aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv eiendomsmegling v/Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Shetlands-Larsens vei 19.
Aktiv eiendomsmegling v/Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Shetlands-Larsens vei 19.

FYLLINGSDALEN Shetlands-Larsens vei 19

Fyllingsdalen | Moderne toppleilighet med god takhøyde. Heis. Balkong med gode solforhold! Garasjeplass.

 • kr 3 890 000
 • BRA 65 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 890 000
 • Omkostningerkr 17 600
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 907 600
 • EierformAndel
 • Byggeår2015
 • Soverom1
 • ArealP-rom 65 m²
 • Andel fellesgjeldkr -
 • Felleskostnaderkr 3 342
 • Tomt6 291 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 890 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   3 890 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   3 907 600 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning | Shetlands-Larsens vei 19
Aktiv eiendomsmegling v/Tarek Bergfjord har gleden av å presentere Shetlands-Larsens vei 19. En nydelig og moderne 2-roms leilighet med fantastisk utsikt og gode solforhold! Sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde i hjerte av Fyllingsdalen.
 • Praktisk planløsning.
 • Balkong på 11,5 kvm.
 • Gode kollektivtilbud.
 • Flere flotte turområder.
 • Gulv på bad er fra 2023.
 • Høyeste målt takhøyde 3,82 meter.
 • Fast plass i felles garasjeanlegg med elbil-lader.
 • Parkettgulv fra 2023 på alle rom utenom soverom og omkledningsrom. Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 3.etasje: Entré, gang, bad//vaskerom, soverom, omkledningsrom, kontor, stue og kjøkken. Hjertelig velkommen til visning - husk å meld deg på.
 • Stuen er åpen og luftig. Enkelt og møblere med både sofagruppe og spisebord.

  Shetlands-Larsens vei 19, Vestland

  • Tomt
   6291m²

   Beskrivelse av tomt
   Tomten er felles for borettslaget. Tomten er opparbeidet med interne veier, grøntområder, beplantning og lekeplass

   Beliggenhet
   Velkomment til Shetlands-Larsens vei 19. Leiligheten ligger i et veletablert boligområde sentralt plassert i sentrale Fyllingsdalen. Den velkjente Oasen Senter ligger kun noen minutters gange unna. Her finner du en komplett palett av nødvendige servicetilbud, inkludert legesenter, dagligvarebutikker, apotek, tannlege, treningssenter og vinmonopol ? alt enkelt tilgjengelig. Med omtrent 10 minutters kjøretur når du Bergen sentrum, og det er også praktiske bussforbindelser tilgjengelig. For de som liker å være utendørs så er det utrolig fine turområder like utenfor rundt Orrtuvatnet. Noen få minutters gange finner man også Fyllingsdalen idrettshall, Fyllingsdalen stadion og Ortun Svømmehall. Her er det massevis av fasiliteter for både voksne og barn. Ortun Ungdomsskole ligger en 5 minutter gange fra ytterdøren samt Sælen skole er en 4 minutters gåtur. Denne eiendommen gir deg mer enn bare et sted å bo ? den gir deg en livsstil. Med en ideell beliggenhet som kombinerer roen i nabolaget med enkel tilgang til alle nødvendige fasiliteter, blir hver dag her en opplevelse.

   Adkomst
   Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

   Bebyggelse
   Veletablert boligområde bestående primært av blokkbebyggelse.

   Byggemåte
   Byggemåte Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann X: Grunn og fundamenter: Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Yttervegger: Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner med stålsøyler. Utvendig er veggene kledd med murpuss og fasadeplater. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er utført som pulttak, taket er tekket med papp eller tilsvarende tekking. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Vinduer: Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Etasjeskiller: Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende er beskrevet av takstmann: Alle bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

   Innhold
   Areal og fordeling pr etasje: 2.etasje: 65 kvm BRA / 65 kvm P-rom Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 3.etasje: Entré (3,6 kvm), gang (6,5 kvm), bad//vaskerom (5,8 kvm), soverom (12,2 kvm), omkledningsrom (3,4 kvm), kontor (3,8 kvm), stue og kjøkken (27,2 kvm). I tillegg medfølger det en ekstern bod i underetasjen i nabobygget på 5,3 kvm og en balkong på 11,5 kvm med utgang fra stue.

   Standard
   Innvendige overflater Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har parkettgulv. Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater. Tak: Malte flater. Entré: Nydelig éntre med skyvedørsgarderobe med god plass til å henge fra seg det man måtte trenge av ytterklær og sko. Gang: Strøken gang med moderne og lys design. Malt i tidsriktige farger. Bad/vaskerom: Badet er flislagt i en behagelig farge med flotte fliser på gulv og vegger. Badet inneholder Vegghengt toalett, helstøpt servant, skap under servant med slette fronter, dusjdører i klart glass og opplegg for vaskemaskin. Soverom: Leiligheten har et soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og bra plass til ønsket garderobeløsning. Omkledningsrom: Rett ved siden av soverommet har man et ekstra omkledningsrom med god plass til oppbevare det man måtte trenge. Kanskje et lite "walk-in closet" eller en ekstra bod. Kontor: Rett ved siden har man sitt egne kontor som man kan bruke til hjemmekontor eller innrede til det man måtte ønske. Stue og kjøkken: Moderne kjøkkeninnredning g med slette fronter, ett overskap har glassfront, laminat benkeplate, over benkeplaten er det benyttet fliser, stål oppvaskkum, ventilator. Integrert induksjonsplatetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. En nydelig stue med store vindusflater som innhenter rikelig med naturlig lys og direkte utgang til egen balkong med en fantastisk utsikt utover et fint opparbeidet uteområde. Andre opplysninger: Varmtvannsberederen er felles for sameiet. Varmtvannsberederen/fellesanlegget er ikke kontrollert. El. Anlegg: Sikringsskapet inneholder automatsikringer. Sikringsskapet er ikke videre undersøkt da dette krever spesialkompetanse. VVS: Leiligheten har sluk og avløpsrør av plast/rustfrittstål. Det er benyttet rør-i-rør, plastrør til vannforsyningsrør. VVS anlegget er ikke nærmere kontrollert da dette krever spesialkompetanse.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   TV og internett er inkludert i felleskostnadene.

   Parkering
   Fast plass i felles garasjeanlegg med elbil-lader, samt egen parkeringsplass for gjester.

   Radonmåling
   Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper.

   Diverse
   Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer kjøkken. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 890 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   3 890 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   3 907 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   - Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. - Vannboren gulvvarme i gangen, badet og stue/kjøkken.

   Energiklasse
   C

  • Formuesverdi primær
   867514

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   3123049

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Info formuesverdi
   Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

   Tilbud på finansiering
   Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

   Andelsnummer
   32

   Part.obl.nr.
   915113842

   Felleskostnader pr. mnd.
   3342

   Kommentar kommunale avgifter
   Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

   Borettslaget
   Brennhaugen 2 Borettslag

   Borettslagets org.nr
   915113842

   Om borettslaget
   Brennhaugen Borettslag 2 i Fyllingsdalen består av 2 blokkleiligheter. Hus 3 og 4 med til sammen 37 leiligheter fordelt på henholdsvis 5 etasjer, med 2, 3 og 4 roms. Arkitektegnet av ABO Arkitektur og Plan i samarbeid med Stoltz AS og Vestbo.

   Gebyr forkjøpsrett
   7768

   Forkjøpsrett
   (1) Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. (2) Forkjøpsretten kan ikke gjøres gjeldende når andelen overdras til ektefelle, til andelseierens eller ektefellens slektning i rett opp- eller nedstigende linje, til fosterbarn som faktisk står i samme stilling som livsarving, til søsken eller noen annen som i de to siste årene har hørt til samme husstand som den tidligere eieren. Forkjøpsretten kan heller ikke gjøres gjeldende når andelen overføres på skifte etter separasjon eller skilsmisse, eller når et husstandsmedlem overtar andelen etter bestemmelsene i husstandsfellesskapslovens § 3. (3) Styret i borettslaget skal sørge for at de som er nevnt i første ledd får anledning til å gjøre forkjøpsretten gjeldende og på deres vegne gjøre retten gjeldende innen fristen nevnt i vedtektenes punkt 3-2, jf borettslagslovens § 4-15 første ledd. Se over vedlagte vedtekter for mer informasjon eller konferer megler.

   Styregodkjennelse
   Alle som står oppført som eiere i en kjøpekontrakt, må være medlem. Innmelding skjer via www.vestbo.no. Ved innmelding betales en andelsavgift på kr 300. Hovedeier betaler ikke årskontingent. Denne betales av boligselskapet. Medeier(e) betaler en årlig kontingent på kr 300. Medlemskap må være opprettet innen overtakelsesdato og øvrige gebyrer må være innbetalt.

   Lånebetingelser fellesgjeld
   Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12131250701, DNB BANK ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 21.08.2023: 4.39% pa. Antall terminer til innfrielse: 88 Saldo per 21.08.2023: 24 502 104 Andel av saldo: 0 Første termin: 30.09.2015Første avdrag: 31.12.2020 ( siste termin 30.06.2045 ) Opprinnelig innfrielse lån (IN): 1 981 800 Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 1 818 038 Flytende rente BRL har inngått INavtale

   Sikringsordning fellesgjeld
   Boliglaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 md.

   Borettslagets forsikringsselskap
   If Skadeforsikring

   Polisenummer felles forsikring
   SP00009564440

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Beboernes forpliktelser og dugnader
   Styret foreslår å øke dugnadsbetaling fra kr. 50,- pr. mnd. til kr. 100,- pr. mnd. og øremerke denne inntekten til vedlikehold av grøntanleggene i borettslaget.

   Dyrehold
   Det er styret i boligselskapet som skal motta og behandle søknad fra en beboer som ønsker å holde dyr. Søknaden skal være skriftlig og sendes direkte til styreleder i boligselskapet.Søknadsskjema finnes på www.vestbo.no

   Eierskiftegebyr
   6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det foreligger ferdigattest for boligblokk på 5 etasjer med 20 boenheter utsendt av Bergen kommune datert 24.04.2017.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig vei, vann og avløp. 

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen er regulert til Blokkbebyggelse ihht. reguleringsplan på grunn. Området er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til Byfortettingssone ifølge Bergen kommune. Reguleringsplaner på grunnen PlanID: 11430203 Plantype: 31 Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22 BNR 8, GARTNERMARKEN Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 13.03.2013 Saksnr: 201207092 Dekningsgrad: 94,3 % PlanID: 11430200 Plantype: 30 Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22 BNR 8 OG 80, GARTNERMARKEN Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 23.04.2007 Saksnr: 200210280 Dekningsgrad: 5,7 % Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen) PlanID: 11430200 Reguleringsformål: 1113 - Boligbeb. - blokkbebyggelse Dekningsgrad: 46,4 % PlanID: 11430200 Reguleringsformål: 1600 - Uteoppholdsareal Dekningsgrad: 39,2 % PlanID: 11430200 Reguleringsformål: 2016 - Gangveg - gangareal - gågt. Dekningsgrad: 8,7 % PlanID: 11430200 Reguleringsformål: 780 - Felles grøntareal Dekningsgrad: 5,6 % PlanID: 11430200 Reguleringsformål: 720 - Felles gangareal Dekningsgrad: 0,1 % PlanID: 11430200 Reguleringsformål: 2015 - Gang- sykkelveg Dekningsgrad: < 0,1 % (1,0 m²) PlanID: 11430200 Reguleringsformål: 320 - Gang-/sykkelvei Dekningsgrad: < 0,1 % (0,1 m²) PlanID: 11430200 Reguleringsformål: 3040 - Friområde Dekningsgrad: < 0,1 % (0,1 m²) PlanID: 11430200 Reguleringsformål: 172 - Almennyttig formål - barnehage Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²) Reguleringsplaner under grunnen PlanID: 11430203 Plantype: 31 Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22 BNR 8, GARTNERMARKEN Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan Ikrafttrådt: 13.03.2013 Saksnr: 201207092 Dekningsgrad: 14,3 % Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen) PlanID: 11430203 Reguleringsformål: 2083 - Parkeringshus, -anlegg Dekningsgrad: 14,3 % Reguleringsplaner under arbeid PlanID: 63860000 Plantype: 34 Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22, 23 OG 24, FYLLINGSDALEN SENTRALE DELER Saksnr: 202220442 Dekningsgrad: 100,0 % Kommuneplan PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % Arealformål i kommuneplanen PlanID: 65270000 Arealstatus: 1 - Nåværende Arealformål: 1130 - Sentrumsformål Beskrivelse: Byfortettingssone Områdenavn: BY Dekningsgrad: 100,0 % PlanID: 65270000 Arealstatus: 1 - Nåværende Arealformål: 3001 - Grønnstruktur Beskrivelse: Grønnstruktur Områdenavn: G Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²) Planer i nærheten av eiendommen PlanID: 11430000 Plantype: 30 Plannavn: FYLLINGSDALEN. FYLLINGSDALEN SENTRALE DELER, FRIAREALER M.V., SKOLETOMTER, KIRKE Planstatus: 3 PlanID: 3980000 Plantype: 30 Plannavn: FYLLINGSDALEN. ORTUN, FRIAREAL OG OMRÅDE FOR VIDEREGÅENDE SKOLE Planstatus: 3 PlanID: 11430201 Plantype: 31 Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22 BNR 8, GARTNERMARKEN Planstatus: 3 Saksnr: 200712976 Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen Eiendom: 22/919 Bygningsnr: 300321404-1 Endring: Tilbygg Bygningstype: Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer Status: Igangsettingstillatelse Dato: 06.02.2020 Saksnr: 201912662 Andre opplysninger Eiendommen er berørtav Eviny Termo AS siF konsesjonsomra°de for Hernvarmeanlegg. Hele eller delerav eiendommen antasa°være berørtav støy fraveitrafikk overgrenseverdiergiF av statlige myndigheter ogi kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa°overordnede støyberegninger. DeFe vil kunne fa°betydningfor behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blantannet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

   Adgang til utleie
   Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

   Legalpant
   Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 890 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   3 890 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 768 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 600 (Omkostninger totalt)   3 907 600 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   17600

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

   Meglers vederlag
   Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,3% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 5.000,- Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler gitt salgsgaranti.

  Tarek André Bergfjord

  Megler

  Tarek André Bergfjord

  46 63 62 55

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev