aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Løvåsveien 40.
Aktiv eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Løvåsveien 40.

FYLLINGSDALEN Løvåsveien 40

Løvåsen | Lekker 2-roms toppleilighet med stor og solrik balkong! Kort gange til "alt". Attraktiv og sentral beliggenhet

 • kr 2 350 000
 • BRA 51 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 350 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 585 771
 • EierformAndel
 • Byggeår1 968
 • Soverom1
 • ArealP-rom 48 m²
 • Andel fellesgjeldkr 235 771
 • Felleskostnaderkr 5 615
 • Tomt71 400 m²
 • Eierform tomtEiertomt
Plantegning | Løvåsveien 40
- Toppleilighet - Tv og internett inkludert i felleskostnadene - Varmtvann inkludert i felleskostnadene - God planløsning - Solrik balkong på 15,8 kvm - 1-stav laminat på gulv fra 2021 - Spilevegg på soverom montert i 2023 - Montert nytt baderomsmøblement og blandebatteri i dusj i 2023. - Separat vaskerom i samme etasje med egen vaskemaskin - Heis i bygget - Ingen dok.avgift - Kort vei til Oasen Senter med butikker, buss - og bybanestopp - Gangavstand til butikker, kollektivtransport, skoler og barnehager - Nærhet til flere fine turområder som Løvstakken, Lynghaugparken og Ortuvatnet - Ca.10 minutter med bil til Bergen Sentrum Velkommen til en hyggelig visning - husk påmelding hos megler!
På balkongen nyter man svært gode solforhold fra ca 09:30 - 20:00 (Sommerstid)

Løvåsveien 40, Vestland

 • Tomt
  71400m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt med grøntareal og lekeplass.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et veletablert boligområde med nærhet til alt. Like unna finner du Coop Extra Løvås og Nr1 Fitness Fyllingsdalen. Fra boligen er det en 5 minutters gåtur til Lynghaugparken hvor du blant annet finner Rema 1000, Frisbeegolf bane, ballbinge, skate- og rullepark. Det er kort vei fra boligen til skog og mark, idrettshaller, ny svømmehall og fotballbaner. Løvås Oppveksttun - skole (1-7 kl.) er 6 minutts gange unna boligen og Seljedalen skole (1-7 kl.) er 9 minutters gange unna. Lynghaug ungdomsskole (8-10 kl.) er en 10 minutters gåtur fra boligen. Løvås barnehage, Kidsa Løvåsbakken og Seljedalen barnehage er alle 6 minutters gange fra boligen. Fra boligen er det 200 meter til Nebbeveien bussholdeplass, hvor linje 4, 18, 50E, FB50 og FB51 stopper. Bussene tar deg til blant annet Flesland, Bergen sentrum og Oasen. Bybane linje 2 går hyppig fra Oasen mot Sentrum.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består av tilsvarende boligbebyggelse.

  Byggemåte
  Grunn og fundamenter: Grunnmur av betong. Gulv mot grunn i underetasje av støpt betong. Yttervegger: Bygningen har yttervegger av betongkonstruksjoner. Utvendig bekledd med fasadeplater og murkonstruksjoner. Takkonstruksjon: Bygningen har en flat takkonstruksjon som er utvendig tekket med takbelegg. Etasjeskille: Bygningen har etasjeskille av betong.

  Innhold
  14.etg: P-rom 48 m² / BRA 51 m² Totalt: P-rom 48 m²/ BRA 51 m² Aktiv Eiendomsmegling v/ Tommy Hermansen Myrtvedt har gleden av å presentere Løvåsveien 40! En lekker 2-roms leilighet med stor balkong og god planløsning. Stor og flott entrè med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen er det adkomst til en praktisk bod på 2m². Leiligheten har delvis åpen stue/kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Rommet er stort og åpent med naturlig inndeling. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære i tillegg til flott utsikt over nærområdet. Fra stuen er det utgang til deilig balkong på 15,8m² hvor sommerdagene kan nytes. Balkongen er overbygget og kan således brukes selv på grå regnværsdager. Stuen lar seg enkelt innrede med både sofa, spisegruppe og annet ønskelig møblement. Spisestuen finner sin naturlige plass mellom stue og kjøkken. Her er det rom for stort spisebord hvor det kan dekkes til hverdag og fest. Flott kjøkken som består av en mørk og moderne innredning med slette mørke fronter to overskap med glassfront, og benkeplate av laminat med underlimt vask i stål. Flotte fliser over benkeplate. Det er velutstyrt med Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og oppvaskemaskin. Soverommet er stort og romslig med god plass til dobbeltseng og nattbord. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Det er innredet med dusj m/foldedør. For ytterligere lagringsmuligheter disponerer leiligheten også en ekstern bod i kjeller på 1,2m²

  Standard
  2-roms andelsleilighet. Beliggende i 14. etasje. Oppført i 1968. Tilhørende ekstern bod i kjeller. Rombeskrivelse: Entré (3,2 m²): Laminat på gulv fra 2021, malte vegger og himling. Bod (2,4 m²): Tapet på vegger. Bad (3,2m²) Badet er helfliset med vegghengt toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass og fordelerskap til rørsystemet. Kjøkken (6m²) Kjøkkeninnredning med slette fronter, 2 overskap har glassfront, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet fliser, stål oppvaskkum, ventilator. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og oppvaskemaskin. Stue (24,1) laminat på gulv og lysmalte overflater. Kortside i stue er malt i en mørk kontrastvegg. Soverom (9,5m²) Laminat på gulv med mørke overflater og lysmalt himling. Tekniske installasjoner: - Vannrør av rør-i-rør og avløpsrør av plast. - Sikringsskap med automatsikringer. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. - Våtrom på bakgrunn av alder.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Gode muligheter for leie av parkeringplass. Gratis parkering langs vei før avkjørsel til blokken.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

 • Oppvarming
  Oppvarming: - Oppvarming via elektrisitet. - Varmekabler på bad.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  559428

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2013942

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  162

  Part.obl.nr.
  953615509

  Felleskostnader pr. mnd.
  5615

  Andel fellesgjeld
  235771

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  19088

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Løvåsen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953615509

  Om borettslaget
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Forkjøpsrett
  Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. Vennligst se vedtekter og bob.no for regler rundt forkjøpsrett. Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling. Det er vedtatt at det skal komme nye inngangspartier, noe som vil medføre en økning i fellesgjeld i fremtiden. Det er ikke vedtatt sum på lånekostnad. Dette vil ikke medføre en økning i felleskostnadene.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Husbanken Lånenr.: 13541558-10 Lånebeskrivelse: Husbanken, fast rente til 01.08.2032 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,49% Andel av saldo 22 120,22 Innfrielsesdato: 31.12.2033 Bank: Husbanken Lånenr.: 13541558-20 Lånebeskrivelse: Husbanken, fast rente til 01.08.2032 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,49% Andel av saldo 33 785,86 Innfrielsesdato: 30.06.2034 Bank: Husbanken Lånenr.: 13556284-1 Lånebeskrivelse: Husbank, fast rente til 01.04.2033 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 3,27% Andel av saldo 121 641,77 Innfrielsesdato: 30.06.2038 Bank: Handelsbanken Lånenr.: 95217433380 Lånebeskrivelse: Handelsbanken Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,49% Andel av saldo 58 223,57 Innfrielsesdato: 30.12.2045

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  82230711

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er vedtatt forbud mot dyrehold. Styret kan likevel samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Fyllingsdalen. Boligfelt X, Tomteareal B og Vei 930. PlanID: 11880000 Dekningsgrad: 66% Plannavn: Fyllingsdalen. Boligfelt IX, tomteareal E, Tjernet Borettslag/Stormyra. PlanID: 3930000 Dekningrad: 9% Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 23 Bnr 390, Løvåsen. PlanID: 3930200 Dekningsgrad: 5,4% Reguleringsformål: Felles grøntareal 2,9%, Annen veigrunn 1,2%, Turvei 0,9%, Gang-/sykkelvei 0,3%, Kommunalteknisk virksomhet < 0,1 % (35,8 m²), Kjørevei < 0,1 % (0,1 m²). Plannavn: Fyllingsdalen. Stormyra boligfelt IX, tomteareal E. PlanID: 3930100 Dekningsgrad: 4,5% Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 23 Del av Bnr 1 MFL., Vesentlige endringer av bebyggelsesplan. PlanID: 3800200 Dekningsgrad: < 0,1 % (17,5 m²) Reguleringsformål: Offentlig bygg - barnehage < 0,1 % (8,2 m²), Annen veigrunn < 0,1 % (6,5 m²), Gang-/sykkelvei < 0,1 % (2,8 m²). Reguleringsplaner under arbeid: Plannavn: Fyllingsdalen. Gmr 22 Bnr 274 MFL., Spelhaugen. PlanID: 70390000 Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018. PlanID: 65270000 Arealformål: Bebyggelse og anlegg 43,4%, LNF 34,2%, Ytre fortettingssone 14,1%, grønnstruktur 6,9%, sentrumsformål 1,4%. Hensynssoner Angitt hensyn - friluftsliv i kommuneplanen: Byfjellsgrense - vest 36,4 % Hensynssoner Angitt hensyn - naturmiljø i kommuneplanen: Naturmiljø - viltområde 18,8 % Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred 6,5% Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Vei støy - gul sone 1,3 % Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: Vei støy - Rød sone < 0,1 % (5,9 m²) Andre opplysninger Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tommy Myrtvedt

Megler

Tommy Myrtvedt

98 08 63 25

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev