aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Torgny Segerstedts vei 150!
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Torgny Segerstedts vei 150!

FYLLINGSDALEN Torgny Segerstedts vei 150

Flott 2-roms med nydelig utsikit og lekkert bad. Solrik altan og kort vei til bybanen. Mulighet for parkering.

 • kr 2 190 000
 • BRA 44 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 190 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 742 335
 • EierformAndel
 • Byggeår1968
 • Soverom1
 • ArealP-rom 44 m²
 • Andel fellesgjeldkr 534 734
 • Felleskostnaderkr 5 521
 • Tomt5 628 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 190 000 (Prisantydning) 534 734 (Andel av fellesgjeld)   2 724 734 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 742 335 (Totalpris inkl. omkostninger)
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Torgny Segerstedts vei 150! En sjarmerende 2-roms leilighet i Fyllingsdalen med arealeffektiv planløsning, lekkert bad og stort soverom. Store vinduer gir godt med lysinnslipp og bidrar til en behagelig atmosfære. Med altan og vakker utsikt er dette en leilighet du absolutt ikke vil gå glipp av! - Sentral beliggenhet - God planløsning - Lekkert bad - Altan med flott utsikt - Nærhet til Oasen med butikker, buss- og bybanestopp Velkommen til hyggelig vising - Husk påmelding til megler!

Torgny Segerstedts vei 150, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  4. etasje: 44 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 44 kvm - Entré: 6,8 m² - Kjøkken: 5,1 m² - Soverom: 8,4 m² - Bad: 3,9 m² - Stue: 18,1 m²  Tomt
  5628m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, parkeringsplasser og interne stikkveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger sentralt til i Fyllingsdalen, med kort veil til både dagligvarebutikker, kjøpesenter, servicefasiliteter og naturtilbud er dette en leilighet du absolutt ikke burde gå glipp av! Nærmeste dagligvarebutikk finner du ved KIWI Oasen. Bunnpris Smiberget er et annet alternativ og ligger like i nærheten. For ytterligere flere dagligvarebutikker er Oasen Senter en kort tur unna. Her finner du dagligvarebutikker, restauranter, kaféer, klesbutikker, monopol og apotek for å nevne noe. For den tur- og treningsglade er det flere gode tilbud like i nærheten. Her kan nevnes blant annet Nr1 Fitness Ortuflaten, SATS Oasen, Progresjon Trening as, SKY Fitness Fyllingsdalen og Fyllingsdalen Idrettshall. Skulle en ønske å bevege seg utendørs kan en trene ved Fyllingsdalen stadion og Varden kunstgress. Leiligheten ligger også sentralt til med tanke på naturopplevelser. Turer langs Ortuvatnet, Lynghaugparken, Gullsteinen, Kanadaskogen og Løvstakken er alle glimrende alternativer for alle og enhver. For en ellers grå dag kan turer til Ortun svømmehall, Fyllingsdalen skatepark eller frisbeegolf ved Lynghaugparken være artige aktiviteter. Det er ca. 12 minutter med bil til Bergen sentrum.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighetsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Det er flere gode skoler og barnehager i område. Her kan nevnes: Skoler: - Lyshovden skole (1-7 kl.) - Montessoriskolen i Bergen (1-10 kl.) - Sælen skole (1-7 kl.) - Løvås skole (1-7 kl.) - Ortun skole (8-10 kl.) - Lynghaug skole (8-10 kl.) - Fyllingsdalen videregående skole Barnehager: - Lekeklossen barnehage (3-6 år) - Lyshovden oppveksttun barnehage (0-6 år) - Sælen oppveksttun bhg. (1-5 år)

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste bussholdeplass, Sælemyr, finner du et steinkast unna. Her kan du ta rutene 5, 14, 48 og 49. For enda flere tilbud er Fyllingsdalen terminal like i nærheten. Terminalen tar deg der du måtte ønske både ved bruk av buss og Bybane.

  Byggemåte
  Grunnmur og bærende kosntruksjoner i mur/betong. Yttervegger i betong og trekonstruksjoner med malt mur og platekledning i fasade. Vinduer med isolerglass. Etasjeskillere i betong. Flat takkonstruksjon tekket med papp/belegg.

  Innhold
  Aktiv Eiendomsmegling v/ Morten Tøsdal har gleden av å presentere Torgny Segerstedts vei 150! En sjarmerende 2-roms leilighet i Fyllingsdalen med arealeffektiv planløsning, lekkert bad og stort soverom. Store vinduer gir godt med lysinnslipp og bidrar til en behagelig atmosfære. Med balkong og vakker utsikt er dette en leilighet du absolutt ikke vil gå glipp av! Det første som møter deg i leiligheten er en lys og luftig entré med integrert garderobeløsning for oppheng av yttertøy og plass til å sette fra deg sko. Stuen er malt i delikate farger og har plass til både sofa- og spisegruppe. Vindusflatene gir godt med naturlig lys og fremhever også utsikten. Fra stuen er det utgang til innglasset altan på hele 7,1 m². Fra altan er det flott utsikt. Kjøkkenet har hvit innredning med profilerte fronter, laminat benkeplate med nedfelt vask og integrert keramisk platetopp, steikeovn og oppvaskmaskin. Opplegg for kjøleskap. Det er sitteplass ved benkeplaten foran vinduet - her kan morgenkaffen nytes i fred og ro! Leilighetens soverom er lyst og behagelig med plass til. Dobbelseng mellom garderobeskap. Baderommet er helfliset med moderne fliser og innredet med vegghengt toalett, benkeskap med servant, opplegg for vaskemaskin, fordelerskap til «rør i rør» vannforsyning og dusjdører i glass.

  Standard
  Overflater: Gulv: Fliser på bad. Laminat på øvrige rom. Vegg: Fliser på bad. Ellers malte flater og trepaneler på soverom. Tak: Malt betong Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Avløpsrør: Oppsummering: Det er flere boenheter i bygget og kontroll om kloakk er luftet over tak er ikke foretatt. Det er ikke påvist noen stakeluke i boenheten. Staking kan utføres via sluk eller andre installasjoner med avløp. Innvendige avløpsrør fra byggeår har nådd en høy alder og gir økt risiko for skader i tiden som kommer. Avløpsrør fra leiligheten og ut til offentlig kloakk eller septik ligger under bakken og er ikke vurdert. Kontrollen er avgrenset til innvendig i leiligheten, og kontrollen stopper ved sluket/etasjeskille. Resterende avløpsanlegg er sameiet / borettslaget sitt ansvar. TG 2 pga alder. Anbefalte tiltak: Det ble ikke registrert behov for tiltak, men med tanke på alder kan skader plutselig oppstå på anlegg av eldre årgang.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Laget har 50 utendørs parkeringsplasser, disse tildeles etter søknad til styret. Det er tilrettelagt for lading av el-bil på 12 parkeringsplasser, disse plassene tildeles også etter søknad til styret. Alle plasser tildeles etter ansiennitet.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Alle rør og bad i hele borettslaget ble rehabilitert i 2022, denne leiligheten ble tilbakelevert etter utført arbeid i begynnelsen av juli 2022. Balansert ventilasjon ble også installert i samme periode. Laget er nå i sluttfasen av utskifting av alle avløpsrør og vannrør, de har samtidig rehabilitere alle badene og få lagt inn balansert ventilasjon i alle leilighetene. Alle varmtvannsberedere er fjernet fra leilighetene og flyttet til felles beredere i kjeller. Arbeidene ble finansiert ved låneopptak.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 190 000 (Prisantydning) 534 734 (Andel av fellesgjeld)   2 724 734 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 742 335 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming og gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  551908

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2097250

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis 66 252 kr for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt som følger: Felleskostnader. Merk at utgifter til strøm og innboforsikring ikke er hensyntatt.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  68

  Part.obl.nr.
  953775662

  Felleskostnader pr. mnd.
  5521

  Andel fellesgjeld
  534734

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-07T22:00:00Z

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Østre Sælemyr Borettslag

  Borettslagets org.nr
  953775662

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: Handelsbanken Lånenr.: 9521.75.21956 Lånebeskrivelse: Handelsbanken Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,39% Andel av saldo 520 076,30 Innfrielsesdato: 30.12.2041 Bank: Handelsbanken Lånenr.: 9521.75.50948 Lånebeskrivelse: Handelsbanken nr 2 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 4,39% Andel av saldo 14 657,98 Innfrielsesdato: 30.12.2047

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  64547240

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets vedtekter. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 25. mai 1972, vedrørende 11 etasjers boligblokk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har tilkomst via fylkesveg til privatveg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Dekningsgrad: PlanID: 11420000 Plannavn: FYLLINGSDALEN. REGULERINGSPLAN FOR BOLIGFELT VI Ikrafttrådt: 23.03.1966 Dekningsgrad: 100,0 % Reguleringsplaner under arbeid: PlanID: 63860000 Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22, 23 OG 24, FYLLINGSDALEN SENTRALE DELER Dekningsgrad: 100,0 % Kommuneplan: PlanID: 65270000 Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100,0 % Arealformål i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Byfortettingssone Dekningsgrad: 100,0 % Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - gul sone Dekningsgrad: 39,4 % Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000 Beskrivelse: Vei støy - Rød sone Dekningsgrad: 15,7 % Planer i nærheten av eiendommen: PlanID: 65900000 Plannavn: FYLLINGSDALEN. NORDRE LYSHOVDEN, BYBANEDEPOT I FJELL PlanID: 64050000 Plannavn: FYLLINGSDALEN/ÅRSTAD. BYBANEN FRA SENTRUM TIL FYLLINGSDALEN, DELSTREKNING 3, MINDEMYREN - FYLLINGSDALEN PlanID: 11770000 Plannavn: FYLLINGSDALEN. SENTRALE DELER, GRAVLUND, SKOLETOMT PlanID: 11530000 Plannavn: FYLLINGSDALEN. REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR BOLIGFELT XI Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: 22/427 - Enebolig m/hybel/sokkelleil - rammetillatelse - 25.10.2021 Andre opplysninger: Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 190 000 (Prisantydning) 534 734 (Andel av fellesgjeld)   2 724 734 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 742 335 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpis tilsvarende 49 900 kroner for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 9 990,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger/overtagelse kr 2 500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 26 880,-. Utleggene omfatter annonsering, innhenting av kommunale opplysninger og tinglysing av pant. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket. Alle beløp er inkl. mva. 

Morten Christoffer Tøsdal

Megler

Morten Christoffer Tøsdal

98 22 06 02

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev