aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Eiendomsmegler Håvard Geving ønsker velkommen til Steinanvegen 4
Eiendomsmegler Håvard Geving ønsker velkommen til Steinanvegen 4

FROSTA Steinanvegen 4

Særdeles sjarmerende eiendom med mye bygningsmasse og pent opparbeidet tomt - Solrikt - Sjøutsikt - Flott beliggenhet

 • kr 3 790 000
 • BRA 263 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 3 790 000
 • Omkostningerkr 111 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 901 792
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1992
 • Soverom4
 • ArealP-rom 174 m²
 • Tomt5 703 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   111 792,- (Omkostninger totalt)   3 901 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Planskisse 1. etasje
Eiendomsmegler Håvard Geving presenterer Steinanvegen 4! Her har du en fin mulighet til å skaffe deg en særdeles sjarmerende og idyllisk eiendom litt utenom det vanlige. Eiendommens beliggenhet er naturskjønn og sjønær, og mye av bygningsmassen er oppgradert/modernisert med årene. Eiendommen byr på en rekke kvaliteter, blant annet: - Mye bygningsmasse, totalt 263 kvm BRA - Anneks/mastu som separat bygg, fullt innredet m/kjøkken, stue, soverom, bad og hems - 4 garasjeplasser fordelt på 2 bygg - Rikelig med oppbevaringsplass - 4 soverom i boligen - Vakker og romslig tomt med en stor og frodig hage - Store og flotte uteplasser med gode solforhold - Sjønær beliggenhet og sjøutsikt - Sjarmerende og koslig tunløsning mellom byggene - Nærhet til sjø og natur Velkommen!
Herfra har du kort vei til sjøen og for øvrig flere av de fasiliteter Frosta har å by på

Steinanvegen 4, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 71 kvm Entre, gang/trapp, spisestue, stue, kjøkken, bibliotek og wc.
  2. etasje: 66 kvm Gang/trapp, 4 soverom og bad/vaskerom + kott (ikke målbart).
  Primærrom
  1. etasje: 71 kvm Entre, gang/trapp, spisestue, stue, kjøkken, bibliotek og wc.
  2. etasje: 66 kvm Gang/trapp, 4 soverom og bad/vaskerom.
  Sekundærrom
  2. etasje: 0 kvm Loft (ikke målbart).

  Mastu
  Bruksareal
  1. etasje: 37 kvm Entre, kjøkken, stue, soverom og bad.
  Primærrom
  1. etasje: 37 kvm Entre, kjøkken, stue, soverom og bad.

  Uthus/garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 37 kvm Garasje/lagerplass.
  Sekundærrom
  1. etasje: 37 kvm Garasje/lagerplass.

  Trippelgarasje
  Bruksareal
  1. etasje: 52 kvm 3 garasjer
  Sekundærrom
  1. etasje: 52 kvm 3 garasjer  Tomt
  5703m²

  Beskrivelse av tomt
  En meget flott opparbeidet tomt, med gruset gårdsplass og for øvrig romslig grøntareal bestående av plen, busker og trær. Tomtens størrelse og utforming byr på gode muligheter for den med grønne fingre med både morelltre, ripsbusker, bringebær, rabarbra, kirsebær, pære- og plommetrær m.m. Flere solrikte uteplasser på eiendommen. Gjennomgående for hele tomten er at den er svært forseggjort og innbydende. Koselig tunløsning mellom byggene, lunt og skjermet. Eiendommens areal er nylig oppmålt.

  Beliggenhet
  Eiendommen har en landlig, men samtidig praktisk og pen beliggenhet på Frosta i Vågen. Frosta er et perfekt sted for aktiviteter som fot- og sykkelturer, fiske, båt og sjøliv. Her har du sjø og vakker natur tett på, samt golfbane og fine turløyper for rekreasjon langs Frostastien eventuelt i fjellterrenget mot Ekne. I Vågen finner du kommunens offentlige badestrand Kvitsandvika. Landbrukskommunen Frosta strekker seg ut i Trondheimfjorden, og her er du omkranset av sjø på tre kanter med mange idylliske badeplasser både ved Manneset, Sjøtun på Vikaleiret, på Tautra ved fotballbanen, i Småland bortenfor småbåthavna samt hos flere av campingplassene. Foretrekker du å bade i ferskvann er Sottjønna ved grensa mot Ekne et populært alternativ. Om vinteren finnes en utmerket lysløype på Frosta, ved Solheim. Det er fra eiendommen ca. 5 minutters kjøring til Frosta sentrum med tilhørende sentrumsfasiliteter. Ca. 30 minutters kjøring til Stjørdal.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk samt stedvis fritidsbebyggelse. Nedenfor eiendommen finnes golfbane, campingplass m.m.

  Barnehage/skole/fritid
  Frosta skole (1.-10. klasse) ligger ca. 5 minutters kjøring unna eiendommen. Espira Juberg gårdsbarnehage (1-5 år) ca. 4 minutter unna, Borglia barnehage (1-5 år) ca. 6 minutter unna og Kvamtoppen barnehage Kunst og Natur ca. 9 minutter unna.

  Skolekrets
  Frosta skole

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste knutepunkt for offentlig transport (buss) finnes ca. 400 meter unna eiendommen ved Ravlosve. Åsen stasjon ca. 17 minutters kjøring unna og Trondheim lufthavn Værnes ca. 40 minutters kjøring unna.

  Byggemåte
  Enebolig Eneboligen er oppført i 1,5 etasje over krypkjeller. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er utvendig kledd med stående panel. Taket er et saltak tekket med torv. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinuder med koblet glass. Uthus/garasje Bygget er oppført i én etasje. Det er en ringmur i støpt betong og støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er utvendig kledd med stående panel. Taket er et saltak tekket med metallplater. Vinduer med 2-lags glass. Det er en leddport med åpner. Trippel garasje Garasjebygget er oppført i én etasje. Bygningen er oppført på støpt plate på mark, det er en ringmur av forskalingsblokker. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk, og er utvendig kledd med stående og liggende panel. Taket er et saltak tekker med Decra eller lingnende. PCV-vinduer med 2-lags glass. Mastu Bygget er oppført i én etasje over krypkjeller. Det er en liten hems med ca 12m² gulvflate, hemsen er ikke målbar grunnet veldig lav takhøyde. Grunnmur er oppført i lettklinkerblokker. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er utvendig kledd med stående panel. Taket er et saltak tekket med torv. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med enkelt glass og koblet glass. Stabbur Bygningen har åpen fundamentering på pilarer. Veggkonstruksjon er oppført i tømmer og er utvendig kledd med stående panel. Taket er et saltak tekket med metallplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Bygget tilfredstiller ikke kravene til måløbarhet grunnet lav takhøyde.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven i sin helhet.

  Innhold
  Eiendommens totale bruksareal (BRA): 263 kvm Eiendommens totale primærareal (P-ROM): 174 kvm Eiendommens totale sekundærareal (S-ROM): 89 kvm. I tillegg kommer stabbur, bygget er ikke målbart på grunn av lav takhøyde. Enebolig (BRA) totalt: 137 kvm. 1. etasje: 71 kvm BRA Primærrom: Entre, gang/trapp, spisestue, stue, kjøkken, bibliotek og wc. 71 kvm. Sekundærrom: Ingen. 2. etasje: 66 kvm BRA Primærrom: Gang/trapp, 4 soverom og bad/vaskerom. 66 kvm. Sekundærrom: Loft (ikke målbart pga takhøyde). Uthus/garasje Bruksareal (BRA) 1. etasje: 37m². Primærareal (P-ROM) 1. etasje: 0m². Sekundærareal (S-ROM) 1. etasje: 37m². Trippel garasje Bruksareal (BRA) 1. etasje: 52m². Primærareal (P-ROM) 1. etasje: 0m². Sekundærareal (S-ROM) 1. etasje: 52m². Mastu Bruksareal (BRA) 1. etasje: 37m². Primærareal (P-ROM) 1. etasje: 37m². Sekundærareal (S-ROM) 1. etasje: 0m². Arealene på loftet på eneboligen må ikke forveksles med netto gulvareal. Deler av arealet er ikke måleverdig på grunn av skråhimling / lav takhøyde. Hemsen med ca 12m² gulvareal er ikke målbart på mastuen.

  Standard
  Enebolig 1. etasje Entre: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Gang/trapp: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Spisestue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Vedovn, varmepumpe og panelovn. Utgang til terrasse. Stue: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Kjøkken: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Utgang til terrasse. Bibliotek: Parkett på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. WC: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Utstyrt med servant, wc og mekanisk avtrekk sikringsskap. Loft Gang/trapp: Tregulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Soverom 1: Tregulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Garderobeskap. Soverom 2: Tregulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Garderobeskap. Soverom 3: Tregulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Garderobeskap. Soverom 4: Tregulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Garderobeskap. Bad: Belegg på gulv. Flislagte vegger på baddelen, malte plater på vaskeromsdelen. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med naturlig avtrekk, servant, opplegg for vaskemaskin, wc, badekar og dusjhjørne. Kott: Belegg på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Mastu 1. etasje Entre: Flis på gulv og malt panel på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Kjøkken: Tregulv og malt panel på vegger. Takess i himling. Innredning med kullfiltervifte over stekesonen, hybelkjøkken med koketopper og kjølesakp. Stue: Tregulv og malt panel på vegger. Takess i himling. Vedovn. Soverom: Tregulv og malt panel på vegger. Takess i himling. Sikringsskap. Bad: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med rørfordelingsskap, bereder, stoppekran, opplegg for vaskemaskin, servant, dusjhjørne med innfellbare dusjdører, wc og mekanisk avtrekk. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Drenering enebolig, drenering mastu, krypkjeller enebolig og krypkjeller mastu, balkong/terrasse/platting, vinduer/dører enebolig og mastu, yttervegger enebolig og mastu, renner og nedløp enebolig og mastu, takkonstruksjon, taktekking, ildsted/skorstein enebolig og mastu, kjøkken enebolig og mastu, toalettrom, trapp, avløpsrør/vannledninger enebolig og mastu, elektrisk enebolig og mastu, varmesentral, varmtvannsbereder samt ventilasjon enebolig og mastu.   Forhold som har fått TG3: Våtrom bad/vaskerom. Det er manglende fall mot sluk på badet og skader/sprekker på gulvbelegg. Fullstendig tilstandsrapport utarbeidet at autorisert takstmann følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  NTE/Altibox

  Parkering
  Rikelig med parkeringsmuligheter i 4 egne garasjeplasser samt på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  Fremtind

  Polisenummer
  21569143

  Radonmåling
  Det ble i 2007 foretatt radonmåling på eiendommen, under daværende grenseverdier. Det ble i snitt målt 50 bq/m3.

  Diverse
  Det er i følge mottatte opplysninger fra feier og Frosta kommunen, ingen pålegg eller mangler hva gjelder ildsted, skorstein og pipe på eiendommen. Det er tre stykk tinglyste forkjøpsretter på eiendommer gjeldende for selgers barn/arvinger. Disse forkjøpsrettene er forhåndsavklart og vil ikke bli benyttet. Forkjøpsrettene vil bli slettet ifbm salget. Det er etablert vannbrønn på eiendommen. Denne er ikke benyttet av Steinanvegen 4 lengre, som nå er påkoblet Frosta vannverk. Brønnen og vanntilførsel herfra benyttes av nabo. Det er etablert robotgressklipper med gjerdeledning. Utstyret medfølger i handelen. Det gis ingen garanti for tilstand og varighet på denne.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   111 792,- (Omkostninger totalt)   3 901 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eiendommen varmes opp via elektrisitet samt vedfyring og varmepumpe. Se punkt "Standard" for rombeskrivelse.

  Info strømforbruk
  Snittforbruk over de tre foregående år er ca. 21000 kwh pr år.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  14302

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter avløpsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. I tillegg kommer eiendomsskatt kr. 5 567,-.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 5 567,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  662928

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2386580

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Det betales kr. 5 579,- pr. år fordelt på to terminer for renovasjon.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Stjørdal AS samarbeider med Hegra Sparebank i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5036/67/15: 17.12.1968 - Dokumentnr: 7340 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:5036 Gnr:67 Bnr:5 14.10.2014 - Dokumentnr: 880690 - Forkjøpsrett (Vil bli slettet) Rettighetshaver: Munch Christine Bjerkan Østbø Fnr: 240478 33058 14.10.2014 - Dokumentnr: 880690 - Forkjøpsrett (Vil bli slettet) Rettighetshaver: Østbø Helene Bjerkan Fnr: 230580 36803 14.10.2014 - Dokumentnr: 880690 - Forkjøpsrett (Vil bli slettet) Rettighetshaver: Østbø Andreas Johan Bjerkan Fnr: 180786 48534 17.12.1946 - Dokumentnr: 3025 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5036 Gnr:67 Bnr:1 01.01.2018 - Dokumentnr: 63274 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1717 Gnr:67 Bnr:15

  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på boligen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. For eldre bygg på eiendommen som stabbur og mastu, er byggene oppført før den tid det ble normal praksis å utstede dokumenter som brukstillatelse og ferdigattest, og det er i slike tilfeller ikke uvanlig at det ikke foreligger. Det er utstedt ferdigattest for trippelgarasje datert 07.12.2016 og uthus/garasje datert 28.02.2020.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra Frostavegen, inn på egen grunn, privat vei. Eiendommene nedenfor Steinanvegen 4 har rett til adkomst over denne veien. Offentlig avløp. Vanntilførsel via Frosta vannverk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et i et LNFR område regulert til boligformål.

  Verneklasse/sefrak
  Det gjøres oppmerksom på at byggene er SEFRAK-registrert. SEFRAK-registeret er et landsdekkende register over eldre bygninger og andre kulturminner i Norge. Dette er noe som kan medføre større restriksjoner i forhold til om-/påbygging og generell utnyttelse av dette byggene.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er driveplikt på eiendommen Iht. jordlova §8. Det er driveplikt på alt jordbruksareal/dyrket jord. Dyrka jord må ikke brukes til formål som ikke tar sikte på jordbruksproduksjon, og ikke disponeres slik at den ikke er egnet til jordbruksproduksjon i framtiden. Driveplikten er personlig og gjelder for alle som eier slik eiendom og den gjelder for hele eiertiden. Driveplikten kan oppfylles ved at eier selv driver jorda eller leier bort jorda til andre. Ny eier må innen 1 år etter overtakelse av eiendommen, bestemme om jorda skal drives selv eller leies bort. Dagens eier har forpaktet bort denne delen av tomta ca. 4 daa, med leieavtale gjeldende frem til 2032. Leieavgift i avtalen er fastsatt til kr. 650 pr. daa pr. år. Ved eierskifte av eiendommen, trer ny eier inn i avtalen med de samme retter og plikter som tidligere eier. I avtaledokumentet er det stadfestet at avtalen vil revideres ved eierskifte. Ny eier påtar seg videre ansvar vedr. dette. For at driveplikten skal være oppfylt, må produksjonsegenskapene på jorda opprettholdes slik at arealet kan nyttes til vanlig jordbruksdrift med mulighet for normal avling. Dette innebærer at arealene som utgangspunkt må høstes og kultiveres årlig. Uavhengig av hvordan eier oppfyller driveplikten, står eier ansvarlig for at jorda drives.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   111 792,- (Omkostninger totalt)   3 901 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  111792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 1 990, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Håvard Geving

Megler

Håvard Geving

93 42 63 63

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev