aktiv-eiendomsmegling
Solgt

FURNES Midtvegen 151

Lekker og påkostet kjedet enebolig over 2 plan med gjennomgående god standard. 3 soverom - 2 bad - Carasje - Vannbåren varme.

 • kr 5 900 000
 • BRA 137 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 900 000
 • Omkostningerkr 161 762
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 111 682
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom3
 • ArealP-rom 134 m²
 • Tomt116.6 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 900 000,- (Prisantydning) 49 920,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 148 720 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000)) 161 762 (Omkostninger totalt) 6 111 682 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Midtvegen 151! Eiendommen er en kjedet enebolig med ny og god standard. Boligen strekker seg over to plan og kan by på parkering i carport med tilhørende utvendig bod, 2 bad, 3 soverom, loftstue med utgang til en stor balkong, romslig kjøkken og stue. Eiendommen har fine uteplasser i et barnevennlig og attraktivt boligområde. Vi ønsker velkommen til hyggelig visning! Merk deg dette: - Ny og god standard - Vannbåren varme - Carport - Turområder - Kollektiv transportmidler - Fine uteplasser - 2 bad og 3 soverom Velkommen til visning!

Midtvegen 151, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 68 kvm
  2. etasje: 69 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 68 kvm Entre, bad/vaskerom, stue/kjøkken.
  2. etasje: 66 kvm Stue, 3 soverom og bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 3 kvm Garderobe  Tomt
  116.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt som er opparbeidet med steinplattinger og beplantning. Asfaltert gårdsplass. Koselig liten hage på utsiden av stuen.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger fint til i et nyetablert område på Voll & Lund i Ringsaker kommune, et lite steinkast fra kommunegrensa til Hamar. Ca. 300 meter fra boligen ligger den nærmeste dagligvarebutikken, Kiwi Volljordet. Ved butikken finner du også bussholdeplass for bybuss som tar deg enkelt ned til Hamar sentrum, og ellers rundt i byen. I sentrum finner du jernbanestasjonen med hyppige avganger til Oslo og Trondheim. Til sentrum er det ca. 4 km, hvor du finner et godt utvalg av restauranter, butikker og servicefunksjoner. Her ligger også Hamar kulturhus, med bibliotek, kino og et rikt utvalg av konserter og forestillinger året igjennom. Like utenfor sentrumskjernen ligger CC Hamar med over 70 butikker og flere spisesteder. Her finnes det noe for alle og enhver. Fra sentrum er det kort veg til Mjøsas bredder. Her kan strand- og båtliv nytes om sommeren, og ellers er det flotte turstier året rundt. Koigen er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg. Like i nærheten av leiligheten finnes flotte turstier i Klukhagan til både sommer- og vinterbruk. Ellers det kort veg og fine tur- og rekreasjonsmuligheter i Furuberget som strekker seg videre mot Jessnes Klukhagan barnehage ligger ca. 700 meter fra boligen. Simenstua barnehage ligger ca. 1,2 km unna. Til Hamar gård- og familiebarnehage er det en fin gåtur på ca.1,3 km. Stavsberg skole ligger ca.1 km unna boligen. Til Furnes ungdomsskole er det ca. 5,6 km. Til Hamar katedralskole er det ca. 1,6 km.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Takstgruppen AS ved Petter Wangen. Etasjeskille i trekonstruksjoner. Støpt gulv på grunn. Tretrapp og tredører. Taktekking av folie/belegg. Utvendig beslag og takrenner/nedløp i metall. Flatt tak i trekonstruksjon. Yttervegg i trekonstruksjoner. Stående utvendig trekledning. Liggende utvendig treklednig. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Terassedører i tre med 3-lags isolerglass. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig vinduer: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Tg er gitt pga.nevnte forhold. Utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l for fellesdeler i bygget. Innvendige overflater: Tg er gitt pga. nevnte forhold. Innvendige dører: Enkelte av innvendige dører har en del slitasje. Tg er gitt pga. nevnte forhold. Våtrom: Sluk, membran og tettesjikt. Bad og vaskerom. Ved bruk av fuktindikator på utsatte steder registrerte jeg ingen unormale verdier. Tg gitt pga.nevnte forhold. Tekniske installsjoner: Ventilasjon. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  Tekniske installasjoner: Branntekniske forhold. Slukkeutstyr er ikke funksjonstestet. Tilbygg og modernisering. 2021 Fjernet plen, lagd steinplasser og plantet busker. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt 4. Kjenner du til feil eller om det har vært utført arbeid /kontroll på vann/avløp? -Ja. Regulering av temperatur på vannet. Utført av faglært fra Block Watne. Pkt.16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? -Ja. Maling. Utført av faglært fra Block Watne.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1.etasje: Entre, bad/vaskerom, stue,kjøkken. Carport. Utvendig bod. 2.etasje: Tre soverom, bad, lofttstue. Walk-in rom. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse"

  Standard
  Velkommen inn Velkommen til Midtvegen 151. Innkjøring og plass til bil i carport eller på biloppstillingsplass. Herfra er det adkomst til boligens entre med praktisk garderobeløsning og omkledningsmuligheter. Gangen med de nydelige marmorfliser gir et godt og riktig førsteinntrykk av boligen. Kjøkken Moderne og vesentlig påkostet kjøkken med god lagringsplass og fine arbeidsflater. Kjøkkeninnredning med laminerte glatte fronter. Laminert benkeplate og komfyrvakt. Integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, og kjøleskap. Praktisk kjøkkenøy med oppbevaringsplass. Stue Åpen og luftig stue med vinduer som slipper dagslyset inn. Skyvedør mot terrasse og den lille hagen. Stuen er malt i moderne og behagelige fargenyanser. Bad Boligen har to bad, ett i hver etasje. Badet i 1.etasje har flislagte vegger og flislagte gulv med varmekabler. Servant med underskap og speil. Badet er utstyrt med dusjvegger og vegghengt toalett. Opplegg og plass for vaskemaskin. Badet i 2.etasje har flislagte vegger og gulv. Varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med servant med underskap, badekar, speil og vegghengt toalett. Begge bad er påkostet med flisvalg og tilbehør utover standardleveransen fra utbygger. Soverom Boligen har til sammen 3 soverom, samtlige ligger i 2.etasje. Her ligger også loftstuen. Fra loftstuen er det utgang til den romslige balkongen. Her kan sommeren nytes sammen med den flotte utsikten.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  I carport eller egen biloppstillingsplass.

  Forsikringsselskap
  Tryg forsikring

  Polisenummer
  7157402

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 900 000,- (Prisantydning) 49 920,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 148 720 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000)) 161 762 (Omkostninger totalt) 6 111 682 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme Sentralfyr med radiatorer

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  14594

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):   Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 8.523,-. Forbruk vann: Kr 30,18,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 34,75,- per kubikk. Feie- og tilsynsgebyr: Kr 555,- (feiing 1 pipeløp hvert 2. år). Eiendomsskatt: Kr 4 802,-   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  1025309

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3691112

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Velforening
  Eier av bolig på gnr.800 bnr.122 i Ringsaker kommune plikter å være medlem i Stafsberg velforening med org.nr. 913894537. Velforeninger skal ivareta drift og vedlikehold av friområder, parker , lekeplasser, andre fellesområder samt felles vann-og avløpsledninger etc. innen reguleringsområdet Vold og Lund Søndre. Vellets kostnader til drift og vedlikehold (felleskonstnader) fordeles på Vellets medlemmer slik det er fassatt i Vellets vedtekter.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3411/800/122/28: 24.03.2011 - Dokumentnr: 234918 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Obos Block Watne AS
  Org.nr: 968 757 954
  Opsjonsavtale på deler av gnr. 800 bnr. 1
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2017 - Dokumentnr: 893222 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2017 - Dokumentnr: 893222 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Bestemmelse om drift og vedlikehold av friområde og lekeplasser
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2017 - Dokumentnr: 893222 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2017 - Dokumentnr: 893222 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.03.2019 - Dokumentnr: 321702 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 28
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Grunn
  Sameiebrøk: 135/2905
  24.03.2011 - Dokumentnr: 234918 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Obos Block Watne AS
  Org.nr: 968 757 954
  Opsjonsavtale på deler av gnr. 800 bnr. 1
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2017 - Dokumentnr: 893222 - Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2017 - Dokumentnr: 893222 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Bestemmelse om drift og vedlikehold av friområde og lekeplasser
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2017 - Dokumentnr: 893222 - Bestemmelse om vannledning Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.08.2017 - Dokumentnr: 893222 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Stavsberg Velforening
  Org.nr: 913 894 537
  Overført fra: Knr:3411 Gnr:800 Bnr:122
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.03.2019 - Dokumentnr: 321702 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 28
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Grunn
  Sameiebrøk: 135/2905


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på 31 boenheter med boder og garasjer fra 2016.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig veg og er tilknyttet offentlig vann-og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Lund søndre, detaljplan, fra 2012. Reguleringsformål for eiendommen er Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse, friområde, gatetun, garasjeanlegg for bolig-/fritidsbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Kommuneplanens arealdel, 2022-2026, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse, framtidig og blå/grønnstruktur, framtidig. Voll og Lund er et nyetablert boligområde som fortsatt er under utvikling der det vil bli bygget flere enheter. Ta kontakt med megler for flere opplysninger.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av bolig så lenge formålet med uteleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leilieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konstsjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for denne eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 900 000,- (Prisantydning) 49 920,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 148 720 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000)) 161 762 (Omkostninger totalt) 6 111 682 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  161762

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev