aktiv-eiendomsmegling
Flott boligtomt på Fjellsrudåsen med kort vei til Lillestrøm
Flott boligtomt på Fjellsrudåsen med kort vei til Lillestrøm

GAN Øståsen 7

Stor skjermet tomt i populært, nytt boligfelt. God og tilbaketrukket beliggenhet. Ingen byggeklausul!

  • kr 1 740 000
  • Prisantydningkr 1 740 000
  • Omkostninger -
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 740 000
  • ObjektstypeTomt
  • EierformSelveier
  • Tomt977.8 m²
  • Eierform tomtEiet
  • Salgsoppdrag 1 740 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 100 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 17 900 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 740 000 (Totalpris. inkl. omkostninger) 1 755 100 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 1 757 900 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Attraktiv tomt som ligger godt plassert på Øståsen, et veletablert og populært boligfelt kjent for sin nærhet til naturen og sin familievennlige atmosfære. Tomten har en svært god intern beliggenhet, helt ytterst på feltet, noe som sikrer både privatliv og lite forbipasserende trafikk. Dette gjør den spesielt velegnet for deg som ønsker et fredelig og tilbaketrukket hjem, samtidig som du er en del av et hyggelig nabolag. Tomta har flott utsyn over omgivelsene og grenser til vakre naturområder som er perfekt for turer, sykling eller skiturer om vinteren. Den åpne og luftige plasseringen gjør den ideell for de som ønsker å bo i et stille og naturnært miljø, samtidig som de har enkel tilgang til nødvendige fasiliteter. Tomta kan fritt besiktiges på egenhånd - ta kontakt ved spørsmål!

Øståsen 7, Akershus

  • Tomt
    977.8m²

    Beskrivelse av tomt
    Regulert boligtomt. Kjøper er selv ansvarlig for å byggemelde og fremskaffe byggetillatelse for den bebyggelse som er tenkt oppført på eiendommen før eventuelle byggearbeider igangsettes. Kostnader i forbindelse med byggemelding, tilknytningsavgifter, ev grunn undersøkelser/geotekniske undersøkelser m.m. påhviler kjøper. Tomtene selges uten bygge klausul så man kan velge husleverandør fritt. Tomtene leveres som råtomter. Tomtenes beskaffenhet vil være tilsvarende slik de fremstår på salgstidspunktet.

    Beliggenhet
    Tomten har en meget god og barnevennlig beliggenhet med umiddelbar nærhet til flotte naturområder og utsikt i retning Øyeren. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Joker Gan ellers er det også bare en kort kjøretur til Fetsund sentrum hvor man finner Coop, Rema1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det også kort vei til Lillestrøm med blant annet Lillestrøm Torv og Strømmen med Strømmen Storsenter. Fet kommune har tilbud om et aktivt kulturliv og en flott natur som kan lokke den friluftsinteresserte. Det er bademuligheter ved flere tjern og vann, blant annet; Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Fet IL tilbyr fotballbaner, friidrettsbane og flerbrukshall (Eika Fet arena). I tillegg er det kort vei til Heia skistadion med lysløyper og skiskyting, hvor det også tilbys skiskole og karusellrenn for barna. Fet Golfklubb har drivingrange, proshop og kafé m.m. Fet IL har et meget godt tilbud til barn og unge i kommunen. Det er tilbud om fotball, innebandy og håndball ifra 5 årsalderen og helt opp til A-lagsnivå. På Hvaltjern skistadion er det tilbud om langrenn og skiskyting for barn og vokse. Fine langrennsløyper med bl.a. 5 km lysløype samt mange mil med preparerte løyper innover i de dype skoger. Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet. Gansvika badeplass er et populært utfartssted sommerstid med flott sandstrand med baderampe, båtplasser, gjestebrygge, kiosk, restaurant og pub For den som er historieinteressert kan Fetsund lenser være et yndet sted å besøke. Det er i dag fredet, som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne og et museum med verksteder for tradisjonell håndverk, kafé og museumsbutikk. Buss/tog/bil Nærmeste nåværende bussholdeplass er Fjellsrud. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Fetsund ( hvor det og er togstasjon ), 15 min til Lillestrøm, 20 min til Strømmen Storsenter, 30 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn Gardermoen. Skoler og barnehage Området har nærhet til Dalen barneskole og for elever i ungdomstrinnene blir det skolebussordning til Østersund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som Sørumsand, Rælingen, Lillestrøm og Skedsmo samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

    Adkomst
    Se kartskisse.

    Bebyggelse
    Nyetablert tomtefelt som består / vil bestå av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

    Diverse
    Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    Salgsoppdrag 1 740 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 100 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 17 900 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 740 000 (Totalpris. inkl. omkostninger) 1 755 100 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 1 757 900 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter vil bli fastsatt og fakturert etter bebyggelse.

    Info om eiendomsskatt
    Eiendomsskatt tilkommer.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/455/53: 18.03.1966 - Dokumentnr: 101071 - Bestemmelse om gjerde 12.12.1962 - Dokumentnr: 104237 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3205 Gnr:455 Bnr:1 01.01.2020 - Dokumentnr: 1208649 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0227 Gnr:55 Bnr:53 01.01.2024 - Dokumentnr: 312379 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3030 Gnr:455 Bnr:53 18.03.1966 - Dokumentnr: 101071 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:3205 Gnr:453 Bnr:10 -75 Rettighet hefter i: Knr:3205 Gnr:455 Bnr:1 Bestemmelse om vannrett Gjelder denne registerenheten med flere

    Vei, vann og avløp
    Eiendommen har ikke tilknytning til offentlig vann og avløp per nå men kan kobles til. Eiendommen har adkomst via Øståsen. Eiendommen kan tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Kjøper er ansvarlig for opparbeidelse frem til kommunalt nett. Kommunalt nett ligger klart for tilkobling på tomten, se vedlagte kart.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommene ligger i et område regulert til frittstående småhus med tilhørende garasje / uthus, BYA 20% Bebyggelsen skal ha maks gesimshøyde 6m og mønehøyde 8,5m over gjennomsnittlig terrenglinje ved bygning. Der terrenget tillater det kan det bygges underetasje. Maks. gesims-/raftehøyde skal i tilfelle være 5,5m og mønehøyde 8,0m over gjennomsnittlig terrenglinje. Det er viktig å gjøre seg kjent med reguleringsbestemmelser og særlig rekkefølgebestemmelsene som omtales der. Etablering av gang-/ sykkelvei er i gangsatt men pt. ikke ferdigstilt. Se forøvrig reguleringsbestemmelser vedlagt i salgsoppgaven.

    Kommentar konsesjon
    Tomten er ubebygd, mindre enn 2 dekar og er godkjent fradelt etter plan- og bygningsloven og jordloven. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med vedlegg og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen.    Dersom eiendommen har et mindre areal enn kjøperen har regnet med, utgjør dette likevel ikke en mangel med mindre arealet er vesentlig mindre enn det som er opplyst av selgeren eller selgers medhjelpere, eller disse har opptrådt særlig klanderverdig, jf. avhendingsloven § 3-3 (1).   Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (1) fravikes, og hvorvidt et arealavvik karakteriseres som en mangel, vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    Salgsoppdrag 1 740 000 (Prisantydning) -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 (Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 100 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 17 900 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 1 740 000 (Totalpris. inkl. omkostninger) 1 755 100 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet)) 1 757 900 (Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fast provisjon på kr. 28.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: 3 000 Garantipremie/inneståelse 3 000 Kommunale opplysninger 15 000 Markedspakke 6 500 Oppgjørshonorar 2 000 Søk eiendomsregister og elektronisk signering 16 000 Tilretteleggingsgebyr 500 Tinglysningsgebyr pantedokument med urådighet   Totalt kr: 73 500   Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav et rimelig vederlag.

Dokumenter

Eirik Jørgen Off

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev