aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Trevanntoppen 12 - Svært romslig enebolig oppført i 2021 med panoramautsikt over Trevann.

Frolands verk Trevanntoppen 12

Frolands Verk - Flott enebolig oppført i 2021 med fantastisk beliggehet på Trevanntoppen.

 • 6 150 000
 • BRA 349 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING6 150 000
 • OMKOSTNINGER169 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 319 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 260 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT935 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 6 150 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  153 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 150 000,-))
  --------------------------------------------------------
  169 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 319 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1.etg: Entrè, gang, bad, 3 soverom, wc, vaskerom, stue/kjøkken

Garasje 1.etg: Trimrom. Garasje.
Garasje - Loftsetasje: Gang, stue, bad, 2 soverom
Her vil man oppleve spektakulære solnedganger.

Trevanntoppen 12, Agder

 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
  Velkommen til Trevanntoppen 12. Her får kjøper en flott eiendom oppført i 2021 med en beliggenhet av de sjeldne.

  Stor hall med dobbelfløyet inngangsdør, varmekabler, dobbeldør og meget god skapplass i store garderober. Her dekker man behovet for skapplass på en utmerket måte. Skyvedører med glassfelt inn til stuen. Høykvalitets laminatgulv er gjennomgående for boligen og skaper en fin helhet.

  Med adkomst fra hallen har man praktisk gjestetoalett, ypperlig når man ønsker å holde hovedbadet for seg selv.

  Fra stuen på høyre hånd finner man stort vaskerom med belegg på gulv, plater på vegg og innredning med benk, skuffer og høyskap. Utslagsvask.

  Stuen er svært romslig, har store vinduer vendt mot nydelig utsikt over Trevann. Videre har man ekstra god takhøyde som gir en unik romfølelse, peis, varmepumpe og downlights. Meget god plass til stort spisebord og vinkel gjør at man enkelt finner naturlig sted å plassere sofagruppen. Her har man alt man trenger for å skape gode minner.

  Kjøkkenet er levert av Strai med integrerte Miele hvitevarer, vinkel for maksimering av skap/benkeplass og god plass til spisebord. Her sitter man med panoramautsikt til hvert måltid. Utstrakt bruk av downlights også på kjøkken. Barstolene passer godt inn til vinkel på kjøkkeninnredning og her har man all grunn til å nyte frokosten.

  3 store soverom hvorav hovedsoverommet har stort garderobeskap.

  Lekkert baderom med downlights, dobbel servant med skuffer samt høyskap på hver side. Stort dusjhjørne med troperegnsarmatur.

  Garasje: Ekstra romslig garasje med god plass til 4 biler om ønskelig. I sørvestlig retning har eier bygd eget trimrom som vil passe vel så godt som kontor / hobbyrom. Her har man også varmepumpe. Fra trimrom har man trapp opp til stort innredet loft over garasje, her har man stue, bad, mellomgang og 2 soverom. Her kjenner man igjen materialvalgene fra boligen. Store panoramavinduer fra stuen gir en unik følelse og bør oppleves. Det gjøres oppmerksom på at trimrom og garasjeloft ikke er byggemeldt / søkt om og heller ikke anført på byggetegninger hos kommunen.

  Det gjøres oppmerksom på at skap i mellomgang før soverom på loft ikke medfølger. Kan evt. kjøpes mot tillegg i pris.
  Det gjøres oppmerksom på at loft over garasje ikke er byggemeldt og det er ikke rominndelinger på tegninger fra kommunen.

  Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport ifm. salg og følgende er bemerket.

  Balkonger, terrasser og rom under balkonger,TG2
  Støpte terrasser/plattinger rundt boligen. Det er registrert noen sprekker ut fra to hjørner som bør holdes under oppsikt i forhold til ytterligere bevegelser / endring av sprekkenes karakter.
  Vurdering av avvik:
  Det er avvik: Sprekk i betongplatting ut fra hjørner.
  Tiltak: Bør tettes og holdes under oppsikt for å vurdere om oppsprekkingen har stanset eller om den vedvarer / endrer karakter.
  Innvendig

  Etasjeskille garasjeloft,TG2
  Det er trebjelkelag i garasjen. Det er utført stikktest av retning med laser i stuerommet i garasjebygget og retningsavviket er over tolleransekravet i denne standarden, derav økt tilstandsgrad.
  Vurdering av avvik:
  - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  - Det registreres også litt knirk og vibrasjoner ved gangbelastning.
  Tiltak
  -For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.
  Nærmere undersøkelser/dokumentasjon mtp dimensjonering.

  Innvendige trapper,TG2
  Malt tretrapp i garasjebygningen mellom etasjene.
  Vurdering av avvik:
  - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
  - Det er avvik:
  - Trappen er en brukt trapp som er montert. Denne passer ikke helt på høyden, så trappen er avsluttet mot en kasse på gulvet. Derfor er det avvik i trinn. Dette kan ikke endres på uten å skifte trappen, skal man tilstrebe lik trinnhøyde i hele trappen.
  Tiltak
  - Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet.

  Våtrom
  Overflater vegger og himling,TG2
  Malte beverplater på vegger og mdf-panel i himling.
  Vurdering av avvik:
  - Det er uegnede materialer i våtsoner
  - Det er uegnede materialer i våtsoner på badet. Da det brukes dusjkabinett reduserer dette faren for skader. Ved en lekkasjesituasjon vil materialer uten tettesjikt bli negativt påvirket av fukten.
  Tiltak:
  - Membran/tettesjikt må legges.
  - Membran/tettesjikt må legges for å oppnå tilstandsgrad 1 etter rapportens standard.

  Overflater Gulv,TG2
  Det er baderomsbelegg på gulvet. Det er ikke fall på gulvet mot sluk. Det er 20 mm oppkant under dørterskelen som vil sikre rommet ved en eventuell lekkasjesituasjon.
  Vurdering av avvik: Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).
  Tiltak Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk.

  Sluk, membran og tettesjikt,TG2
  Synlig vinylbelegg på gulv som er innfestet under klemring i sluket. Kabinettet er ikke flyttet på, men sokkellisten til dusjen er fjernet slik at man fikk tilsyn til vurdering. Det gjøres oppmerksomt på at det ikke er godkjent/egnet tettesjikt på vegger.
  Vurdering av avvik: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Det er beverplater på vegger i våtsone - og dette er ikke godkjent løsning.

  Tiltak
  - Innhent dokumentasjon, om mulig.
  - Det har mest sannsynlig ikke vært noen uavhengig kontroll på badet, da dette er innredet uten at det er søkt om til kommunen.
  Tekniske installasjoner

  Vannledninger - garasjebygning,TG2
  Vannledninger av plast. Rør i rørsystem med fordelerskap. Fordelerskapet er ikke drenert til vanntett gulv med sluk og dette er et avvik.
  Vurdering av avvik: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning.

  Tiltak
  - Det bør foretas tiltak på anlegget som sikrer bedre løsning på eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system.

  Avløpsrør,TG2
  Avløpsrør av plast. Fremstår i ok stand.
  Vurdering av avvik:
  - Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget.
  Tiltak
  - Andre tiltak:
  - Det anbefales lufting av kloakk over tak.

  Ventilasjon - Garasjebygning,TG3
  Det er ingen ventilasjonsløsning i garasjebygningen.
  Vurdering av avvik:
  - Ingen ventilering utover åpning av vindu.
  Tiltak: Om mulig må balansert ventilasjon vurderes. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere balansert ventilasjon eller andre tiltak for å bedre kvaliteten på innemiljøet.
 • Ønsker du å bo landlig i naturskjønne omgivelser med skogen som nærmeste nabo er dette stedet. Eiendommen ligger perfekt til for dem som ønsker seg god plass å boltre seg på men samtidig kort vei til alt av fasiliteter. Froland er en kommune i vekst og har et godt utviklet servicetilbud med flere store matbutikker, spisesteder, frisør, apotek, bank, bibliotek, bakeri, bensinstasjoner, barnehager samt skole med trinn fra 1 - 10 klasse. Her har man også Frolandia, svømmehall og treningssenter. Både Osedalen, Arendal og Grimstad er kun en kort kjøretur unna. Om man kjører i motsatt retning har man kun et par minutters kjøretur til den velkjente badestranden på Trevann som hver sommer er gjenstand for storinnrykk fra badelystne i hele distriktet. Ellers har man kort vei til flotte turområder i kommunen. Froland har uendelige turområder for dem som liker å bevege seg ute og det finnes et variert sportstilbud i området. Her kan man spille fotball på kringla, gå på ski i lysløypene vinterstid eller kjøre cross på Jomås.
 • Enebolig med dobbelgarasje
 • Fra Arendal følger man Frolandsveien forbi Osedalen og tar 2 avkjøring i rundkjøringen. Følg veien mot Froland Verk opp bakken og fortsett gjennom høyresving og ned bakken hvor man har Eikely på venstre hånd. I bunnen av bakken tar man inn til venstre og følger veien rett frem. Boligen ligger på høyre hånd merket med til salgsplakat fra Aktiv. Velkommen!
 • Det er sprengsteinsfylling under boligen. Ringmur av isolerte ringmurselementer. Taket er tekket med forenklet undertak av duk og ru betongtakstein.
  Sutaksplater under taksteina på garasjebygget. Det er takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Heldekkende pipehatt. solert og vindtettet bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Stående bordkledning. Kledningen er luftet. Det er registrert musebånd ved tilfeldig valgte kontrollpunkter. olig: Det er saltak oppbygd med w-takstoler i tre. Forenklet undertak med kombinert vann/vindsperre. Isolert over himlinger. Isolerglassvinduer i tre fra byggeåret. Isolerte dører i ytterkonstruksjonen. Tofløyet inngangsdør. Stålpipe og vedovn i stue/kjøkken.
 • 1.etg: Bra: 157 m2, P - rom: 157 m2.

  Garasje 1.etg: Bra: 116 m2, P - rom: 27 m2, S - rom: 89
  Garasje - Loftsetasje: Bra: 76 m2, P - rom: 76 m2

  Følgende rom inngår i primærareal:


  1.etg: Entrè, gang, bad, 3 soverom, wc, vaskerom, stue/kjøkken

  Garasje 1.etg: Trimrom
  Garasje - Loftsetasje: Gang, stue, bad, 2 soverom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Det er lagt opp til el-bil lading. Det er også lagt opp strøm til boblekar på fremsiden. Telia fiber pr. dags dato.
 • Strøm og ved. Det er montert 2 varmepumper, en i stue og en i trimrom tilknyttet garasjen.
 • En fantastisk tomt på Trevanntoppen med nydelig utsikt over Trevann og særdeles gode solforhold. Det er nylig bekostet asfaltering av gårdsplass og det er videre støpt platting på fremside samt rullestein.
 • Meget god biloppstillingsplass på tomten samt parkering til flere biler i stor garasje.
 • Offentlig vei, vann og avløp.
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • Kr. 30 411 pr. år
  Beløpet inkluderer eiendomsskatt og renovasjon.
 • Strøm: Estimert ca. 15 000,- årlig.
  Bygningsforsikring: Estimert ca. 5000 årlig.
  Kommunale avgifter: Kr. 18612,- årlig.
  Eiendomsskatt: Kr. 7365,- årlig.
  Renovasjon: Kr. 4434,- årlig.
 • Ferdigattest foreligger.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1943/214-1/36 Rettigheter iflg. skjøte
  09.03.1943
  rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:20 Bnr:1
  Rett til velteplasser og framdrift av tømmer
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1947/1717-2/36 Bestemmelse om veg
  21.11.1947
  Rettighetshaver: Froland kommune
  Også rett til opplagsplasser
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1948/285-1/36 Bestemmelse om veg
  23.02.1948
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/687235-2/200 Erklæring/avtale
  27.06.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:20 Bnr:260
  Bestemmelse om vegetasjon
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/687235-3/200 Bestemmelse om båtplass/bryggeplass
  27.06.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:20 Bnr:260
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/687343-2/200 Erklæring/avtale
  27.06.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:20 Bnr:261
  Bestemmelse om vegetasjon
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/687343-3/200 Bestemmelse om båtplass/bryggeplass
  27.06.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:20 Bnr:261
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/1061726-2/200 Bestemmelse om båtplass/bryggeplass
  28.09.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:20 Bnr:263
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/1061726-3/200 Bestemmelse om adkomstrett
  28.09.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:20 Bnr:263
  Adkomstrett fram til båtplass
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/1061726-4/200 Erklæring/avtale
  28.09.2017 21:00
  rettighetshaver:Knr:4214 Gnr:20 Bnr:263
  Rett til å rydde vegetasjon som i fremtiden vil hindre utsikt til Trevann
  Gjelder ikke fremtidig fradelte parseller fra gnr. 20 bnr. 20
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2017/1192464-1/200 Jordskifte
  27.10.2017 21:00
  Saksnr 15-200370SKJ_JARD Treveien
  Aust-Agder Jordskifterett
  Gjelder veirett på Treveien
  Overført fra: 4214-20/20
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Reguleringsplan: Trevanntoppen
  Formål: Bolig
  Vedtaksdato: 11.05.2017
  Kommuneplanens arealdel
  Periode: 2010-2022
  Kommentarer til eksisterende planer: Det arbeides for tiden med rullering av kommuneplanen.
 • Gnr. 20 Bnr. 281 i Froland kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Meglerprovisjon: 1,33 % av oppnådd salgssum.
  Tilrettelegging: Kr. 10900,-
  Markedsføring: Kr. 8750,-
  Internett: Kr. 8850,-
  Oppgjørsgebyr: Kr. 3950,-
  Garantiforsikringspremie: Kr. 3800,-
  Grunnbok og utskrifter: Kr. 808,-
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Annette Samnøy Pedersen
  Jarle Pedersen
Magne Haugås

Megler

Magne Haugås

90 02 01 07

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev