aktiv-eiendomsmegling
Dag Hammarskjölds vei 105 presenteres av Aktiv eiendomsmegling v/ Sigbjørn Helland.
Dag Hammarskjölds vei 105 presenteres av Aktiv eiendomsmegling v/ Sigbjørn Helland.

FYLLINGSDALEN Dag Hammarskjölds vei 105 H0601

Fyllingsdalen | Nyoppusset 3-roms m/solrik balkong & formidabel utsikt. Høyt, fritt & usjenert. Heis. Like v/ bybane

 • kr 3 590 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 590 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 599 832
 • EierformAndel
 • Byggeår1970
 • Soverom2
 • ArealP-rom 73 m²
 • Andel fellesgjeldkr -
 • Felleskostnaderkr 3 943
 • Tomt20 958 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 590 000 (Prisantydning) 3 590 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 599 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning | Dag Hammarskjölds vei 105
Velkommen til Dag Hammarskjölds vei 105! Dette er en betydelig oppgradert leilighet med høy standard, gode solforhold og attraktiv beliggenhet like ved bybanen. Leiligheten ble oppusset i 2023 og har kvaliteter som bl.a. fiskebensparkett, nytt elektrisk anlegg, HTH-kjøkken og et eksklusivt ubrukt bad med nye varmekabler. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene - må sees! Verdt å nevne:
 • To romslige soverom
 • Solrik balkong på 17,2 kvm
 • Store vindusflater
 • Ingen dokumentavgift og forkjøpsrett
 • Gangavstand til dagligvarebutikker, turområder, treningssenter, spisesteder m.m
 • Kort vei til skoler og barnehager
 • Ca. 10 minutters gange til bybanen Leiligheten inneholder: Entré, gang, bad, to soverom, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen på visning!
 • Velkommen inn! Vi møtes av en lys og innbydende entre. Her får vi et umiddelbart inntrykk av boligens moderne standard. Det er plass til garderobeskap, skohylle eller knagger til å henge opp yttertøy.

  Dag Hammarskjölds vei 105 H0601, Vestland

  • Tomt
   20958m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er felles og opparbeidet med asfalterte veier samt grøntareal.

   Beliggenhet
   Leiligheten har en sentral beliggenhet i Fyllingsdalen med gangavstand til dagligvarebutikk, bussholdeplass og fine turområder. Nærmeste dagligvarebutikk, Spar Sikthaugen, ligger kun et par minutters gange unna leiligheten. For ytterligere servicetilbud når man Oasen Kjøpesenter med en liten spasertur på ca. 10 minutter. Her får man tilgang på et stort butikk - og servicetilbud. Her ligger blant annet legesenter, bibliotek, apotek, vinmonopol, frisør, helse- og sosial senter, Sissels treningsstudio, tannlege m.m. Det er også bybanestopp på Oasen for bybanens linje 2, og gode bussmuligheter i alle retninger Skoler og barnehager i området: Løvås Oppveksttun Lyshovden Oppveksttun Sælen Oppveksttun Lynghaug skole Ortun skole Minken Barnehage Nebbestølen Barnehage Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til flotte turområder. Her kan nevnes Ortuvannet, Løvstakken, Kanadaskogen, Nordnæsdalen og Krohnegården hvor det finnes både badeplass, turløype, lavvo og grillplass m.m. Sommerstid har man også fine bademuligheter på Knappenfjellet i Knappetjønna. I enden av Ortuvannet er det et lite utendørs anlegg med treningsapparater.

   Adkomst
   Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter.

   Byggemåte
   Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Steffen Stavang Tvedt: Grunn og fundamenter: Betongkonstruksjon på fundament av faste masser av sprengstein på fjell. Grunnmur i betong og yttervegger er oppført med isolert bindingsverk kledd med fasadeplater. Takkonstruksjoner: Flatt tak tekket med sveiset papp eller lignende Fasader er under rehabilitering. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2: Vinduer og ytterdører Avvik: TG2 settes grunnet alder på vinduene på baksiden. Balkonger, verandaer og lignende Avvik: Balkongdør vurdert på bakgrunn av alder og slitasje. Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje 6.etg: 73 kvm BRA / 73 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 6.etg: Gang (7,2 kvm, kjøkken (10,7 kvm), Bad (8,5 kvm), soverom (7,2 kvm), soverom (11,2 kvm) og stue (26,9 kvm) I tillegg medfølger 2 stk eksterne boder.

   Standard
   Innvendige overflater | Gulv: Fiskebensparkett og flis på bad. Vegger: Innvendige vegger med malt plate kledning. Badet har fliser på vegg. Tak: himling består av malt plate kledning. Entré | Velkommen inn! Vi møtes av en lys og innbydende entre. Her får vi et umiddelbart inntrykk av boligens moderne standard. Det er plass til garderobeskap, skohylle eller knagger til å henge opp yttertøy. For ytterligere oppbevaring, har boligen en utvendig sportsbod like v/inngangspartiet og i 1.etg. Stue & kjøkken | Vi beveger oss videre inn til hjertet av boligen, nemlig stuen og kjøkkenet. Her møtes vi av store vindusflater og et gjennomgående lysinnslipp. Gulvet er belagt med en påkostet fiskebensparkett . Overgangen fra vegger til tak er selvsagt listefri ? her er ingenting tilfeldig. Videre har stuen og kjøkkenet åpen løsning som gjør det enkelt å møblere, blant annet med sofa- og spisegruppe. Kjøkkenet er levert av HTH med kvalitetshvitevarer. Stekeovn, platetopp, kombiskap, ventilator og oppvaskmaskin er integrert. Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til en sørvest-vendt balkong på 17,2 kvm. Det er god plass til utemøbler, grill og godt selskap. Bad | Leiligheten har et eksklusivt bad som er nyoppusset i 2023, med fliser på vegger og gulv. Badet inneholder dusj, toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. For ekstra komfort er bade utstyrt med varmekabler og spotter i tak. Soverom | Leiligheten har to romslige soverom med plass til dobbeltseng eller annet ønskelig møblement. Soverommene er malt i en tidsriktig fargekombinasjon som komplimenteres av det naturlige lysinnslippet. Gulvet består av fiskebensparkett som er gjennomgående for boligen, noe som gir en sømløs overgang til de ulike rommene. Teknisk informasjon | - Sikringsskapet ble totalrehabilitert med automatsikringer og er montert i gang. - Innvendige vann- og avløpsrør er fra 2023.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   Moderninseringer og påkostninger
   Hjemmelshaver som overtok leiligheten i 2023 har siden den gang gjort følgende oppgraderinger: -Nytt rør i rør system til bad og kjøkken. Ny varmtvannsbereder, nytt vegg hengt toalett, ny sluk på bad. -Helt nytt elektrisk anlegg med nytt sikringsskap, nye kabler til alle stikk, nye varmekabler på bad og nye spotter i taket til stuen og badet. -Nytt kjøkken i 2023 fra HTH med integrerte hvitevarer. -Flislagt gulv og vegger på bad. -Ny Fiskebensparkett på 2 soverom, gang, stue og kjøkken. -Malt alle vegger og tak, samt malt vinduer i leiligheten.

   TV/Internett/bredbånd
   TV og internett er tilknyttet Telenor og er inkludert i felleskostnadene.

   Parkering
   - Styreleder opplyser om at borettslaget vil snart få en ny ordning med appstyring, hvor alle vil få 2 plasser til egen bil. - Det er mulig å søke om fast elbil-lader plass. - Gjester må ha parkeringsoblat, og kan maks stå parkert inntil 100 t/mnd.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

   Diverse
   Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkkenet. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 590 000 (Prisantydning) 3 590 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 599 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Varmekabler på bad - Elektrisk oppvarming

   Energiklasse
   F

  • Formuesverdi primær
   712353

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   2564470

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Andre utgifter
   Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.

   Tilbud på finansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

   Andelsnummer
   96

   Part.obl.nr.
   853314072

   Part.obl.pålydende
   100

   Felleskostnader pr. mnd.
   3943

   Kommentar fellesgjeld
   Laget har byggelån på inntil kr 17.000.000,- frem til 30.06.24. Dette skal brukes til rehabilitering. Når byggelånet erstattes av et nedbetalingslån, vil fellesgjelden for dette bli fordelt på den enkelte andel. Fellesgjelden vil dermed øke med ca. 100 000 kr pr. andel.

   Andel fellesformue
   50521

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Kommentar kommunale avgifter
   Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

   Borettslaget
   Fyllingsdalen Borettslag

   Borettslagets org.nr
   853314072

   Om borettslaget
   Fyllingsdalen Brl. består av 162 leiligheter fordelt på 2 høyblokker og 5 lavblokker bestående av 2, 3, og 4 roms. Arkitekttegnet av Retzius & Bjorland. Borettslaget leier Vaktmester fast 2 dager i uken. Dørtelefon.

   Forkjøpsrett
   Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

   Styregodkjennelse
   Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

   Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
   Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det gjøres oppmerksom på at laget har byggelån på inntil kr 17.000.000,- frem til 30.06.24. Dette skal brukes til rehabilitering. Når byggelånet erstattes av et nedbetalingslån, vil fellesgjelden for dette bli fordelt på den enkelte andel. Felleskostnadene vil dermed øke med ca. 600/mnd fra 01.01.2024, og fellesgjelden vil øke med ca. 100 000 kr pr andel.

   Sikringsordning fellesgjeld
   Boliglaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 md.

   Borettslagets forsikringsselskap
   If Skadeforsikring

   Polisenummer felles forsikring
   SP615886

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Dyrehold skal søkes om til styret.

   Eierskiftegebyr
   6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligblokk, datert 17.01.1972. Det foreligger ferdigattest datert 27.01.1994 vedrørende fasadeendring.

   Vei, vann og avløp
   Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Det er solidarisk vedlikeholdsplikt.

   Regulerings- og arealplanner
   Reguleringsplaner på grunnen PlanID: 11440000 Plannavn: FYLLINGSDALEN. BOLIGFELT VII Dekningsgrad: 100% Ikrafttrådt: 31.03.1966 Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom PlanID: 11430104 Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 23 BNR 170 OG 171, GANGVEI FYLLINGSDALEN KIRKE Saksnr: 199702836 Reguleringsplaner under arbeid PlanID: 63860000 Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22, 23 OG 24, FYLLINGSDALEN SENTRALE DELER Dekningsgrad: 100% Kommuneplan: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Dekningsgrad: 100% Arealformål: 1130 - Sentrumsformål Dekningsgrad: 100% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen Hensynssonenavn: H220_3 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 32,3% Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen Hensynssonenavn: H210_3 Beskrivelse: Vei støy - Rød sone Dekningsgrad: 10,8% Planer i nærheten av eiendommen PlanID Plantype Plannavn Planstatus Saksnr 65900000 35 FYLLINGSDALEN. NORDRE LYSHOVDEN, BYBANEDEPOT I FJELL 3 201811503 11770000 30 FYLLINGSDALEN. SENTRALE DELER, GRAVLUND, SKOLETOMT 3 - 11520000 30 FYLLINGSDALEN. BOLIGFELT VIII 3 - 11430000 30 FYLLINGSDALEN. FYLLINGSDALEN SENTRALE DELER, FRIAREALER M.V., SKOLETOMTER, KIRKE 3 - 11440100 35 FYLLINGSDALEN. GNR 23 BNR 2, NEDRE KROHNEGÅRDEN 19 3 201314853

   Adgang til utleie
   Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

   Legalpant
   Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

   Kommentar bo- og driveplikt
   Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

   Kommentar konsesjon
   Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

   Kommentar odelsrett
   Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 590 000 (Prisantydning) 3 590 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 599 832 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   9832

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Vederlag: 40 000,- Grunnpakke: 15 000,- Markedspakke: 17 900,- Oppgjørshonorar: 6 990,- Tilrettelegging: 9 000,- Visninger: 1000,-

  Sigbjørn Helland

  Megler

  Sigbjørn Helland

  40 76 84 75

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev