aktiv-eiendomsmegling
Leiligheten ligger i et rolig hjørne av Frosta sentrum
Leiligheten ligger i et rolig hjørne av Frosta sentrum

FROSTA Nedre Bergslivegen 4

Frosta - Nyoppført 3-roms selveierleilighet i sentrum - Innflytningsklar - NY PRIS!

 • kr 2 750 000
 • BRA 69.2 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 750 000
 • Omkostningerkr 30 286
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 780 286
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63.1 m²
 • Felleskostnaderkr 2 589
 • Tomt681.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 14 000 (Startkapital til sameie og velforening) 3 416(Dokumentavgift av tomteverdi) 30 286 (Omkostninger totalt) 2 780 286 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Nybygd 3-roms selveierleilighet midt i smørøyet av Frosta sentrum. Leiligheten har moderne fasiliteter som vannbåren gulvvarme, ventilasjon med varmegjenvinning, integrerte hvitevarer på kjøkken og store vinduer som gir rikelig med lysinnslipp. Trappefri adkomst med både innvendig og utvendig bod samt carport. Flott og praktisk planløsning med 2 soverom, kjøkken og stue i åpen løsning og romslig veranda. For de fleste er Frosta kjent som Trondheimsfjordens kjøkkenhage med tidlig vår og god tilgang på kortreist mat. Leiligheten ligger i Frosta sentrum med ca. 400 meter til dagligvarebutikk, apotek, legekontor, vinmonopol og kafe. Det er også kort veg til barnehage og skole. Ønsker du en enklere hverdag med kort vei til alle fasiliteter, så er dette noe for deg! Ta kontakt for visning
Pent kjøkken med god benk- og skapplass. Integrerte hvitevarer som kjøl/frys, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin

Nedre Bergslivegen 4, Trøndelag

 • Tomt
  681.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellesareal for sameiet

  Beliggenhet
  For de fleste er Frosta kjent som Trondheimsfjordens kjøkkenhage med tidlig vår og god tilgang på kortreist mat. Her dyrkes det en mengde ulike grønnsaker av høy kvalitet som er mulig å kjøpe på en av de mange gårdsbutikkene rundt om på Frosta. Bergslia 2 ligger i Frosta sentrum med ca. 400 meter til dagligvarebutikk, apotek, legekontor, vinmonopol og kafe. Kun 600 meter til skole, 1km til nærmeste barnehage og ca. 1,3 km til Vinnatrøa idrettsanlegg med løpebane, fotball- og håndballbane. Frosta er perfekt for de som er glade i aktiviteter, som f.eks båtliv ute på sjøen, badeliv, fotturer, sykkelturer, fjord og ferskvannsfiske. Ønsker du en enklere hverdag med kort vei til alle fasiliteter som Frosta har å by på, så er dette noe for deg.

  Adkomst
  Leiligheten ligger i sentrum av Frosta med avkjøring Bergsvegen.

  Bebyggelse
  Området består stort sett av leilighetsbygg i 2 etasjer og grenser til sentrum på den ene siden og landbruksareal på den andre.

  Skolekrets
  Frosta

  Byggemåte
  Bygningen er oppført med bærekonstruksjon i betong. Yttervegger generelt av bindingsverk med isolasjon og ferdigbehandlet trekledning samt enkelte fasadeplater. Rekkverk føres opp med liggende spiler. Vinduer og balkongdør er ferdigbehandlet fra fabrikk. Hvit innside og farge valgt av arkitekt på utsiden av vinduer. Vinduer har utvendig aluminiumsramme som er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Enkelte vinduer er faste og må vaskes fra utsiden. Leiligheten varmes opp med vannbårent varmesystem (gulvvarme) for stue, kjøkken og gang. For bad er det varmekabler i gulv. Det er ikke varmekilder for andre rom. Varmeanlegget (varmepumpe luft/vann) er felles for alle leilighetene og kostnader fordeles ut fra leilighetsstørrelsen. Eget felles rom for varmepumpeanlegget. Leiligheten har balansert varmegjenvinningsanlegg inkl. kjøkkenvifte.

  Innhold
  P-ROM: Entré, 2 soverom, bad/wc, kjøkken og stue ca. 69,2 kvm. S-ROM: Bod ca. 6,1 kvm.

  Standard
  Entré: parkettgulv, malte vegger, malt himling. Vannbåren varme. Kjøkken: parkettgulv, malte vegger, malt himling. Kjøkkeninnredning levert av JKE design med avtrekksvifte og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp samt kjøl-/fryseskap. Vannbåren varme. Stue: parkettgulv, malte vegger, malt himling. Vannbåren varme og utgang terrasse. Bad: flis på gulv, våtromsplater på vegger, malt himling. Servant med skuffer og speil, dusjhjørne med innfellbare vegger, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme og avtrekk via balansert ventilasjon. Soverom 1: parkettgulv, malte vegger, malt himling. Soverom 2: parkettgulv, malte vegger, malt himling Innvendig bod/teknisk rom: vinyl på gulv, malte vegger, malt himling. Sikringsskap, rør i rør skap og ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. I tillegg har leiligheten carport og utvendig sportsbod

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer medfølger som sett på visning.

  TV/Internett/bredbånd
  Grunnpakke TV/internett fra Telenor (Fiber) er inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  Carport og på gårdsplass.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 14 000 (Startkapital til sameie og velforening) 3 416(Dokumentavgift av tomteverdi) 30 286 (Omkostninger totalt) 2 780 286 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  4932

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Beløpet dekker avløp

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er enda ikke opprettet

  Vannavgift
  2614

  Vannavgift år
  2022

  Info vannavgift
  Frosta Vassverk

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hegra Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningen mottar ikke provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Felleskostnader pr. mnd
  2589

  Felleskostnader inkluderer
  Grunnpakke TV/internett fra Telenor (fiber), byggforsikring, renovasjon og a konto vannbåren varme. Avregning av forbruk vannbåren varme en gang pr. år.

  Om sameiet
  Sameiet består av 4 selveierleiligheter. Sameiet har valgt å ta forretningsførsel selv. Styreleder er Jan Bakken.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Beboer er pliktig til å delta på sameiets eventuelle dugnader ol.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for de andre beboerne.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Det er tinglyst hele 13 servitutter på eiendommen. De fleste omhandler gården denne eiendommen er avdelt fra og har blitt med over på fra hovedbruket under fradelingen. Det er kun tinglyste erklæringer fra 2021 som handler om denne eiendommen og er som følger: 09.06.2021 - Dokumentnr: 687018 - Bestemmelse om vann/kloakk Gjensidig rett Gjelder også fradelte tomter fra gnr. 42 bnr. 84 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen eller rettighetshaver Overført fra: Knr:5036 Gnr:42 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere 09.06.2021 - Dokumentnr: 687018 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Gjensidig rett Gjelder også fradelte tomter fra gnr. 42 bnr. 84 Gjelder også andre tekniske anlegg Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen eller rettighetshaver Overført fra: Knr:5036 Gnr:42 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere 09.06.2021 - Dokumentnr: 687018 - Bestemmelse om bebyggelse Gjensidig rett Gjelder også fradelte tomter fra gnr. 42 bnr. 84 Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m Bestemmelse om vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen eller rettighetshaver Overført fra: Knr:5036 Gnr:42 Bnr:86 Gjelder denne registerenheten med flere 18.06.2021 - Dokumentnr: 738722 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 69/284

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 06.07.2021.

  Vei, vann og avløp
  Regulert adkomst. Kommunal kloakk og vann fra Frosta vassverk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Det er planlagt videre utbygging av leiligheter i området sør og vest for leiligheten. Se vedlagte reguleringskart.

  Adgang til utleie
  Leiligheten kan fritt leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 14 000 (Startkapital til sameie og velforening) 3 416(Dokumentavgift av tomteverdi) 30 286 (Omkostninger totalt) 2 780 286 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  30286

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger kan ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår for profesjonell part.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 900-, oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 1990, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtalen. Alle beløp er inkl. mva.

Dokumenter

Jan Morten Svendsen

Megler

Jan Morten Svendsen

95 73 78 71

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev