aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Søndre Mohagen 56!

FROGNER Søndre Mohagen 56

Fin 3-roms eierseksjon i 2. etasje med trivelig balkong - Rolig og barnevennlig område - P-plass!

 • kr 2 900 000
 • BRA 56 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 900 000
 • Omkostningerkr 88 692
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 061 294
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 005
 • Soverom2
 • ArealP-rom 51 m²
 • Felleskostnaderkr 3 471
 • Tomt8 191 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 990 000,- (Prisantydning) 72 602,- (Andel av fellesgjeld) 3 062 602,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 550,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 062 602,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 88 692,- (Omkostninger totalt) 3 151 294,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Eiendomsmegling ved Iris Therese Asak har gleden av å presentere en fin 3-roms leilighet i et veletablert boligområde på Lindeberg. Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder entré, 2 soverom, bad og kjøkken i åpen løsning mot stuedel. Fra stuen er det utgang til solrik balkong. Leiligheten har solrik balkong, lagring på loft og disponerer egen parkeringsplass. Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde. Korte avstander til barnehage og togstasjon. Ca. 4 km. til Frogner med barne- og ungdomsskole, idrettsplass og forretningsenter. Det er omtrent 1 km til offentlig kommunikasjon med jernbanestasjon og bussholdeplass på Lindeberg. Her går toget inn til Oslo sentrum hver halvtime og bruker knappe 25 minutter. Perfekt for deg som pendler! Vel møtt til visning!

Søndre Mohagen 56, Viken

 • Tomt
  8191m²

  Beliggenhet
  Leiligheten har en meget attraktiv og sentral beliggenet på Lindeberg i Lillestrøm kommune. Eiendommen ligger i et rolig, nyere etablert og barnevennlig boligområde. Her har du nærhet til skoler, barnehage, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, som du finner både på Frogner og på Kløfta. På Kløfta finner du også Romerikssenteret med et godt utvalg av butikker, i tillegg til Rema 1000, Meny og Vinmonopolet. Kløfta sentrum kan også by på et utvalg av hyggelig cafèer, andre spisesteder og tjenester som bla. frisør. Leiligheten ligger til et område med et bredt tilbud innenfor sport og fritid. Området har kort vei til fotballbane, skøytebane, lysløype, idrettshall, svømmehall, treningssenter og bibliotek, for å nevne noe. Det er skiløyper rett utenfor boligen om vinteren. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder egnet til alle årstider. Området er også perfekt for deg som pendler. Lindeberg togstasjon ligger knappe 15 minutters gange fra boligen. Her tar toget inn til Oslo sentrum kun omtrent 25 minutter, med stopp i Lillestrøm langs veien. Det er kun 20 minutter i bil inn til Oslo Lufthavn. Et perfekt område for deg som ønsker en rolig tilværelse, med samtidig nærhet til gode servicetilbud og optimal offentlig transport

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde med primært leilighets-/småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  Flermannsbolig bygget i 2005. Bygningen antas fundamentert med betong til grunnen. Støpt plate på komprimert masser. Etasjeskiller av trebjelkelag. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk, utvendig kledd med liggende kledning. Takkonstruksjon med takstoler av tre, saltak takform, tekket med takstein (ibesiktiget fra loft og fra bakkenivå)

  Innhold
  Entré Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lysmalt entré med vinylbelegg på gulv. Det er avsatt plass til garderobeløsning og skoskap. Kjøkken Sigdal kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet har mosaikkfliser og belysning over benkeplaten og takhøye overskap. Det er frittstående hvitevarer og opplegg for oppvaskmaskin. Stue Leiligheten har en stue som byr på flere møbleringsmuligheter. Allrommet er i åpen løsning med kjøkkenet og det er utgang til trivelig balkong. Rommet har store vindusflater for rikelig med naturlig lysinnslipp. Soverom Soverommene er malt i tidsriktig farge og begge rom har garderobeløsning. Hovedsoverommet er av god størrelse og har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Soverom 2 passer godt som barnerom, gjesterom eller kontor. Bad/vaskerom Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med klosett, servant på underskap, og dusjnisje. Badet har opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har trappeadkomst og det et overbygd inngangsparti med tilkomst til sportsbod og leiligheten. For ytterligere lagring er det loft.

  Standard
  Forhold som har fått TG2: Elektrisk: Elanlegget er fra opprinnelig byggeår uten dokumentasjon og med bakgrunn i dette og alder kan ikke feil utelukkes. Varmtvannsbereder: Berederen er ikke plassert i rom med sluk og mangler lekkasjesikring. Ventilasjon: Ventilasjonsaggregatet har en forventet levetid på ca 25 år. Med bakgrunn i alder er det økende risiko for feil som krever utbedring/utskifting. Våtrom: Det anbefales på generelt grunnlag alltid å sette inn dusjkabinett i eldre bad. Overflatene ser visuelt bra ut, tilstandsgraden settes av hensyn til alder. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Etableringsåret og kort gjenstående levetid på membran ligger til grunn for tilstandsgraden. Som ett fuktsikringstiltak anbefales det å etablere tett dusjkabinett på bad eldre enn 10 år.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er én p-plass per leilighet. Styret har ansvaret for å fordele parkeringsplasser. Beboere som vil ha el-billading må søke styret, slik at de kan få tildelt riktig plass. Beboeren betaler selv for kostnadene som tilhører laderen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 990 000,- (Prisantydning) 72 602,- (Andel av fellesgjeld) 3 062 602,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 550,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 062 602,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 88 692,- (Omkostninger totalt) 3 151 294,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Elektriske panelovner og gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift og er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 76,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  656730

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2364226

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader - Felleskostnader - Oppvarming/strøm - Innboforsikring - Vannforbruk Listen er ikke uttømmende.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  55/1988

  Felleskostnader pr. mnd
  3471

  Felleskostnader inkluderer
  Forretningsførsel, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, energi/fyring, tv-anlegg/bredbånd.

  Andel fellesgjeld
  72602

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-08T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Långiver: Obos-banken AS Restsaldo: 2 723 029,- Termin: 12 per år Rente: 6,25% Løpetiden er 16 år.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å anskaffe og holde hund, katt og liknende kjæledyr i Boligsameiet. Beboere som har dyr eller som har tenkt å anskaffe seg kjæledyr, forplikter seg til å følge bestemmelsene i husordensreglene. Katteeiere skal kastrere katten om den skal være ute.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/294/95/28: 16.04.2007 - Dokumentnr: 326787 - Best. om vann/kloakkledn. Gjelder denne registerenheten med flere
  12.02.2008 - Dokumentnr: 127123 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:294 Bnr:83
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om parkering
  Opprinnelig tinglyst 30.05.2006 dbnr 254602. Rettet ihht § 18 13.02.2008 BRN
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.03.2023 - Dokumentnr: 261178 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Romerike Eiendomsmegling AS
  Org.nr: 926 743 023
  Elektronisk innsendt
  07.06.2006 - Dokumentnr: 266687 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 28
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 55/1988
  12.02.2008 - Dokumentnr: 127123 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:294 Bnr:83
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om parkering
  Opprinnelig tinglyst 30.05.2006 dnbr 254602. Rettet ihht § 18 13.02.2008 BRN


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Med de unntak somer fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter har den enkelte sameier full rettslig rådighet over sin seksjon. herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 990 000,- (Prisantydning) 72 602,- (Andel av fellesgjeld) 3 062 602,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 550,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 062 602,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 88 692,- (Omkostninger totalt) 3 151 294,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  88692

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Meglers vederlag kr 42 000 Markedsføringspakke kr 22 000 Tilrettelegging kr 11 000 Oppgjør kr 6 500 Inneståelsesgebyr kr 6 500 Visningshonorar per visning kr 2 500 Overtakelsesgebyr kr 2 500 Elektronisk grunnbok kr 300 Infobrev Obos kr 1 500 Panterett med urådighet kr 480 Alle beløp er inkl. mva.

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev