aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Nydalsenga 40J!
Velkommen til Nydalsenga 40J!

FURNES Nydalsenga 40J

Ny og moderne 2-roms leilighet fra 2022 med fin beliggenhet på bakkeplan - Sentral beliggenhet i Nydal - Vannbåren varme

 • kr 2 375 000
 • BRA 43 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 375 000
 • Omkostningerkr 72 417
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 447 417
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2022
 • Soverom1
 • ArealP-rom 43 m²
 • Felleskostnaderkr 3 309
 • Tomt3 734.8 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 375 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 375,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 375 000,00))   72 417,- (Omkostninger totalt)   2 447 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Nydalsenga 40J og denne hyggelige leiligheten! Leiligheten er en del av Nydal Park og ligger fint til i et nyetablert og fint område midt mellom Hamar og Brumunddal. Leiligheten ligger i byggets 1. etasje med praktisk og enkel adkomst. Den holder en gjennomgående pen og lys standard og inneholder entré, gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, soverom og bad. Fra stuen er det utgang til overbygget terrasse som ligger vendt mot sørvest. Dette er en leilighet som passer like godt til de yngre som de eldre. Merk deg dette: - Lettstelt 2-roms leilighet på bakkeplan - Vannbåren varme - Privat bod i kjelleren - Nyetablert boligområde Velkommen til en hyggelig visning!
Her er det plass til å kunne henge fra seg ytterjakka og sette fra seg skoene.

Nydalsenga 40J, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 43 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 43 kvm Entré, gang, stue/kjøkken, soverom og bad.  Tomt
  3734.8m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet som er ryddig opparbeidet med gressplen og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et nyetablert område i Nydal/Furnes i Ringsaker kommune. Området består av leilighetsbygg, frittliggende eneboliger, næringseiendommer m.m. Det er kort avstand til blant annet holdeplass for kollektiv transport samt gangsavstand til dagligvare. Leiligheten ligger midt mellom Brumunddal og Hamar, ca. 8,5 km unna.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Atle Tømta ved Takstgruppen AS. Leilighetsbygg med kjeller. Adkomst til leilighet fra bakkeplan. Konstruksjoner i støpt betong ,stål og tre. Utvendig fasade i tre og glass. Ytterdør med brann/lydmotstand . Trevinduer med 3-lags isolerglass. Balkongdør med 3-lags isolerglass. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: - Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: 1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Det har vært lekkasje gjennom veggpanel pga produksjonsfeil på disse. Dette ble utbedret av entrepenør 27/06/2023. 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Det ble funnet fukt pga produksjonsfeil på baderomsplater. Disse er skiftet ut 27/06/2023. Arbeid utført av Moelven. 23. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? - Ja, kul på ytterdør (produksjonfeil, skal byttes) på garanti.

  Innhold
  Leiligheten inneholder: 1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, soverom og bad. I tillegg disponerer leiligheten privat bod i kjelleren. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet «Ferdigattest/brukstillatelse».

  Standard
  Velkommen inn Overbygget inngangsparti tar deg inn til den lyse gangen med praktisk, flislagt gulv. Her er det plass til å kunne henge fra seg ytterjakka og sette fra seg skoene. Kjøkkenet og stuen I tilknytning til kjøkkenet er det avsatt plass til spisebord. Vinklet kjøkkeninnredning med grå, glatte fronter. Integrert kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr med steketopp. Benkerygg med kitchenboard. Lys og luftig stue i åpen løsning med kjøkkenet. I stuedelen kan det innredes med sofagruppe og TV-møblement. Terrassen Fra stuen er det utgang til overbygget terrasse som vender mot sørvest. God plass til utemøblement, planter og det man måtte ønske for å skape en hyggelig uteplass. Soverommet Soverommet har fin størrelse med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Badet Nøytralt bad med flislagt gulv med varmekabler og veggflater med baderomsplater. Baderomsinnredning med skuffer i underkant, heldekkende servant og speilskap med belysning i overkant. For øvrig er badet utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplasser på felles parkeringsområde for sameiet.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 375 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 375,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 375 000,00))   72 417,- (Omkostninger totalt)   2 447 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  - Sentralvarmeanlegg med vannbårent spredenett ut til radiatorer. - Elektriske varmekabler på bad.

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  Inngår i felleskostnadene.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne noe registrert formuesverdi på eiendommen (årsak er uviss). Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret per 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom). For ytterligere informasjon oppfordres interessenter til å ta kontakt med Skatteetaten.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  43/2348

  Felleskostnader pr. mnd
  3309

  Felleskostnader inkluderer
  Per 12.05.2023 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 3.309,-. Av disse går kr 420,- til TV/bredbånd, kr 1.068,- fjernvarme, mens ca. kr 1.821,- dekker bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor. Sameiet skal inngå avtale med Techem Norge AS for fjernavlesing av fjernevarmen i leilighetene for at fordelingene skal bli mer rettferdige for alle. Det vil da bli á konto betaling for oppvarmingen.

  Andel fellesformue
  4637

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet Nydal Park 2 (org.nr. 929.991.540), bestående av totalt 47 eierseksjoner. Sameiet hadde et årsresultat i 2022 på kr 234.258,-. De disponible midlene var per 31.12.2022 kr 234.258,- og viser sameiets likviditet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Ingen lån registrert for selskapet.

  Styregodkjennelse
  Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen: - Dagboknr. 3796, tinglyst den 10.11.1954. Gjelder erklæring/avtale vedr. bestemmelse om drensvann/stikkrenner m.v. Tillatelse til å føre avløp for drensgrøft til bygdevegen Jensbakken - Nydal og gjennom riksveg 50 for Dobloug (gnr. 278, bnr. 1). - Dagboknr. 904062, tinglyst den 20.04.1959. Gjelder elektriske kraftlinjer. - Dagboknr. 3, tinglyst den 02.01.1981. Gjelder jordskifte. Regulering av grensen mellom gnr. 765, bnr. 1 og gnr. 766, bnr. 1. - Dagboknr. 3601, tinglyst den 04.05.1981. Gjelder bestemmelse om bebyggelse. Eier av gnr. 766, bnr. 1 gir eier av gnr. 766, bnr. 24 tillatelse til å plassere sin bolig inntil 2,5 m fra grensen. - Dagboknr. 990012, tinglyst den 09.08.1982. Gjelder elektriske kraftlinjer. - Dagboknr. 15779, tinglyst den 03.12.1992. Gjelder jordskifte. Oppgang og regulering av grenser mellom gnr. 765, bnr. 1 og gnr. 766, bnr. 1. - Dagboknr. 5249, tinglyst den 25.05.1998. Gjelder erklæring/avtale vedr. elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter. - Dagboknr. 143431, tinglyst den 19.02.2014. Gjelder bruksrett. Gnr. 766, bnr. 67 har vederlagsfri bruksrett til vei over gnr. 766, bnr. 1. - Dagboknr. 53882, tinglyst den 20.01.2015. Gjelder bestemmelse om veg. Gnr. 766, bnr. 50 gis vegrett over hovedbølet med gnr. 766, bnr. 1. Vedlikehold av veien bekostes likt med en tredel hver for eier av gnr. 766, bnr. 1, gnr. 766, bnr. 51 og gnr. 766, bnr. 50. - Dagboknr. 1196422, tinglyst den 10.10.2019. Gjelder bestemmelse om vann/kloakk og elektriske ledninger/kabler. Eier av gnr. 766, bnr. 75 - 83 og bnr. 85 gir hverandre gjensidige rettigheter til å ha liggende, bruke og vedlikeholde felles vann- og avløpsledninger, elektriske kabler og andre tekniske anlegg over hverandres eiendommen iht VA plan, off. godkjent. Felles teknisk anlegg som felles vann- og avløpsledninger skal betraktes som felles eiendom og eiendommene plikter å vedlikeholde dette i fellesskap. Alle parter har samme rett til bruk av felles tekniske anlegg. Private stikkledninger fra de enkelte boligene frem til påkobling felles ledninger er heiseiers eget ansvar. Gjensidig rett til å utføre nødvendig vedlikehold av egen bolig fra hverandres eiendommer (stige, lift, dreneringsarbeider mm) der man ikke kan benytte egen eiendom ift plassering av bygning ift eiendomsgrensen. Det er tinglyst seksjonering på eiendommen med dagboknr. 908093, tinglyst den 18.08.2022. Dokumentene kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel. Det er forsøkt innhentet følgende tinglyste heftelser (dokument), men ikke funnet: - Dagboknr. 900021, tinglyst den 20.11.1874. Gjelder elektriske kraftlinjer. - Dagboknr. 900024, tinglyst den 29.09.1933. Gjelder elektriske kraftlinjer. - Dagboknr. 901839, tinglyst den 31,01.1949. Gjelder elektriske kraftlinjer.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for boligblokk med 47 leiligheter i 2022.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Nydalsenga, fra 2016. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse og annen veggrunn - grøntareal. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Ringsaker kommune (2022-2026), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Ringsaker kommune (2024-2040) under arbeid. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at boligen ligger i et område med hyppig/ekspansiv utvikling og at eksisterende regulerings- og kommuneplaner er i stadig endring. Det må derfor påregnes endringer i områdebildet over tid og som ikke er kjent per i dag. Store deler av området er regulert til boligbebyggelse og er under utbygging, det må derfor påregnes støy og byggearbeider over tid samt vil solforholdene kunne bli påvirket av bygg som føres opp foran leiligheten.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 375 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 375,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 375 000,00))   72 417,- (Omkostninger totalt)   2 447 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  72417

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast pris på kr 25.700,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Vilde Lindhjem Stokke

Megler

Vilde Lindhjem Stokke

99 33 31 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev