Rønning for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  Planløsning 2. etasje: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og soverom. Annet: Disponibel kjellerbod.

  Standard
  Kort fortalt - Romslig 2-roms i andre etasje. - Leiligheten er for syke og eldre. - Sentral beliggenhet på Frogner. - Mulighet for leie av garasjeplass. - Heisadkomst til alle etasjeplan. - Overbygd balkong på ca. 6 kvm. - God utsikt over nærområdet. - Åpen stue-/kjøkkenløsning. - Det er godt med skapplass. - Stuen har plass til spisebord. - Badet er tilrettelagt for rullestol. - Gulvvarme og åpent dusjhjørne. - Opplegg for vaskemaskin. - Soverommet har to skap. - Lagring i disponibel kjellerbod. Gang Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via en felles oppgang med heis. Vel inne møtes man av en gang i direkte tilknytning til stuen, med det samme lyse belegget på gulvet. Veggene er hvitmalte, og yttertøyet ryddes bort i to store garderobeskap med hvite fronter. Ved inngangsdøren er det installert et dørcallinganlegg med skjerm, og leiligheten har en praktisk planløsning uten gulvfliser for enkel tilgang til alle rom. Stue Stuen og kjøkkenet danner et allrom med gulvbelegg og hvitmalte vegger. Det er fin utsikt og godt lysinnslipp via et stort vindu i front. En glassdør fører ut til balkongen, og om sommeren er det hyggelig å trekke ut for både avslapning og middager i varmen. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen. Kjøkken Kjøkkenet er oppført i en funksjonell L-form med god arbeidsflyt og skapplass. Innredningen har hvite, glatte fronter og benkeplate av laminat med dobbel oppvaskkum i rustfritt stål. Over benken er det belysning og hvite fliser, og over kokesonen er det installert en ventilator. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin og avsatt plass til komfyr. Bad/wc/vaskerom Badet, som er tilrettelagt for rullestolbrukere, har adkomst fra både gangen og soverommet. Gulvet har belegg med varme, mens veggene er kledd med lys vinyltapet. På badet er det toalett, et åpent dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Den øvrige innredningen består av servant med hvite underskap, to veggskap i samme stil og et speil med belysning. Soverom og garderobe Soverommet ligger praktisk ved badet, innredet med gulvbelegg og hvitmalte vegger. I rommet står det to garderobeskap, hvor det ene har skuffer og det andre er plassert i en egen nisje. Gangen er innredet med to skap, og ekstra lagringsplass finnes i en disponibel kjellerbod.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Borettslaget har garasjeplasser for utleie. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 700 000 (Prisantydning) 126 302 (Andel av fellesgjeld)   1 826 302 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 836 134 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner og gulvvarme på badet. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad ? ellers naturlig tilluft. En 117 liters varmtvannsbereder fra 2013 er plassert i kjøkkenbenken, og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  783914

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2978871

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Det er benyttet skatteetatens bergeningskalkulator på nett for beregning av formuesverdi.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  203

  Part.obl.nr.
  982335396

  Felleskostnader pr. mnd.
  4960

  Andel fellesgjeld
  126302

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-29T22:00:00Z

  Avdrag fellesgjeld
  1157

  Rentekostnad fellesgjeld
  587

  Andel fellesformue
  71612

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Elverhøy Borettslag

  Borettslagets org.nr
  982335396

  Om borettslaget
  Bare pesoner som pga alder, funksjonshemming, funksjonsnedsettelse eller sykdom som har behov for omsorgsbolig, kan være andelseier. Lillestrøm kommune har tildelingsplikt og rett til leilighetene. Innskuddet indeksreguleres. Se vedtekter for beregning av overdragelses-sum. Borettslaget har garasjeplasser til utleie for beboere.

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget forkjøpsrett og dernest de som er utpekt av Lillestrøm kommune. Utover dette har de øvrige andelseierne i boligbyggelaget, utpekt av styret i boligbyggelaget forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånets løpetid: 31.12.06 - 30.12.30 Långiver: Kommunalbanken AS Rentebetingelser: 5,65% Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Fremtind

  Polisenummer felles forsikring
  20855807

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for (definer hvilke bygning eller bygningsdel det gjelder) datert 03.08.2001 Det er i den midlertidige brukstillatelser anmerket følgende forhold: Innredning av lokal avsatt til fysioterapeut. Innsendelse av oppleggsskjema for rørlegger. Godkjennelse fra arbeidstilsynet må innsendes. Innsendelse av revidert utenomhusplan. Søknad om installasjon av vannmåler må godkjennes. Innsendt sluttdokumentasjon for avfallshåndtering må godkjennes, eventuelt suppleres. Rekkverk på vinduer med lav brystning må monteres. Diverse branntetting i tekniske rom. Komplettering av gartner/belegg/asfaltarbeider. Montering av innhegning for søppelkasser. Div. merking fra rørlegger.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 700 000 (Prisantydning) 126 302 (Andel av fellesgjeld)   1 826 302 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   1 836 134 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev