aktiv-eiendomsmegling

FURNES Midtvegen 136

Meget velholdt og påkostet bolig med gode kvaliteter. 3 soverom - vaskerom - 2 Bad - Hageflekk - Carport.

 • kr 5 600 000
 • BRA 128 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 600 000
 • Omkostningerkr 153 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 753 042
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 018
 • Soverom3
 • ArealP-rom 120 m²
 • Tomt107.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 600 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 140 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 600 000)) 153 042 (Omkostninger totalt) 5 753 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Midtvegen 136 er en kjedet enebolig med gode kvaliteter. Boligen strekker seg over 2 plan og kan by på parkering i carport med tilhørende utvendig bod, innvendig bod, vaskerom/teknisk rom, 2 flislagte bad, 3 soverom, eget kontor, samt ett romslig kjøkken og stue. Koselig liten hage med uteplatting på bakkeplan og en stor balkong med utgang fra stuen i 2.etasje. Vannbåren gulvvarme i de fleste rom. Denne boligen passer like godt til en barnefamilie som den godt etablerte. Velkommen til en hyggelig visning! Merk deg dette: - Ny og god standard - Vannbåren gulvvarme - Gode solforhold - Carport og utebod - Turområder i området - Bussforbindelser like i nærheten - Fine uteplasser - 2 bad og 3 soverom - Markiser i 2.etasje Velkommen til visning!

Midtvegen 136, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 65 kvm
  2. etasje: 63 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 65 kvm Stue, kjøkken, konto, bad og gang.
  2. etasje: 55 kvm Bad, entré, gang og 3 soverom og vaskerom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 0 kvm Bod
  2. etasje: 8 kvm  Tomt
  107.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt som er flat og opparbeidet med plen og beplantning. Asfaltert gårdsplass.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger fint til i et nyetablert område på Voll & Lund i Ringsaker kommune. Ca. 300 meter fra boligen ligger den nærmeste dagligvarebutikken, Kiwi Volljordet. Ved butikken finner du også bussholdeplass for bybuss som tar deg enkelt ned til Hamar sentrum, og ellers rundt i byen. I sentrum finner du jernbanestasjonen med hyppige avganger til Oslo og Trondheim. Til sentrum er det ca. 4 km, hvor du finner et godt utvalg av restauranter, butikker og servicefunksjoner. Her ligger også Hamar kulturhus, med bibliotek, kino og et rikt utvalg av konserter og forestillinger året igjennom. Like utenfor sentrumskjernen ligger CC Hamar med over 70 butikker og flere spisesteder. Her finnes det noe for alle og enhver. Fra sentrum er det kort veg til Mjøsas bredder. Her kan strand- og båtliv nytes om sommeren, og ellers er det flotte turstier året rundt. Koigen er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg. Like i nærheten av leiligheten finnes flotte turstier i Klukhagan til både sommer- og vinterbruk. Ellers det kort veg og fine tur- og rekreasjonsmuligheter i Furuberget som strekker seg videre mot Jessnes Klukhagan barnehage ligger ca. 700 meter fra boligen. Simenstua barnehage ligger ca. 1,2 km unna. Til Hamar gård- og familiebarnehage er det en fin gåtur på ca.1,3 km. Stavsberg skole ligger ca.1 km unna boligen. Til Furnes ungdomsskole er det ca. 5,6 km. Til Hamar katedralskole er det ca. 1,6 km

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Petter Wangen. Rekkehus fra 2018 som går over to etasjer. Taktekking av folie/belegg. Utvendig beslag og takrenner/nedløp i metall. Flatt tak i trekonstruksjon. Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Stående utvendig trekledning. Grunnmurs elementer. Trevidnuer med 3-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 3-lags isolerglass. Balkong mot ves med markise og belysning. Overbygget terrasse mot vest med belysning. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig forhold. Det er ikke utarbeidet tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Våtrom. Overflater vegger og himling på bad. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandig materialer i våtsone (ved vask, dusj, badekar osv) løsningen eller byggematerialet er uegnet. Våtrom. Sluk, membran og tettesjikt på bad. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Sluket under badekar hadde begrenset tilgang på befaringsdagen. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt.11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Montert taklamper og to dimmere. Utført av Minel elmontasje. Pkt.19 Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Ja. Sollitunet 3 og 4. Pkt.27 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus maur eller lignende? Ja. Har vært mus i bod i andre enden av rekkehusene. Har også vært mus i nabo rekkehuset, som er utbedret av Block Watne/Obos! Tilleggskommentar: Det er er 5 års befaring til høsten.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1.etasje: Bad, entré, gang, 3 soverom og vaskerom. 2.etasje: Stue, kjøkken, kontor, bad og gang. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse"

  Standard
  Velkommen inn Velkommen til Midtvegen 136! Innkjøring og plass til bil i carport eller på biloppstillingsplass. Herfra er det adkomst til boligens entre med praktisk garderobeløsning og omkledningsmuligheter. Enkel adkomst til vaskerom. Soverom Boligen har til sammen 3 soverom, samtlige ligger i 1.etasje. Det største soverommet har plass til dobbelseng og skyvedørsgarderobe. Egen adkomst til terrassen og hagen. De to øvrige soverom har garderobeskap og plass til soveromsmøbler. Vaskerom Flislagte gulv og vegger . Varme i gulv. Servant. Opplegg og plass for vaskemaskin. Kjøkken Delvis åpen kjøkkenløsning mot stue med fin kjøkkenhalvøy med spiseplass. Lys kjøkkeninnredning med laminerte skrog og profilerte fronter. Glassfelt i enkelte overskap og flislagt benkerygg med belysning. Kjøkkenkum og kjøkkenvifte. Integrert kjøleskap, komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Plass til frittstående mikro. Stue Åpen og luftig stue med vinduer som slipper dagslyset inn. Balkongdør mot uteplassen, hvor det er montert 2 motoriserte markiser. Stuen er malt i moderne og behagelige fargenyanser. God plass til stuemøbler. Bad Boligen har to bad, ett i hver etasje. Badet i 1.etasje har flislagte vegger og flislagte gulv. Servant med underskap og speil med belysning. Badet er utstyrt med dusjvegger og vegghengt toalett. Badet i 2.etasje har flislagte vegger og gulv. Badet er utstyrt med servant med underskap, badekar, speil og vegghengt toalett. Praktisk vaskeskap/lintøyskap. Begge bad har varme i gulv.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2019- Montert taklamper 2020- Fra 2019 til 2023 skiftet glass i enkelte vinduer. Utført av firma.

  TV/Internett/bredbånd
  Inngår i felleskostnadene.

  Parkering
  I carport eller biloppstillingsplass på egen eiendom.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  6654718

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Elsikkerhet Norge opplyser om at det ikke har blitt foretatt besiktigelse av det elektriske anlegget.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 600 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 140 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 600 000)) 153 042 (Omkostninger totalt) 5 753 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet: Vannbåren gulvvarme

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  13491

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):   Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.400,-. Forbruk vann: Kr 42,20,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 48,93,- per kubikk. Eiendomsskatt: kr 4.981,-   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  1230112

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4428402

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3411/800/115/22: 05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:115
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Bestemmelse om friområde / park
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:115
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Bestemmelse om lekeplasser
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:115
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:115
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.12.2017 - Dokumentnr: 1384675 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Eidsiva Nett AS
  Org.nr: 981 963 849
  Avtale om rettigheter og plikter ved frittstående nettstasjon.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.12.2017 - Dokumentnr: 1375601 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 22
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Grunn
  Sameiebrøk: 134/2260
  05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:115
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Bestemmelse om friområde / park
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:115
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Bestemmelse om lekeplasser
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:115
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.12.2014 - Dokumentnr: 1074791 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:115
  Gjelder denne registerenheten med flere
  11.12.2017 - Dokumentnr: 1384675 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: Eidsiva Nett AS
  Org.nr: 981 963 849
  Avtale om rettigheter og plikter ved frittstående nettstasjon.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  07.12.2017 - Dokumentnr: 1375601 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 22
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Grunn
  Sameiebrøk: 134/2260


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for alle boenheter og frittstående garasje på boligfelt Br1. gnr.800, bnr.115 seksjonnr.1-25 på Vold og Lund søndre I Furnes.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av Reguleringsplan for Lund Søndre fra 01.02.2012. Reguleringsformål for eiendommen er angitt til boligbebyggelse- konsentrert småhusbebyggelse, garasjeanlegg for bolig -/fritidsbebyggelse, gatetun og friområder. Eiendommen omfattes også av detaljreguleringsplan for Vold og Lund Søndre fra 08.02.2012. Reguleringsformål for eiendommen er angitt bebyggelse og anleggsformål kombinert med andre angitte hovedformål. Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2022-2026 med ikrafttredelse 21.12.2022 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til fremtidige boligbebyggelse. Eiendommen ligger i hensynsone H730_ båndlegging atter lov om kulturminner og hensynsone H510_ gjeldende Hensyn landbruk. Eiendommen omfattes kommuneplanens arealdel 2018-2030 med ikrafttredelse 30.05.2018. Reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Voll og lund er under stadig utvikling og det er er planlagt flere nye byggeprosjekter i fremtiden. Området vest for eiendommen (gnr.800, bnr.120) er regulert til boligbebyggelse. Det må påregnes byggestøy fra byggearbeider i byggeperioden. Det gjøres oppmerksom på at dette kan få innvirkning på utsikts- og solforhold.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 600 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 140 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 600 000)) 153 042 (Omkostninger totalt) 5 753 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  153042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev